-
Αυτό λέω και εγώ.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Περασε φιλλερ απο τον αλλον την ωρα που του ανοιγε τον δρομο....
Τον κοπανησε με την μανετα του τιμονιου....
Και δεν καταλαβε... Και καλα....
Και τον πειραξε που του καναν το ιδιο....Δε λέω ότι δεν ήταν βλαμμένος ο μηχανάκιας. Αλλά όταν στο κάνει στο αμάξι σου χαλάει - το πολύ - τον καθρέπτη , όταν το κάνεις με το αμάξι στον μηχανάκια , μπορείς να τον στείλεις. Δεν αξίζει νομίζω. Είμαστε έλλογα όντα, σταμάτα και μίλησέ του.
Δεν ειναι το ιδιο δηλ. να ρθει με +60ΧΑΩ να σκασει με την μανετα στον καθρευτι με το να περασεις με +λιγοτερα ΧΑΩ απο διπλα του και να του κανεις το ιδιο;;;
Επιδει ειναι με μηχανι δικαιολογειται....
Επιδει ειναι με αυτοκινητο δεν δικαιολογειτε....Κατάλαβέ με . Δεν δικαιολογώ τη μηχανή. Λέω ότι ακόμη και με 10χαω με αυτήν την κίνηση μπορεί να σκοτώσεις άνθρωπο για έναν κωλοκαθρέπτη. Καταλαβαίνεις τι λέω. Δεν είναι ανάγκη να σκοτώσεις επειδή κάποιος σου έσπασε τον καθρέπτη.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εγώ γενικά πρόβλημα με τα μηχανάκια δεν έχω παρά μόνο σε 2 περιπτώσεις. Η μία είναι αυτή με τα φανάρια που αναφέρει ο tazio, αλλά ακόμα και τότε μόνο στην περίπτωση που κοιμούνται όρθιοι και περιμένουν κορνάρισμα από πίσω ή είναι δικάβαλα 50άρια που στο άναμα του πράσινου θα χρειαστεί να περάσουν 5 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσουν να σέρνουν το κουφάρι τους (συνήθως κάνοντας ζιγκ ζαγκ στη μέση ή αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας). Αν στο πράσινο φανάρι επιταχύνουν άμεσα και ικανοποιητικά, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα, κι εγώ μαζί τους.
Το δεύτερο που με εξοργίζει πραγματικά, είναι όταν τα ζώα με μηχανάκια ή μοτοσυκλέτες (εκεί δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά), προσπερνάνε όλη την ουρά των αυτοκινήτων στα διόδια και χώνονται μπροστά λες και έχουν κάποιο κεκτημένο δικαίωμα να κλέβουν τη σειρά του μαλάκα που περιμένει από πίσω. Και φυσικά, όταν ένα μηχανάκι φτάνει να πληρώσει διόδια, είναι η μεγαλύτερη καθυστέρηση που μπορεί να σου τύχει γιατί πρέπει εκεί, επιτόπου, να σταματήσει, να βγάλει τα γάντια (άν φοράει) να ξεκουμπώσει το μπουφάν, να ψάξει την αριστερή τσέπη για ψιλά, μετά τη δεξιά, μετά την τσέπη του παντελονιού, να βγάλει τα ψιλά, να τα μετρήσει, να πληρώσει, να πάρει απόδειξη, να βάλει τα υπόλοιπα ψιλά πάλι στην τσέπη, να φτιάξει τ'αρχίδια του, να κουμπώσει το μπουφάν, να φορέσει τα γάντια και εν τέλει να ξεκινήσει, όσο εν τω μεταξύ η ουρά για το συγκεκριμένο κουβούκλιο έχει φτάσει μέχρι την προηγούμενη πόλη.Για δές λοιπόν αυτό το δίλλημα και πές μου ποια είναι η απάντηση:
- Περνάω την ουρά και φτάνω στα διόδια, εχω τη μοτοκάρτα έτοιμη, τη δίνω, έφυγα. Ξέρω οτι εχω ακούσει τα σχολιανά μου απο τους πίσω, γιατί με το έτσι θέλω, παρέκαμψα όλη την ουρά.
