-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@tgdα) οσον αφορα το νομικο/τυπικο του πραγματος, αφου οι πινακιδες εχουν μπει αυθαιρετα και χωρις μελετη (πραγμα που γνωριζω, δεν το υποθετω), τοτε ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ συμφωνα με τους νομους της χωρας μας. Τι δεν καταλαβαινεις?
Δεν καταλαβαίνω από που τα ψαρεύεις αυτά
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Κάθε διοικητική πράξη διέπεται από το λεγόμενο τεκμήριο νομιμότητας...Αυτό σημαίνει ότι είναι νόμιμη και ισχύει κανονικά μέχρι να ακυρωθεί με δικαστική απόφαση....Έτσι λοιπόν και η τοποθέτηση παρανόμως πινακίδας μέχρι να ακυρωθεί ως ενέργεια από διοικητικό δικαστήριο είναι 'νόμιμη' και ισχύει έναντι όλων...Το τι θεωρείς εσύ ή εγώ νόμιμο είναι κουβέντα καφενείου αλλά μόνο το δικαστήριο εν τέλει αποφασίζει...
Είτε λοιπόν προσβάλλεις την διοικητική πράξη ευθέως στα δικαστήρια για να την ακυρώσεις είτε παραβιάζεις και ελπίζεις να αποδεχτεί το δικαστήριο που θα γίνει εναντίον σου το παράνομο της διοικητικής πράξης. Πάντως εκείνη τη στιγμή που παραβιάζεις ο μπάτσος οφείλει να σε γράψει : δεν είναι δουλειά του να κρίνει το νόμιμο των ενεργειών των ΟΤΑ, τα έχουμε ξαναπεί αυτά...Στα δικαστήρια για τα υπόλοιπα...
Αν υπάρχει δικαστική απόφαση φυσικά τα πράγματα είναι αλλιώς (και έχει ευθύνη όποιος δεν την εφαρμόζει) αλλά δηλώσεις του στυλ 'εγώ ξέρω ότι αυτό είναι παράνομο γιατί διάβασα το νόμο ή (δεν) είδα τη μελέτη' είναι αστείες...Αυτό έλλειπε να επαφιόμεθα στη δική μου ή τη δική σου ερμηνεία ή γνώση του νόμου για να αποφασίσουμε τι είναι νόμιμο ή όχι...
-
Νομίζω πως η συζήτηση περί 'κατά παραγγελία μονοδρομήσεων' πρέπει να διαχωριστεί σε δικό της thread.
-
νομίζω επίσης πρέπει να ανοιχτεί κι ένα θέμα περί ΚΟΚ και ερμηνεύσεών του γιατί μερικά θέματα τα χουμε πολυζαλίσει
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τα ζώα οι οικογενειάρχες με τα μωρά παιδάκια τους που πάνε στην ήρεμη παραλία του riba's και λερώνουν το σύμπαν και τα μικρά που νομίζουν ότι η θάλασσα είναι καμπινές πας εκεί να ηρεμήσεις και ακούς τα χαμένα να τσιρίζουν. Δεν έχω τπτ με τα παιδάκια, αλλά είναι μερικές παραλίες που πας για να έχεις την ησυχία σου, άσε που βάζουν τα μωρά σε κίνδυνο γιατί για να κατέβεις/ανέβεις πρέπει να χεις χέρια ελεύθερα για να κρατιέσαι απ'τα βράχια, αν τους φύγει κανά παιδί άντε ψάχνε μαλάκα γονιέ, που πετάς τις μπύρες σου και τα μπουκαλάκια σου κάτω απ'τον βράχοη κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει, βρώμικη η θάλασσα σήμερα, μάνα να κρατάει τα 2 μωρά της και να προσπαθεί να κατέβει απ'τα βράχια, τα μικρά να τσιρίζουν... γιατί δε πάνε κανα φάληρο ή βάρκιζα κάτι ξένοι είχαν στήσει και σκηνή σήμερα εντάξει μην αναφέρω ότι βρώμαγε ο τόπος απ'τα σκουπίδια που αφήνουν από δω κι από εκεί... ας βάλουν ένα κάδο τουλάχιστον. μπουκαλάκια, κουτάκια από αναψυκτικά, κομμάτια από γυαλί από πάτους μπύρας !!!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
νομίζω επίσης πρέπει να ανοιχτεί κι ένα θέμα περί ΚΟΚ και ερμηνεύσεών του γιατί μερικά θέματα τα χουμε πολυζαλίσει+1:
μια οι μονοδρομοι,μια τα οχηματα εκτακτης αναγκης,μια το ενα,μια το αλλο.
