-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Συγγνώμη αλλά αφού ήταν πήχτρα ο δρόμος δεν υπήρχαν μάρτυρες; Δεν κράτησε τα στοιχεία κάποιων που ήταν στο σημείο η φίλη σου αν τους χρειαστεί;
Απο ότι ξερω δεν εκατσε κανεις, οι γυρω γύρω τρεχανε να προλαβουν καράβι ή δεν θέλανε να μπλέξουν.
Ρε φιλε νταξ χεσε τους μαρτυρες, εμ εγω ας πουμε πεφτω πανο σου γιατι ετρεχε, γιατι χαζευα γιατι ειχε ναρα-λαδια κατω κλπ.........και αντι να σου κανω δηλωση και να σου ζητησω και 1000 φορες συγνωμη για την ταλαιπωρία που θα τραβηξεις, παω να βγω και απο πάνω? Δεν ξερω πολυ λαθος σκεπτικο έχω για τις μερες μας!
α - Απο την στιγμη που επεσε πισω της.....
Πως το στιρηξε;;;;
Εγω απ οτι καταλαβα το δικαστηριο ειδε την γκομενα που πηγαινε διακοπες -αρα 'στον κοσμο της'- και τον μηχανοβιο που ηταν λαχανακι βρυξελων για λιγο καιρο και αποφασησαν οτι το λαχανακι βρυξελων αποκλειτε να ηθελε να προκαλεσει κατι τετοιο στον εαυτο του, αρα η γκομενα που πηγαινε διακοπες και δεν προσεχε τον εστειλε....β - Ειπες οτι εσκασε πρωτρα σε καποιον αλλο με αποτελεσμα να σκασει πανω της.... Αυτος ο αλλος.... Την πουλεψε;;;;;
Έχω ακούσει πως σε περιπτώσεις που υπάρχει τραυματισμός τα δικαστήρια μεροληπτούν πάντα προς χάριν του τραυματία και τον δικαιώνουν ακόμα κι αν φταίει ξεκάθαρα ώστε να πληρώσει η ασφάλεια του άλλου τα έξοδα νοσηλείας. Δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό.
-
Και εγω δεν ξερω αν ισχυει, και να στεναχωρηθω που χτυπησε ο ανθρωπος αλλα αν εχω ενα αμαξακι 30.000 € και δεν εχω μικτη και μου βγάλει εναν πισω αξονα φτερο η μια κρεμαγιερα εμπρος φτερο off μιλαμε για 5-6-7 χιλιαρικα ζημια....για μαλακεια αλλου ενω ειμαι σταματημενος!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Συγγνώμη αλλά αφού ήταν πήχτρα ο δρόμος δεν υπήρχαν μάρτυρες; Δεν κράτησε τα στοιχεία κάποιων που ήταν στο σημείο η φίλη σου αν τους χρειαστεί;
Απο ότι ξερω δεν εκατσε κανεις, οι γυρω γύρω τρεχανε να προλαβουν καράβι ή δεν θέλανε να μπλέξουν.
Ρε φιλε νταξ χεσε τους μαρτυρες, εμ εγω ας πουμε πεφτω πανο σου γιατι ετρεχε, γιατι χαζευα γιατι ειχε ναρα-λαδια κατω κλπ.........και αντι να σου κανω δηλωση και να σου ζητησω και 1000 φορες συγνωμη για την ταλαιπωρία που θα τραβηξεις, παω να βγω και απο πάνω? Δεν ξερω πολυ λαθος σκεπτικο έχω για τις μερες μας!
α - Απο την στιγμη που επεσε πισω της.....
