-
harisma23 wrote:
Μάλλον δεν ξέρουν τι λένε...
το 14 ή 15 που γράφουν τα δισκόφρενα δεν αφορά τις πραγματικές διαστάσεις, ειναι η ονοματολογία που έχει δοθεί στα συγκεκριμένα ανταλλακτικά σαν καταταξη μεγέθους, χρόνια τώρα...
Ενδιαφέρουσα η πληροφορία που αναφέρεις. Όμως αν δεις στο email που απάντησε η αντιπροσωπεία στον Tkin73, γράφει 15'. Το ' είναι ο συμβολισμός των ιντσών, οπότε μάλλον όντως δεν ξέρουν τι λένε...
-
Και το ' ειναι ονομασια για το.... 'και καλα'
Τι θες ρε Χαρη;;;, αυτοι ετσι γουσταρουν.....ααααααα
Υ.γ φυσικα και οι βιομηχανιες εχουν ενα σχετικο οριο.... 'απλο μαθηματικο κλασμα ' οπου οι ελαστικοτητες κοστους, τιμης προσφορας και ζητησης , κερδους συμπιμπτουν σε ενα ευρος και δηνιμθργουν μια περιοχη τιμων οπου οι κατασκευαστες μπορουν να παιξουν με χαμηλες και υψηλοτερες τιμες.
Βασικη δευτεροβαθμια εκπαιδευση 3ης λυκειου....
Εμ αυτο ελεγα...να μιλαμε αλλα να μιλαμε.....γνωριζοντας και κατεχοντας καποιες βασικοτατες γνωσεις εμποριου. Ειναι εμφανη καποια πραγματα, αυτοπροστατευτειται, πως να το πω αλλιως;;;
Ποια αφρικη και ποιος εξωπλανητης;
Τεσπα
Μαλιστα
-
είναι κατάλοιπο του βρετανικού συστήματος, πάντως βολεύει γιατί λες στον άλλον φέρε δισκόφρενα το 15αρι, και καταλαβαίνει ότι πρέπει να πιάσει απ' το ράφι το μέγεθος για τα 1400 κυβικά.
-
i30 N-line 1.5 160hp review:
Αναφέρει πολύ καλή ποιότητα κύλισης (ακόμη και στην Ν-line),άνετο (ακόμη και μέσα στην πόλη οι αναρτήσεις απορροφούν εξαιρετικά),ευρύχωρο (ο τύπος είναι 1.90+) κι έχει και τον σπορτιφ χαρακτήρα του,με ικανοποιητικό τιμόνι και δυναμικό κινητήρα.Κτανάλωση 7,1 lt/100 σε πόλη και μέση 6,3lt/100km. Tα -ελάσσονος σημασίας κατ'εμέ- μείον, είναι η μόνο μια θύρα usb,το μη κινούμενο υποβραχιόνιο και -κάτι ίσως πιο σημαντικό- που λέει ότι αν κατεβάσεις 1η σχέση και σταματήσεις π.χ. σε μια διασταύρωση με STOP-, πρέπει να βάλεις πρώτα νεκρά και ξανά 1η για να επανεκκινήσεις.
Γενικά, έτσι όπως το περιγράφει χτύπα στα ίσια τον ευρωπαϊκό (γερμανικό κυρίως) ανταγωνισμό.
-
Ωραίο βίντεο γιατρέ μου. Δεν μπορώ να βρω πουθενά με το fastback το dinstictive. Πάντως αν μπορεί κάποιο παιδί από Γιάννενα μου είπαν πως θα φέρουν ενός πελάτη ας πάει να το δει. Καλά αν μπορούσε να βγάλει και φώτο ακόμα καλύτερα. Δυστηχως λόγω lockdown δεν μπορώ να πάω.
-
Ωραίο όντως το βίντεο. Δείχνει πολύ ποιοτικό το εσωτερικό του στην nline και καλό χώρο για πόδια πίσω αν έκατσε πίσω από την δική του ρύθμιση οδήγησης γιατί ήταν ψηλος αρκετά.
Τους αεραγωγούς πίσω νομίζω δεν τους φέρνουν εδω.
Είναι δυνατός παίκτης στα χατς με φρεσκαδουρα κινητήρα που δείχνει να μην καίει πολλά για τα 160 άλογα του και με 1.5 κινητήρα και όχι πιεσμένο 1.0 ειναι και της μόδας 48v.
Κοστίζει 3000 κάτω από το φοκους stline x.
Με το 1.5 fr όχι όμως το 48v το κανονικό tsi έχει ίδια τιμή. Νομίζω όμως το i30 nline είναι πιο φορτωμένο χωρίς και να είμαι σίγουρος.
