-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πώς δε λεει κάτι?Εδω έπεσε τέτοια κατηγόρια για τη Subaru ,χωρίς αντίστοιχο προηγούμενο....Τι σκοτώστρα το είπατε ,τι επικίνδυνο κτλ...
Ενώ όσο ψάχνω βλέπω οτι στις ρεπριζ είναι στο μέσο όρο των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα...
πχ Fiat 500x diesel...Πολύ μικρές διαφορές ,ακόμα και το Baleno 1,2 :< Hybrid> που είναι και πανάλαφρο ποιο αργό είναι...Τότε μη το σκέφτεσαι. Αγόρασέ το...
Ή μήπως όχι;
Γιατί δεν πουλάει;Και μη μου πει κανείς ότι έχουν οι υποψήφιοι αγοραστές κάτι ενάντια στη subaru. Από όσο βλέπω γύρω μου, το forester μια χαρά πουλούσε.
Υπήρξα υποψήφιος αγοραστής για το forester diesel, όταν πρωτοβγήκε. Υπάρχει συμφορουμίτης που το κάναμε μαζί test-drive. Όλα καλά-όλα ωραία μέχρι τη στιγμή που πήγαμε να ανεβούμε την Καρδία....
Το επιστρέψαμε πίσω και συνεχίσαμε το ψάξιμο για suv....Το ότι κυκλοφορούν ίδιων επιδόσεων αυτοκίνητα, δεν λέει κάτι. Επίσης οι μετρήσεις με συγκεκριμένη ταχύτητα στο κιβώτιο για τα diesel είναι λάθος, γιατί έχουν μικρό εύρος λειτουργίας.
Και για να δώσω αντιπρόταση, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που έχει το subaru αλλά ΚΑΙ δύναμη...
hyundai kona....Φυσικά και λέει. Δεν είδα κανέναν να λέει τάφο το qq 1.5 η το kuga 1.5.
Το XV το βγάλατε σκοτώστρα.
Για δες ξανά τις μετρήσεις, δεν είναι καθόλου λάθος. Στα ίδια με τα ντιζελακια SUV είναι.
Όσο για τη σύγκριση με το kona...ασχολίαστη.- ΔΕΝ είναι diesel
- Ασχολίαστη; οκ Καλύτερα να μην έγγραφες τίποτα, από το να το αναφέρεις χωρίς να έχεις αντίλογο....
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τότε μη το σκέφτεσαι. Αγόρασέ το...
Ή μήπως όχι;
Γιατί δεν πουλάει;Συμφωνώ για τις επιδόσεις (το είχα γράψει εξάλλου πριν 2-3 μήνες που το οδήγησα, έχω γράψει αναλυτικά εντυπώσεις και συμφωνώ με αυτά που έγραψε ο φίλος από την δικιά του εμπειρία) και είναι ουσιαστικά το μόνο αρνητικό του αυτοκινήτου.
Όμως δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν πουλάει (ελάχιστοι αγοραστές ασχολούνται με τις επιδόσεις και υπάρχουν 10αδες αυτοκίνητα που πουλάνε και έχουν αντίστοιχες επιδόσεις). Άλλοι είναι οι λόγοι (για Ελλάδα πάντα μιλάμε):
-
Άγνωστη η 'ποιότητα' και το 'ποιόν' της εταιρείας στου μη γνώστες, άρα εξ' αρχή πολύ περιορισμένο κοινό υποφήψιων αγοραστών.
-
Ιδιαίτερο σχέδιο, που δεν είναι ιδιαίτερα όμορφο και εύπεπτο (προσωπικά μου αρέσει, αλλά δεν είναι όμορφο).
-
Πρακτικές παραχωρήσεις για χάρη της μηχανολογικής αρτιότητας, που όμως δεν ενδιαφέρουν το 99% των αγοραστών (χέστηκ@ν οι περισσότεροι για τους πολλαπλούς και την 4κίνηση, αυτό που ξέρουν είναι ότι δεν χωράει το καρότσι πίσω!)
-
Τσιμπημένη τιμή συγκριτικά με τον 'θεωρητικό' ανταγωνισμό.
-
Εν τέλη ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο που απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένους χρήστες, ο οποίοι είναι ελάχιστοι και ακόμα λιγότεροι αυτοί που μπορούν να το πληρώσουν.
-
-
Επειδή δεν είναι ντίζελ δεν πρέπει να συγκρίνεται με ντίζελ; οκ οτι νομίζεις...
Οι λόγοι που δεν το συγκρίνω με το Kona είναι γραμμενοι και προηγούμενα ποστ μου. Προφανώς θεωρώ το XV κατά πολύ ανώτερο σε όλα πλην του κινητήρα.δεν θα κάτσω να τα ξαναγράψω. Αν εσύ θεωρείς ότι το Kona είναι καλύτερο πήγαινε πάρτο.
Για μένα ούτε καν.
Μακάρι να κάλυπτε τις ανάγκες μου κ να μπορούσα να το αγοράσω. Είπα ξεκάθαρα τα μειονεκτήματα του τα οποία για κάποιους - Κι εγώ μεσα σε αυτους- προφανώς είναι deal brakers , αλλά φυσικά δεν θα το βγάλω άχρηστο μόνο κ μόνο επειδή είναι αργό.
Τώρα αν εσένα δε σε καλύψε ούτε το forester σαν SUV τι να πω...Δοκίμασε το Kona μπορεί να σε καλύψει περισσότερο.Δε σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο τι να κάνουμε τώρα...
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Επειδή δεν είναι ντίζελ δεν πρέπει να συγκρίνεται με ντίζελ; οκ οτι νομίζεις...Οι λόγοι που δεν το συγκρίνω με το Kona είναι γραμμενοι και προηγούμενα ποστ μου. Προφανώς θεωρώ το XV κατά πολύ ανώτερο σε όλα πλην του κινητήρα.δεν θα κάτσω να τα ξαναγράψω. Αν εσύ θεωρείς ότι το Kona είναι καλύτερο πήγαινε πάρτο.
Για μένα ούτε καν.
Μακάρι να κάλυπτε τις ανάγκες μου κ να μπορούσα να το αγοράσω. Είπα ξεκάθαρα τα μειονεκτήματα του τα οποία για κάποιους προφανώς είναι deal brakers , αλλά φυσικά δεν θα το βγάλω άχρηστο μόνο κ μόνο επειδή είναι αργό.
Τώρα αν εσένα δε σε καλύψε ούτε το forester σαν SUV τι να πω...Δοκίμασε το Kona μπορεί να σε καλύψει περισσότερο.Δε σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο τι να κάνουμε τώρα...
Γιατί πρέπει να το κάνουμε προσωπική κόντρα;;;
Δεν μου άρεσε το forester, και δεν το πήρα. Πήγα και πήρα ένα grand Cherokee 2 χρόνια αργότερα.
Ούτε το xv θα αγόραζα, ούτε το kona, γιατί δεν καλύπτουν τις ανάγκες μου. Με το πιστόλι όμως στον κρόταφο, το kona θα έπαιρνα.
Το kona το πρότεινα, ως ένα 4κίνητο, αυτόματο ίδιων περίπου διαστάσεων, ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ, καλύτερης εγγύησης, και με επιδόσεις αυτοκινήτου του αιώνα μας.
Ή μήπως όχι;
Γιατί δεν πουλάει;Συμφωνώ για τις επιδόσεις (το είχα γράψει εξάλλου πριν 2-3 μήνες που το οδήγησα, έχω γράψει αναλυτικά εντυπώσεις και συμφωνώ με αυτά που έγραψε ο φίλος από την δικιά του εμπειρία) και είναι ουσιαστικά το μόνο αρνητικό του αυτοκινήτου.
Όμως δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν πουλάει (ελάχιστοι αγοραστές ασχολούνται με τις επιδόσεις και υπάρχουν 10αδες αυτοκίνητα που πουλάνε και έχουν αντίστοιχες επιδόσεις). Άλλοι είναι οι λόγοι (για Ελλάδα πάντα μιλάμε):
-
Άγνωστη η 'ποιότητα' και το 'ποιόν' της εταιρείας στου μη γνώστες, άρα εξ' αρχή πολύ περιορισμένο κοινό υποφήψιων αγοραστών.
-
Ιδιαίτερο σχέδιο, που δεν είναι ιδιαίτερα όμορφο και εύπεπτο (προσωπικά μου αρέσει, αλλά δεν είναι όμορφο).
-
Πρακτικές παραχωρήσεις για χάρη της μηχανολογικής αρτιότητας, που όμως δεν ενδιαφέρουν το 99% των αγοραστών (χέστηκ@ν οι περισσότεροι για τους πολλαπλούς και την 4κίνηση, αυτό που ξέρουν είναι ότι δεν χωράει το καρότσι πίσω!)
-
-
Εν τέλη ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο που απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένους χρήστες, ο οποίοι είναι ελάχιστοι και ακόμα λιγότεροι αυτοί που μπορούν να το πληρώσουν.
Συμφωνούμε.... ΑΝ είχε καλύτερες επιδόσεις, θα πουλούσε στην Ελλάδα; Και δεν είναι υποθέσεις. Θα πουλούσε σίγουρα, όπως πουλούσε το forester 2.0ΧΤ και το 2,5ΧΤ αργότερα.
-
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Επειδή δεν είναι ντίζελ δεν πρέπει να συγκρίνεται με ντίζελ; οκ οτι νομίζεις...
Οι λόγοι που δεν το συγκρίνω με το Kona είναι γραμμενοι και προηγούμενα ποστ μου. Προφανώς θεωρώ το XV κατά πολύ ανώτερο σε όλα πλην του κινητήρα.δεν θα κάτσω να τα ξαναγράψω. Αν εσύ θεωρείς ότι το Kona είναι καλύτερο πήγαινε πάρτο.
Για μένα ούτε καν.
Μακάρι να κάλυπτε τις ανάγκες μου κ να μπορούσα να το αγοράσω. Είπα ξεκάθαρα τα μειονεκτήματα του τα οποία για κάποιους προφανώς είναι deal brakers , αλλά φυσικά δεν θα το βγάλω άχρηστο μόνο κ μόνο επειδή είναι αργό.
Γιατί πρέπει να το κάνουμε προσωπική κόντρα;;;
Δεν μου άρεσε το forester, και δεν το πήρα. Πήγα και πήρα ένα grand Cherokee 2 χρόνια αργότερα.
Ούτε το xv θα αγόραζα, ούτε το kona, γιατί δεν καλύπτουν τις ανάγκες μου. Με το πιστόλι όμως στον κρόταφο, το kona θα έπαιρνα.
Το kona το πρότεινα, ως ένα 4κίνητο, αυτόματο ίδιων περίπου διαστάσεων, ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ, καλύτερης εγγύησης, και με επιδόσεις αυτοκινήτου του αιώνα μας.
Ή μήπως όχι;
-
-
-
-
-
Συμφωνούμε.... ΑΝ είχε καλύτερες επιδόσεις, θα πουλούσε στην Ελλάδα; Και δεν είναι υποθέσεις. Θα πουλούσε σίγουρα, όπως πουλούσε το forester 2.0ΧΤ και το 2,5ΧΤ αργότερα.
Δεν υπάρχει καμία προσωπική κόντρα. Απόψεις ανταλλάσουμε.
Καλα έκανες κ πήρες αυτό που σου άρεσε.Η ένσταση μου είναι ότι λιθοβολειται και απορριπτεται ένα αυτοκίνητο που Ναι μεν έχει μειονεκτήματα , αλλά για κάποιους μπορεί να είναι μια χαρά και τα ιδιαίτερα μεν αλλά σπουδαία πλεονεκτήματα του να τους κάνουν να το επιλέξουν.
Οι πωλήσεις προφανώς δεν σχετίζονται με το ποσό καλό είναι ένα αυτοκίνητο. -
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πώς δε λεει κάτι?Εδω έπεσε τέτοια κατηγόρια για τη Subaru ,χωρίς αντίστοιχο προηγούμενο....Τι σκοτώστρα το είπατε ,τι επικίνδυνο κτλ...
Ενώ όσο ψάχνω βλέπω οτι στις ρεπριζ είναι στο μέσο όρο των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα...
πχ Fiat 500x diesel...Πολύ μικρές διαφορές ,ακόμα και το Baleno 1,2 :< Hybrid> που είναι και πανάλαφρο ποιο αργό είναι...Τότε μη το σκέφτεσαι. Αγόρασέ το...