Πως το στιρηξε;;;;
Εγω απ οτι καταλαβα το δικαστηριο ειδε την γκομενα που πηγαινε διακοπες -αρα 'στον κοσμο της'- και τον μηχανοβιο που ηταν λαχανακι βρυξελων για λιγο καιρο και αποφασησαν οτι το λαχανακι βρυξελων αποκλειτε να ηθελε να προκαλεσει κατι τετοιο στον εαυτο του, αρα η γκομενα που πηγαινε διακοπες και δεν προσεχε τον εστειλε....β - Ειπες οτι εσκασε πρωτρα σε καποιον αλλο με αποτελεσμα να σκασει πανω της.... Αυτος ο αλλος.... Την πουλεψε;;;;;
Έχω ακούσει πως σε περιπτώσεις που υπάρχει τραυματισμός τα δικαστήρια μεροληπτούν πάντα προς χάριν του τραυματία και τον δικαιώνουν ακόμα κι αν φταίει ξεκάθαρα ώστε να πληρώσει η ασφάλεια του άλλου τα έξοδα νοσηλείας. Δεν ξέρω αν όντως ισχύει αυτό.
Ε...Ετσι παει....
Ο αδερφος του κουμπαρου μου, τραβιεται στα δικαστηρια επιδει ενα πρεζακι, μαζι με 2 φιλους του και μια κοπελιτσα, βγηκε λιωμα βολτα και καπου στην Α.Μαρινα αποφασησε να μπει στο αντιθετο οπου εσκασε πανω του.
3 εφυγαν σε μαυρες σακουλες και η κοπελα ειναι οτι απεμεινε απο αυτην.
Τρ4αβιεται τωρα, επειδη δεν ηταν στην δεξια λωριδα κυκλοφορειας ως οφειλε....
Αρα... Επιτρεπεται να βγεις λιωμα -πρεζα και αλκοολ- στο δρομο, να μπαινεις στο αντιθετο και να παρεις 3 ψυχες μαζι σου, ετσι κ αλλιως -βλ. ζωντανος η νεκρος- θα βγεις αθωος στο δικαστηριο....
Ο αλλος δεν σε απεφυγε....Μεχρι να φτασεις Αρειο Παγο, οπου εξετεζουν ποιος προκαλεσε το τροχαιο και οχι ποιος ειναι λαχανακι Βρυξελων και τα σχετικα θα εισαι ελεφαντας.
Αυτο εκμεταλαιβωντε τα ζωα....
Η θα μ αποφυγει, η θα με πληρωνει ολη του τη ζωη....Αν μου κανει ζημια ο παπακιας 7-8-9 χιλιαρικα και να ειμαι χωρις μοικτη....
Και θα βρασω τα νοσηλεια και αυτον τον ιδιο!
Και κερατας και δαρμενος;;;...Θα νοικιασω 2 μπατσους με μηχανες για συνοδεια....
Να δω ποιος πο...της θα πεταχτει μετα! -
...Θα νοικιασω 2 μπατσους με μηχανες για συνοδεια....
Να δω ποιος πο...της θα πεταχτει μετα!Αληθεια, με εκεινον τον μηχανακια που εσκασε πανω στον βουλευτη (η τελος παντων τη συνοδεια του) εξω απο τη βουλη, τι εγινε; Πηγε φυλακη ο βουλευτης για την παρανομια του; ( )
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αληθεια, με εκεινον τον μηχανακια που εσκασε πανω στον βουλευτη (η τελος παντων τη συνοδεια του) εξω απο τη βουλη, τι εγινε; Πηγε φυλακη ο βουλευτης για την παρανομια του; ( )
Hταν αστυνομικος το παιδι...οποτε καταλαβαινεις.
-
Απο την στιγμη που αγοραζεις μηχανη, αγοραζεις και την ανασφαλεια που σου προσφαιρει.
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο παιζεις με την τυχη σου, μειονωντας τις πιθανοτητες επιβιωσης.
Απο την στιγμη που κανεις οτι κανεις, γνωριζοντας οτι παιζεις με το κεφαλι σου, για μενα προσωπικα διαπρατεις κανονικοτατα αυτοκτονεια**.**
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πρεπει να πληρωσω εγω για τις μαλακιες σου και γιατι πρεπει να χω τυψεις μετα που τυχαια επεσες κατω απο τις ροδες μου και οχι του διπλανου μου.
