-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μου χαιδευει το μαγουλο (!) και μου λεει με χαμογελακι: 'Αν το ξανακανεις αυτο θα σε γαμησω'.
Εμεινα καγγελο παιδια....
ΑΠ: 'Κ@ύλα! Μπες στο αμάξι σου και πάμε από την αρχή να στο ξανακάνω!'
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Περασε φιλλερ απο τον αλλον την ωρα που του ανοιγε τον δρομο....
Τον κοπανησε με την μανετα του τιμονιου....
Και δεν καταλαβε... Και καλα....
Και τον πειραξε που του καναν το ιδιο....Δε λέω ότι δεν ήταν βλαμμένος ο μηχανάκιας. Αλλά όταν στο κάνει στο αμάξι σου χαλάει - το πολύ - τον καθρέπτη , όταν το κάνεις με το αμάξι στον μηχανάκια , μπορείς να τον στείλεις. Δεν αξίζει νομίζω. Είμαστε έλλογα όντα, σταμάτα και μίλησέ του.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Τυπας με ενα σπορ αμαξι (δεν καταλαβα τι ηταν...) χωνεται ξαφνικα μπροστα μου στην Αρδηττου. Φρενα, μπλοκαρισμα εγω.ΟΚ, no problem. Παμε παρακατω.
Στο φαναρι πριν το παναθηναικο σταδιο, ο ιδιος βλακας χαζευε στο πρασινο και δεν προχωραγε. Κατι κοιταζε στο ντουλαπακι του, κατι μιλαγε με τους διπλανους του, δεν καταλαβαινε. Φωτα, κορνα τιποτα. Κανω ανοιγμα απο αριστερα να τον περασω, μετα απο τη λωριδα του τραμ, και αυτος επιταχυνει και παει να πεσει πανω μου. Παλι φρεναρισματα πανικου, υδρολισθαινω γιατι ειχε κατι νερα, παραλιγο να πεσω σε μια ποδηλατρια.
Φωτα +κορνα, εντονα αυτη τη φορα.
Κατεβαινει κατω, ερχεται προς το μερος μου.
Του λεω 'ρε συ, γιατι δεν προχωραγες στο φαναρι; παραλιγο να με τρακαρεις.. στριβεις και χωρις φλας...'
Μου χαιδευει το μαγουλο (!) και μου λεει με χαμογελακι: 'Αν το ξανακανεις αυτο θα σε γαμησω'.
Εμεινα καγγελο παιδια....
Ακου την διαδικασία για παρόμοια περίπτωση μελλοντικά.1)Κανεις τουμπεκί αν δεν σε παίρνει να τον κανεις τόπι στο ξύλο.2)Παίρνεις πινακίδες.3)Βρίσκεις κάποιον που να μπορείς να μάθει τα στοιχεια του από τις πινακίδες.4)Πας με έναν φίλο σου κάτω από το σπίτι του με κράνη αν δεν βρείτε τον ίδιο κάνετε λαμπόγυαλο το αμάξι του αν βρείτε τον ίδιο τον κάνετε άλογο στο ξύλο.
Η συνταγή είναι δοκιμασμένη και πετυχημένη.
Γιατί κύριοι εάν υπάρχουν μαγκίτες με πιστολια που κυκλογορούν μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και λαμόγια και τραμπούκοι. -
Φίλος έχει τηλέφωνο από εχέμυθο Έλληνα όχι αλλοδαπό, ο οποίος με 150ευρώ σπάει πόδι ή χέρι. Άμα του κλείσουμε δουλειά για καμιά βδομάδα παίζει να μας κάνει και καλύτερες τιμές
Ζώο ο τρέντυ αρχικούλαθρος με την Boxter που για να το παίξει μούρη στο γκομενάκι στην προσπάθειά του να κάνει παντιλίκι παραλίγο να με μαζέψει πλαγιομετωπικά! Ευτυχώς δε χάζευα και έκανα όσο πιο άκρη μπορούσα και πέρασε αρκετά κοντά. Είχα καμιά 40άρα εγώ, άλλα τόσα αυτός τροπετάκι θα γινόταν το corollί καλοκαιριάτικα!
