-
Είναι κρίμα εν έτη 2020 να δώσεις τόσα λεφτά για ατμοσφαιρικό τάφο.. 1.0 θουρβο δαγκωτό
-
Ευχαριστω πολυ παιδια για το γρηγορο 'γκαλοπ'
-
-
To fastback έχει όμορφη κουπέ σχεδίαση που του δίνει έναν πιο πριμιουμ χαρακτήρα εμφάνισης και επιπλέον είναι κουπέ το οποίο όμως έχει μια τεράστια 5η πόρτα τύπου hatch που εννοείται βολεύει και μάλιστα χωρίς να τσιμπάει αξιοσημείωτα η τιμή λόγω του μεγέθους της πόρτας.
Έχει φυσικά πιο ρηχό χώρο αποσκευών αλλά λόγω έξτρα μήκους κερδίζει 55 λτ από το hatch κρατώντας το συνολικό μήκος κάτω από τα 4.50μ ενδιαφέρον.
Επίσης έχει αναβαθμιστεί αρκετά το εσωτερικό σε σχέση με το pfl έχει και τον νέο κινητήρα 1.5 με τα 160. Για το τιμόνι διαβάζω ότι είναι κάπως βαρύ και με μέτρια αίσθηση.
-
Παιδιά στις απλές εκδόσεις αντικατασταθηκαν οι πολλαπλοί σύνδεσμοι με ημιάκαμπτο άξονα;
-
Έτσι φαίνεται. Ακολούθησε και η Hyundai τον ανταγωνισμό...
-
Με 20Κ € να παίρνεις160 καλά εξοπλισμένα άτια νομίζω είναι ευγενική χορηγία! Κρίμα που δεν είμαι ακόμη σε φάση αντικατάστασης.
-
Γνωρίζει κανεις με τι κόστος μπαίνουν τα φουλ λεντ της n line στη distinctive;
Διάβασα τεστ στο gocar και η distinctive τα φορούσε. Ρώτησα στα σχόλια τον δοκιμαστή αλλά όσο κι αν προσπάθησα να συνεννοηθώ μάταιος κόπος.
-
Να ρωτήσω και γω κάτι. Απ ότι είδα ένα nline 1.0 στο car δεν είχε (καλά για την 10αρα οθόνη το ξέρουμε) ηλεκτρικό χειρόφρενο, δεν είχε το συρταρωτο στις ποτηροθηκες και δεν ειχε το πορτάκι στην θήκη που μπαίνει το κινητό. Να ισχύει το ίδιο και για 1.5 και 1.6 diesel? Αν ναι μιλάμε για μεγάλο άκυρο.
-
Να ρωτήσω και γω κάτι. Απ ότι είδα ένα nline 1.0 στο car δεν είχε (καλά για την 10αρα οθόνη το ξέρουμε) ηλεκτρικό χειρόφρενο, δεν είχε το συρταρωτο στις ποτηροθηκες και δεν ειχε το πορτάκι στην θήκη που μπαίνει το κινητό. Να ισχύει το ίδιο και για 1.5 και 1.6 diesel? Αν ναι μιλάμε για μεγάλο άκυρο.
Όλα όσα ανέφερες, μπαίνουν μόνο αν βάλεις το ηλεκτρικό χειρόφρενο, το οποίο χρεώνεται εξτρά!
Και ναι είναι άκυρο! Ακόμα και το i10 έχει το πορτάκι για την θήκη του κινητού, δηλαδή από κει βρήκαν να κόψουν?!! -
Απορω ποιοι πανε να παρουν αυτοκινητο σημερα χωρις ηλεκτρικο χειροφρενο!!! Ακυρο και απο μενα.
-
alex mix wrote:
Όλα όσα ανέφερες, μπαίνουν μόνο αν βάλεις το ηλεκτρικό χειρόφρενο, το οποίο χρεώνεται εξτρά!
Και ναι είναι άκυρο! Ακόμα και το i10 έχει το πορτάκι για την θήκη του κινητού, δηλαδή από κει βρήκαν να κόψουν?!!Τι είπες τώρα ρε φίλε? Εγώ νόμιζα πως τουλάχιστον στο 1.5 n line θα ήταν στάνταρ το ηλεκτρικό χειρόφρενο. Δηλαδή αν βγάλουμε και την οθόνη στο καντράν είναι σαν να παίρνεις ένα αμάξι του 17. Έτσι από απορία τώρα πόσο στοιχίζει σαν έξτρα ξέρουμε?
-
Και ευτυχώς που κάτι τέτοιους περιττούς αυτοματισμούς κάποιοι επιλέγουν να τους έχουν ως έξτρα.
-
Από πότε 'απαγορεύεται' να πάρουμε μηχανικό χειρόφρενο από επιλογή; Ηρεμήστε όλοι με τα high spec. Δηλαδή εγώ που πήρα για την γυναίκα όχημα από επιλογή στην πρώτη εξοπλιστική έκδοση σε black Friday σε τιμή κλοπή 'πειράζει'; Αυτοί που πήραν τα πρώτα ηλεκτρικά χειρόφρενα από VAG (Passat με λένε) και είχαν πλαστικά στους μηχανισμούς και τα αλλάζανε σαν φανελάκια μαζί με τις βάσεις των παραθύρων ήταν καλύτεροι;
Έχει πλέον κομμάτια του εξοπλισμού που πραγματικά είναι χρήσιμα ως απαραίτητα. LKA, DFW, LED, BLIND SPOT κλπ κλπ. Το ηλεκτρονικό χειρόφρενο είναι πρωτίστως μόστρα και δευτερευόντως λίγος παραπάνω χώρος στις κεντρικές κονσόλες, ειδικά από την στιγμή που μπήκαν τα hill assist...