Ναι ειναι κριμα κ αδικο, αλλα το επελεξες.Διαβάζοντας τόσες σελίδες θα είχε σχηματίσει κανείς την άποψη, πως οι κακόμοιροι αυτοκινητάδες, που πάνε μια χαρά στο δρόμο, κινδυνεύουν από τους με αυτοκτονικές τάσεις μηχανόβιους, που κάνουν όλα τα τρελλά και επικίνδυνα στους δρόμους. Διαστροφή της πραγματικότητας! Για δείτε όμως γύρω σας, τι είναι πιο συνηθισμένο, να σκοτωθεί/τραυματιστεί μηχανόβιος επειδή έκανε σφήνα/διήθηση ή επειδή κάποιο ΖΩΟΝ με αυτοκίνητο παραβίασε STOP/κόκκινο/προτεραιότητα ή μίλαγε στο κινητό ή χάζευε ?
Εδώ έχουμε καταλήξει, αν είσαι μηχανόβιος, να έχεις αυτοκτονικές τάσεις, που λέει ο Wagner669, μόνο και μόνο αν κυκλοφορείς σύμφωνα με τον ΚΟΚ: ξεκινάς όταν ανάψει πράσινο, περνάς σε δρόμο με προτεραιότητα χωρίς να κόβεις σε κάθε διασταύρωση, κινείσαι στη λωρίδα σου χωρίς να σε απασχολεί το ποιόν του διπλανού σου αυτοκινήτου. Θανάσιμα σφάλματα... Μόνο κινούμενος έτσι και είναι εξαιρετικά πιθανό να καταλήξεις ξάπλα στην άσφαλτο, και εδώ ακούμε σημεία και τέρατα, διογκώνοντας ένα (σημαντικό, δε λέω) πρόβλημα, την παραβατική συμπεριφορά των μηχανόβιων, και επιλεκτικά ξεχνώντας το μεγαλύτερο πρόβλημα, την ανόητη και παραβατική συμπεριφορά των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου...
Μόνο και μόνο αν σκεφτούμε πως τα αυτοκίνητα είναι ~10 φορές περισσότερα από τα δίκυκλα, και αν ακόμα υποθέσουμε πως οι μισοί μόνο οδηγοί αυτοκινήτων είναι άσχετοι με την οδήγηση και άρα εν δυνάμει δολοφόνοι (αισιόδοξη εκτίμηση...), ενώ έστω πως το 90% των οδηγών δικύκλου είναι υποψήφιοι αυτόχειρες (υπερβολική εκτίμηση...), και πάλι αυτό μας κάνει ~5 φορές υποψήφιους δολοφόνους με αυτοκίνητο παρά υποψήφιους αυτόχειρες με μηχανή στους δρόμους. Και όμως εμείς εδώ, διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμηλο, έχουμε φάει δεκάδες σελίδες για τους δεύτερους αλλά τσιμουδιά για τους πρώτους...
Αναλογιστείτε μόνο πόσοι φίλοι γνωστοί σας με δίκυκλο έχουν πάθει χοντρή ζημιά ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, και τα ξαναλέμε.
-
Οι υπόλοιπες σελίδες όμως αφορούν στην πλειοψηφία τους τετράτροχα 'ζώα'.
Και δεν στηλιτεύουμε τόσο την παραβατική συμπεριφορά των αναβατών, τουλάχιστον όχι περισσότερο από την αντίστοιχη των 4τροχων, αλλά τη νοοτροπία-νταβατζηλίκι 'θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και θα κάνετε την πάπια γιατί μας δικαιώνουν (καταχρηστικά) έως και τα δικαστήρια'. Το μόνο που μου κάνει αρνητική εντύπωση είναι η ψυχρή στάση μερικών απέναντι στον τραυματισμό ή θάνατο κάποιου έστω και αν ο ίδιος έκανε το λάθος.
Κατά τα λοιπά, οι ισοπεδωτικές κατηγοριοποιήσεις και οι συνεπαγόμενοι αφορισμοί είναι κοινοτυπία σε αυτό το φόρουμ.
