-
Ο χρήστης Vassilis_1 έγραψε:
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΥΠΗΡΞΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ;;
Φυσικά.
Βασιλη καπου το εχασες.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Φυσικά.
Βασιλη καπου το εχασες.
το 1975 περιπου...
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Φυσικά.
η μονη εξηγηση ειναι να μην τους πηρε μαζι του ο Νωε (λογω μεγεθους) και να εξαφανιστηκαν στον κατακλυσμο....
τις φαλαινες τις εδεσε απο πισω...Και ο Αη Γιωργης τι τερας σκοτωσε ????ΕΕΕΕΕΕεεεε??
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Φυσικά.
η μονη εξηγηση ειναι να μην τους πηρε μαζι του ο Νωε (λογω μεγεθους) και να εξαφανιστηκαν στον κατακλυσμο....
τις φαλαινες τις εδεσε απο πισω...Και ο Αη Γιωργης τι τερας σκοτωσε ????ΕΕΕΕΕΕεεεε??
-
Φυσικά.
Δηλαδή είχαμε δεινόσαυρους πριν 6000 χρόνια; Αποκλείεται να υπάρχει τόσο χαζός άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη...
-
έγραψες πάλι Βασίλη, σ' ωραίος. έτσι σε θέλω.
δώσε πράμα στο λαό σου, κρεμόμαστε από τα πλήκτρα σου
παίζει τώρα μπάλα να τους εξόντωσαν οι Σουμέριοι τους δεινόσαυρους...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φυσικά.
Δηλαδή είχαμε δεινόσαυρους πριν 6000 χρόνια; Αποκλείεται να υπάρχει τόσο χαζός άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη...
οπα περιμενε διαβασε εδω
http://toxromatoufegariou.pblogs.gr/201 ... soyme.html -
BILL33 έγραψε
Και οι δεινόσαυροι πότε έζησαν;Φίλε BILL33, μέσα στο χρονικό διάστημα των 7521 χρόνων που παρήλθε.
Τώρα, αν εσύ έχεις διαφορετική θέση, πες μου σε ποια χρονολογία έζησαν. -
Εγώ δέν πιστεύω οτι υπήρξαν δεινόσαυροι. Αυτά είναι κατασκευάσματα των Δαρβινικών σκοταδιστών.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εγώ δέν πιστεύω οτι υπήρξαν δεινόσαυροι. Αυτά είναι κατασκευάσματα των Δαρβινικών σκοταδιστών.+1. Εξάλλου δεν τους είδε κανένας, άρα δεν υπήρξαν. Αλλά κάτσε να δώ αν λέει κάτι η βιβλος...
Α.... μπά... άρα δεν υπήρξαν
-
BILL33 έγραψε
Και οι δεινόσαυροι πότε έζησαν;Φίλε BILL33, μέσα στο χρονικό διάστημα των 7521 χρόνων που παρήλθε.
Τώρα, αν εσύ έχεις διαφορετική θέση, πες μου σε ποια χρονολογία έζησαν.Και γιατί εξαφανίστηκαν;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Εγώ δέν πιστεύω οτι υπήρξαν δεινόσαυροι..Κοιτα οι NAVY SEALS της ορθοδοξιας τι εχουν να πουν :
http://www.oodegr.com/oode/genesis/kiti1.htm
http://www.oodegr.com/oode/genesis/ktisis2.htm
Μιλαμε για Βλακ ops...
-
Αληθινή ιστορία:
Πριν 3-4 μήνες είμαι στο κουρείο, και καθώς ο κουρέας προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπο ώστε ΚΑΙ να με κουρέψει ΚΑΙ να κρύψει λίγο την υπο δημιουργία φαλάκρα, έχουμε πιάσει την κουβέντα:
Κουρέας: Ρε συ Βαγγέλη, ακουσα χτες στις ειδήσεις ότι ένας μετεωρίτης πέρασε λέει ξυστά από τη γη!
