karapalis@e-b.gr ειναι απο την εσκιαδης μπαλοδημος στην Θεσσαλονίκη.
Φυσικά μετά και από το δεύτερο χθεσινο email σιγη ιχθύος....
Παραθετω και τις αλληλογραφίες:
Ενδιαφέρομαι για το νεο i30 n line σε 1.6 136 48v manual ή σε 1.5 159 48v manual .
* *Eπιπρόσθετα του εξοπλισμού της εκδοσης θα ήθελα να περιλαμβάνουν του παρακάτω προαιρετικούς εξοπλισμούς ασφαλείας:
* *Lane Following Assist (LFA- σύστημα διατήρησης του αυτοκινήτου στο κέντρο της λωρίδας)
Rear Collision-avoidance Assist (RCA)
Leading Vehicle Departure Alert (LDVA- απόκλιση πορείας προπορευόμενου οχήματος)
Blind-spot Collision-avoidance Assist (BCA- σύστημα υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης τυφλού σημείου)
Blind Spot Detection (BSD)
Intelligent Speed Limit Assist (ISLA- έξυπνο σύστημα υποβοήθησης ορίου ταχύτητας)
* Εξοπλισμοί οι οποίοι παρουσιάζονται στις παρακάτω ειδήσεις.*
* *https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/to_neo_hyundai_i30_patise_ellada_osa_aksizei_na_gnorizete-7793607/
* Παρακαλώ για την αποστολή των προσφορών σας μέσω email με τους παραπάνω εξοπλισμούς και χρόνο παράδοσης σε χρώμα Stellar Blue.*
Απαντηση:
*ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Η ΕΚΔΟΣΗ N-LINE
Hyundai SmartSenseTM VSM - Συνεργασία Ηλεκτρικής Υποβοήθησης Τιμονιού (MDPS) και Ελέγχου Ευστάθειας (ESC)*
Hyundai SmartSenseTM DAW - Σύστημα Προειδοποίησης Απόσπασης Προσοχής Οδηγού
Hyundai SmartSenseTM LDW - Σύστημα Προειδοποίησης Εκτροπής Λωρίδας
Hyundai SmartSenseTM LKA - Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας
Hyundai SmartSenseTM FCW - Σύστημα Προειδοποίησης Μετωπικής Σύγκρουσης
Hyundai SmartSenseTM FCA City - Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (χαμηλών ταχυτήτων)
Hyundai SmartSenseTM FCA Interurban - Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (μεσαίων ταχυτήτων)
Hyundai SmartSenseTM FCA Interurban - Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (αναγνώριση πεζών)
Hyundai SmartSenseTM HBA - Σύστημα Αυτόματης Ρύθμισης Υψηλής Σκάλας Φώτων
Hyundai SmartSenseTM HAC - Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης σε Ανηφόρα
Hyundai SmartSenseTM SL - Σύστημα Περιοριστή Ταχύτητας
Hyundai SmartSenseTM SCL - Στατικά Φώτα Στροφής
Απαντηση δικη μου:
Ευχαριστώ για την ενημέρωση τα έχω δει από το site σας τα συστήματα αυτά.
* Θέλω να μου πείτε κόστος για να μπουν τα παρακάτω συστήματα ασφαλείας που περιλαμβάνονται στον προαιρετικό εξοπλισμό σύμφωνα με τα δελτία τύπου του μοντέλου και δεν αφορούν τα παρακάτω στάνταρ.*
* Πιο συγκεκριμένα για αυτά:*
* *Lane Following Assist (LFA- σύστημα διατήρησης του αυτοκινήτου στο κέντρο της λωρίδας)
Rear Collision-avoidance Assist (RCA)
Leading Vehicle Departure Alert (LDVA- απόκλιση πορείας προπορευόμενου οχήματος)
Blind-spot Collision-avoidance Assist (BCA- σύστημα υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης τυφλού σημείου)
Blind Spot Detection (BSD)
Intelligent Speed Limit Assist (ISLA- έξυπνο σύστημα υποβοήθησης ορίου ταχύτητας)
* *Eυχαριστώ.