-
Από τη μία είναι η νοοτροπία-νταβατζιλίκι 'θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και θα κάνετε την πάπια γιατί μας δικαιώνουν (καταχρηστικά) έως και τα δικαστήρια'.
Από την άλλη είναι η νοοτροπία-τιμωρός των δρόμων 'εσύ κάνεις διήθηση άρα είσαι παράνομος άρα κινήσου πρώτα σύμφωνα με τον ΚΟΚ και μετά τα ξαναλέμε, μέχρι τότε χάρη σου κάνω' χώρια το 'οδηγάς δίκυκλο άρα είσαι συλλήβδην ΑΜΕΑ / υποψήφιος αυτόχειρας και άρα, σιγά μη σε βοηθήσω να μη σκοτωθείς, και, σε περίπτωση που σκοτωθείς, αν δεν (νομίζω ότι) φταίω, στα τέτοια μου, μόνο μη γρατζουνιστούν οι λαμαρίνες μου'
Ομως με τέτοια πολεμική συμπεριφορά δεν πάμε μπροστά στους δρόμους. Χωρίς ευγένεια, χωρίς κοινή λογική, καλυπτόμενοι πίσω από τον ΚΟΚ και τα δικαστήρια, χωρίς διάθεση να μην κάνουμε αυτό που δεν θα θέλαμε να μας κάνουν, χωρίς διάθεση να αναγνωρίσουμε πως ΙΣΩΣ να έχουν και οι άλλοι κάποιο δίκιο, χωρίς συνειδητοποίηση πως στο δρόμο δεν είμαστε ΕΜΕΙΣ και οι ΑΛΛΟΙ, αλλά βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι.
Και ύστερα λέμε 'ζούγκλα οι δρόμοι μας'. Δεν τους έκαναν άλλοι ζούγκλα, εμείς οι ίδιοι τους κάναμε.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Απο την στιγμη που αγοραζεις μηχανη, αγοραζεις και την ανασφαλεια που σου προσφαιρει.
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο παιζεις με την τυχη σου, μειονωντας τις πιθανοτητες επιβιωσης.
Απο την στιγμη που κανεις οτι κανεις, γνωριζοντας οτι παιζεις με το κεφαλι σου, για μενα προσωπικα διαπρατεις κανονικοτατα αυτοκτονεια**.**
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πρεπει να πληρωσω εγω για τις μαλακιες σου και γιατι πρεπει να χω τυψεις μετα που τυχαια επεσες κατω απο τις ροδες μου και οχι του διπλανου μου.
Ναι ειναι κριμα κ αδικο, αλλα το επελεξες.Διαβάζοντας τόσες σελίδες θα είχε σχηματίσει κανείς την άποψη, πως οι κακόμοιροι αυτοκινητάδες, που πάνε μια χαρά στο δρόμο, κινδυνεύουν από τους με αυτοκτονικές τάσεις μηχανόβιους, που κάνουν όλα τα τρελλά και επικίνδυνα στους δρόμους. Διαστροφή της πραγματικότητας! Για δείτε όμως γύρω σας, τι είναι πιο συνηθισμένο, να σκοτωθεί/τραυματιστεί μηχανόβιος επειδή έκανε σφήνα/διήθηση ή επειδή κάποιο ΖΩΟΝ με αυτοκίνητο παραβίασε STOP/κόκκινο/προτεραιότητα ή μίλαγε στο κινητό ή χάζευε ?
Εδώ έχουμε καταλήξει, αν είσαι μηχανόβιος, να έχεις αυτοκτονικές τάσεις, που λέει ο Wagner669, μόνο και μόνο αν κυκλοφορείς σύμφωνα με τον ΚΟΚ: ξεκινάς όταν ανάψει πράσινο, περνάς σε δρόμο με προτεραιότητα χωρίς να κόβεις σε κάθε διασταύρωση, κινείσαι στη λωρίδα σου χωρίς να σε απασχολεί το ποιόν του διπλανού σου αυτοκινήτου. Θανάσιμα σφάλματα... Μόνο κινούμενος έτσι και είναι εξαιρετικά πιθανό να καταλήξεις ξάπλα στην άσφαλτο, και εδώ ακούμε σημεία και τέρατα, διογκώνοντας ένα (σημαντικό, δε λέω) πρόβλημα, την παραβατική συμπεριφορά των μηχανόβιων, και επιλεκτικά ξεχνώντας το μεγαλύτερο πρόβλημα, την ανόητη και παραβατική συμπεριφορά των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου...