Το ceed gtline είναι κάνα 800αρι κάτω αλλά με τον παλιό 1.4 και όχι mh.
To golf 1.5 tsi style + είναι 3500 ακριβότερο και όχι το mh που έρχεται αυτόματο και ξεφεύγει.
-
Ενδιαφέρον αμάξι, σίγουρα θα ήταν στις προτιμήσεις μου. Νομίζω του κάθεται καλά το λευκό αν και δεν είναι το χρώμα μου γενικά.Επισης μου αρέσουν αρκετά κ οι ζάντες του. Αναρωτιέμαι αν θα φορέσει και το ceed αυτό το μοτέρ.
-
Γνωρίζουμε καταναλώσεις για το υβριδικό πετρέλαιο; δεν έχω διαβάσει κανένα τεστ ακόμα.
-
Πολύ ωραίο αμάξι! Εμφανισιακά με καλύπτει απόλυτα. Και σαν τιμή-εξοπλισμός-κινητήρας.
Άραγε στο δρόμο πως θα είναι; Δεν έχω οδηγήσει ποτέ κανένα i30.
-
Άραγε στο δρόμο πως θα είναι; Δεν έχω οδηγήσει ποτέ κανένα i30.
Το προfl i30 από τεστ που έχω διαβάσει ήταν μάλλον αδιάφορο/ουδέτερο οδηγικά.
Στη δοκιμή λέει πως ειδικά η N-line 1.5,είναι ο τέλειος συμβιβασμός ανάμεσα σε άνεση και σπορ συμπεριφορά. Σε σχέση με το προ fl περιγράφει μεγάλη βελτίωση στο τιμόνι,στο κιβώτιο,στον κινητήρα και γενικότερα στην αίσθηση οδήγησης.
-
Μου φαινεται πως θα εχουμε ενδιαφερον οχημα. Μονο μην αρχισουμε τα 25 χιλιαρικα κτλ
-
Μου φαινεται πως θα εχουμε ενδιαφερον οχημα. Μονο μην αρχισουμε τα 25 χιλιαρικα κτλ
22.400 1.5 mehv 48V Ν-line manual iMT, 24.000 1.5 mehv 48V Ν-line με 7-DCT
https://www.hyundai.gr/wp-content/uploads/2020/09/pricelist_i30_fl_hatchback.pdf
Στο ιταλικό βιντεάκι λέει και για αναβαθμισμένη ηχομόνωση και συναρμογή.
-
Νομίζω ότι οι τιμές αυτές είναι πολύ καλές!
-
Ε εκεί που έχουμε φτάσει να θέλουμε 25000 για ένα καλά εξοπλισμένο χατς εκτός αν είναι Φορντ γκολφ που θέλουμε ως 28000 ή πριμιουμ που θέλουμε από 28000 και πάνω.
Τα 22500 του i30 με 160 άλογα δείχνει ως και ευκαιρία! Οι τιμές φεύγουν πάνω το ΑΕΠ της Ελλάδας προς τα κάτω....τα αμάξια που έπαιρνες πριν μια 6 ετια και βγάλε με 19000 τώρα θες 25000 ενώ η αγοραστική δύναμη του Έλληνα έχει μειωθεί 30% την τελευταία δεκαετία, που σημαίνει ακόμα και 19000 να έκαναν πάλι θα ζοριζοταν οπότε τα 25 με 8.5% επιτόκιο είναι άπιαστο όνειρο για την πλειοψηφία εδώ.
Mια εξαίρεση αποτελεί η Σουζούκι που βλέπω ότι έχει παρόμοιες τιμές με το 2014 που πήρα το δικό μου.
-
Υποκειμενικό μεν, αλλά για μένα το σχέδιο του κεντρικού αεραγωγού μπροστά χαλάει την εικόνα το αυτοκινήτου. Σαν στόμα που χάσκει είναι.
-
Ποια η γνωμη σας; 1.0 τουρμπο 120 ιππους η'
1.5 ατμοσφαιρα 100 ιππους;;
-
1.5 turbo 159.
-
Ποια η γνωμη σας; 1.0 τουρμπο 120 ιππους η'
1.5 ατμοσφαιρα 100 ιππους;;
Μεταξύ των δύο, χωρίς δεύτερη σκέψη, 1.0 turbo!
-
το ατμοσφαιρικό είναι μονόδρομος.
-
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με σωστή χρήση και συντήρηση το τούρμπο βγάζει άπειρα χλμ όπως επίσης και η ατμόσφαιρα θα τα παίξει αν είσαι σιδεροφαγος.
Hyundai i30