Εγώ: σκεφτείτε να ήταν και μεγάλος, σαν τους δεινόσαυρους θα πηγαίναμε κι εμείς άκλαυτοι
Κουρέας: Δηλαδή έτσι εξαφανίστηκαν;
Εγω: Ε, η κυριότερη θεωρία έτσι λέειτην ίδια ώρα περνάει από μπροστά η βοηθός του κουρέα, που με κοιτάει με ύφος μισό ναζιάρικο, μισό δύσπιστο:
'Δηλαδή Βαγγέλη πιστεύεις κι εσύ σ' αυτά'; -
Φίλε BILL33, μέσα στο χρονικό διάστημα των 7521 χρόνων που παρήλθε.
Τώρα, αν εσύ έχεις διαφορετική θέση, πες μου σε ποια χρονολογία έζησαν.Υπάρχουν αποδείξεις, επιστημονικά τεκμηριωμένες (βέβαια πρέπει κάποιος να έχει πάει έστω γυμνάσιο για να τις κατανοήσει) πως οι δεινόσαυροι υπήρχαν πριν 100 και 200 εκατομμύρια χρόνια.
dog80 έγραψε:
Εγώ δέν πιστεύω οτι υπήρξαν δεινόσαυροι. Αυτά είναι κατασκευάσματα των Δαρβινικών σκοταδιστών.+1. Εξάλλου δεν τους είδε κανένας, άρα δεν υπήρξαν. Αλλά κάτσε να δώ αν λέει κάτι η βιβλος...
Α.... μπά... άρα δεν υπήρξαν
-
Βασίλη, ακόμα και δω γράφει κάτι χρονάκια παραπάνω από τα 7500
για συντονίσου...
Χρονολογική τοποθέτηση τής 5ης και 6ης δημιουργικής ημέρας
Σύμφωνα με τα παλαιοντολογικά ευρήματα, η πέμπτη δημιουργική ημέρα, συμπίπτει με τη Λιθανθρακοφόρο περίοδο, όπου πριν από 350.000.000 έτη βγήκαν στην ξηρά τα πρώτα αμφίβια, που ήταν πλήρως διαμορφωμένα τετράποδα 'ερπετά'. Συμπεριλαμβάνει επίσης την περίοδο ως και τη δημιουργία των πτηνών, στο Ιουράσιο του Μεσοζωϊκού, (τον καιρό των δεινοσαύρων), πριν από 150.000.000 περίπου χρόνια.
Η έκτη δημιουργική ημέρα με τα θηλαστικά, συμπίπτει με την περίοδο του Κρητιδικού, πριν από 100.000.000 έτη περίπου, ως σήμερα.
Πώς μπορούσε ο Μωυσής να γνωρίζει τη σωστή σειρά δημιουργίας πριν γίνει ο άνθρωπος; Ένα ακόμα στοιχείο για την ύπαρξη τού Δημιουργού.
Ν. Μ.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
http://www.oodegr.com/oode/genesis/kiti1.htm
http://www.oodegr.com/oode/genesis/ktisis2.htm
Μιλαμε για Βλακ ops...
καλα λεει ο Τζιμάρας....μας μαθαινουν εβραϊκες παραμυθομ@λ@κιες...
-
...η Ρεπούση πάντως, λέει μαλακίες!!!!.......
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Βασίλη, ακόμα και δω γράφει κάτι χρονάκια παραπάνω από τα 7500για συντονίσου...
Σύμφωνα με τα παλαιοντολογικά ευρήματα, η πέμπτη δημιουργική ημέρα, συμπίπτει με τη Λιθανθρακοφόρο περίοδο, όπου πριν από 350.000.000 έτη βγήκαν στην ξηρά τα πρώτα αμφίβια, που ήταν πλήρως διαμορφωμένα τετράποδα 'ερπετά'. Συμπεριλαμβάνει επίσης την περίοδο ως και τη δημιουργία των πτηνών, στο Ιουράσιο του Μεσοζωϊκού, (τον καιρό των δεινοσαύρων), πριν από 150.000.000 περίπου χρόνια.