Μόνο και μόνο αν σκεφτούμε πως τα αυτοκίνητα είναι ~10 φορές περισσότερα από τα δίκυκλα, και αν ακόμα υποθέσουμε πως οι μισοί μόνο οδηγοί αυτοκινήτων είναι άσχετοι με την οδήγηση και άρα εν δυνάμει δολοφόνοι (αισιόδοξη εκτίμηση...), ενώ έστω πως το 90% των οδηγών δικύκλου είναι υποψήφιοι αυτόχειρες (υπερβολική εκτίμηση...), και πάλι αυτό μας κάνει ~5 φορές υποψήφιους δολοφόνους με αυτοκίνητο παρά υποψήφιους αυτόχειρες με μηχανή στους δρόμους. Και όμως εμείς εδώ, διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμηλο, έχουμε φάει δεκάδες σελίδες για τους δεύτερους αλλά τσιμουδιά για τους πρώτους...
Αναλογιστείτε μόνο πόσοι φίλοι γνωστοί σας με δίκυκλο έχουν πάθει χοντρή ζημιά ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, και τα ξαναλέμε.
nass ισως απο τα ποιο αντικειμεναικα ποστ που εχω διαβασει...
το βεβαιο ξερεις ποιο ειναι??ειμαι σχεδον βεβαιως οτι σ εενδεχομενο ατυχημα ολοι αυτοι που κραζουν εδω,την ζορικη εκεινη ωρα θα ειναι σαν αρνακια ετοιμα προς σφαγη...
'σκυλος που γαβγιζει δεν δαγκωνει'....σοφο ρητο... -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κατά τα λοιπά, οι ισοπεδωτικές κατηγοριοποιήσεις και οι συνεπαγόμενοι αφορισμοί είναι κοινοτυπία σε αυτό το φόρουμ.σε ΟΛΑ τα φορουμ συμβαινει αυτο...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Από την άλλη είναι η νοοτροπία-τιμωρός των δρόμων 'εσύ κάνεις διήθηση άρα είσαι παράνομος άρα κινήσου πρώτα σύμφωνα με τον ΚΟΚ και μετά τα ξαναλέμε, μέχρι τότε χάρη σου κάνω' χώρια το 'οδηγάς δίκυκλο άρα είσαι συλλήβδην ΑΜΕΑ / υποψήφιος αυτόχειρας και άρα, σιγά μη σε βοηθήσω να μη σκοτωθείς, και, σε περίπτωση που σκοτωθείς, αν δεν (νομίζω ότι) φταίω, στα τέτοια μου, μόνο μη γρατζουνιστούν οι λαμαρίνες μου'Ε ναι λοιπον, ισχυει αυτο. Αλλα μονο για αυτους που πανε γυρευοντας!!!
Αν κανεις 'διηθηση' σε λογικα πλαισια και προσεκτικα, δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος εδω μεσα που θα παραπονεθει.
Αν ομως το κανεις σφαιρα, αλλαζεις δυο λωριδες με τη μια χωρις κανενα σημα, πας αναποδα στο στενο εχοντας την απαιτηση να κανουν στην ακρη κ.λπ. κ.λπ., τοτε και μονον τοτε, ε ναι λοιπον, 'χαρη σου κανω' - ΑΝ σου την κανω.
Στ'αληθεια, δεν υπαρχει argument εδω, μονο μια μεγαλη παρεξηγηση ισως... Μιλαμε μονο για αυτους που το παρατραβανε, και θελουν να βγουν και απο πανω!