ετσι θα μπορουμε να συζητησουμε τα περι ΚΟΚ.τι ισχυει,τι οχι,τι ειναι ατυπο αλλα εφαρμοζεται κλπ.να συγκρινουμε τον ελληνικο ΚΟΚ με αυτον αλλων ευρωπαικων χωρων και τετοια παρομοια.
υπαρχει βεβαια ομως και το περι ΚΟΚ,παραβασεις και προστιμα. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Όλα τα σήματα της τροχαίας είναι καλυμμένα. Να θεωρήσουμε ότι οι οδηγοί ψήφισαν να μην υπάρχουν γενικώς σήματα;
Ή μήπως έχει σημασία ο τρόπος 'κάλυψης'; Αν δηλαδή είναι με μπογιά, η κίνηση χαρακτηρίζεται 'λαϊκή βούληση', ενώ αν είναι με αυτοκόλλητα, αυτοί που το έκαναν είναι τσογλάνια;
Αλέξανδρε, με αυτά που γράφεις μου δίνεις την εντύπωση ότι παραβιάζεις τους μονόδρομους που θέλεις και το θεωρείς απολύτως δικαιολογημένο, αλλά όταν το κάνουν οι άλλοι τους φέρνεις την αστυνομία. Σίγουρα δεν εννοείς αυτό, έτσι δεν είναι;
Προφανος κ οχι Χριστο.
Χακτηριστικα.
Αλλαξαν την ροη πανω στο ρεμα Πικροδαφνης. επιδει δεν μου κατσε καλα πηγα ρωτησα.
Υπηρχε μελετη και τα σχετικα και την τοποθετιση την εκανε το ΥΠΕΧΩΔΕ.
Αρα ισχυει και το σεβωμαι.
Οι δυο περιπτωσεις στη Νεα Σμυρνη και αλλη μια κοντα στο σπιτι μου εκαναν ΜΠΑΜ!
Κεντρικος που ερχεται απο Μετρο Δαφνης προς Ν.Σμυρνη.
Διπλος δρομος με μια λωριδα ανα κατευθυνση και βαζουν λεοφωριολωριδα;;;
Που ακουστικε;;;;Καλα εκει εχω φάει γαμω το ξενερωματα, ΜΟΝΟ απο αυτο το δρομο ηξερα να παω στο σπίτι της κοπελας μου (μονλις τα ειχαμε φτιαξει) λεω νταξ εχουν βαλει το απαγορευτικο γιατι ειναι λεωφορειοδρομος (μου λεει και η ιδια ΚΑΝΕΝΑΣ κατοικος της Ν.Σμυρνης δεν ακολουθει την σημανση, ολοι μπαινουν. Νταξ λεω και εγω δεν μαμιεται? Μου δηχνει 2 αλλους δρομους να πηγαινω σπιτι της γιατ ιειχα 21 ποντους στο διπλωμα και ψιλομασαγα να περναω την επομενη φορα που περασα απο την αλλη ερχοτανε μπατσικο....ουτε που ασχοληθηκε.... περιτο να πω οτι δεν ξαναμπηκα μετα απο 5-6 μηνες βγαλανε τα απαγορευτικα!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
α) οσον αφορα το νομικο/τυπικο του πραγματος, αφου οι πινακιδες εχουν μπει αυθαιρετα και χωρις μελετη (πραγμα που γνωριζω, δεν το υποθετω), τοτε ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ συμφωνα με τους νομους της χωρας μας. Τι δεν καταλαβαινεις?