Το περίεργο ήταν η αυτόματη κίνηση μαζί με τον ελιγμό να του χώσω και μια μούτζα (το χέρι μου πρέπει να πλησίασε πολύ τη μάπα του λόγω γκάμπριο) -
Ο χρήστης After έγραψε:
Σε ολα συμφωνουμε, αλλα σε αυτο οχι
Δε θα πηγαίνεις ανάμεσα στους στοίχους των αυτοκινήτων.
Αν το κανανε ολες οι μοτοσυκλετες αυτο, δεν θα ειχε κανενα νοημα
Αλλού γιατί το κάνουν; Μήπως εκεί είναι συνειδητοποιημένοι μοτοσυκλετιστές κι όχι απλά μερικοί ευκαιριακοί χρήστες που εκμεταλλεύονται το μέσο και την ευκολία που τους δίνει να κάνουν αυτό ακριβώς;
Γιατι εκει, πρωτον μπορει να μην εχουν την κινηση που εχουμε εδω, και δευτερον, μπορει να μην ειναι τοσο διαδεδομενη η μοτοσυκλετα για καθημερινη κινηση
Μην τα ξαναλεμε
Η μοτοσυκλετα ειναι Η ΛΥΣΗ στο κυκλοφοριακο
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να ειμαστε τοσο προκατειλημμενοι με αυτο το θεμα
Φαντασου ολες οι μοτοσυκλετες/μηχανακια διπλα σου να ηταν αυτοκινηταΕγω θα σου προτεινα να μπεις και εσυ στον κοσμο του δικυκλου
Δεν γνωριζω την ηλικια σου, αλλα οσοι δοκιμασαν, εστω και αργα, αρχισαν να βλεπουν διαφορετικα την ζωηΗ μοτοσυκλετα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ....
Η ΛΥΣΗ στο κυκλοφοριακο ειναι τα μεσα μαζικων μεταφορων.
Η μοτοσυλκετα, στο 90% των πειπτωσεων επιβαρυνει το κυκλοφοριακο, γιατι ο αναβατης ειναι καφρος και ζωον! -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ γενικά πρόβλημα με τα μηχανάκια δεν έχω παρά μόνο σε 2 περιπτώσεις. Η μία είναι αυτή με τα φανάρια που αναφέρει ο tazio, αλλά ακόμα και τότε μόνο στην περίπτωση που κοιμούνται όρθιοι και περιμένουν κορνάρισμα από πίσω ή είναι δικάβαλα 50άρια που στο άναμα του πράσινου θα χρειαστεί να περάσουν 5 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσουν να σέρνουν το κουφάρι τους (συνήθως κάνοντας ζιγκ ζαγκ στη μέση ή αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας). Αν στο πράσινο φανάρι επιταχύνουν άμεσα και ικανοποιητικά, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα, κι εγώ μαζί τους.
Το δεύτερο που με εξοργίζει πραγματικά, είναι όταν τα ζώα με μηχανάκια ή μοτοσυκλέτες (εκεί δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά), προσπερνάνε όλη την ουρά των αυτοκινήτων στα διόδια και χώνονται μπροστά λες και έχουν κάποιο κεκτημένο δικαίωμα να κλέβουν τη σειρά του μαλάκα που περιμένει από πίσω. Και φυσικά, όταν ένα μηχανάκι φτάνει να πληρώσει διόδια, είναι η μεγαλύτερη καθυστέρηση που μπορεί να σου τύχει γιατί πρέπει εκεί, επιτόπου, να σταματήσει, να βγάλει τα γάντια (άν φοράει) να ξεκουμπώσει το μπουφάν, να ψάξει την αριστερή τσέπη για ψιλά, μετά τη δεξιά, μετά την τσέπη του παντελονιού, να βγάλει τα ψιλά, να τα μετρήσει, να πληρώσει, να πάρει απόδειξη, να βάλει τα υπόλοιπα ψιλά πάλι στην τσέπη, να φτιάξει τ'αρχίδια του, να κουμπώσει το μπουφάν, να φορέσει τα γάντια και εν τέλει να ξεκινήσει, όσο εν τω μεταξύ η ουρά για το συγκεκριμένο κουβούκλιο έχει φτάσει μέχρι την προηγούμενη πόλη.Χθες πρωι στα πρωτα διοδια....
Καθομαι στην ουρα και πισω μου μηχανη που καθεται πισω μου.
Εχω 2 αυτοκινητα μπροστα μου και ερχεται αλλη μηχανη, προσπερναει ολη την ουρα και παει μπροστα στον μπροστινο μου.....
Μπηνελικα εγω....
Ερχεται παπι και σταματαει, κατεβαινει ο παπαρας αναβατης,
φευγει ο μπροστινος μου... Σειρα μου!
Κ με το που ξεκιναω, ο παπακουλας, εχει βγει μπροστα μου πεζος και παει στο ταμειο. Φρενα εγω....
Ανεβαινει πανω φτανω διπλα στο ταμειο δινει τα λεφτα...
Τα παιρνω στο κρανιο και βγαζω 100ευρω λεγοντας στον εισπρακτορα οτι αν τα παρει απο τον αλλον θα τον καταγγειλω....
Πληρωσα εγω.... Πληρωσε η μηχανη πισω μου και μετα ο παπακουλας.... -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Περασε φιλλερ απο τον αλλον την ωρα που του ανοιγε τον δρομο....
Τον κοπανησε με την μανετα του τιμονιου....
Και δεν καταλαβε... Και καλα....
Και τον πειραξε που του καναν το ιδιο....Δε λέω ότι δεν ήταν βλαμμένος ο μηχανάκιας. Αλλά όταν στο κάνει στο αμάξι σου χαλάει - το πολύ - τον καθρέπτη , όταν το κάνεις με το αμάξι στον μηχανάκια , μπορείς να τον στείλεις. Δεν αξίζει νομίζω. Είμαστε έλλογα όντα, σταμάτα και μίλησέ του.
Δεν ειναι το ιδιο δηλ. να ρθει με +60ΧΑΩ να σκασει με την μανετα στον καθρευτι με το να περασεις με +λιγοτερα ΧΑΩ απο διπλα του και να του κανεις το ιδιο;;;
Επιδει ειναι με μηχανι δικαιολογειται....
Επιδει ειναι με αυτοκινητο δεν δικαιολογειτε.... -
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Φίλος έχει τηλέφωνο από εχέμυθο Έλληνα όχι αλλοδαπό, ο οποίος με 150ευρώ σπάει πόδι ή χέρι. Άμα του κλείσουμε δουλειά για καμιά βδομάδα παίζει να μας κάνει και καλύτερες τιμέςΖώο ο τρέντυ αρχικούλαθρος με την Boxter που για να το παίξει μούρη στο γκομενάκι στην προσπάθειά του να κάνει παντιλίκι παραλίγο να με μαζέψει πλαγιομετωπικά! Ευτυχώς δε χάζευα και έκανα όσο πιο άκρη μπορούσα και πέρασε αρκετά κοντά. Είχα καμιά 40άρα εγώ, άλλα τόσα αυτός τροπετάκι θα γινόταν το corollί καλοκαιριάτικα!
Το περίεργο ήταν η αυτόματη κίνηση μαζί με τον ελιγμό να του χώσω και μια μούτζα (το χέρι μου πρέπει να πλησίασε πολύ τη μάπα του λόγω γκάμπριο)Για στειλε το με ΡΜ.....
Αν θελω 2 χερια κ ενα ποδι..... θα μου κανει καμια προσφορα;;;
Π.χ. Εκπτωσουλα η στα 3 το ενα δωρο....
Αν πληροσω με πιστοτικη Alpha Bonus.... Ποσο Bonus αξηζουν οι υπηρεσειες του;;;; -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ γενικά πρόβλημα με τα μηχανάκια δεν έχω παρά μόνο σε 2 περιπτώσεις. Η μία είναι αυτή με τα φανάρια που αναφέρει ο tazio, αλλά ακόμα και τότε μόνο στην περίπτωση που κοιμούνται όρθιοι και περιμένουν κορνάρισμα από πίσω ή είναι δικάβαλα 50άρια που στο άναμα του πράσινου θα χρειαστεί να περάσουν 5 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσουν να σέρνουν το κουφάρι τους (συνήθως κάνοντας ζιγκ ζαγκ στη μέση ή αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας). Αν στο πράσινο φανάρι επιταχύνουν άμεσα και ικανοποιητικά, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα, κι εγώ μαζί τους.
Το δεύτερο που με εξοργίζει πραγματικά, είναι όταν τα ζώα με μηχανάκια ή μοτοσυκλέτες (εκεί δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά), προσπερνάνε όλη την ουρά των αυτοκινήτων στα διόδια και χώνονται μπροστά λες και έχουν κάποιο κεκτημένο δικαίωμα να κλέβουν τη σειρά του μαλάκα που περιμένει από πίσω. Και φυσικά, όταν ένα μηχανάκι φτάνει να πληρώσει διόδια, είναι η μεγαλύτερη καθυστέρηση που μπορεί να σου τύχει γιατί πρέπει εκεί, επιτόπου, να σταματήσει, να βγάλει τα γάντια (άν φοράει) να ξεκουμπώσει το μπουφάν, να ψάξει την αριστερή τσέπη για ψιλά, μετά τη δεξιά, μετά την τσέπη του παντελονιού, να βγάλει τα ψιλά, να τα μετρήσει, να πληρώσει, να πάρει απόδειξη, να βάλει τα υπόλοιπα ψιλά πάλι στην τσέπη, να φτιάξει τ'αρχίδια του, να κουμπώσει το μπουφάν, να φορέσει τα γάντια και εν τέλει να ξεκινήσει, όσο εν τω μεταξύ η ουρά για το συγκεκριμένο κουβούκλιο έχει φτάσει μέχρι την προηγούμενη πόλη.Για δές λοιπόν αυτό το δίλλημα και πές μου ποια είναι η απάντηση:
- Περνάω την ουρά και φτάνω στα διόδια, εχω τη μοτοκάρτα έτοιμη, τη δίνω, έφυγα. Ξέρω οτι εχω ακούσει τα σχολιανά μου απο τους πίσω, γιατί με το έτσι θέλω, παρέκαμψα όλη την ουρά.
- Πάω με το γράμμα του νόμου, για να μη πετύχω κανα Wagner και με αρχίσει τα κοσμιτικά. 'Ενα λεπτό στάση - ακινησία κάτω απο τον ήλιο, με μπουφάν, κράνος, γάντια, έχει μουσκέψει μέχρι και το εσώρουχο.
(Πιστεύω οτι είναι αδύνατο, στα όρια του αδιανόητου, να καταλάβει κάποιος χωρίς σχετική εμπειρία πόσα λίγα sec χρειάζονται ετσι και είσαι full ντυμένος με δέρματα κτλ, απαξ και σταματήσει η ροή του αέρα λόγω κίνησης, να γίνεις τελείως μούσκεμα από μεσα)
-
Χθες το απόγευμα, γυρίζοντας από Σχοινιά: Πηγαίναμε κονβόι 5-6 αυτοκίνητα στη σειρά στιο ανηφορικό κομμάτι προς λίμνη Μαραθώνος, με ανάμεσά μας απόσταση περί τα 5 μέτρα στα αργά κομμάτια, και κάποια στιγμή βλέπω μηχανή στον αριστερό καθρέπτη να έρχεται να προσπεράσει τον από πίσω μου κι εμένα ενώ από το απέναντι έρχονται άλλοι. Πλησιάζαμε και σε κλειστή αριστερή στροφή [κάπου πριν το Αρτζεντίνα για όσους ξέρουν τη διαδρομή] και είπα να κάνω όσο πιο δεξιά μπορώ, να περάσει άνετα ο μηχανόβιος. Αυτός με περνάει, χώνεται στα 5 μέτρα που είχα από τον μπροστινό μου και φρενάρει απότομα, να προλάβει να στρίψει. Αν δε φρέναρα εξίσου απότομα θα τον είχα κάνει - και αυτόν και την άμοιρη την κοπελιά που είχε από πίσω του - χαλκομανία. Του πάτησα μια κόρνα να καταλάβει τι έκανε, μου έκανε μια 'τι θες ρε μεγάλε....' με το χέρι του, και συνέχισε την κόντρα με το χρόνο. Καλά, για κράνος ούτε συζήτηση. Τι να προστατέψουμε, το άχυρο που κουβαλάμε στο κεφάλι μας?....
-
Δεν καταλαβαινω γιατι να υποστει ο wagner και ο καθε wagner τις ιδιαιτεροτητες της κινησης με μηχανη οταν εχει ζεστη.
Οπως απολαμβανεις την -παρανομη- κινηση με τη μηχανη σου αναμεσα στους ακινητους στοιχους των αυτοκινητων, ετσι θα απολαυσεις και το ιδρωμενο μπανιο μεσα στον εξοπλισμο σου περιμενωντας στην ουρα σου. Δεν γινεται να εχεις και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο. Εγω ετσι το βλεπω. Οτιδηποτε αλλο το λεω σταρχιδισμο. Καμμια δικαιολογια για τετοιες εγωιστικες και οφελιμιστικες συμπεριφορες. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Το δεύτερο που με εξοργίζει πραγματικά, είναι όταν τα ζώα με μηχανάκια ή μοτοσυκλέτες (εκεί δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά), προσπερνάνε όλη την ουρά των αυτοκινήτων στα διόδια και χώνονται μπροστά λες και έχουν κάποιο κεκτημένο δικαίωμα να κλέβουν τη σειρά του μαλάκα που περιμένει από πίσω. Και φυσικά, όταν ένα μηχανάκι φτάνει να πληρώσει διόδια, είναι η μεγαλύτερη καθυστέρηση που μπορεί να σου τύχει γιατί πρέπει εκεί, επιτόπου, να σταματήσει, να βγάλει τα γάντια (άν φοράει) να ξεκουμπώσει το μπουφάν, να ψάξει την αριστερή τσέπη για ψιλά, μετά τη δεξιά, μετά την τσέπη του παντελονιού, να βγάλει τα ψιλά, να τα μετρήσει, να πληρώσει, να πάρει απόδειξη, να βάλει τα υπόλοιπα ψιλά πάλι στην τσέπη, να φτιάξει τ'αρχίδια του, να κουμπώσει το μπουφάν, να φορέσει τα γάντια και εν τέλει να ξεκινήσει, όσο εν τω μεταξύ η ουρά για το συγκεκριμένο κουβούκλιο έχει φτάσει μέχρι την προηγούμενη πόλη.Για δές λοιπόν αυτό το δίλλημα και πές μου ποια είναι η απάντηση:
- Περνάω την ουρά και φτάνω στα διόδια, εχω τη μοτοκάρτα έτοιμη, τη δίνω, έφυγα. Ξέρω οτι εχω ακούσει τα σχολιανά μου απο τους πίσω, γιατί με το έτσι θέλω, παρέκαμψα όλη την ουρά.
- Πάω με το γράμμα του νόμου, για να μη πετύχω κανα Wagner και με αρχίσει τα κοσμιτικά. 'Ενα λεπτό στάση - ακινησία κάτω απο τον ήλιο, με μπουφάν, κράνος, γάντια, έχει μουσκέψει μέχρι και το εσώρουχο.
(Πιστεύω οτι είναι αδύνατο, στα όρια του αδιανόητου, να καταλάβει κάποιος χωρίς σχετική εμπειρία πόσα λίγα sec χρειάζονται ετσι και είσαι full ντυμένος με δέρματα κτλ, απαξ και σταματήσει η ροή του αέρα λόγω κίνησης, να γίνεις τελείως μούσκεμα από μεσα)
Το παλικαρι που ηταν χθες πισω μου ηταν με δερματινα κρανος και τα σχετικα και καθοταν στη σειρα του.
Απο την στιγμη που πηρες μηχανη, βολεψου με την μηχανη σου, αλλα μη μου σπας τα νευρα με την συμπεριφορα σου.BTW ο παπακουλας, ηταν με 'κρανος' Pepsi Max και μαγιο....
Ειχε προβλημα να περιμενει στην ουρα... Θ αργουσε για μπανιο.Η Λυση στα διοδια ειναι να δωσουν μια λωριδα ΜΟΝΟ για μηχανες....
Η οποια δεν θα χει ποτε παραπανω απο 2 μηχανες...
Οι υπολοιποι θα χουν χωθει στα αλλα ταμεια..... -
Χθες πάντως κυκλοφορούσαν πάρα πολλά ζώα του στύλ: 'Προσπερνάω από τη δεξιά λωρίδα'... Στη μεσαία εγώ με 130 και να βλέπεις να περνάν απο δεξιά..
-
Καλά όταν έχει καύσωνα-ζέστη έχεις δικαιολογία για να παρακάμψεις την σειρά , για το κρύο ?
Όταν δεν έχει καύσωνα ποια είναι η δικαιολογία ?
Στα φανάρια δεν σταματάς γιατί θα ιδρώσεις ?Τώρα κατάλαβα γιατί δεν σταματάνε πουθενά όταν κάνει ζέστη
Άμα σε ενοχλεί τόσο η ζέστη πάρε ένα αμάξι με A/C
Άμα σε ενοχλεί ή κίνηση πάρε μια μηχανήΆμα σε ενοχλούνε και τα δυο τοτε => http://www.spaceadventures.gr/
-
[
2) Πάω με το γράμμα του νόμου, για να μη πετύχω κανα Wagner και με αρχίσει τα κοσμιτικά. 'Ενα λεπτό στάση - ακινησία κάτω απο τον ήλιο, με μπουφάν, κράνος, γάντια, έχει μουσκέψει μέχρι και το εσώρουχο.
(Πιστεύω οτι είναι αδύνατο, στα όρια του αδιανόητου, να καταλάβει κάποιος χωρίς σχετική εμπειρία πόσα λίγα sec χρειάζονται ετσι και είσαι full ντυμένος με δέρματα κτλ, απαξ και σταματήσει η ροή του αέρα λόγω κίνησης, να γίνεις τελείως μούσκεμα από μεσα)Φιλε εχω μείνει άφωνος με τη λογική σου ε....
Να κάτσεις και να ΒΡΑΣΕΙΣ και να περιμένεις στην σειρά σου σαν ολους τους άλλους που περιμένουν.
Εναλλακτικά, να σταματήσεις νωρίτερα απο τα διοδια, να τα βγάλεις τα δερμάτινα, να περιμένεις τη σειρά σου με κοντομάνικο και βερμουδα, να πληρωσεις, και μετά να κάνεις στην άκρη να τα βάλεις και να φυγεις....Έλεος, πρεπει να λύσουμε το κάθε κουλο προβλημα του καθενός?
-
Μην ειστε επιθετικοι...
Η μηχανες ειναι η ΛΥΣΗ του κυκλοφοριακου ειπαμε. Για το ΔΙΚΟ ΣΑΣ καλο οι αναβατες χρησιμοποιουν μηχανη!!! -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Μην ειστε επιθετικοι...