-
Καταρχήν να βάλουμε μερικά πράγματα στη σωστή τους διάσταση.
Πρέπει να τηρείτε ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας ? ΝΑΙ
Ο Κώδικας εξαιρεί κανέναν από τους Κανόνες ? ΟΧΙ
Μπορεί κάποιος να παραβεί τον Κώδικα και να μην πάθει ατύχημα ? ΝΑΙ
Μπορεί κάποιος να παραβαίνει των Κώδικα και να μην πάθει ατύχημα ? ΟΧΙ
Η παραβατικη συμπεριφορά είναι κατακριτέα από όλους ? ΝΑΙ
Η παραβατικη συμπεριφορά είναι επικίνδυνη για τον ίδιο και τους υπόλοιπους ? ΝΑΙ
Με τον όρο ΑΜΕΑ, Αυτόχειρες, Ζώα κλπ ονομάζουμε αυτούς που έχουν αυτή την συμπεριφορά ? ΝΑΙ
Οι δικυκλιστές κινδυνεύουν περισσότερο όταν έχουν παραβατική συμπεριφορά ? ΝΑΙ
Πρέπει να διευκολύνουμε – αποφύγουμε με όποιο τρόπο μπορούμε αυτούς που εντοπίζουμε ότι έχουν παραβατική συμπεριφορά έτσι ώστε να μην προκληθεί ατύχημα ή εμπλακούμε σε ατύχημα ? ΝΑΙ
Σε ένα ατύχημα Πάντα φταίει τουλάχιστον Ένας ? ΝΑΙ
Αυτός ο που έχει παραβατική συμπεριφορά και προκαλέσει ατύχημα φταίει ? ΝΑΙ
Όλοι όσοι έχουν εμπλακεί σε ένα ατύχημα Φταίνε όλοι ? ΟΧΙ
Μπορεί κάποιος να επικαλείται τον Κώδικα για τους άλλους ενώ ταυτόχρονα είναι παραβάτης ? ΟΧΙ
Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του και των επιπτώσεων αυτών στον ίδιο και τους άλλους ? ΝΑΙ
Εξαιρείται Κανένας από τις ευθύνες των πράξεων του και τις επιπτώσεις αυτών ? ΟΧΙ
Μπορούμε να σταματήσουμε την δική μας παραβατική συμπεριφορά ? ΝΑΙ
Μπορούμε να σταματήσουμε την παραβατική συμπεριφορά των άλλων ? ΟΧΙ αν Ναι Πως ?Πιστεύει κάποιος ότι οι παραπάνω απαντήσεις είναι λάθος ? και γιατί ?
-
O Goedel έδωσε την πλέον σοφή απάντηση σε ό,τι άπτεται κανόνων.
'Μία κοινωνία που προσπαθεί να λειτουργήσει αποκλειστικά και μόνο με βάση τους κανόνες, δεν θα μπορέσει ποτέ να λύσει τα προβλήματα που της θέτει η ζωή.'
Η αλήθεια που προκύπτει από αυτή τη δήλωση του Goedel, επιβεβαιώνεται παντού, καθώς τα προβλήματα που θέτει η ζωή στο δρόμο απαιτούν κάτι παραπάνω από τυφλή προσήλωση στους κανόνες οδικής κυκλοφορίας: απαιτούν διαρκή προσαρμογή στις εκάστοτες συνθήκες. Η τελευταία δεν αναιρεί την σπουδαιότητα της τήρησης κάποιων βασικών κανόνων, που διασφαλίζουν ότι δεν θα προκύψει το απόλυτο χάος στους δρόμους, αλλά είναι απαραίτητη για μια ομαλή συμβίωση στο οδικό γίγνεσθαι.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Αληθεια, με εκεινον τον μηχανακια που εσκασε πανω στον βουλευτη (η τελος παντων τη συνοδεια του) εξω απο τη βουλη, τι εγινε; Πηγε φυλακη ο βουλευτης για την παρανομια του; ( )
Hταν αστυνομικος το παιδι...οποτε καταλαβαινεις.