- Πάω με το γράμμα του νόμου, για να μη πετύχω κανα Wagner και με αρχίσει τα κοσμιτικά. 'Ενα λεπτό στάση - ακινησία κάτω απο τον ήλιο, με μπουφάν, κράνος, γάντια, έχει μουσκέψει μέχρι και το εσώρουχο.
(Πιστεύω οτι είναι αδύνατο, στα όρια του αδιανόητου, να καταλάβει κάποιος χωρίς σχετική εμπειρία πόσα λίγα sec χρειάζονται ετσι και είσαι full ντυμένος με δέρματα κτλ, απαξ και σταματήσει η ροή του αέρα λόγω κίνησης, να γίνεις τελείως μούσκεμα από μεσα)
Διαλέγεις το 2 και είσαι κιμπάρης και δεν σε καταριέται κανείς. Δεν σου φταίω εγώ για το μέσο που επέλεξες ούτε εσύ για το μέσο που επέλεξα. Οταν είχα το ΧΤ περίμενα στο ψιλόβροχο στην ουρά μου για τα διόδια και κάποιος με περνάει και μου λέει έλα να περάσεις , τι περιμένεις στη βροχή ; Λές και μετά θα έβγαινα στη λιακάδα. Δεν είναι οι άλλοι μαλάκες επειδή εγώ επέλεξα να οδηγώ μηχανή. Απαιτώ σεβασμό = οφείλω να αποδίδω σεβασμό.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Χθες πάντως κυκλοφορούσαν πάρα πολλά ζώα του στύλ: 'Προσπερνάω από τη δεξιά λωρίδα'... Στη μεσαία εγώ με 130 και να βλέπεις να περνάν απο δεξιά..Εάν δεν είναι ΛΕΑ είναι κίνηση σε στοίχους. Εφ' όσον αντελήφθεις ότι η δεξιά σου κινείται πιο γρήγορα έπρεπε να πάς εσύ στη δεξιά.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Είμαι της άποψης ότι η πραγματικότητα στα περισσότερα θέματα είναι κάπου στη μέση. αλλά για την πλειοψηφία της συμπεριφοράς των δικυκλιστών είμαι απόλυτος. Είναι νταβατζιλίδικη.
και της πλειοψηφιας των οδηγων αυτοκινητων στην ελλαδα τι ειναι; καλυτερη;
ειναι γενικοτερο προβλημα νοοτροπιας ρε παιδια, οχι μεσου!!!!!!
αυτο συμβαινει επειδη ειμαστε στα βαλκανια με ο,τι αυτο συνεπαγεται..Η παράγραφος μου είχε άλλη μια πρόταση.
Είμαι της άποψης ότι η πραγματικότητα στα περισσότερα θέματα είναι κάπου στη μέση. αλλά για την πλειοψηφία της συμπεριφοράς των δικυκλιστών είμαι απόλυτος. Είναι νταβατζιλίδικη.
Αυτό με ενοχλεί, κι όχι το μέσο, το οποίο είναι από τα κορυφαία στο θέμα ελευθερία κίνησης και όχι μόνο.Αν την είχες προσέξει θα έβλεπες ότι συμφωνούμε.
Για τη συμπεριφορά της πλειοψηφίας των οδηγών αυτοκινήτων έχεις δίκιο, αλλά με αυτούς μπορώ να 'παίξω' σε άλλο ταμπλό.
Ενώ το δίκυκλο στη πλειοψηφία ή θα κάνει τη μαλακία και θα φύγει (Π.χ. δυο δεξιούς καθρέπτες σπασμένους σε διάσημα λίγων μηνών ενώ περίμενα στη σειρά μου σε φανάρι από τσογλαναρέους, ανεξαρτήτως ηλικίας, που πέρασαν μου τον έσπασαν κι έφυγαν. Ο ένας μάλιστα έστελνε μήνυμα με το κινητό και όταν του κορνάρισα γύρισε και μου είπε 'τι λες ρε σπασμένος ήταν') μιας και είναι βέβαιος ότι δε θα μπορέσω να τον ακολουθήσω με το αυτοκίνητο.
Ή αν μείνει (βασικά αν δε προλάβει να φύγει είναι το σωστό) συνήθως αρχίζει το 'κλάμα', *εντάξει έκανα μαλακία (αυτό δε το λέει) αλλά πρόσεχε κι εσύ για να μη με στείλεις * κ.λ.π..Ο After έγραψε ότι χαίρεται τη μοτοσυκλέτα του με συγκεκριμένους τρόπους και προσπαθεί να είναι σωστός. Μακάρι να το έκαναν οι περισσότεροι αυτό θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους.
Το ίδιο προσπαθώ (και έχω την αίσθηση ότι το καταφέρνω) κι εγώ σαν οδηγός αυτοκινήτου. -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Το θέμα δεν ειναι εδω ποιος θα πληρωσει πρώτος/δευτερος. Είναι η αφοπλιστική λογίκή του φίλου με τα δερμάτινα ρούχα.
ακομα κι έτσι να ειναι, αυτες τις 50-100 μηχανες που θα πετύχεις σε ένα ταξιδι, θα ήθελες να ειναι αυτοκίνητα?
μακάρι η πλειοψηφία να ηταν μηχανες και ας έκαναν όλοι μαζι ντου οταν θα ηταν να πληρώσω στα διόδια.
1000 φορες κερδισμένος θα ημουν.Πως το υπολόγισες αυτό ; Και με τη λογική των 200χαω , τότε και οι μηχανές που πάνε πάνω από το όριο κλέβουν θέσεις από τους υπολοίπους στα διόδια άρα δίνουν ακόμη μία αφορμή. Τι λόγική είναι αυτή ; Πως το υπολόγισες ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εγώ γενικά πρόβλημα με τα μηχανάκια δεν έχω παρά μόνο σε 2 περιπτώσεις. Η μία είναι αυτή με τα φανάρια που αναφέρει ο tazio, αλλά ακόμα και τότε μόνο στην περίπτωση που κοιμούνται όρθιοι και περιμένουν κορνάρισμα από πίσω ή είναι δικάβαλα 50άρια που στο άναμα του πράσινου θα χρειαστεί να περάσουν 5 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσουν να σέρνουν το κουφάρι τους (συνήθως κάνοντας ζιγκ ζαγκ στη μέση ή αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας). Αν στο πράσινο φανάρι επιταχύνουν άμεσα και ικανοποιητικά, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα, κι εγώ μαζί τους.
Το δεύτερο που με εξοργίζει πραγματικά, είναι όταν τα ζώα με μηχανάκια ή μοτοσυκλέτες (εκεί δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά), προσπερνάνε όλη την ουρά των αυτοκινήτων στα διόδια και χώνονται μπροστά λες και έχουν κάποιο κεκτημένο δικαίωμα να κλέβουν τη σειρά του μαλάκα που περιμένει από πίσω. Και φυσικά, όταν ένα μηχανάκι φτάνει να πληρώσει διόδια, είναι η μεγαλύτερη καθυστέρηση που μπορεί να σου τύχει γιατί πρέπει εκεί, επιτόπου, να σταματήσει, να βγάλει τα γάντια (άν φοράει) να ξεκουμπώσει το μπουφάν, να ψάξει την αριστερή τσέπη για ψιλά, μετά τη δεξιά, μετά την τσέπη του παντελονιού, να βγάλει τα ψιλά, να τα μετρήσει, να πληρώσει, να πάρει απόδειξη, να βάλει τα υπόλοιπα ψιλά πάλι στην τσέπη, να φτιάξει τ'αρχίδια του, να κουμπώσει το μπουφάν, να φορέσει τα γάντια και εν τέλει να ξεκινήσει, όσο εν τω μεταξύ η ουρά για το συγκεκριμένο κουβούκλιο έχει φτάσει μέχρι την προηγούμενη πόλη.Για δές λοιπόν αυτό το δίλλημα και πές μου ποια είναι η απάντηση:
- Περνάω την ουρά και φτάνω στα διόδια, εχω τη μοτοκάρτα έτοιμη, τη δίνω, έφυγα. Ξέρω οτι εχω ακούσει τα σχολιανά μου απο τους πίσω, γιατί με το έτσι θέλω, παρέκαμψα όλη την ουρά.
- Πάω με το γράμμα του νόμου, για να μη πετύχω κανα Wagner και με αρχίσει τα κοσμιτικά. 'Ενα λεπτό στάση - ακινησία κάτω απο τον ήλιο, με μπουφάν, κράνος, γάντια, έχει μουσκέψει μέχρι και το εσώρουχο.
(Πιστεύω οτι είναι αδύνατο, στα όρια του αδιανόητου, να καταλάβει κάποιος χωρίς σχετική εμπειρία πόσα λίγα sec χρειάζονται ετσι και είσαι full ντυμένος με δέρματα κτλ, απαξ και σταματήσει η ροή του αέρα λόγω κίνησης, να γίνεις τελείως μούσκεμα από μεσα)
Διαλέγεις το 2 και είσαι κιμπάρης και δεν σε καταριέται κανείς. Δεν σου φταίω εγώ για το μέσο που επέλεξες ούτε εσύ για το μέσο που επέλεξα. Οταν είχα το ΧΤ περίμενα στο ψιλόβροχο στην ουρά μου για τα διόδια και κάποιος με περνάει και μου λέει έλα να περάσεις , τι περιμένεις στη βροχή ; Λές και μετά θα έβγαινα στη λιακάδα. Δεν είναι οι άλλοι μαλάκες επειδή εγώ επέλεξα να οδηγώ μηχανή. Απαιτώ σεβασμό = οφείλω να αποδίδω σεβασμό.
γαματο αυτο με τη λιακαδα!
Σωστος γενικοτερα!
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Η ισοπέδωση της ισοπέδωσης ω ισοπέδωση.
Αφού λοιπόν 'οι μοτοσικλέτες είναι η λύση' εσύ είσαι όπως όλοι μας μέρος του προβλήματος.
Δεν είπε κανείς ότι αντιπαθεί τις μοτοσικλέτες και τους αναβάτες τους, ίσα-ίσα πολλοί είπαν ότι βοηθούν τους μοτοσικλετιστές να διηθούν ανάμεσα στα αυτοκίνητα αλλά απαιτούν από αυτούς ότι σύμφωνα με τον ΚΟΚ 'τους κάνουν χάρη' αφού οι ίδιοι τυπικά παρανομούν.
Εγώ προσωπικά πάντα βοηθώ τη διήθηση των μοτό αλλά αυτά που θέλω από τους αναβάτες είναι τα κάτωθι:
- Να μην υπερβαίνουν κατά πολύ την ταχύτητα του ρεύματος των αυτοκινήτων.
- Να μην τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα όταν τα αυτοκίνητα είναι σταματημένα.
- Να προσέχουν τους καθρέπτες των αυτοκινήτων. Είναι ξένη περιουσία και δεν έχεις δικαίωμα να την καταστρέφεις για να 'τιμωρήσεις' κάποιον που απλώς σε δυσκόλεψε λίγο παραπάνω.
- Να μην κάνουν διήθηση όταν το ρεύμα των αυτοκινήτων κινείται με ικανοποιητική ταχύτητα, π.χ. 120χαω σε ΕΟ, δεν υπάρχει λόγος και είναι και διπλά παράνομο (+υπερβολική ταχύτητα) και επικίνδυνο.
- Να μην κορνάρουν μόνιμα σα μανιασμένοι του στυλ 'στη μπάντα, περνάω'.
- Όταν βλέπουν ένα αυτοκίνητο που προσπαθεί να αλλάξει λωρίδα με δεξί φλας να το αφήνουν να ολοκληρώσει την αλλαγή και όχι να το τραμπουκεύουν. Μπορεί ο κακομοίρης να προσπαθεί να βγει στην επόμενη έξοδο/να στρίψει και έτσι θα τον αναγκάσετε να χάσει τη στροφή του ή να κάνει απελπισμένους και επικίνδυνους ελιγμούς για να προλάβει μετά.
- Αν κάποιος δεν έχει σταματήσει 'βολικά' να μην τον βρίζουν. Δεν σημαίνει οπωσδήποτε ότι σταμάτησε έτσι μόνο και μόνο για να εμποδίσει εσάς μπορεί να υπάρχει άλλος λόγος (π.χ. λακούβα).
- Να σέβονται κάποιον στη δεξιά λωρίδα που έχει εμπόδιο και να μην προσπαθούν να περάσουν δίπλα του τη στιγμή που προσπαθεί να ανοιχθεί για να το προσπεράσει (αυτό με κάνει έξαλλο ).
