-
Ανάμεσα στα 2 πάντως η προτιμηση μου ήταν πάντα το subaru. Σιγά μη δεν ξαναβγάλουν άλλο από την ΜΣΒ.
-
http://www.newsauto.gr/news/mitsubishi-evo-epistrefi/
To Μitsubishi “Evo” επιστρέφει;
Οργώνουμε τα βουνά με Mitsubishi ASX 1,6 diesel
Μπορεί να μπήκε οριστικά τέλος στην παραγωγή του κορυφαίου Lancer Evo αλλά όπως όλα δείχνουν, οι ιθύνοντες της Mitsubishi δεν θα εγκαταλείψουν τόσο εύκολα το project.Με την εικονιζόμενη έκδοση «Final Edition» τελείωσε η παραγωγή του Lancer Evo, όπως θα συμβεί και με τις απλές εκδόσεις του μοντέλου από τον ερχόμενο Αύγουστο. Παρόλο που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η Mitsubishi δεν έχει στα σχέδιά της ένα αντίστοιχο μοντέλο επιδόσεων, την εβδομάδα που μας πέρασε υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας υποστήριξε με δηλώσεις του ότι το project “Evo” θα έρθει και πάλι στην επιφάνεια.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες οι Ιάπωνες σκοπεύουν να κατασκευάσουν ένα μοντέλο επιδόσεων περίπου το 2025. Το αυτοκίνητο θα φέρει τον κωδικό “Evo” και δεν θα βασίζεται σε κάποιο σεντάν αμάξωμα, αλλά σε crossover πλατφόρμα (στο Pajero Sport ή στην επόμενη γενιά του ASX).
Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι το Mitsubishi Lancer Evo Final Edition κατασκευάστηκε σε 1.600 μονάδες και το τελευταίο κομμάτι βγήκε σε δημοπρασία. Το ποσόν των 76.400 δολαρίων (ή 68.500 ευρώ) για το οποίο πωλήθηκε το Νο 1.600 διατέθηκε από την ιαπωνική εταιρεία στις οργανώσεις Feeding America Riveside/San Bernandino και the Second Harvest Food Bank της Orange County, εξασφαλίζοντας 230.000 γεύματα για τους άπορους.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ανάμεσα στα 2 πάντως η προτιμηση μου ήταν πάντα το subaru. Σιγά μη δεν ξαναβγάλουν άλλο από την ΜΣΒ.Πραγματικά...πώς μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα δύο;
Έχω την εντύπωση ωστόσο ότι ίσως το evo ήταν πάντα μισό 'νύχι' μπροστά; -
Κράτα το νύχι ολόκληρο. Εγώ διαλέγω subaru.
-
Κράτα το νύχι ολόκληρο. Εγώ διαλέγω subaru.Κάποια στιγμή λίγο πριν τα γεράματα με βλέπω να το κάνω το απονενοημένο!
Το θέμα είναι αν θα υπάρχουν τότε subi της προκοπής ή αν θα ψάχνω κανένα 20ετίας, επειδή θα έχει εκφυλιστεί τελείως το αμάξι... -
Αυτό που μου αρέσει σε αυτή την εταιρεία είναι πως παραδοσιακά κατεβαίνει μόνη της στις... εκλογές. Ελπίζω αυτό ποτέ να μην αλλάξει.
Βέβαια πάντα θα υπάρχουν επιλογές τύπου κούπρα αλλά δεν αρκεί να έχεις μόνο καλούς χρόνους και αυτό στην subaru το ξέρουν καλά... -
Αυτό που μου αρέσει σε αυτή την εταιρεία είναι πως παραδοσιακά κατεβαίνει μόνη της στις... εκλογές. Ελπίζω αυτό ποτέ να μην αλλάξει.
Βέβαια πάντα θα υπάρχουν επιλογές τύπου κούπρα αλλά δεν αρκεί να έχεις μόνο καλούς χρόνους και αυτό στην subaru το ξέρουν καλά...ΤΡΕΝΟ
Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε αμάξι...
Την πρώτη φορά (συνοδηγός...) κρατιόμουν από τα χερούλια...