Δεν καταλαβαίνω από που τα ψαρεύεις αυτά
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Κάθε διοικητική πράξη διέπεται από το λεγόμενο τεκμήριο νομιμότητας...Αυτό σημαίνει ότι είναι νόμιμη και ισχύει κανονικά μέχρι να ακυρωθεί με δικαστική απόφαση....Έτσι λοιπόν και η τοποθέτηση παρανόμως πινακίδας μέχρι να ακυρωθεί ως ενέργεια από διοικητικό δικαστήριο είναι 'νόμιμη' και ισχύει έναντι όλων...Το τι θεωρείς εσύ ή εγώ νόμιμο είναι κουβέντα καφενείου αλλά μόνο το δικαστήριο εν τέλει αποφασίζει...
Είτε λοιπόν προσβάλλεις την διοικητική πράξη ευθέως στα δικαστήρια για να την ακυρώσεις είτε παραβιάζεις και ελπίζεις να αποδεχτεί το δικαστήριο που θα γίνει εναντίον σου το παράνομο της διοικητικής πράξης. Πάντως εκείνη τη στιγμή που παραβιάζεις ο μπάτσος οφείλει να σε γράψει : δεν είναι δουλειά του να κρίνει το νόμιμο των ενεργειών των ΟΤΑ, τα έχουμε ξαναπεί αυτά...Στα δικαστήρια για τα υπόλοιπα...
Αν υπάρχει δικαστική απόφαση φυσικά τα πράγματα είναι αλλιώς (και έχει ευθύνη όποιος δεν την εφαρμόζει) αλλά δηλώσεις του στυλ 'εγώ ξέρω ότι αυτό είναι παράνομο γιατί διάβασα το νόμο ή (δεν) είδα τη μελέτη' είναι αστείες...Αυτό έλλειπε να επαφιόμεθα στη δική μου ή τη δική σου ερμηνεία ή γνώση του νόμου για να αποφασίσουμε τι είναι νόμιμο ή όχι...
Ειμαι 99,9999% σιγουρος οτι εχω διαβασει (και οχι βγαλει απο το μυαλο μου) οτι συγκεκριμενες πινακιδες - μια ομαδα εκ των οποιων ειναι αυτες που επηρεαζουν την ροη του δρομου, οπως οι μονοδρομησεως - τοποθετουνται ΜΟΝΟ επειτα απο κυκλοφοριακη μελετη, αλλιως ειναι ακυρες. Επαναλαμβανω δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου, το εχω δει και το εχω συζητησει με κοσμο που υποτιθεται οτι ξερει τι λεει.
Και φυσικα η τροχαια ΕΧΕΙ ευθυνη να ασχοληθει με τις παρανομες πινακιδες, οπως εχει ευθυνη πχ να μηνυσει τον δημαρχο που εφτιαξε παρανομα σαμαρακια.
EDIT:
Συμφωνω οτι ο μπατσος υπο ΚΣ απλα βλεπει το σημα και γραφει. ΑΛΛΑ πιστεψε με, οταν του μιλησω και του πω ολα αυτα για τον συγκεκριμενο δρομο που ολοι ξερουμε οτι οι πινακιδες μπηκαν με το ετσι θελω, δεν θα ασχοληθει και πολυ. Οπως εχει γινει αρκετες φορες ως τωρα στο συγκεκριμενο σημειο...
-
Αν διαβάσεις προσεκτικά τι έγραψα θα καταλάβεις τι λέω...Λες άλλα πράγματα...Δεν εξετάζω τις ουσιαστικές προϋποθέσεις τοποθέτησης μιας πινακίδας, δεν είναι το θέμα μου αυτό. Δεν υπάρχουν πινακίδες αυτοδικαίως 'άκυρες', είναι κοινή λογική : λες ο κάθε τυχαίος χρήστης της οδού να εκτιμά την ύπαρξη ή όχι μελέτης ή αν η μελέτη έγινε από τον αρμόδιο ή αν η μελέτη είναι παράτυπη και να αποφασίζει αν θα ακολουθήσει ή όχι την πινακίδα?
