-
@slowmotion said in ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΠΕΚ:
Σ' ευχαριστώ φιλε μου !
Για βενζινοκινητο έμμεσου ψεκασμού ενδιαφέρομαι
Θυμόμουν ενα συνεργειο με καλο feedback προς Καματερό αν δεν κανω λάθος
Αλλα δεν το βρισκω στο ιντερνετΜάλλον αυτόν λες
-
Οχι φιλε μου δυστυχως δεν λεω για αυτον
Αυτος κανει καθαρισμο "μηχανης"
Εγω θελω καθαρισμο μπεκ κ θυμαμαι εναν που εχω διαβάσει σε φορουμς κ εδω μεσα ισως και βρισκόταν προς λεωφόρο Φυλης μετα τους Αγίους Αναργύρους προς καματερο
Με ενα σπανιο ονομα Σκατζης, Σκιτζης καπως ετσι
-
Έχουμε υπ όψιν για Νότια (Αθήνα) για μπεκ βενζίνης εμέσου ψεκασμού κάποιον ;
-
@margm said in ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΠΕΚ:
Έχουμε υπ όψιν για Νότια (Αθήνα) για μπεκ βενζίνης εμέσου ψεκασμού κάποιον ;
Τα είχα καθαρίσει 2 φορές εγώ εδώ https://carbonenginecleaning.gr/about/
Ευχαριστημένος, αλλά πανάκριβος.Μου είχε πάρει 100 ευρώ.
-
Έχω ένα Peugeot 208 1.6 Blue HDi(Diesel),μοντέλο 2018,με περίπου 140.000 χλμ.Πρόσφατα έκανα το ετήσιο σέρβις και μου είπαν ότι θα χρειαστεί σύντομα να γίνει και καθαρισμός των μπεκ ψεκασμού πετρελαίου.Πόσο κοστίζει περίπου μία τέτοια εργασία.Στο συνεργείο μου είπαν περίπου 700 €.Είναι λογική τιμή ή μπορώ να βρώ και φθηνότερα?
-
@dieselhead_93 said in ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΠΕΚ:
Έχω ένα Peugeot 208 1.6 Blue HDi(Diesel),μοντέλο 2018,με περίπου 140.000 χλμ.Πρόσφατα έκανα το ετήσιο σέρβις και μου είπαν ότι θα χρειαστεί σύντομα να γίνει και καθαρισμός των μπεκ ψεκασμού πετρελαίου.Πόσο κοστίζει περίπου μία τέτοια εργασία.Στο συνεργείο μου είπαν περίπου 700 €.Είναι λογική τιμή ή μπορώ να βρώ και φθηνότερα?
700 ευρώ μόνο για τον καθαρισμό των μπεκ?
Με τόσα λεφτά παίρνεις καινούρια.
Οριακά παίρνεις και καινούριο κινητήρα... -
Στείλε μήνυμα στο μέλος tsardas που πρόσφατα καθάρισε τα μπεκ σε volvo με τον ίδιο κινητήρα
-
αν ρωτας για αττική και μαθείς αξιόπιστο συνεργείο που να τα αφαιρεί, να τα καθαρίζει και να τα ξανατοποθετεί γραψε και εδώ. εγω έχω ρωτησει ΠΕΑΚ και μερικά ακόμα bosch diesel service αλλά το κόστος μου φάνηκε λίγο υψηλό...τι να πω ίσως ετσι να είναι ...
-
Αν το ζητουμενο ειναι η ποιοτητα η ΠΕΑΚ ειναι στις κορυφαιες επιλογες, αν ειναι η τιμη γκουγκλαρισμα και οπου πεσεις.
Το βγαλε-βαλε καλυτερα να γινει στον πετρελαια.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΠΕΚ