-
Διεγράφη flame bait [Mod]
-
-
Άσχετο, χτες οδήγησα το καινούργιο 6άρι ( ) και μου έκανε εντύπωση ότι ο λεβιές του είχε καλύτερη αίσθηση απ το GT86
Αναρωτιέμαι αν όντως έχει θέμα το κιβώτιο, ή το συγκεκριμένο αμάξι είχε βιαστεί από καναν χερά ολλανδο -
γιατί δε ρωτάς το youtube; εκεί μιλάνε για τα feedbacks κλπ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Άσχετο, χτες οδήγησα το καινούργιο 6άρι ( ) και μου έκανε εντύπωση ότι ο λεβιές του είχε καλύτερη αίσθηση απ το GT86
Αναρωτιέμαι αν όντως έχει θέμα το κιβώτιο, ή το συγκεκριμένο αμάξι είχε βιαστεί από καναν χερά ολλανδοΠοιος ξέρει. Σίγουρα δεν είναι σαν του σιρόκο πάντως.
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Αχ Σιρόκο Και τώρα που το τοποθετήσαμε και πάλι στην θέση ΥΠΕΡΑΤΟΥ μπορούμε να γυρίσουμε στο θέμα μας;
-
επιτέλους μπήκε τάξη, φλομώσαμε στα οφ τόπικ για το τουότα.
ΤΡΟΜΕΡΟΣ Ο ΛΕΒΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΡΟΚΟ
-
Aπ ότι είδα στα specs το GT86 είναι λίγο ποιό γρήγορο απο το RX-8 (193ps) το οποίο μια χαρά επιδόσεις είχε και έχει. Συνεχίζω πάντως να μην καταλαβαίνω την όλη κριτική επειδή κάποιοι δοκιμαστές λένε ότι είναι αργό ( καλά το ότι η γνώμη τους θεωρείτε και συμβόλαιο από κάποιους το θεωρώ ακόμα πιο τραγικό).
Η τιμή του όντως είναι λίγο τσιμπημένη αλλά πιο άλλο σε αυτή την κατηγορία μπορεί να προσφέρει τα ίδια. Για να χω και μια εικόνα σύγκρισης δηλαδή. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aπ ότι είδα στα specs το GT86 είναι λίγο ποιό γρήγορο απο το RX-8 (193ps) το οποίο μια χαρά επιδόσεις είχε και έχει. Συνεχίζω πάντως να μην καταλαβαίνω την όλη κριτική επειδή κάποιοι δοκιμαστές λένε ότι είναι αργό ( καλά το ότι η γνώμη τους θεωρείτε και συμβόλαιο από κάποιους το θεωρώ ακόμα πιο τραγικό).
Η τιμή του όντως είναι λίγο τσιμπημένη αλλά πιο άλλο σε αυτή την κατηγορία μπορεί να προσφέρει τα ίδια. Για να χω και μια εικόνα σύγκρισης δηλαδή.Πάντως, αν και υποτίθεται οριακά πιο δυνατό από την Ζ4 μου και αρκετά πιο ελαφρύ, σε όλες τις επιταχύνσεις από στάση υστερεί.
Στις ρεπρίζ λογικά δεν πλησιάζει καν.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Η τιμή του όντως είναι λίγο τσιμπημένη αλλά πιο άλλο σε αυτή την κατηγορία μπορεί να προσφέρει τα ίδια. Για να χω και μια εικόνα σύγκρισης δηλαδή.Πάντως, αν και υποτίθεται οριακά πιο δυνατό από την Ζ4 μου και αρκετά πιο ελαφρύ, σε όλες τις επιταχύνσεις από στάση υστερεί.
Στις ρεπρίζ λογικά δεν πλησιάζει καν.
7.6 έγραψε το 86άρι στους 4Τ. Πόσο έγραψε η δικιά σου;
-
Έχουμε χάσει κάθε αίσθηση αργού και γρήγορου νομίζω με τις βλακείες που μας πασάρει το κάθε περιοδικό αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έχουμε χάσει κάθε αίσθηση αργού και γρήγορου νομίζω με τις βλακείες που μας πασάρει το κάθε περιοδικό αυτοκινήτου...+10000
-
Έχει γράψει καλύτερο χρόνο κι απο 7.6.
Όχι ότι τα 7.5 είναι κάτι αργό , για όνομα δηλαδή
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έχουμε χάσει κάθε αίσθηση αργού και γρήγορου νομίζω με τις βλακείες που μας πασάρει το κάθε περιοδικό αυτοκινήτου...Έτσι...κάθε τι που κάνει κάτω από 10'' στα 100 είναι γρήγορο ,κάτω από 8'' πολύ γρήγορο και κάτω από 6'' κορυφαίο......
-
Τα περιοδικά δεν φταίνε σε τίποτα αν υπάρχει κόλλημα στον εγκέφαλο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
άντε, και δεν έχω καλώδιο για να το διαγνώσω μόνος μου!
βρήκα αυτό το σάιτ, έστειλα μέιλ, αλλά απάντηση δεν πήρα!
φάε φρυγανιά!
Τα περιοδικά δεν φταίνε σε τίποτα αν υπάρχει κόλλημα στον εγκέφαλο.
Μονόλογος???
-
Dafaq? Κάνω quote την δημοσίευση του Νικου147/120/320 και μου βγάζει αυτό.
-
Είναι δυνατόν να γινεται κουβέντα για διαφορες 0.1 sec?
Ελεος ρε παιδια...αν καποιος χαλιεται με αυτο, λαθος αυτοκίνητο κοιτάει
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Έχουμε χάσει κάθε αίσθηση αργού και γρήγορου νομίζω με τις βλακείες που μας πασάρει το κάθε περιοδικό αυτοκινήτου...
+10000
Το αργό και το γρήγορο είναι έννοιες σχετικές και δεν είναι για όλους ίδιες (ούτε καν σταθερές για το ίδιο άτομο).
Προσωπικά θεωρώ την περιοχή των ~7.5' για τα 100 (όχι πως το 0-100 λέει όλη την αλήθεια) απλώς αξιοπρεπή... και έχω κόψει τα περιοδικά εδω και αρκετά χρόνια...Τέλοσπάντων δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούν οι μεν να πείσουν τους δε... για όποιον είναι αργό δεν θα το κοιτάξει καν... όποιος το βρίσκει αξιοπρεπές θα σταθμήσει και τις υπόλοιπες αρετές του και θα κρίνει ανάλογα... και όποιος το βρίσκει γρήγορο θα ψάχνει ήδη τον τρόπο (αν δεν το έχει κάνει ήδη) να αποκτήσει ένα...
-
ευτυχώς που δεν έχει 300 τετράποδα δλδ και δε θα γίνει το μπεστ σέλερ του
Toyota GT-86 / Subaru BRZ