Η έκτη δημιουργική ημέρα με τα θηλαστικά, συμπίπτει με την περίοδο του Κρητιδικού, πριν από 100.000.000 έτη περίπου, ως σήμερα.
Πώς μπορούσε ο Μωυσής να γνωρίζει τη σωστή σειρά δημιουργίας πριν γίνει ο άνθρωπος; Ένα ακόμα στοιχείο για την ύπαρξη τού Δημιουργού.
Ν. Μ.
Αυτός είναι αιρετικός, δεν λαμβάνει την Αγία Γραφή κυριολεκτικά
Είναι από τους πρώτους που θα καεί μετά τη Θεοκρατική Επανάσταση (α λα Ιράν). -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φίλε BILL33, μέσα στο χρονικό διάστημα των 7521 χρόνων που παρήλθε.
Τώρα, αν εσύ έχεις διαφορετική θέση, πες μου σε ποια χρονολογία έζησαν.Υπάρχουν αποδείξεις, επιστημονικά τεκμηριωμένες... πως οι δεινόσαυροι υπήρχαν πριν 100 και 200 εκατομμύρια χρόνια.
- Ο Αυστραλός Birger Rasmussen βρήκε δίπλα σε ένα υποθαλάσσιο ηφαίστειο απολιθώματα βακτηρίων που έζησαν πριν από 3,5 δισεκκατομύρια χρόνια και μοιάζουν με μικροσκοπικά νηματόζωα
Ακολουθεί η κατραπακιά
- Ακόμη και οι ημερομηνίες έχουν πια μπερδευτεί – αδυνατούν να ορίσουν χρονικά την πρώτη εκείνη στιγμή της δημιουργίας (= η αρχική στιγμή της ζωής). Ήταν περίπου ένα δισεκατομμύριο χρόνια πριν… Ήταν νωρίτερα…; ή μήπως ακόμη πιο πριν… κάτω από συνθήκες τελείως άγνωστες;
Είπαμε, ουδέν κακόν αμιγές καλού.
Ελλείψει κωμικών επιπέδου Βέγγου, μας είναι άκρως απαραίτητοι οι πιο πάνω φανταστικοί χρονολογικοί ισχυρισμοί των σκοταδιστών, οι οποίοι, ως είναι φυσικό αυτοαναιρούνται.Αγαπητέ REALZEUS, μετά τα παραπάνω χρονολογικά καραγκιοζλίκια των σκοταδιστών,
έχετε το θράσος να μιλάτε για εκατομμύρια χρόνια;;;!!! δεν κολλάνε αυτά πλέον!!! -
Ο χρήστης glf έγραψε:
Βασίλη, ακόμα και δω γράφει κάτι χρονάκια παραπάνω από τα 7500για συντονίσου...
Σύμφωνα με τα παλαιοντολογικά ευρήματα, η πέμπτη δημιουργική ημέρα, συμπίπτει με τη Λιθανθρακοφόρο περίοδο, όπου πριν από 350.000.000 έτη βγήκαν στην ξηρά τα πρώτα αμφίβια, που ήταν πλήρως διαμορφωμένα τετράποδα 'ερπετά'. Συμπεριλαμβάνει επίσης την περίοδο ως και τη δημιουργία των πτηνών, στο Ιουράσιο του Μεσοζωϊκού, (τον καιρό των δεινοσαύρων), πριν από **150.000.000 **περίπου χρόνια.
**Η έκτη δημιουργική ημέρα **με τα θηλαστικά, συμπίπτει με την περίοδο του Κρητιδικού, πριν από **100.000.000 **έτη περίπου, ως σήμερα.
Ν. Μ.
Πολυ μεγαλες μερες ειχε τοτες...
Περί εξέλιξης των ειδών...[Διάσπαση]