-
Με τα λεφτα που διαθετεις αγοραζεις ενα αρκετα νεοτερο αυτοκινητο σε πολυ καλη κατασταση και λογικα με λιγοτερες βλαβες στο αμεσο μελλον. Κατσε και σκεψου αν θες να κυκλοφορεις την πρωην μ@@ναρα Ορνελα Μουτι στα 70 της ή καποια 25αρα αρκετα εμφανισημη και με καλυτερη ελαστικοτητα στο κρεβατι και οχι μονο.
-
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για τις απόψεις και την βοήθειά σας. Λέτε για αμάξια καλύτερα από το ΤΤ και σε καλύτερη κατάσταση σε αυτά τα λεφτά. Προτείνετε μου κάποιο για να τα συγκρίνω και να καταλήξω επιτέλους κάπου
-
Ο χρήστης Tsivri έγραψε:
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για τις απόψεις και την βοήθειά σας. Λέτε για αμάξια καλύτερα από το ΤΤ και σε καλύτερη κατάσταση σε αυτά τα λεφτά. Προτείνετε μου κάποιο για να τα συγκρίνω και να καταλήξω επιτέλους κάπουE46, a3(δν με ενθουσιάζει αλλά οι της ηλικίας μας το χουν πολυ ψηλα) , w203 sc. Αυτα τα θεωρω οτι πρέπει για να πουλας μουρη κτλ καθως επίσης αν δεν βιαστεις και απλά ψαχνεις σίγουρα θα βρεις πολυ καλα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης Tsivri έγραψε:
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για τις απόψεις και την βοήθειά σας. Λέτε για αμάξια καλύτερα από το ΤΤ και σε καλύτερη κατάσταση σε αυτά τα λεφτά. Προτείνετε μου κάποιο για να τα συγκρίνω και να καταλήξω επιτέλους κάπουE46, a3(δν με ενθουσιάζει αλλά οι της ηλικίας μας το χουν πολυ ψηλα) , w203 sc. Αυτα τα θεωρω οτι πρέπει για να πουλας μουρη κτλ καθως επίσης αν δεν βιαστεις και απλά ψαχνεις σίγουρα θα βρεις πολυ καλα αυτοκίνητα.
-
Κάτσε γτ με βραχυκύκλωσες, με το Ε46 και το w203 θα το παίξει μούρη 20 χρονών παλικάρι;
Φίλε μου κάμπριο στα χρήματα που δίνεις και αξιόπιστο δεν υπάρχει άλλο.
-
Ρε φίλε 20 χρονών είμαι όχι 35 για να έχω τέτοια αμάξια. Πέρα από κάμπριο οποιοδήποτε άλλο ωραίο αμάξι είτε κουπέ είτε 4θυρο, απλά θέλω να δω μήπως μου τραβήξει το μάτι κάποιο άλλο συγκριτικά με το ΤΤ
-
E46 κανει θραυση στους καταυλισμους
-
Ρε συ, και σειρα 1 δεν παιζουν σ αυτα τα λεφτα; Κοιταξες;
-
Παιδια τον τρολαρετε τον ανθρωπο;
Να παρει BMW 1,το πανασχημο αυτοκινητο που δεν κανει ουτε για supermarket;
Ας παρει ενα KIA με δοσεις αν θελει τετοιο εργαλειο -
Δηλαδη Ε46 κουπέ ή w203 sc πρέπει να σαι 35 ετων για να σου πάει? Το α3 είναι αποδεκτο στα 20+ γιατί απλά έιναι μια κατηγορία κάτω? Το Ε46 κ το w203 sc είναι τουλάχιστον μια κλάση πιο πανω απο το εν λογω ΤΤ στα πάντα. Αν μετρο επιλογής είναι απλά να είναι καμπριο παω πασο.