Το αν είναι μια πινακίδα 'άκυρη' ή όχι πρέπει κάποιος να μας το πει κατόπιν εξετάσεως του ζητήματος : ε δεν είσαι εσύ αυτός, ούτε εγώ, ούτε ο μπάτσος που περιπολεί στο δρόμο...
Αν θες παραβίασέ τες όλες, με την ευχή μου, αλλά μη γκρινιάζεις όταν σε σταματήσουν, σου κόψουν κλήση και σε στείλουν στο δικαστήριο...Εκεί θα τα εκθέσεις όλα αυτά και το δικαστήριο θα αποφασίσει αν έχεις δίκιο ή όχι...Ή αν θες μπορείς νομίζω να αμφισβητήσεις την παράβαση και ενώπιον του ιεραρχικά ανώτερου διοικητικού οργάνου από αυτό που βεβαίωσε την παράβαση (πχ τον διευθυντή της τροχαίας)...Αν σε απορρίψει και αυτός μένει μόνο το δικαστήριο...Το τι κάνουν οι μπάτσοι δεν έχει καμία σημασία : άλλοτε πίνουν φραπέ, άλλοτε είναι συζητήσιμοι, άλλοτε βαριούνται, άλλοτε το παίζουν σκληροί κτλ κτλ...Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ποιά είναι η δουλειά τους σύμφωνα με το νόμο (όπως αρέσκεσαι να λες κι εσύ) και η δουλειά τους είναι να εφαρμόζουν την υπάρχουσα σήμανση και όχι να την κρίνουν...Αν τώρα οι μπάτσοι κάθονται και κουβεντιάζουν το θέμα μαζί σου ειλικρινά χαίρομαι ιδιαιτέρως για σένα
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αν τώρα οι μπάτσοι κάθονται και κουβεντιάζουν το θέμα μαζί σου ειλικρινά χαίρομαι ιδιαιτέρως για σέναΑφού τον ξέρουν προσωπικά τώρα πια βρε συ, να μην πιάσουν και μια κουβεντούλα μαζί του?
-
koutsan
μου φαινεται οτι λεμε το ιδιο...Δεν ειπα οτι πρεπει (ή οτι ειναι σε θεση) ο καθε μπατσος να εξεταζει το αν η καθε πινακιδα ειναι νομιμη ή οχι. Αυτο που ειπα ειναι το γιατι εγω δεν τηρω τις συγκεκριμενες, και αυτο ειναι επειδη εχουν μπει με το ετσι θελω χωρις τις μελετες που απαιτει ο νομος για να μπουν (οπου αυτο το τελευταιο δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου).
Προσεξε, δεν 'εκτιμω' οτι δεν εχει γινει η απαιτουμενη για την νομιμοτητα της πινακιδας μελετη, ΓΝΩΡΙΖΩ οτι δεν εχει γινει οποτε για αυτο τον λογο τις αγνοω. Και το κανω μονο σε αυτο τον δρομο οπως και σε εκεινο της Ν. Σμυρνης που εγραψε ο Wagner (ή το εκανα, νομιζω τωρα διορθωσαν το 'λαθακι').
απο κει και περα, ειναι προφανες οτι ο μπατσος βλεπει το ταδε σημα και γραφει και δεν ασχολειται παραπερα αμα δεν θελει. Στο συγκεκριμενο σημειο ομως, που ολοι ξερουν οτι μπηκαν ετσι οι πινακιδες, οσες φορες προεκυψε θεματακι με τους μπατσους και αρχισα το παραπανω ποιηματακι, σχεδον αυτοματα σταματησαν να ασχολουνται μαζι μου. Οι υπολοιποι σταματησαν στο 'οταν παω στο δικαστηριο, θα ερθετε και εσεις μαζι μου για να εξηγησετε γιατι δεν εχετε κανει τιποτα για τις πινακιδες που γνωριζετε οτι ειναι παρατυπες'.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
koutsanμου φαινεται οτι λεμε το ιδιο...Δεν ειπα οτι πρεπει (ή οτι ειναι σε θεση) ο καθε μπατσος να εξεταζει το αν η καθε πινακιδα ειναι νομιμη ή οχι. Αυτο που ειπα ειναι το γιατι εγω δεν τηρω τις συγκεκριμενες, και αυτο ειναι επειδη εχουν μπει με το ετσι θελω χωρις τις μελετες που απαιτει ο νομος για να μπουν (οπου αυτο το τελευταιο δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου).
