-
Ο απέναντι σε τι ακριβώς έφταιγε αν δεν την γλύτωνε?
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
wagner prepei na eheis poly mafia emfanisi..(dn to lew eironika)Ναι,φερνει λιγο προς ντουλαπα, διφυλλη ομως.
-
Ο χρήστης kagouras έγραψε:
Βαγκνερ υπαρχει μερα που να σου συμβει ενα σκηνικο με το αυτοκινητο;
Οχι...
απορω πως πας με τα νευρα σου,αν σου τα σπανε καθε τοσο.
Τα σπανε.... Αλλα... Αντεχω.
Βοηθαει και η κορνα και τα καντηλια.Μηλωντας για καντηλια....
Δρομος 3 λωριδες, με φαναρι και επιπλεον λωριδα γι αυτους που στριβουν αριστερα.
Κλασσικα η επιπλεον λωριδα ειναι γεματη.
Ερχομαι με καμια 70αρια, πισω απο ενα BMW.
Αρχηζει φρεναρει ο τυπος και.... Σταματαει στην τριτη λοριδα με αριστερο φλας.
Φωτα....
Τιποτα....
Κορνα εγω.... Κορνα κ οσοι κοκαλωσανε πισω μου.....
Τιποτα....
Παλι κορνα...
Μεσαιο δαχτυλο....
Βγαινω ο μισος απο το παραθυρο και τον αρχηζω στα καντηλια....
Τα ιδια και απο τους πισω......
Ανοιγει την πορτα του να βγει...
Χειροφρενο, αλαρμ και βγαινω....
Ξαναμπαινει μεσα, κλεινει παραθυρα, φευγει ευθεια κ εξαφανηζεται....
Ημαρτον!συγγνωμη αλλα,
αν η επιπλεον λωριδα,η 4η δηλαδη ηταν γεματη,και ο τυπος ηθελε να στριψει αριστερα,
που να σταματουσε δηλαδη με αριστερο φλας;
το βλεπω συχνα αυτο σε γερμανικους δρομους.
η λωριδα για να στριψεις ας πουμε αριστερα ειναι γεματη,και ο τελευταιος που θελει να παει αριστερα αναβει φλας και περιμενει στην αριστερη,ΟΧΙ στην εξτρα λωριδα,
και οι υπολοιποι απο πισω αναβουν δεξι φλας και συνεχιζουν.
που να σταματουσε δηλαδη αφου η επιπλεον λωριδα ηταν γεματη και ηθελε να στριψει αριστερα;
εκτος αν δεν καταλαβα καλα το σκηνικο.Καλα δεν τους εχεις δει τους μαγκες που ενω ολοι περιμενουν σαν μαλακες να αναψει το φαναρι πχ.για αριστερα σε προσπερνανε και πανε και καθονται μπροστα μπροστα.Ε μου την εδωσε μια μερα...και ενω το φαναρι μας ηταν ακομα κοκκινο του αναβω φωτα και κορνα οτι οκ ηρθε η σειρα μας
Στο τσακ την γλυτωσε
αν ομως δεν προσπερνανε και περιμενουν στην αριστερη πισω απο τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
που ειναι στην επιπλεον λωριδα,
με το αριστερο φλας αναμμενο,
τοτε τι κανεις;;;;;
αρχιζεις τις κορνες και τα σινιαλα,η βγαζεις δεξι φλας και συνεχιζεις;
οταν η επιπλεον λωριδα ειναι γεματη εχεις καθε δικαιωμα να κατσεις πισω απο τον τελευταιο με το φλας αναμμενο.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πας μπροστα και να κοκκαλωσεις με το φλας αναμμενο. -
Είχα καιρό να γράψω σ' αυτή τη θεματική ενότητα μιας και προσπαθώ να είμαι πιο υπομονετικός-καταδεκτικός με ό,τι στραβό μου συμβαίνει στο δρόμο, σήμερα όμως δε μπόρεσα να κρατηθώ...