Πηρε προαγωγουλα και χατζιλικακι κ ολα καλα...
Αφου τα ξερεις τωρα...
ΔΙΣ ΙΖ ΓΚΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣ -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τοσες σελιδες θαβαμε τους χαρους με τα αργοκινητα.
Καιρος ηταν να πιασουμε και τους αυτοχειρες.
Οπως σου πα και στο τραπεζι -εχασες τα λουκουμακια- δεν ειμαι εναντια στα μηχανακια.
Με εξοργηζουν οι αυτοχειρες που πανε με το ενα ποδι στον ταφο και ζητανε και τα ρεστα απο πανω.
Κ αν δεν τον δεις, γιατι διακτινηστικε πισω σου, φταις....
Ωραιο πραμα η μηχανη, αλλα υπαρχουν 2 ειδων αναβατες.
Αυτοι που ξερουν οτι κινδυνευουν πανω στη μηχανη για τον α, β, γ λογο.
Και αυτοι που που επιδιωκουν να φανε το κεφαλι τους, βασιζομενοι στο 'ελα μωρε... με ειδε. Κ αν δεν με ειδε, θα με πληρωνει μια ζωη'Με την πρωτη κατηγορια, μου αρεσει να συζηταω, γιατι εχει πολυ ενδιαφερων η ανταλλαγη αποψεων. Μαθαινω τι να προσεχω οταν εχω μηχανες γυρο μου και μαθαινουν τι να προσεχουν οταν υπαρχουν αυτοκινητα γυρο τους.
Ζουμε σε μια ζουγκλα, με την λογικη του ταρζαν, μονο ο ταρζαν θα επιβιωσει -
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Πρέπει να τηρείτε ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας ? ΝΑΙΣε γενικές γραμμές ναι, αλλά έχουμε και νιονιό ώστε να τον παρακάμπτουμε εκεί που βολεύει όλους όπως θεωρώ ότι υποννοεί ο Pai Mei. Έτσι διευκολύνουμε τη διήθηση μέσα σε λογικά πλαίσια όπως δεν τηρούμε ένα ξεχασμένο όριο των 30 σε ΕΟ με 3 λωρίδες.
Η παραβατικη συμπεριφορά είναι επικίνδυνη για τον ίδιο και τους υπόλοιπους ? ΝΑΙΌπως άνωθι.
Με τον όρο ΑΜΕΑ, Αυτόχειρες, Ζώα κλπ ονομάζουμε αυτούς που έχουν αυτή την συμπεριφορά ? ΝΑΙ
Και με τον όρο 'ισοπεδωτική κατηγοριοποίηση' (blanket statement) ονομάζουμε τέτοιου είδους δηλώσεις.
Πιστεύει κάποιος ότι οι παραπάνω απαντήσεις είναι λάθος ? και γιατί ?
Σου απάντησα εκεί που πιστεύω πως είσαι λάθος. Κατά τα άλλα ξεκόλλα από τη δυαδική λογική του ΝΑΙ/ΟΧΙ, δεν είμαστε υπολογιστές, άνοιξε λίγο το μυαλό σου (TM).
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πρέπει να τηρείτε ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας ? ΝΑΙ
Σε γενικές γραμμές ναι, αλλά έχουμε και νιονιό ώστε να τον παρακάμπτουμε εκεί που βολεύει όλους όπως θεωρώ ότι υποννοεί ο Pai Mei. Έτσι διευκολύνουμε τη διήθηση μέσα σε λογικά πλαίσια όπως δεν τηρούμε ένα ξεχασμένο όριο των 30 σε ΕΟ με 3 λωρίδες.
Η παραβατικη συμπεριφορά είναι επικίνδυνη για τον ίδιο και τους υπόλοιπους ? ΝΑΙΌπως άνωθι.
Και με τον όρο 'ισοπεδωτική κατηγοριοποίηση' (blanket statement) ονομάζουμε τέτοιου είδους δηλώσεις.
Πιστεύει κάποιος ότι οι παραπάνω απαντήσεις είναι λάθος ? και γιατί ?