-
Ο χρήστης Tsivri έγραψε:
Ρε φίλε 20 χρονών είμαι όχι 35 για να έχω τέτοια αμάξια. Πέρα από κάμπριο οποιοδήποτε άλλο ωραίο αμάξι είτε κουπέ είτε 4θυρο, απλά θέλω να δω μήπως μου τραβήξει το μάτι κάποιο άλλο συγκριτικά με το ΤΤΑπό coupe cabrio
opel astra
opel tigra
peugeot 207από roadster
toyota mr2
mg tf
mazda mx5από cabrio
bmw e46
από coupe
bmw e46
Κάτι άλλο και δη τετράπορτο και σπορ νεανικό δε μου ρχετε στο μυαλό. Θα βρεθεί βέβαια αυτός που θα πει RX8....
-
Πάρε ένα NC MX-5 να μάθεις να οδηγάς , είναι αξιόπιστο , είναι νεανικό , είναι κλασικό. Ποτέ δεν θα έχεις ένα παλιό αμάξι , θα έχεις πάντα ένα κλασικό παγκόσμιο roadster.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Kαι το βασικότερο με μια νορμάλ συντήρηση χωρίς προβλήματα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
opel tigra
...μπαναΐαμου....
-
Η καλύτερη επιλογή για το παιδί είναι το ΤΤ 1.8 20vt 150, να βρεί ένα προσεγμένο και να το πάρει άφοβα. Ο 150αρής είναι πολύ αξιόπιστος και ανθεκτικός και επιπλέον δουλεύει με υγραέριο απροβλημάτιστα. Μην πλησιάσεις ΤΤ225 ούτε για πλάκα. Άρχισε να ψάχνεις για αυτοκίνητο λοιπόν. Ενναλακτικά θα μπορούσες να δείς το ΜΒ Sportcoupe σε έκδοση 180 έως 230, πάντα απο 1.8, αν σου λεεί κάτι ώς αυτοκίνητο. Πάντως καλύτερη επιλογή θεωρώ το ΤΤ150.
-
Η καλύτερη επιλογή είναι να μαζέψει λίγα χρήματα ακόμη και στην καλύτερη είναι το MX-5. Audi και τέτοια θέλουν χρήματα και οταν καταφέρνεις σε 2 χρόνια να μαζέψεις 7000 είναι δύσκολο. Το Mazda τουλάχιστον έχει πιο απλή συντήρηση. Ας αφήσουμε λοιπόν τα μεγαλόπνοα σχέδια και τους οραματισμούς γιατί συνήθως δίνουν την θέση σε μεγάλες ψυχρολουσίες. Οσο για τα υπόλοιπα τα γκομενάκια δεν τσιμπάνε ευκολα πλέον. Αμα δούνε τα δέρματα τσακισμένα, το cabrio δεν συνοδεύεται απο πρώτο τραπέζι και πίσω την μπουκάλα με το πετρογκάζ, άστο καλύτερα.
-
Γκομενα να πεσει με αρχαιολογια ΤΤ (με εσωτερικο χειροτερο απο ταξι 10ετιας), πρεπει να ναι πολυ βουρλο παντως!
Αν παρεις κανενα προσεγμενο μξ5 (σιγα μην βρεις 1), οι γκομενες δεν θα τρελαινονται αλλα θα κυκλοφορεις τουλαχιστον.
Αν παρεις κανενα προσεγμενο ΤΤ (σιγα μην βρεις 2), οι χαζογκομενες μπορει να πεφτουν (αν και τραγικη επιλογη να ριχνεις γκομενα με αμαξι, σημαινει οτι υπολειπεσαι σε χαρακτηρα), αλλα θα το εχεις παρκαρισμενο λογικα και θα το κοιτας. -
Σοβαρά τώρα, πήδηξε κανείς λόγω αυτοκινήτου (εκτός αν μιλάμε για Ferrari, Lamborghini κλπ);;;
-
Συνήθως 17-18χρονα τσιμπάνε. Από κει και πέρα βέβαια το παιδί σε καμία περίπτωση δεν ανέφερε ότι το θέλει για μόστρα/γκόμενες αλλά γιατί του αρέσει. Εδώ του προτείναμε Ε46 cabrio και θεώρησε ότι είναι μικρός για κάτι τέτοιο.
-
Μα φυσικά
Audi TT Mk1 Forum