- Να μην περνάνε ξυστά μπροστά από αυτοκίνητο που επιταχύνει έχοντας μόλις περάσει από δίπλα του (άλλη μαλακία αυτή).
- Να ευχαριστούν κάποιον που τους έκανε εσκεμμένα χώρο να περάσουν γιατί τον ενθαρρύνουν να το ξανακάνει. Δε χρειάζεται κάτι θεαματικό, ένα σήκωμα των δαχτύλων στη μανέτα, ένα κοφτό κορνάρισμα ή ένα 'thumbs up' αρκεί, θα το δούμε γιατί το περιμένουμε.
Επίσης έχω υπάρξει πολλές φορές συνεπιβάτης σε μοτό και ξέρω 'πώς είναι'. Το αστείο είναι πως ο οδηγός μου έβριζε περισσότερο αναβάτες που έκαναν χοντράδες παρά οδηγούς αυτοκινήτων.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Το κάθε μέσο έχει τα υπέρ και τα κατά του. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις αν θα το χρησιμοποιήσεις. Μέσα στα κατά είναι και το μείον που αναφέρεις. Γιατί λοιπόν μου πετάς το μπαλάκι σε εμένα και πρέπει αυτό το μείον να το υποστώ εγώ.
Κι εγώ δε θέλω να βράζω στη κίνηση μέσα στο κονσερβοκούτι μου αλλά το κάνω και προσπαθώ να μην επηρεάζω κανένα. -
Ο χρήστης After έγραψε:
Καλα, ας φροντισουν να φτιαξουν πρωτα ειδικα διοδια για μοτοσυκλετες, και μετα το συζηταμε
Να βρεχει, και εγω να καθομαι με την μηχανη πισω απο 50 αμαξια
Οι περισσοτεροι μαλιστα μου κανουν εκεινοι νοημα να χωθω, αυτο για να καταλαβετε ποσο ακομπλεξαριστοι ειναι, σε συγκριση με μερικους εδω μεσαΗ αντιπαθεια ορισμενων για τις μοτοσυκλετες ειναι τραγικη
Θα ηθελα να σας γνωρισω απο κοντα καποια στιγμη, οχι για τιποτα αλλο, απλα για να δω τι προσωπα εχουν οι ανθρωποι με τετοιες αντιληψεις, ωστε να τους αποφευγω
Το μυαλο δουλευει συνεχεια πισω απο τιμονι, δεν χαλαρωνουμε ποτεΛυπαμαι που τα ακουω απο ανθρωπους νεους, και οχι απο γερους 100 χρονων
Οσο και να μην θελετε να το πιστευετε, η μοτοσυκλετα ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ στο κυκλοφοριακο
Αν δεν το πιστευετε, με γεια σας με χαρα σας
Καντε 1 ωρα, για μια διαδρομη που θα κανω εγω σε 10 λεπτα
Και θα βρω να παρκαρω σε 10''Για το ιστορικο, εγω εχω σταματησει να οδηγω μοτοσυκλετα μεσα στην κινηση
Καθομαι και τρωω το αγκουρι οπως και εσεις με το αμαξι
Με επιγνωση ομως του μεγεθους του αγκουριου που θα φαω
Βαρεθηκα να με εχει σημαδι ο καθε ασχετος(8 στους 10)Περιμενω το ΣΚ να παω καμια βολτιτσα, σε καμια ορεινη διαδρομη, μακρια απο τις ροδες του καθε χαρου
Μερικοι θα σκεφτουν, τι καθομαι και ασχολουμαι, ειδικα σε ενα αυτοκινητιστικο φορουμ
Πρωτον, οδηγαω και εγω αμαξι, απο 18 χρονων, και μου αρεσουν και οι δυο κοσμοι, αν και εχω κλιση προς τους 2 τροχους
Μπαινω στην πιστα και με τα 2 οχηματα, και χαιρομαι να βρισκω μακρινες διαδρομες για να τα οδηγαωΜε ποναει ομως να πρεπει να βλεπουμε με εχθρα συνανθρωπους, επειδη διαλεξαν να κινουνται με εναν αλλο μεσο, και επειδη γουσταρουν να εχουν εναν διαφορετικο τροπο ζωης απο το δικο μας
Οτι διαφορετικο το σκοτωνουμε ετσι?
Αμερικανικη κουλτουρα τελειως
Η τηλεοραση εχει κανει καλη δουλειαΕκτος αν καποιος εχει καποιον ιδιαιτερο λογο
Δεν του επαιρνε ο μπαμπας μηχανη, ή ''γκομενα'' εξαφανιστηκε μια μερα με μηχανοβιο κτλ....Φιλικα
Άμα παρακάμψεις την σειρά και περάσεις θα σταματήσεις να βρέχεσαι ?
Βρες ένα Στέγαστρο στα διόδια και περίμενε τη βροχή να σταματήσει **αλλά μάλλον σε ενοχλεί η βροχή εν στάση πάρα εν κινήσει **Σύμφωνα με τα λεγόμενα σας ..
Στην Ζέστη ιδρώνετε
Στην Βροχή βρέχεστε
Στο Κρύο κρυώνετε
....
....Τότε τι στο καλό βρίσκετε στο να οδηγάτε Μηχανή ?
Έθεσα ένα ερώτημα παραπάνω, ποια είναι η θέση σου και από τις δυο πλευρές ?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
...Για το ιστορικο, εγω εχω σταματησει να οδηγω μοτοσυκλετα μεσα στην κινηση
Βαρεθηκα να με εχει σημαδι ο καθε ασχετος(8 στους 10)Περιμενω το ΣΚ να παω καμια βολτιτσα, σε καμια ορεινη διαδρομη, μακρια απο τις ροδες του καθε χαρου
Μερικοι θα σκεφτουν, τι καθομαι και ασχολουμαι, ειδικα σε ενα αυτοκινητιστικο φορουμ
Πρωτον, οδηγαω και εγω αμαξι, απο 18 χρονων, και μου αρεσουν και οι δυο κοσμοι, αν και εχω κλιση προς τους 2 τροχους
Μπαινω στην πιστα και με τα 2 οχηματα, και χαιρομαι να βρισκω μακρινες διαδρομες για να τα οδηγαω....+1
τα ίδια και απο εδώ.
Για όσους θορυβήθηκαν απο τον προβλήματισμό μου περι των διοδίων:
Μην ανυσηχείτε, δεν θα με βρείτε να σας περνάω με τη μηχανή στα διόδια, γιατί οταν έχει ζέστη πλέον, κάνω και εγώ οτι όλοι: A/C μουσικούλα και χασομέρημα στις ουρές.
Γιατί; Γιατί σε μια πόλη/χώρα που επιβιώνει ο μεγαλύτερος (SUV πχ) που η κοινή λογική μένει απέξω οταν κλείνουμε την πόρτα του αυτοκινήτου μας, που ο εγωισμός μας μας εμποδίζει να παραχωρίσουμε ενα εκατοστό ή ενα δευτερόλεπτο απο το χώρο/χρόνο μας ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται 5 λεπτά κέρδος για έναν συνάνθρωπο, απλά δεν έχει νόημα να προσπαθείς.
CO2 λοιπόν κάργα, όλοι χαρούμενοι, και όσο αντέξουμε. -
Και τον πειραξε που του καναν το ιδιο....Δε λέω ότι δεν ήταν βλαμμένος ο μηχανάκιας. Αλλά όταν στο κάνει στο αμάξι σου χαλάει - το πολύ - τον καθρέπτη , όταν το κάνεις με το αμάξι στον μηχανάκια , μπορείς να τον στείλεις. Δεν αξίζει νομίζω. Είμαστε έλλογα όντα, σταμάτα και μίλησέ του.
Δεν ειναι το ιδιο δηλ. να ρθει με +60ΧΑΩ να σκασει με την μανετα στον καθρευτι με το να περασεις με +λιγοτερα ΧΑΩ απο διπλα του και να του κανεις το ιδιο;;;
Επιδει ειναι με αυτοκινητο δεν δικαιολογειτε....Κατάλαβέ με . Δεν δικαιολογώ τη μηχανή. Λέω ότι ακόμη και με 10χαω με αυτήν την κίνηση μπορεί να σκοτώσεις άνθρωπο για έναν κωλοκαθρέπτη. Καταλαβαίνεις τι λέω. Δεν είναι ανάγκη να σκοτώσεις επειδή κάποιος σου έσπασε τον καθρέπτη.
