-
@eltonjohn said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@panick-0 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@ektoras said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη έλεγε η ατάκα σε παλιά ελληνική ταινία.
Το αδηφάγο ελληνικό κράτος (κεντρική διοίκηση και δήμοι) δεν χορταίνει, οπότε στο βωμό της ασφάλειας, θέλει να ρουφήξει και άλλο αίμα (χρήματα).
Στο βωμό της ασφάλειας ΔΕΝ προσφέρει γνώση ή ασφαλές οδικό δίκτυο, αλλά προσφέρει πρόστιμα.
Αν δει κάποιος στην τηλεόραση ή ακούσει στο ραδιόφωνο αυτούς τους περιβόητους δημοσιογράφους, την ώρα που μιλάνε για πρόστιμα, είναι σίγουρο ότι λερώνουν το βρακάκι τους από την ηδονή.
Νομιζω ειναι πιο απλο.
Μιας και δεν εχουν διαθεση να κανουν κατι, απλα νομοθετουν πολυ υψηλα προστιμα κι οποιον πιασουν στους σπανιους ελεγχους που θα κανουν σε ενα χρονο απο σημερα.
Αν ειχαν και καμπανιες θα εκαναν και στα σχολεια θα εμπαιναν που απο εκει πρεπει να ξεκινησει μια σωστη καμπανια και την σημανση θα εφτιαχναν, τα φαναρια, τις διαγραμμισεις, θα ζητουσαν απο τα ΚΤΕΟ να κανουν κανονικους ελεγχους, κλπ.
Περασα ΚΤΕΟ το αμαξι μου με καμενη λαμπα ΣΤΟΠ ενω ειχα ηδη αγορασει να την αλλαξω. Κανεις δεν μου ειπε λεξη. Ουτε για τα φιμε.
Τίποτα άλλο θες να φορτώσουμε στους εκπαιδευτικούς;
Γιατι να το κανει εκπαιδευτικος, αστυνομικος ειναι καλυτερα.
-
Αυτά είναι τα ραντάρ που κόβουν κλήσεις στην Εθνική Οδό -Πώς λειτουργούν, πού τοποθετούνται
Όπως σας έχω ξαναπεί, να κινήστε με τα όρια ταχύτητας στην Μαγνησία, για την ασφάλεια σας

https://www.carandmotor.gr/nea/rantar-koboyn-kliseis-ethniki-odo
-
Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα που οδηγούσαν με ταχύτητα 250 χλμ στην Αττική Οδό - Έκαναν κόντρες
@terryp117 έτσι θα φορτώσουν και την μοτοσυκλέτα σου

-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Αυτά είναι τα ραντάρ που κόβουν κλήσεις στην Εθνική Οδό -Πώς λειτουργούν, πού τοποθετούνται
Όπως σας έχω ξαναπεί, να κινήστε με τα όρια ταχύτητας στην Μαγνησία, για την ασφάλεια σας

https://www.carandmotor.gr/nea/rantar-koboyn-kliseis-ethniki-odo
Έχω έρθει αντιμέτωπος με τέτοια κάμερα, εδώ και πάνω από 15 χρόνια, ή τουλάχιστον παρόμοια...!!!
Στη μεγάλη ευθεία της Καλλικράτειας ανηφόρα κατηφόρα, πηγαίνοντας για Χαλκιδική έτυχε να βρεθώ στον παράδρομο, εκεί που υπήρχε κάποτε βενζινάδικο...!!!
Η κάμερα με τον τρίποδα ήταν τοποθετημένη σε ένα μικρό δεντράκι για καμουφλάζ και έπαιρνε φωτό το ρεύμα προς Μουδανιά, από πίσω δηλαδή, με τον τρίποδα μόνη της, ξεκούραστα πράγματα...!!!
Τα παλικάρια έπιναν καφέ στο βενζινάδικο 200 μέτρα παρακάτω γιατί είχε ζέστη καλοκαιράκι , με συμβατικό αυτοκίνητο και πολιτικά ρούχα.
Αυτό το βενζινάδικο δεν υπάρχει σήμερα, μόνο σκουπίδια έμειναν.
Έκατσα 3-4 λεπτά δίπλα της , έγραφε σε μνήμη άπειρες φωτό,
μόλις περνούσε αυτοκίνητο με πάνω από το όριο αρκετά δεν θυμάμαι ακριβώς , κάπου στα 120-130 ,κλατς ακουγόταν ο ήχος της καταγραφής...!!!
Το όριο εκεί είναι 90 ή 110..??
Ούτε καν μπήκα στον πειρασμό να τη ρίξω μία κλωτσιά, είναι αυτόφωρο...!!!
Σήμερα όπως είδα είναι με το ίδιο μαύρο κουτί δίπλα τους, η μπαταρία μάλλον...!!! -
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα που οδηγούσαν με ταχύτητα 250 χλμ στην Αττική Οδό - Έκαναν κόντρες
@terryp117 έτσι θα φορτώσουν και την μοτοσυκλέτα σου

Εγώ είμαι 70 πλέον, ας ψάξουν τα παιδιά αλλού για παράνομους.
Κρούιζ κοντρόλ στο corolla και πάω ΠΑΝΤΑ στα όρια, λέμε τώρα...!!!
Εγκυκλοπαιδικά στη διάθεση τους, να τους αναλύσω π.χ. στα πόσα μπλοκάρει ο πίσω τροχός από ένα χαγιαμπούζα κατεβάζοντας από 6η σε 5η ή 4η...!!!
Ο συγχωρεμένος ο Κίσινγκερ είχε βγάλει κάποτε κάτι στη φόρα, πολλά χρόνια μετά την παραίτηση του, κι όταν ρωτήθηκε γιατί τα λέει είπε, Ε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ...!!!
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.