-
Από πότε 'απαγορεύεται' να πάρουμε μηχανικό χειρόφρενο από επιλογή; Ηρεμήστε όλοι με τα high spec. Δηλαδή εγώ που πήρα για την γυναίκα όχημα από επιλογή στην πρώτη εξοπλιστική έκδοση σε black Friday σε τιμή κλοπή 'πειράζει'; Αυτοί που πήραν τα πρώτα ηλεκτρικά χειρόφρενα από VAG (Passat με λένε) και είχαν πλαστικά στους μηχανισμούς και τα αλλάζανε σαν φανελάκια μαζί με τις βάσεις των παραθύρων ήταν καλύτεροι;
Έχει πλέον κομμάτια του εξοπλισμού που πραγματικά είναι χρήσιμα ως απαραίτητα. LKA, DFW, LED, BLIND SPOT κλπ κλπ. Το ηλεκτρονικό χειρόφρενο είναι πρωτίστως μόστρα και δευτερευόντως λίγος παραπάνω χώρος στις κεντρικές κονσόλες, ειδικά από την στιγμή που μπήκαν τα hill assist...
Όχι βρε Χρησταρα δεν λέω αυτό και γω είμαι δεν τρελαίνομαι για ηλεκτρικό χειρόφρενο αλλά μην μου έχεις το nline το diesel 26500 ριξτο λίγο. Εκεί είναι που κολλάω. Και μένα ο κολλητός μου που θα πάρει τώρα το 2008 active του είπα για μένα καλύτερα έχει και μηχανικό χειρόφρενο.
-
Alex φαίνονται πολλά τα λεφτά γιατί είναι Hyundai. Δεν μας κάνει στο αυτί. Έτσι έκλεισε η ψαλίδα. Μαγικό ραβδί δεν υπάρχει. Διαμόρφωσε ένα αντίστοιχο όχημα από Ευρωπαίο κατασκευαστή και θα δεις ότι είναι πολυ κοντά αν όχι ακριβώς η ίδια τιμή.
Γι'αυτό και πλέον, τουλάχιστον κατ'εμε, έχασε τον vfm χαρακτήρα του. Όταν έχει εφάμιλλη τιμή το i30 Diesel n-line με το Focus St-line x ecoblue δεν θα πάρεις το πρώτο και ας έχει πολλαπλούς. Δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος εκτός αν σου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά κάτι το οποίο προσωπικά δεν έκανα, θα έπαιρνα το καλύτερο όχημα που είναι ξεκάθαρα το Focus.
-
i30 hatch 1.0 48v distinctive με μεταλλικό και full led 20.450 κλειδί.
-
Απορω ποιοι πανε να παρουν αυτοκινητο σημερα χωρις ηλεκτρικο χειροφρενο!!! Ακυρο και απο μενα.
Τώρα που οδηγώ με ηλεκτρικό χειρόφρενο και auto hold αντιλαμβάνομαι πόσο πολύ μου έχει κάνει τη ζωή εύκολη. Πραγματικά φοβερή ευκολία, ειδικά μέσα στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής δεν έχω 'σηκώσει/κατεβάσει' χειρόφρενο. Και το πόδι στο φρένο πλέον έχει σταματήσει τις υπερωρίες.
-
Το ηλ. χειρόφρενο για μένα είναι άχρηστο, άλλωστε το autohold μπορεί να συνδυαστεί και με μηχανικό.
Πέρα από τα διάφορα συστήματα ασφαλείας θεωρώ απαραίτητα τα λεντ και το acc.
Γνωρίζουμε αν στο i30 τοποθετείται acc σαν έξτρα; ξέχασα να ρωτήσω στην αντιπροσωπεία.
-
ChristosVvs wrote:
alex mix wrote:
Και ναι είναι άκυρο! Ακόμα και το i10 έχει το πορτάκι για την θήκη του κινητού, δηλαδή από κει βρήκαν να κόψουν?!!Τι είπες τώρα ρε φίλε? Εγώ νόμιζα πως τουλάχιστον στο 1.5 n line θα ήταν στάνταρ το ηλεκτρικό χειρόφρενο. Δηλαδή αν βγάλουμε και την οθόνη στο καντράν είναι σαν να παίρνεις ένα αμάξι του 17. Έτσι από απορία τώρα πόσο στοιχίζει σαν έξτρα ξέρουμε?
Δυστυχώς όχι φίλε μου δεν το γνωρίζω και πιστεύω ο μόνος τρόπος να μάθεις είναι να μιλήσεις απευθείας με την εισαγωγική και όχι με αντιπροσωπείες. Βασικά, για το οτιδήποτε εξτρά θέλετε σε hyundai πάρτε κατευθείαν στην εισαγωγική! Η μόνη αντιπροσωπεία που έχω ακούσει να δέχεται παραγγελία με έξτρα είναι της Θεσσαλονίκης νομίζω...
Hyundai i30