Ο χρήστης aserf έγραψε:
@Wagner669
Όχι ότι θα κλάψω κιόλας γι' αυτούς που την 'παθαίνουν' λόγω της βλακείας τους και των επιλογών τους, μερικές φορές όμως κάποια σχόλιά σου είναι ιδιαίτερα ψυχρά και απάνθρωπα.
Οκ, λογικό να λες ότι 'καλά να πάθουν', όχι όμως να υποστηρίζεις κιόλας ότι λυπάσαι περισσότερο τις λαμαρίνες από τους ανθρώπους.
Αλλο το να λυπαμαι καποιον που αυτοκτονησε η σκωτοθηκε κ αλλο το να χω τυψεις εγω που αυτοκτονησε η σκοτωθηκε καποιος.
Δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα.
Στο απανθρωπο τομεα.
Δεν ειμαι Σταρ Ελλας η Μις Γιουνηβερς για να θελω παγκοσμια ειρηνη και φαγητο στα παιδακια...
Ειμαι ρεαλιστης.
Ναι μεν το θελω, αλλα δεν το διατυμπανηζω για να παρω το στεμμα...
Απο την στιγμη που αγοραζεις μηχανη, αγοραζεις και την ανασφαλεια που σου προσφαιρει.
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο παιζεις με την τυχη σου, μειονωντας τις πιθανοτητες επιβιωσης.
Απο την στιγμη που κανεις οτι κανεις, γνωριζοντας οτι παιζεις με το κεφαλι σου, για μενα προσωπικα διαπρατεις κανονικοτατα αυτοκτονεια**.**
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πρεπει να πληρωσω εγω για τις μαλακιες σου και γιατι πρεπει να χω τυψεις μετα που τυχαια επεσες κατω απο τις ροδες μου και οχι του διπλανου μου.
Ναι ειναι κριμα κ αδικο, αλλα το επελεξες.
Στις Βορειες χωρες, οι αυτοκτονιες ειναι καθημερινο φαινομενο, στη δε Σουηδια, οταν βλεπουν πεζο να πλησειαζει το οδοστρομα σταματανε, γιατι νομιζουν οτι θα πεσει κατω απο τις ροδες τους.
Δεν καταλαβαινω γιατι εκει αυτο ειναι αυτοκτονεια κ εδω φωνος εξ αμελειας...
Εκτος απο το κλιμα δεν αλλαζει τιποτα....
Μεχρι και Σουηδεζες εχουμε στην Ελλαδα!