Σου απάντησα εκεί που πιστεύω πως είσαι λάθος. Κατά τα άλλα ξεκόλλα από τη δυαδική λογική του ΝΑΙ/ΟΧΙ, δεν είμαστε υπολογιστές, άνοιξε λίγο το μυαλό σου (TM).
Ωραία λογική. Όποιος κανόνας δεν μας βολεύει τον παρακάμπτουμε και κάνουμε ότι εμείς νομίζουμε σωστό, και δεν εννοώ την ξεχασμένη πινακίδα των 30 χλμ στην ΕΟ που είπες.
Τώρα σύμφωνα με το δικό σου ανοιχτό μυαλό σε σχέση με το δικό μου της δυαδικής λογικής τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις σε ένα κόκκινο φανάρι ή STOP ? Να περάσεις ή Όχι, να σταματήσεις ή να συνεχίσεις ? Τι σε βολεύει να κάνεις ?
Πιστεύεις ότι έχεις παραπάνω από μια επιλογή ?Και αν ήμασταν υπολογιστές δεν θα φταίγαμε εμείς, αλλά επειδή δεν είμαστε το φταίξιμο είναι δικό μας και όταν οδηγούμε έχουμε την Ζωή στα χέρια μας και ενίοτε είναι στα χέρια κάποιου άλλου και αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί ότι κάποιος άλλος Μπορεί να μας στείλει και μα μην το πάρουμε χαμπάρι.
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Τώρα σύμφωνα με το δικό σου ανοιχτό μυαλό σε σχέση με το δικό μου της δυαδικής λογικής τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις σε ένα κόκκινο φανάρι ή STOP ? Να περάσεις ή Όχι, να σταματήσεις ή να συνεχίσεις ? Τι σε βολεύει να κάνεις ?
Πιστεύεις ότι έχεις παραπάνω από μια επιλογή ?Τι σχέση έχει αυτό με τη διήθηση; Με την ίδια λογική, πόσες επιλογές έχεις αν δεις όριο 30 σε ΕΟ;
-
ΖΩΟ Σήμερα πηγαίνοντας ήσυχα και ωραία για μπανάκι, μπαίνοντας στην Εγνατία Οδό, περιμένω στο φανάρι για να στρίψω αριστερά για Θεσ/νίκη και όπως στρίβω και είμαι στη δεξιά λωρίδα επιταχύνοντας σιγά-σιγά, βλέπω το ΖΩΟ να έρχεται από την αριστερή λωρίδα ΑΝΤΙΘΕΤΑ!!!!
Τι κόρνες, τι να φωνάζω και να του κάνω νοήματα 'ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΡΕΕΕΕ!!!???'
Ευτυχώς πήγαινα με το πολύ 50 χιλ και δεν είχα μεγαλύτερη ταχύτητα....
Τι έιναι αυτοί ρε γμτ....!! -
ΖΩΟ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ με το τρακτέρ που είχε και συρόμενο πίσω του (ποτιστικό: ) που δεν φαινοταν ΚΑΝΕΝΑ φως. Το φωτάκι του τρακτερ ήταν κρυμμένο. Τον συνάντησα λίγο πριν την Έδεσσα, κοντά σε γνωστή διασταύρωση με κίνηση και γι αυτό είχα κόψει. Την ώρα που τον είδα τον ηλίθιο είχε ακόμα λίιιγο φως, διέκρινα την αντανάκλαση και γι αυτό δεν καρφώθηκα πάνω του. Μετά από 10 λεπτά δεν θα φαινοταν τίποτα.
Κατέβασα το παράθυρο και τον έβρισα!
Έτσι και βρισκόμουν σε καταλληλότερο σημείο, μπορεί και να κατέβαινα να τον δείρω, καθώς είχα βγει εκτός εαυτού. Δεν δέχομαι να σκοτωθώ επειδή ένας ΗΛΙΘΙΟΣ κυκλοφορεί με τρακτερ χωρίς φώτα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]