Μετά (οδηγός...) αισθανόμουν ότι δεν υπάρχει στροφή που δεν μπορεί να πάρει...με όσα ήθελες... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Κάποια στιγμή λίγο πριν τα γεράματα με βλέπω να το κάνω το απονενοημένο!
Το θέμα είναι αν θα υπάρχουν τότε subi της προκοπής ή αν θα ψάχνω κανένα 20ετίας, επειδή θα έχει εκφυλιστεί τελείως το αμάξι...Βασίλη, μέχρι να γεράσεις εσύ - εάν υπάρχουν αυτοκίνητα - θα είναι Όλα ηλεκτρικά και θα οδηγούνται μόνα τους, εμείς απλά θα παρακολουθούμε. Εάν επιτρέπετε τότε το 'οδηγείν' ίσως είσαι τυχερός και βρείς κανένα παρατημένο STi....
-
Αναζητώ sti owners για να μου δώσουν τα φώτα τους.
Για πείτε για αυτό...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/10983514/
Τεχνολογία/ρυθμισιμοτητα διαφορικών, απόψεις περί οδήγησης, συντήρηση, προβλήματα κλπ.
-
Subaru Impreza WRΧ STi: Πέφτει η αυλαία με την έκδοση Final Edition
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... ebsite-rss
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Subaru Impreza WRΧ STi: Πέφτει η αυλαία με την έκδοση Final Editionhttp://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... ebsite-rss
τι λες τώρα...! Ελπίζω η κατάληξη να μην είναι ίδια με του evo...
-
τέτοια να βλέπω...για να μου μπαίνουν ιδέες!!!!
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... ubaru-wrx/
Ετοιμάζεται το νέο Subaru WRX
FacebookWhatsAppFacebook MessengerTwitter
Όπως ανακοίνωσε η Subaru, η επόμενη γενιά του μοντέλου WRX, που αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2020, θα διαθέτει αρκετά στοιχεία, κυρίως σε ότι αφορά την εμφάνιση, από το πρωτότυπο Viziv, που παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες.
Μιλώντας σε βρετανικά μέσα, ο αρχισχεδιαστής της Subaru, Μαμόρου Ισίι, τόνισε πως η θετική ανταπόκριση που είχε το Viziv, ενθάρρυνε τον Ιάπωνα κατασκευαστή να ακολουθήσει την σχεδιαστική φόρμα του πρωτότυπου. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της Έκθεσης του Τόκιο, η εταιρεία χαρακτήρισε το Viziv ως ένα τετράθυρο σπορ σεντάν, εφοδιασμένο με επίπεδης διάταξης κινητήρα, του οποίου η άγνωστη προς το παρόν ισχύς, μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος μόνιμης τετρακίνησης Symmetrical All-Wheel Drive.Subaru-Next-Gen-WRX-Viziv-2-chariatis-530
Ο Ισίι τόνισε επίσης: «Ένα τέτοιο μοντέλο φέρνει πολλές προσδοκίες, τόσο για την εταιρεία, όσο και για τους πελάτες. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο τρόπος ζωής των πελατών μας αλλάζει και πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτό. Για παράδειγμα, γνωρίζουμε ότι η αυτόνομη οδήγηση και η συνδεσιμότητα μεταξύ των οχημάτων βρίσκονται προ των πυλών, αλλά θεωρούμε ότι οι φίλοι της Subaru, παραμένουν πιο παραδοσιακοί στον γνήσιο τρόπο οδήγησης.» -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
τέτοια να βλέπω...για να μου μπαίνουν ιδέες!!!!http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... ubaru-wrx/
Ετοιμάζεται το νέο Subaru WRX
Μπα, παίρνεις μια Χ4 Μ40i και είσαι άρχοντας παντού!
-
Κλασικά βέβαια το πρωτότυπο πανέμορφο και το παραγωγής εχμ... κλασικό Subaru (που δεν είναι απαραίτητα κακό).
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Κλασικά βέβαια το πρωτότυπο πανέμορφο και το παραγωγής εχμ... κλασικό Subaru (που δεν είναι απαραίτητα κακό).Ας μην χάνουμε τις ελπίδες μας!!!