Προσεξε, δεν 'εκτιμω' οτι δεν εχει γινει η απαιτουμενη για την νομιμοτητα της πινακιδας μελετη, ΓΝΩΡΙΖΩ οτι δεν εχει γινει οποτε για αυτο τον λογο τις αγνοω. Και το κανω μονο σε αυτο τον δρομο οπως και σε εκεινο της Ν. Σμυρνης που εγραψε ο Wagner (ή το εκανα, νομιζω τωρα διορθωσαν το 'λαθακι').
απο κει και περα, ειναι προφανες οτι ο μπατσος βλεπει το ταδε σημα και γραφει και δεν ασχολειται παραπερα αμα δεν θελει. Στο συγκεκριμενο σημειο ομως, που ολοι ξερουν οτι μπηκαν ετσι οι πινακιδες, οσες φορες προεκυψε θεματακι με τους μπατσους και αρχισα το παραπανω ποιηματακι, σχεδον αυτοματα σταματησαν να ασχολουνται μαζι μου. Οι υπολοιποι σταματησαν στο 'οταν παω στο δικαστηριο, θα ερθετε και εσεις μαζι μου για να εξηγησετε γιατι δεν εχετε κανει τιποτα για τις πινακιδες που γνωριζετε οτι ειναι παρατυπες'.
Θανξ!
-
Ζωο μεγαλο ο βλακας με το παπι που παραλιγο να πεσει πανω μου, πανω στο πεζοδρομιο, την ωρα που βγηκα απο τραπεζα! Την επομενη φορα ηλιθιε, βαλτο μεσα στη τραπεζα το μηχανακι, μην περπατησεις κανα μετρο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ζωο μεγαλο ο βλακας με το παπι που παραλιγο να πεσει πανω μου, πανω στο πεζοδρομιο, την ωρα που βγηκα απο τραπεζα! Την επομενη φορα ηλιθιε, βαλτο μεσα στη τραπεζα το μηχανακι, μην περπατησεις κανα μετρο.Εδώ σε βλέπουν που περπατάς κανονικά στο πεζοδρόμιο και αντί να περιμένουν να περάσεις σου κορνάρουν να πας στην άκρη.
Πραγματικά το κακό έχει παραγίνει και το χειρότερο είναι ότι οι 9 στους 10 πεζούς παραμερίζουν αντί να αρχίσουν τις σφαλιάρες.
-
Έκαναν μονοδρόμηση σε ένα τμήμα της Παναγούλη στην Ν. Ιωνία εχθές το πρωί μπροστά από τα παλιά κτίρια του Αθήνα 2004.
Παράλληλα άλλαξαν την φορά της κίνησης στην Σινιόσογλου.Η κίνηση που έρχεται από την Ν.Ιωνία εκτρέπεται από την Σινιόσογλου που τώρα πάει ανάποδα και από την πίσω μεριά των εγκαταστάσεων πέφτει στην Κασταμονής και στην Λυκόβρυση...
Παρόλο που ο δρόμος πλέον έχει κάτι απογορευτικά ΝΑ και έφταιξαν και πρόχειρη νησίδα μεσ΄στη μέση για να κλείσουν το κομμάτι εκείνο πολλά ζώα το γράφουν κανονικά και συνεχίζουν ευθεία.
Το τί γίνεται από τους άλλου οδηγούς που έρχονται κανονικά και βλέπουν τα ζώα μπροστά τους δεν λέγεται .
Ο δρόμος έχει συνεχή ροή οπότε τα μπινελίκια πάνε κι έρχονται. -
Δε χρειάζονται σφαλιάρες, συνεχίζεις να περπατάς αμέριμνος, όπως και το δικαιούσαι άλλωστε.