Ti εννοείς μη το σκέφτεσαι?Εσυ δε το σκέφτηκες πριν πάρεις το αμάξι σου?
Μου αρέσει που λες οτι το γυρνάμε εμείς στο προσωπικό... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Συμφωνούμε.... ΑΝ είχε καλύτερες επιδόσεις, θα πουλούσε στην Ελλάδα; Και δεν είναι υποθέσεις. Θα πουλούσε σίγουρα, όπως πουλούσε το forester 2.0ΧΤ και το 2,5ΧΤ αργότερα.Δεν πιστεύω ότι θα πούλαγε καλύτερα (όπως δεν πούλησε ούτε το Levorg ούτε το 2λιτρο XV) εάν είχε καλύτερες επιδόσεις. ΟΚ αντί για 10 θα πούλαγε 40 αυτοκίνητα, δεν είναι διαφορά άξια λόγου.
Είμαι σίγουρος ότι δεν πουλάει για άλλους λόγους (τους ανέφερα τους περισσότερους), άσχετους με τις επιδόσεις.
Όσο για το Forester, πούλαγε μια άλλη εποχή, χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισμό και όταν ακόμα τα αρτικόλεξα WRX & STI ήταν ζωντανά και φρέσκα και η Subaru ήταν καθημερινό όνομα για τους Έλληνες.
-
Μου αρέσει που λες οτι το γυρνάμε εμείς στο προσωπικό...Δε βλέπω με κάποιον τρόπο να σου έχω επιτεθεί προσωπικά.
Το fiat 500χ και το baleno, πόσο κοστίζουν;; Γιατί και για το xv θα είχα λιγότερες ενστάσεις αν ήταν κοντά στο 20ρικο
-
Ορίστε και το Best Seller 3008 με τιμή απο 31.800
-100 km/h 11,3”
0-400 m 17,9” @ 123,8 km/h
0-1.000 m 33,2” @ 153,4 km/h
50-110 km/h (με αλλαγές) 10,1”
50-80 km/h 4,0”
80-110 km/h 6,0”
110-140 km/h 10,8”
Φρένα 100-0 km/h 38,2 m
Τελική ταχύτητα 189 km/h -
Ο Φάνης νομίζω ανέλυσε καλά γιατι δε πουλάει η Σουμπαρου στην Ελλάδα.
kostis20, έχεις τα χρήματα, σας αρέσει το αυτοκίνητο, από μεριά μου καλορίζικο. Μια χαρά επιλογή. Τα περι CVT τα ακούω συνέχεια αλλά νομίζω για νορμαλ οικογενειακή χρήση ειναι μια χαρά κιβωτιο. Μπηκα σε νεο Φορεστερ για λίγο διαδρομή, αστική/εθνική, μια χαρα ησυχο και απαλό στις αλλαγές.
Θεωρώ τις παρατηρήσεις σου περι μονομέριας απόψεων για αντιστοιχα μοντέλα που παραθέτεις σωστές. Εχει κουράσει το θέμα με 2-3 μοντέλα που επικρατούν στο Φορουμ και μαλιστα όταν το 90% των ποστ ειναι περι χαρτών/Infotainment συστημάτων και updates και τωρα επιασε ο πονος γιατι το XV δε πιανει 0-100 σε 7''.
Παρτε το XV και βγαλτε γουστα. -
Από την στιγμή που ο άνθρωπος μπορεί να δώσει για ΔΕΥΤΕΡΟ αυτοκίνητο τα χρήματα αυτά και μάλιστα για αστική κυρίως χρήση από την σύζυγο δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Επειδή ξεφεύγει από τα τετριμμένα? Το suba είναι ξεχωριστό, ποιοτικότατο, super αξιόπιστο, αγχολυτικό ελέω cvt για τις καθημερινές μετακινήσεις και πάντα έχει τη δυνατότητα να πάει εκεί που ελάχιστα σύγχρονα suv μπορούν. Και βέβαια είναι και μοναδικό, ελάχιστα κυκλοφορούν και θα κυκλοφορήσουν ανάμεσά μας. Σαφώς υπάρχουν αυτοκίνητα πιο όμορφα, πιο γρήγορα, πιο ευρύχωρα και με χαμηλότερη τιμή. Όμως το subaru το επιλέγεις κυρίως με την καρδιά.