Η ιδια πραξη στη μια περιπτωση δικαιολογειται και στην αλλη ειναι επικινδυνη και κατακριτεα.
Μια και δεν το κανα εγω...
Η πραξη με βρησκει συμφωνο.
Εγω στη θεση του αλλου θα κανα κ ενα κλικ δεξια και μετα θα λεγα οτι ενω δεν ολοκληρωσα την προσπεραση μου, χωθηκε να με προσπερασει αναμεσα στο ερισμα και το οχημα μου, εσκασε με το τιμονη πανω στον καθρευτη, το χασε και εγινε φετες στις μπαριερες.Αν δεν προσεξουν αυτοι, εμενα στα μεγαλα, τριχωτα μου @@
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Η ιδια πραξη στη μια περιπτωση δικαιολογειται και στην αλλη ειναι επικινδυνη και κατακριτεα.
Μια και δεν το κανα εγω...
Η πραξη με βρησκει συμφωνο.
Εγω στη θεση του αλλου θα κανα κ ενα κλικ δεξια και μετα θα λεγα οτι ενω δεν ολοκληρωσα την προσπεραση μου, χωθηκε να με προσπερασει αναμεσα στο ερισμα και το οχημα μου, εσκασε με το τιμονη πανω στον καθρευτη, το χασε και εγινε φετες στις μπαριερες.Αν δεν προσεξουν αυτοι, εμενα στα μεγαλα, τριχωτα μου @@
Εγώ πάλι δεν θα έβαζα ποτέ σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ή τη ζωή κάποιου.
Μόνο και μόνο αν σκεφτείς τι θα περάσεις εσύ μετά (δικαστήρια, κοινωνική κατακραυγή, ενοχές) αρκεί για να σε αποτρέψει.
-
Καλα, ας φροντισουν να φτιαξουν πρωτα ειδικα διοδια για μοτοσυκλετες, και μετα το συζηταμε
Οι περισσοτεροι μαλιστα μου κανουν εκεινοι νοημα να χωθω, αυτο για να καταλαβετε ποσο ακομπλεξαριστοι ειναι, σε συγκριση με μερικους εδω μεσαΜα εκει ειναι το θέμα θα σου παραχωρησω την σειρά μου γιατ ιεγω το θέλω δεν θα την πάρεις με το έτσι θέλω!
Στο φινάλε αν οι μηχανες έχουν πρόβλημα ας πάρουν e-pass & TEO pass.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
...After, αυτο καταλαβες? Για ξαναδιαβασε το ποστ του κευσυ...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Οι περισσοτεροι μαλιστα μου κανουν εκεινοι νοημα να χωθω, αυτο για να καταλαβετε ποσο ακομπλεξαριστοι ειναι, σε συγκριση με μερικους εδω μεσαMετά τα διόδια θα είναι στεγνά , ε; Τι λέτε ρε παιδιά ; Και εγώ μηχανή οδηγούσα μέχρι που μου την ψήρισαν προ μηνός και θα οδηγώ ξανά οσονούπω με μέση καλυπτόμενη απόσταση ανα μήνα , μόνο για δουλειά , 1.000 χλμ. Θα πρέπει να με αφήνουν όλοι να τους περνάω από πάνω γιατί για το δικό τους καλό ξαναχρεώνωμαι για μηχανή. Τι λέτε ρε παιδιά ;
Η αντιπαθεια ορισμενων για τις μοτοσυκλετες ειναι τραγικη
Θα ηθελα να σας γνωρισω απο κοντα καποια στιγμη, οχι για τιποτα αλλο, απλα για να δω τι προσωπα εχουν οι ανθρωποι με τετοιες αντιληψεις, ωστε να τους αποφευγωΘα σου στείλω φωτογραφία γιατί εάν οδηγείς με τον τρόπο που υπερασπίζεσαι , καλό θα είναι με το ΙΧ να μην με βρεις. Ρε φίλε ο καθείς τα έχει με τη νοοτροπία , όχι το μέσο , δεν το καταλαβαίνεις ; Τι σου φταίω εγώ που ψήνομαι μέσα στο αυτοκίνητό μου να με προσπερνάς επειδή και εσύ ψήνεσαι με τη μηχανή σου. Εάν έδεινες τα 8 έως 10 χιλ
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Τότε τι στο καλό βρίσκετε στο να οδηγάτε Μηχανή ?