-
ΡΕ ΖΩΑ
ΡΕ ΓΙΔΙΑ
ΡΕ ΑΝΙΟΘΟΙ ()
Πότε θα σταματήσετε να περνάτε το φανάρι της Κατεχάκη στην Πολυτεχνειούπολη αέρα πατέρα όταν έχετε κόκκινο;
Κάθε μέρα που περιμένω να βγώ από το ΕΜΠ κλασσικά με το που ανάψει πράσινο για μας (που σημαίνει οτι οι άλλοι έχουν κόκκινο εδώ και μερικά δευτερόλεπτα) ΠΑΝΤΑ κάποιοι θα περάσουν με πολλά! Πρέπει να γίνει κανένα πολύνεκρο για να μη γίνεται αυτό; Αλλά βέβαια, ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας είχε μάθει ότι εκεί δεν υπάρχει φανάρι, πώς να αλλάξει τώρα ξαφνικά συνήθεια; Θέλει κάποια χρόνια ο εγκέφαλός του για να επεξεργαστεί τα νέα δεδομένα. Αποκορύφωμα σήμερα ένας που, μιλώντας στο κινητο, περνάει τη διαστάυρωση, σταματάει, μας κοιτάζει σα χάνος, βάζει όπισθεν και επιστρέφει πίσω.
Αλλό ζώο...
Ταρίφας με το πορτ-μπαγκάζ γεμάτο βαλίτσες, ανοιχτό, με τις αποσκευές να ξεχυλίζουν είναι στην αριστερή της Κατεχάκη Περιμένουμε στη διασταύρωση με Μεσογείων να στρίψουμε και οι δύο προς κέντρο. Ξαφνικά τον βλέπω να στρίβει, να μπαίνει στη μεσαία να ξαναμπαίνει στην αριστερή μπροστά στην ουρά και να περνάει με κόκκινο ενώ από το απέναντι ρεύμα ερχόταν ένα άλλο ταξί. Αφού δεν τράκαραν πάλι καλά...
Επέστρεψα σπίτι και σήμερα (κατά τύχη)...
-
Σωστά τα λες A-Viper7 αλλά το φανάρι αυτό είναι τελείως λάθος. Δηλαδή η έξοδος από την Κοκκινοπούλου γιατί δεν έκανε στο ΕΜΠ και πρέπει να 'κόβει' μια από τις σημαντικότερες αρτηρίες της Αθήνας ?
-
Αν η κοκκινοπουλου ειναι το φαναρι που πας για ζωγράφου, απλα τις ώρες αιχμης επηζε κυριολεκτικα με την συνδρομη των φοιτητων, οποτε το παραπανω φαναρι, ισως βοηθαει λιγο.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Έκαναν μονοδρόμηση σε ένα τμήμα της Παναγούλη στην Ν. Ιωνία εχθές το πρωί μπροστά από τα παλιά κτίρια του Αθήνα 2004.
Παράλληλα άλλαξαν την φορά της κίνησης στην Σινιόσογλου.Η κίνηση που έρχεται από την Ν.Ιωνία εκτρέπεται από την Σινιόσογλου που τώρα πάει ανάποδα και από την πίσω μεριά των εγκαταστάσεων πέφτει στην Κασταμονής και στην Λυκόβρυση...
Παρόλο που ο δρόμος πλέον έχει κάτι απογορευτικά ΝΑ και έφταιξαν και πρόχειρη νησίδα μεσ΄στη μέση για να κλείσουν το κομμάτι εκείνο πολλά ζώα το γράφουν κανονικά και συνεχίζουν ευθεία.
Το τί γίνεται από τους άλλου οδηγούς που έρχονται κανονικά και βλέπουν τα ζώα μπροστά τους δεν λέγεται .
Ο δρόμος έχει συνεχή ροή οπότε τα μπινελίκια πάνε κι έρχονται.Πέρασα σήμερα απο εκεί και πραγματικά γινόταν ένας χαμός. Άλλοι αναστροφή, άλλοι δεν ήξεραν που να πάνε... Πλέον όταν κάποιος θέλει να βγει στην Κύμης πώς πάει???
[quote='tazio]>Τι θα μπορούσε να γίνει;
- Να δημιουργηθούν ειδικές θέσεις για οχήματα τροφοδοσίας ανά κάποιες δεκάδες μέτρα και να υπάρχουν χρονοθυρίδες για κάθε μαγαζί στη γύρω περιοχή;
- Να γίνεται η τροφοδοσία αποκλειστικά μεταμεσονύχτιες ώρες;
Είδαμε κι εκεί που υπάρχουν θέσεις τι γίνεται. Άντε στη Γλυφάδα π.χ. να δεις τι αυτοκίνητο υπάρχει (και για πόσες ώρες) σε χώρους που υποτίθεται ότι είναι για οχήματα τροφοδοσίας. Κι όταν κλείσει κάποιο επαγγελματικό τον δρόμο, μιας και δε μπορεί να κάνει διαφορετικά, έρχεται από πίσω ο κάθε ένας που βρίσκεται παράνομα εκεί μια και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση παρά μόνο σε οχήματα τροφοδοσίας και αρχίζει να κορνάρει./quote]
Σήμερα αυτό στον σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου. Υπήρχαν 5-6 θέσεις για τροφοδοσία όλες πιασμένες.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ΡΕ ΖΩΑΡΕ ΓΙΔΙΑ
ΡΕ ΑΝΙΟΘΟΙ ()
Πότε θα σταματήσετε να περνάτε το φανάρι της Κατεχάκη στην Πολυτεχνειούπολη αέρα πατέρα όταν έχετε κόκκινο;
Κάθε μέρα που περιμένω να βγώ από το ΕΜΠ κλασσικά με το που ανάψει πράσινο για μας (που σημαίνει οτι οι άλλοι έχουν κόκκινο εδώ και μερικά δευτερόλεπτα) ΠΑΝΤΑ κάποιοι θα περάσουν με πολλά! Πρέπει να γίνει κανένα πολύνεκρο για να μη γίνεται αυτό; Αλλά βέβαια, ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας είχε μάθει ότι εκεί δεν υπάρχει φανάρι, πώς να αλλάξει τώρα ξαφνικά συνήθεια; Θέλει κάποια χρόνια ο εγκέφαλός του για να επεξεργαστεί τα νέα δεδομένα. Αποκορύφωμα σήμερα ένας που, μιλώντας στο κινητο, περνάει τη διαστάυρωση, σταματάει, μας κοιτάζει σα χάνος, βάζει όπισθεν και επιστρέφει πίσω.
Αλλό ζώο...
Ταρίφας με το πορτ-μπαγκάζ γεμάτο βαλίτσες, ανοιχτό, με τις αποσκευές να ξεχυλίζουν είναι στην αριστερή της Κατεχάκη Περιμένουμε στη διασταύρωση με Μεσογείων να στρίψουμε και οι δύο προς κέντρο. Ξαφνικά τον βλέπω να στρίβει, να μπαίνει στη μεσαία να ξαναμπαίνει στην αριστερή μπροστά στην ουρά και να περνάει με κόκκινο ενώ από το απέναντι ρεύμα ερχόταν ένα άλλο ταξί. Αφού δεν τράκαραν πάλι καλά...
Επέστρεψα σπίτι και σήμερα (κατά τύχη)...
Ποιο φαναρι λες;
Αυτο που μπικε προσφατα;;;
Ειναι σε σημειο Γ@ΜΑ ΤΑ!!Και το χουν ολοι γραμμενο!
Θα κλαψουν μανουλες εκει!
Αν ερχεσαι προς κεντρο κ εχεις μαζεψει χιλιομετρα.... Πας για πολυνεκρο!
Πρωτη φορα που περασα απο κει, προς κεντρο, το δα τελευταια στιγμη.
Λιγο ηθελα και θα υπεγραφα φιλικη.....
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]