-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα πει ότι το μοτέρ είναι για τον πέοντα ώστε να ικανοποιηθεί ο Κίκιζας και να χρησιμοποιεί τις δηλώσεις του ως απόδειξη στις δημοσιεύσεις του, τι δεν καταλάβατε;...πως με καταλαβαινεις...
Υπαρχει βεβαια και μια αλλη εκδοχη, οτι δηλαδη απεφυγε(?) να αναφερει κατι για την δυναμη του μοτερ, (οχι την αποκριση, για να μην μπερδευονται καποιοι) ενω ανεφερε για ολα τα αλλα που αφορουν την οδηγικη ευχαριστηση. Σε αλλα video που εχουν να κανουν και με παλαιοτερη συνεργασια με την εκπομπη Φωτεινελη, εκανε αναφορα φυσικα και για τον κινητηρα, του εκαστοτε αυτοκινητου που επεφτε στα χερια του.
Oσο για την 'ικανοποιηση', δεν χρειαζομαι δηλωσεις του Σκαλτσα, με εχουν υπερκαλυψει ηδη τα λεγομενα του πιθηκα, του
Sutclife του Autocar, του Plato του Fifth Gear, και παει λεγοντας...Α, και τυχαινει να το εχω οδηγησει κιολας, και να εχω μια αρκετα ξεκαθαρη αποψη, η οποια σε θεωρητικο επιπεδο, εχει ηδη επιβεβαιωθει απο (την γνωστη 'κοιλια' στην καμπυλη ισχυος, στα) διαγραμματα δυναμομετρησης... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
.Α, και τυχαινει να το εχω οδηγησει κιολας, και να εχω μια αρκετα ξεκαθαρη αποψη, η οποια σε θεωρητικο επιπεδο, εχει ηδη επιβεβαιωθει απο (την γνωστη 'κοιλια' στην καμπυλη ισχυος, στα) διαγραμματα δυναμομετρησης...ξεκαθαρη οπως με την 996?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
.Α, και τυχαινει να το εχω οδηγησει κιολας, και να εχω μια αρκετα ξεκαθαρη αποψη, η οποια σε θεωρητικο επιπεδο, εχει ηδη επιβεβαιωθει απο (την γνωστη 'κοιλια' στην καμπυλη ισχυος, στα) διαγραμματα δυναμομετρησης...
ξεκαθαρη οπως με την 996?
...ακριβως. Οπως και οι Ιαπωνες που εκαναν το Gymkhana και εδειξαν τα 'κουσουρια' της...
Βεβαια συμφωνα με τις κλικες των Γιαπωνεζοκαγκουροφιλοκοντρακηδων, και λιγα ειπες για τον 'πειραγμενο σκαραβαιο'...
-
γαμησε η 996!!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
γαμησε η 996!!...ακριβως.
-
γαμησε η 996!!
...ακριβως.
με τον κωλο ενοουσα Γρηγορη.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
γαμησε η 996!!
...ακριβως.
...με τετοια κ@λαρα που εχει, γ@μ@ει και ετσι...
-
Κι επειδη δεν ειπε κατι για τον κινητηρα στο video αμεσως σημαινει οτι δεν του αρεσε ε;
-
γαμησε η 996!!
...ακριβως.
με τον κωλο δεν γαμησε κανεις...
-
ε οχι και φανταστικο βιντεο...μαλλον σαν διαφημιστικο σποτ της εταιριας εμοιαζε
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Κι επειδη δεν ειπε κατι για τον κινητηρα στο video αμεσως σημαινει οτι δεν του αρεσε ε;...αυτο εσυ το λες... Για οσους παντως εχουν παρακολουθησει στο παρελθον τοποθετησεις του, αφου οδηγησει καποιο αυτοκινητο στο Kartodromo, αναφερεται και στα του κινητηρα.
Παροτι οπως σωστα ανεφερε ο Dimsabas, και για οσους εχουν μπει με οποιοδηποτε αυτοκινητο εκει, ακομα και με πολυ χαμηλοτερες ιπποδυναμεις, κανεις την πλακα σου, και δεν προλαβαινεις σχεδον να αισθανθεις οτι μπορει να σου λειπει δυναμη...Βεβαιως ολα αυτα λιγη σημασια εχουν, για οσους θελουν By default απλα να τρολλαρουν, και να διαφωνησουν με οτι και με οποιου το στυλ γραφης δεν τους αρεσει.
Εγω απλα εθεσα το ερωτηματικο, αφησα το υπονοουμενο, ως τροφη για σκεψη, για οσους τουλαχιστον δεν ειναι προκατειλημμενοι, γιατι τελικα ειτε επιτηδευμενα ειτε και οχι, το να μην λεγονται ολα σε ενα κατα τα αλλα προσεγμενο video, δημιουργει εντυπωσεις οι οποιες απεχουν αρκετα απο την πραγματικοτητα... -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
γαμησε η 996!!
...ακριβως.
με τον κωλο δεν γαμησε κανεις...
...ουτε και η 996 λοιπον που λες, αλλα κανονικοτατα και σε Ιαπωνικο εδαφος...
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
ε οχι και φανταστικο βιντεο...μαλλον σαν διαφημιστικο σποτ της εταιριας εμοιαζε -
Κι επειδη δεν ειπε κατι για τον κινητηρα στο video αμεσως σημαινει οτι δεν του αρεσε ε;
...αυτο εσυ το λες...
Μην εισαι τοσο σιγουρος σου λεωωωωωωω
-
Και μενα μου αρεσει το gt86 αλλα να μην τρωμε πλεον αμασητα ο,τι μας σερβιρουν...ο κοσμος ειναι πιο υποψιασμενος πια...αν το ιδιο παιζοταν το 2005 απο αυριο θα ειχαμε ουρες στην toyota
-
για τα του κινητήρα τα λέει πριν ο άλλος αν δείτε το βίντεο ότι δεν έχει εκρηκτικότητα κτλ. και τα λέει και εδώ http://highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=3973&comp=toyota στη δοκιμή του αυτοκινήτου.
-
Στο οποιο αρθρο βεβαια απλα λεει οτι δεν βγαζει φωτια με τις επιδοσεις του, που απεχει πολυ απο το να δυσκολευεται να ακολουθησει την κινηση ή δεν γυριζει, δεν νομιζεις;
-
Εγώ πάντως ψιλοζορίζομαι να ακολουθήσω την κίνηση με αυτοκίνητο που κάνει 0-100 σε 20. Με αυτοκίνητο που κάνει 0-100 σε 10 περνάς τους πάντες. Με το GT86 απλά δεν σε βλέπει κανείς πλην κοντράκηδων...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Στο οποιο αρθρο βεβαια απλα λεει οτι δεν βγαζει φωτια με τις επιδοσεις του, που απεχει πολυ απο το να δυσκολευεται να ακολουθησει την κινηση ή δεν γυριζει, δεν νομιζεις;Eγω δεν νομιζω τιποτα. Το ειχα μιση μερα στην διαθεση μου, και οσα ηθελα να καταλαβω για αυτο τα καταλαβα. Αλλοι ειναι που νομιζουν, ακομα και οταν οι περισσοτερες, **προσβασιμες για οσους θελουν στο net **σοβαρες πηγες εχουν αναφερει ξεκαθαρα τα παντα για αυτο το αυτοκινητο...
-
Σπαζοκλαμπανιας.-
Toyota GT-86 / Subaru BRZ