Μπορω να σου εξηγησω πιο ευκολα την θεωρεια της σχετικοτητας
Δεν εξηγειται κατι το μαγικο -
Ο χρήστης After έγραψε:
Οι περισσοτεροι μαλιστα μου κανουν εκεινοι νοημα να χωθω, αυτο για να καταλαβετε ποσο ακομπλεξαριστοι ειναι, σε συγκριση με μερικους εδω μεσαΗ αντιπαθεια ορισμενων για τις μοτοσυκλετες ειναι τραγικη
Θα ηθελα να σας γνωρισω απο κοντα καποια στιγμη, οχι για τιποτα αλλο, απλα για να δω τι προσωπα εχουν οι ανθρωποι με τετοιες αντιληψεις, ωστε να τους αποφευγω
Το μυαλο δουλευει συνεχεια πισω απο τιμονι, δεν χαλαρωνουμε ποτεΛυπαμαι που τα ακουω απο ανθρωπους νεους, και οχι απο γερους 100 χρονων
Οσο και να μην θελετε να το πιστευετε, η μοτοσυκλετα ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ στο κυκλοφοριακο
Αν δεν το πιστευετε, με γεια σας με χαρα σας
Καντε 1 ωρα, για μια διαδρομη που θα κανω εγω σε 10 λεπτα
Και θα βρω να παρκαρω σε 10''Για το ιστορικο, εγω εχω σταματησει να οδηγω μοτοσυκλετα μεσα στην κινηση
Μπαινω στην πιστα και με τα 2 οχηματα, και χαιρομαι να βρισκω μακρινες διαδρομες για να τα οδηγαωΜε ποναει ομως να πρεπει να βλεπουμε με εχθρα συνανθρωπους, επειδη διαλεξαν να κινουνται με εναν αλλο μεσο, και επειδη γουσταρουν να εχουν εναν διαφορετικο τροπο ζωης απο το δικο μας
Οτι διαφορετικο το σκοτωνουμε ετσι?
Αμερικανικη κουλτουρα τελειως
Η τηλεοραση εχει κανει καλη δουλειαΕκτος αν καποιος εχει καποιον ιδιαιτερο λογο
Δεν του επαιρνε ο μπαμπας μηχανη, ή ''γκομενα'' εξαφανιστηκε μια μερα με μηχανοβιο κτλ....Φιλικα
Ε όχι βρε After δεν είναι αντιπάθεια στο μέσον πόσες φορές πρέπει να το πούμε. Στη νοοτροπία νταβατζή (επιμένω στη λέξη) που υπάρχει από μια μεγάλη (δυστυχώς) μερίδα οδηγών (χειριστών θα ήταν η πρέπουσα λέξη) δικύκλων βρίσκεται το πρόβλημα.
-
εκει ειναι το θεμα....
Οταν βλεπεις τον αλλον με 40 βαθμους εξω να καθεται στην ουρα με την εξαρτηση, του το λες και μονος σου.
Οταν παει να χωθει μονος του, επειδη 'πηρε μηχανη για να σωσει εμενα' ε... τα @@ μου θα παρει!Χθες, περασε πρωτα το παλικαρι που ηταν πισω μου, μετα χαλασα το κατοσταευρω στα διοδια και μετα περασε ο μαλακας με το μαγιο.
Και το επιχειρημα μου ηταν 'ο αλλος που μες στη ζεστη καθεται 5 λεπτα τωρα στην ουρα ειναι μαλακας κ εσυ εισαι εξυπνος;;;'το ιδιο ισχυει παντου.
Αν κρινω οτι μπορω να διευκολυνω καποιον, μεχρι και τον καθρευτι θα κλεισω για να περασει. Αλλα οταν παει να χωθει ο μαλακας.... Ας παιξει με τις πιθανοτιτες...
edit -
Απαιτώ σεβασμό = οφείλω να αποδίδω σεβασμό.Μαι Λακωνική φράση που έχει μέσα όλο το νόημα της συζήτησης των τελευταίων σελίδων.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]