-
Ερωτηση για παθητικη ασφαλεια. Σκεφτομαι το Impreza σε μεγαλο βαθμο λογο και κορυφαιας απο οτι φαινεται παθητικης ασφαλειας (περα της ενεργητικης). Επιπλεον του ΕuroNCAP εχει παει εξαιρετικα στο small overlap του IIHS. (δεν θα παρω αυτοκινητο που δεν εχει περασει αυτο το τεστ!) Τωρα η ερωτηση για το ενα μυριο δολαρια:
ξερει κανεις αν οι ευρωπαικες απο τις αμερικανικες εκδοσεις διαφερουν δομικα, πχ η αμερικανικη να εχει εξτρα ενισχυση για να περασει το Small overlap που δεν εχει η Ευρωπαικη;;;;
Ναι μεν η πλατφορμα ειναι η ιδια, αλλα απο οτι βλεπω το Αμερικανικο 2.0 CVΤ το δινει 20 κιλα πιο βαρυ απο το Ευρωπαικο (1393 vs 1373) Υπαρχει περιπτωση σε αυτα τα κιλα να ειναι και η ενισχυση για το small overlap???Thx!
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Αν δεν απατώμαι οι προδιαγραφές της Ευρώπης διαφέρουν παρασαγκας με τις αντίστοιχες των ΗΠΑ. Ακόμα και μοντέλα ΗΠΑ που ήρθαν και στα μέρη μας είναι διαφορετικά σε σύσταση πχ τα HUMMIES, MUSTANG κλπ. Υποθέτω λοιπόν πως η διαφορά βάρους θα είναι σίγουρα κινητήρας και στήριξης του, ίσως και κάποια συστήματα του?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... u-wrx-sti/
Παρουσιάστηκε στην έκθεση του Τόκιο
Έτσι θα είναι το νέο Subaru WRX STI
Mε ένα νέο πρωτότυπο στην έκθεση βελτιώσεων του Τόκιο, η Subaru μας προϊδεάζει για τις σχεδιαστικές γραμμές που θα υιοθετήσει η επόμενη γενιά του κορυφαίου WRX STI.
Η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζει το επόμενο WRX STI που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμα της. Το μοντέλο παραγωγής θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στα μέσα του έτους και σήμερα η Subaru μας δίνει μια μικρή γεύση για αυτό, μέσω του Viziv Performance STI Concept, που κλέβει τις εντυπώσεις στο Motor Show βελτιώσεων του Τόκιο. Το εν λόγω πρωτότυπο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο Viziv Performance cοncept που είδαμε τον Οκτώβριο, όμως διαθέτει ακόμη πιο επιθετικά χαρακτηριστικά που παραπέμπουν τα σπορ γονίδια της φίρμας.Στο εμπρόσθιο μέρος ξεχωρίζουν τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα LED, ενώ η μεγάλη εισαγωγή για τον αέρα στο πάνω μέρος του καπό παραμένει και εδώ. Εντυπωσιακά σε όψη είναι τα σπόιλερ από ανθρακόνημα, οι μεγάλες ζάντες, αλλά και το τελείωμα του πίσω τμήματος της οροφής που θυμίζει κουπέ αυτοκίνητο. Επίσης, ο σπορ χαρακτήρας του 4θυρου αμαξώματος συμπληρώνεται από τον μεγάλο διαχύτη και την ψηλή αεροτομή που είναι φτιαγμένη από Carbon (προς το παρόν δεν έχει δημοσιευτεί κάποια εικόνα από το εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου).
Τέλος, να σημειώσουμε πως, με βάση τις έως τώρα πληροφορίες, το hot τετρακίνητο sedan της Subaru ενδέχεται να αποκτήσει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης (ο ηλεκτροκινητήρας θα κινεί τον πίσω άξονα) το οποίο θα συνδυάζεται με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του 2,5άρι τούρμπο βενζινοκινητήρα που γνωρίζουμε.
-
-
Σε άλλη χώρα...με άλλους δρόμους θα το σκεφτόμουν σοβαρά...
Τώρα...θα μείνει ως 'επιθυμία για το μέλλον'
SUBARU Forum