Προσωπικά θα παρέβλεπα το κομμάτι επιδόσεις -για την συγκεκριμένη χρήση είναι μια χαρά- και θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια. Και σε ρεπρίζ αξιοπρεπές είναι αλλά θέλει στύψιμο στο γκάζι και γνώση του τι οδηγείς. Άλλωστε λόγω τετρακίνησης και στησίματος μπορείς να πηγαίνεις παντού με τη φόρα καθότι η πρόσφυση είναι ουσιαστικά ανεξάντλητη.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Υπήρξα υποψήφιος αγοραστής για το forester diesel, όταν πρωτοβγήκε. Υπάρχει συμφορουμίτης που το κάναμε μαζί test-drive. Όλα καλά-όλα ωραία μέχρι τη στιγμή που πήγαμε να ανεβούμε την Καρδία....
Το επιστρέψαμε πίσω και συνεχίσαμε το ψάξιμο για suv....Μια και το 'φερε η κουβέντα, τι είδατε στην ανηφόρα της Καρδίας και σας απογοήτευσε; ήθελε κατεβάσματα; δεν κρατούσε φόρα; γιατί με 150 ίππους και δίλιτρο λογικά δεν θα ζοριζόταν
-
Δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να αγόρασα και να μην το έχω κάνει test-drive με την ανηφόρα της Καρδίας μέσα στη διαδρομή.
Το forester με όσα μπήκε, με τόσα βγήκε στην πρώτη δοκιμή με τα σταθερά 110 που επιτρέπονται πριν την ανηφόρα που το όριο είναι 90. Αν κατέβαζα ταχύτητα απλά έκανε φασαρία. Αν κρατούσα την ίδια με τέρμα γκάζι έμενε εκεί που ήταν...
Η άλλη δοκιμή είναι να ξεκινήσω με 60χλμ. Αν θυμάμαι καλά(έχουν περάσει και χρόνια), δε θυμάμαι καν να πλησίασε τα 100χλμ με σκάσιμο στις ταχύτητες...Αλλά εγώ κάνω ταξίδια και συνήθως σκασμένος με φορτία. Και από τα 100χλμ της σταθερής διαδρομής μου, τα 40 είναι επαρχιακός διπλής κατεύθυνσης με μια λωρίδα. Η προσπέραση είναι σημαντικότατη. Διότι μιλάμε για ένα δρόμο που τροφοδοτεί την Σιθωνία. Το καλοκαίρι πίτα στα φορτηγά και τους τουρίστες, και το χειμώνα πίτα στα τρακτέρ και τα αγροτικά φορτηγα...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μου αρέσει που λες οτι το γυρνάμε εμείς στο προσωπικό...Δε βλέπω με κάποιον τρόπο να σου έχω επιτεθεί προσωπικά.
Το fiat 500χ και το baleno, πόσο κοστίζουν;; Γιατί και για το xv θα είχα λιγότερες ενστάσεις αν ήταν κοντά στο 20ρικο
Από την στιγμή που ο άνθρωπος μπορεί να δώσει για ΔΕΥΤΕΡΟ αυτοκίνητο τα χρήματα αυτά και μάλιστα για αστική κυρίως χρήση από την σύζυγο δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Επειδή ξεφεύγει από τα τετριμμένα? Το suba είναι ξεχωριστό, ποιοτικότατο, super αξιόπιστο, αγχολυτικό ελέω cvt για τις καθημερινές μετακινήσεις και πάντα έχει τη δυνατότητα να πάει εκεί που ελάχιστα σύγχρονα suv μπορούν. Και βέβαια είναι και μοναδικό, ελάχιστα κυκλοφορούν και θα κυκλοφορήσουν ανάμεσά μας. Σαφώς υπάρχουν αυτοκίνητα πιο όμορφα, πιο γρήγορα, πιο ευρύχωρα και με χαμηλότερη τιμή. Όμως το subaru το επιλέγεις κυρίως με την καρδιά.
