-
Eγω παντως δεν εχω δει κανενα ως τωρα...
-
Κυκλοφορεί ένα στην πόλη μου, κόκκινο, test drive. Λίγο ο κώλος δεν μου κάθεται στο μάτι, μεταξύ των 2 θα προτιμούσα το subaru στο κλασικό μπλε (και λόγω ιστορίας και ονόματος).
-
Είναι αυτό που λέει ο S3 ότι κάνει περιοδεία. Αυτό πολλοί το χουν δει και κάποιοι από δω μέσα το χουν βολτάρει.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Κυκλοφορεί ένα στην πόλη μου, κόκκινο, test drive. Λίγο ο κώλος δεν μου κάθεται στο μάτι, μεταξύ των 2 θα προτιμούσα το subaru στο κλασικό μπλε (και λόγω ιστορίας και ονόματος).Στη συγκεκριμενη περιπτωση την ιστορια την εχει η Toyota...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Είναι αυτό που λέει ο S3 ότι κάνει περιοδεία. Αυτό πολλοί το χουν δει και κάποιοι από δω μέσα το χουν βολτάρει.Δεν παίρνω όρκο αλλά νομίζω ότι αυτό που είδα είχε ντόπια νούμερα...
Κυκλοφορεί ένα στην πόλη μου, κόκκινο, test drive. Λίγο ο κώλος δεν μου κάθεται στο μάτι, μεταξύ των 2 θα προτιμούσα το subaru στο κλασικό μπλε (και λόγω ιστορίας και ονόματος).
Στη συγκεκριμενη περιπτωση την ιστορια την εχει η Toyota...
Έχει την ιστορία της πίσω κίνησης. Αλλά όπως και να το κάνουμε άλλο να λες ότι οδηγάω toyota και άλλο subaru. Στην πρώτη περίπτωση σου έρχεται στο μυαλό το yaris ή το corolla sedan του παππού και στην δεύτερη φτερούγες, wrc κλπ. Άλλωστε ο boxer είναι σήμα κατατεθέν της subaru. Μακάρι να βγάλουν έκδοση sti, θα είναι απλά μαγεία. Προφανώς τα 2 αυτοκίνητα έχουν ελάχιστες διαφορές (οδηγικά) αλλά αν ήταν να επιλέξω, suba...
-
Σε έναν γνώστη ειδικά όσον αφορά το GT86 πάει το μυαλό του σε ΑΕ86 και από κει και πέρα supra,celica και wrc.
-
Σωστό αλλά εγώ μίλησα για την εικόνα που έρχεται στο μυαλό κάποιου όταν ακούσει τα 2 ονόματα, toyota-subaru. Από την στιγμή που πωλείται το ίδιο αυτοκίνητο με άλλο σήμα, θα διάλεγα τις πλειάδες.
-
Εγώ πάλι θα διάλεγα το φτηνότερο. Επίσης τα 6 χρόνια εγγύησης της Toyota μετράνε πολύ.
-
στην Ελλάδα όποιος αποφασίσει Subaru, από που θα το αγοράσει ακριβως?
-
Από εδώ: http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=15311
-
Ωραίο,αλλά θέλει λίγο δύναμη κακά τα ψέματα.50 hp,θα είναι jet.Όχι παραπάνω.Και ροπή...
Μάλλον το μόνο αυτοκίνητο που αξίζει να πάρεις καινούριο αυτή τη στιγμή.Ένα καλοσυντηρημένο s2000 πόσο έχει πάνω-κάτω?
-
Περίπου 15.000€.
-
Πρώτες εικόνες του BRZ STI!! Αμήν
-
ειδα λευκο 86 στη παραλιακη, k@lara
-
-
Eπιτέλους το είδα από κοντά...Απίθανο και από τα λίγα αυτοκίνητα που θα αγόραζα καινούργια (μτχ δε σε παίρνει σε τέτοιο πράμα )...Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει τα τελευταία 10 χρόνια στην κατηγορία (άιντε γιατί μας έχει πάρει ο ύπνος).
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Eπιτέλους το είδα από κοντά...Απίθανο και από τα λίγα αυτοκίνητα που θα αγόραζα καινούργια (μτχ δε σε παίρνει σε τέτοιο πράμα )...Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει τα τελευταία 10 χρόνια στην κατηγορία (άιντε γιατί μας έχει πάρει ο ύπνος).Αμάξι που ολοι θα αγόραζαν και κανένας δεν φαίνεται να το έχει κάνει. Στην ελλάδα.
-
Στην αμερικη εχουν ηδη ξεφύγει ...
-
Ωραίος ο Καμπάς
Ιν όδερ νιουζ, 5ος δρόμος για αύξηση επιδόσεων στο GT-86 : μεγαλύτερος κυβισμός.
Έχουν 3 set up κινητήρων, θα αποφασίσουνε στην πορεία.
http://www.autoblog.com/2013/08/21/toyo ... splacemen/
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Eπιτέλους το είδα από κοντά...Απίθανο και από τα λίγα αυτοκίνητα που θα αγόραζα καινούργια (μτχ δε σε παίρνει σε τέτοιο πράμα )...Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει βγει τα τελευταία 10 χρόνια στην κατηγορία (άιντε γιατί μας έχει πάρει ο ύπνος).
Αμάξι που ολοι θα αγόραζαν και κανένας δεν φαίνεται να το έχει κάνει. Στην ελλάδα.
Δύσκολα αγοράζεις πλέον διλιτρο εδώ πόσο μάλλον όταν φεύγει πάνω Από τα 30k. Υπό άλλες συνθήκες θα χαμε πήξει...
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
Toyota GT-86 / Subaru BRZ