Η μηχανες ειναι η ΛΥΣΗ του κυκλοφοριακου ειπαμε. Για το ΔΙΚΟ ΣΑΣ καλο οι αναβατες χρησιμοποιουν μηχανη!!!+1
τους αυτοκινητάδες που πηγαινουν με περισσοτερα απο το όριο (στις περίπτωση που πηγαινετε με το όριο) γιατι δεν τους βρίζετε? εκείνοι δε σας κάνουν να βραδυπορείτε στα διόδια?
ξεκινησαν αργότερα απο σας, θα κάνανε και καμια στάση για κατούρημα και μπαλαμούτιασμα, φρεσκοι και ωραίοι τελικα φτανουν να πληρωσουν νωρίτερα απο σας. και εσεις τρώτε καπελο αργοπορία που δεν αξιζετε.ή οχι?
(το β' πλυθηντικό παει στους επιθετικούς και υπεραγακτησμενους γενικοτερα).
βεβαια το θέαμα του μοτοσυκλετιστη που ανεφερε ο cavallino ειναι άκρως σπαστικό και ενοχλητικό, που δεν διαφερει σε τίποτα ομως από κάποιους που πηγαινουν με 200, κλέβουν τη σειρά απο τον κοσμακη και τελικα ψαχνουν να βρουν ψιλά στην κρισιμη στιγμή = φέσι χρονου για αυτούς που ακολουθούν.
-
Το θέμα δεν ειναι εδω ποιος θα πληρωσει πρώτος/δευτερος. Είναι η αφοπλιστική λογίκή του φίλου με τα δερμάτινα ρούχα.
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Το θέμα δεν ειναι εδω ποιος θα πληρωσει πρώτος/δευτερος. Είναι η αφοπλιστική λογίκή του φίλου με τα δερμάτινα ρούχα.ακομα κι έτσι να ειναι, αυτες τις 50-100 μηχανες που θα πετύχεις σε ένα ταξιδι, θα ήθελες να ειναι αυτοκίνητα?
μακάρι η πλειοψηφία να ηταν μηχανες και ας έκαναν όλοι μαζι ντου οταν θα ηταν να πληρώσω στα διόδια.
1000 φορες κερδισμένος θα ημουν. -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Μην ειστε επιθετικοι...
Η μηχανες ειναι η ΛΥΣΗ του κυκλοφοριακου ειπαμε. Για το ΔΙΚΟ ΣΑΣ καλο οι αναβατες χρησιμοποιουν μηχανη!!!Εγώ στη Μαδρίτη μέσα σε τρεις μέρες ζήτημα να είδα πέντε μοτοσικλέτες, των οποίων οι αναβάτες φόραγαν φυσικά 'πανοπλίες' και πήγαιναν σαν τα αυτοκίνητα χωρίς να κάνουν διήθηση ανάμεσα στις λωρίδες.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι πουθενά δεν είδα μποτιλιάρισμα.
Πού θέλω να καταλήξω; Οι λύσεις στο κυκλοφοριακό είναι άλλες: βελτίωση των ΜΜΜ, βελτίωση του οδικού δικτύου, περιορισμός της κίτρινης αρμάδας (μέσα στο κέντρο της Αθήνας τις ώρες αιχμής τα 4-5 στα 10 οχήματα είναι ταξί), η επιβολή επιτέλους σωστών ωρών τροφοδοσίας των καταστημάτων, η σωστή ρύθμιση της σηματοδότηαης και άλλα πολλά που έχουν συζητηθεί μέχρι τελικής πτώσης εδώ μέσα.
Ο ισχυρισμός ότι 'η μοτό είναι η λύση στο κυκλοφοριακό, άρα καθήστε να σας οι μηχανόβιοι' είναι από τις πιο θρασείες μεταβιβάσεις ευθύνης που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]