Προσωπικά θα παρέβλεπα το κομμάτι επιδόσεις -για την συγκεκριμένη χρήση είναι μια χαρά- και θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια. Και σε ρεπρίζ αξιοπρεπές είναι αλλά θέλει στύψιμο στο γκάζι και γνώση του τι οδηγείς. Άλλωστε λόγω τετρακίνησης και στησίματος μπορείς να πηγαίνεις παντού με τη φόρα καθότι η πρόσφυση είναι ουσιαστικά ανεξάντλητη.
+1000
Κι εμενα άνετα θα ήταν η επιλογή μου στη θέση του kostis20.
Στα πιο πρακτικά πάντως θα με προβλημάτισαν 2 πράγματα: Πρώτον τι γίνεται με τα ανταλλακτικά σε ότι αφορά τη διαθεσιμότητα (δεν εχω ιδεα) και το κόστος συντήρησης όσο θα αρχίζει να φορτώνεται χιλιόμετρα και δεύτερον η δύσκολη μεταπώληση.
Α και η κατανάλωση ισως εάν τα καθημερινα km είναι αρκετά (αν και νομίζω με σχετικη προσοχή μπορείς να είσαι γύρω στο 8.5 με 9). -
Για τα ανταλλακτικά μου είπαν οτι έρχονται απο τη Subaru Ιταλίας ,που είναι θυγατρική του εργοστασίου. Συνήθως κάνουν λιγότερο απο εβδομάδα σε ότι δεν υπάρχει στοκ.Το ένα από τα τρία επίσημα συνεργεία είναι 5 λεπτά από το σπίτι μου.
Η κατανάλωση είναι όντως θέμα.Απο κόστος συντήρησης δεν έχω ιδέα... -
kostis20, καλορίζικο λέμε! Μην ακους τίποτα. Πάρτε το και πορτοκαλί έτσι για να ειναι και πιο χτυπητό και να αναρωτιουνται στο δρόμο γιατι δε πηρατε αντίστοιχα ΣκονταΦΒ, ΣουζουκοΚΙΑ, ΠεζωΣιτροεν μιας και έχει γιομίσει ο τόπος και πάνε και πιο σβέλτα μεχρι το Σουπερ Μαρκετ (επειδή μιλάμε για 2ο αυτοκινητο).
-
Το πορτοκαλί έρχεται τέλος Μαΐου...
Ήταν το πρώτο που ρώτησε η γυναίκα
Δε ξέρω παιδιά θα δούμε,είναι και το οικονομικό στη μέση απο budget 22K ξεκινήσαμε..
Μεσα στη βδομάδα θα γινει test Drive και το 500Χ. -
Η κατανάλωση εντός πόλης λογικά θα είναι γύρω στο 8 με 9 με νορμάλ οδήγηση. Το drive είχε μετρήσει το δίλιτρο στα 9.8. Και το χιλιάρι 500x (manual) στα 8.3.
Φυσικά μεταξύ των 2 δεν υπάρχει επαφή. Μόνο σε επιδόσεις υπερτερεί το fiat. -
Το πορτοκαλί έρχεται τέλος Μαΐου... Ήταν το πρώτο που ρώτησε η γυναίκαΧαχαχ! Ετσι μπράβο της! Εμένα είδε ενα τετοιο σημερα και μου λέει αυτό θελω... πιο μιλιτερ η δικιά μου
Μεσα στη βδομάδα θα γινει test Drive και το 500Χ.
Δε το οδηγησα αλλά πήγα να το δω μιας και μου άρεσε πολύ εξωτερικά. Ωστοσο με το που μπηκα βγήκα μιας και δε μπορω να πω τι αλλα το βρήκα πολύ περίεργο μέσα. Πολυ φουσκωτα πλαστικα σκληρά, ο χαμός απο φόρμες, σχήματα, ενώ δε μου άρεσε καθόλου η ορατότητα πίσω. Βεβαια θα εχει κάμερα αλλά αυτο μόνο για παρκινγκ.
Οποτε όμως το βλέπω το χαζευω εξωτερικά. -
O 1,6T του levorg δε μπαίνει λόγω ρύπων.Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Τι εννοείς; Ότι θα είχε πολλούς ρύπους και θα ανέβαιναν τα τέλη κυκλοφορίας; Στο levorg που είναι βαρύτερο δεν ανεβαίνουν;
SUBARU Forum