Βρίσκομαι επί της Καρόλου στην Πάτρα και έχοντας μόλις ξεκινήσει από το φανάρι ετοιμάζομαι να στρίψω αριστερά στην Κορίνθου. Επειδή από την Καρόλου στρίβουν και προς τα δεξιά στην Κορίνθου αυτοί που έρχονται από την απέναντι κατεύθυνση της Καρόλου στρίβοντας μένω στην αριστερή πλευρά του δρόμου για να μην ενοχλήσω κανέναν και εκείνη τη στιγμή ένα χρέπι 20-ετίας που μόλις έχει μπει στην Κορίνθου από απέναντι συγκλίνει απειλητικά κατά πάνω μου στη μπροστινή δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου (σημειωτέον το ότι εγώ κινούμαι ευθεία). Πατάω φρένο για να μη πέσει πάνω μου και κορνάρω και ο οδηγός του μου κάνει εκνευρισμένος χειρονομία του στυλ τι θες - α στο διάολο. Απαντάω με χειρονομία του στυλ και ο τύπος το κοκαλώνει μπροστά μου και βγαίνει απειλητικά από το αυτοκίνητο. Όπως ήμουν φτιαγμένος όμως δεν του βγήκε σε καλό γιατί βγήκα εκνευρισμένος και γω από το αυτοκίνητο, κοπάνησα την πόρτα μου και πριν προλάβει να πλησιάσει ή να μιλήσει του είπα με πολύ έντονη φωνή το εξής:
'Πρόσεξε γιατί έκανες τι λαλακία σου και το να πας να βγεις και από πάνω δε θα σου βγει σε καλό. Δεν το έχω σε πολύ να πέσουν μερικές εδώ πέρα, κατάλαβες; Αντε μπράβο τώρα.' Ο τύπος ξαναμπήκε σα βρεγμένη γάτα στο αυτοκίνητο, προχώρησε καμια 10αριά μέτρα και σταμάτησε εκ νέου χωρίς αλάρμ ή φλας διπλή σειρά σε ένα περίπτερο. Ο κάλος στον εγκέφαλο επιβεβαιώθηκε, τον προσπέρασα και συνέχισα το δρόμο μου για το Πανεπιστήμιο.Ελπίζω να κάνω καιρό να ξαναγράψω εδώ...
-
Δε θα ξεχάσω ποτέ σκηνικό απέναντι από το σπίτι μου. Μεσημέρι Κυριακής, κατεβαίνει τον δρόμο τύπος με φορτηγάκι αφήνοντας το αμάξι να ρολάρει καθώς το φανάρι ήταν κόκκινο. Νεαρός με BMW και το έτερον ήμιση δίπλα του αρχίζει κόρνες, τον προσπερνά και αρχίζει τα βρισίδια και καλά για να πάει ο άλλος στην άκρη. 'Κάνει την μόστρα' του στην κοπελιά βγαίνει μπροστά από τον κύριο με το φορτηγάκι και σταματάει πρώτος στο φανάρι. Όλα καλά μέχρι εδώ...
Βλέπω τον κύριο, κατεβαίνει αργά αργά από το αμάξι, και αρχίζει να ψάχνει κάτι από την καρότσα. Αρπάζει ένα δοκάρι πάει στον μπροστά με την BMW και αρχίζει να του κοπανά την πόρτα του οδηγού. Ο άλλος χέστηκε, είχε και ανοιχτό το παράθυρο, μιλάμε βρέθηκε ολόκληρος πάνω στην κοπέλα στην θέση του συνοδηγού. Για κάλη του τύχη ήταν κοντά ένας τροχονόμος οπότε είδαν το σκηνικό και τον πιάσαν πιο κάτω. Πιστεύω ότι ο νεαρός θα έμαθε από τότε να ελέγχει τα νεύρα του. Πάλι καλά που ήταν κοντά η αστυνομία... -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δε θα ξεχάσω ποτέ σκηνικό απέναντι από το σπίτι μου. Μεσημέρι Κυριακής, κατεβαίνει τον δρόμο τύπος με φορτηγάκι αφήνοντας το αμάξι να ρολάρει καθώς το φανάρι ήταν κόκκινο. Νεαρός με BMW και το έτερον ήμιση δίπλα του αρχίζει κόρνες, τον προσπερνά και αρχίζει τα βρισίδια και καλά για να πάει ο άλλος στην άκρη. 'Κάνει την μόστρα' του στην κοπελιά βγαίνει μπροστά από τον κύριο με το φορτηγάκι και σταματάει πρώτος στο φανάρι. Όλα καλά μέχρι εδώ...
Βλέπω τον κύριο, κατεβαίνει αργά αργά από το αμάξι, και αρχίζει να ψάχνει κάτι από την καρότσα. Αρπάζει ένα δοκάρι πάει στον μπροστά με την BMW και αρχίζει να του κοπανά την πόρτα του οδηγού. Ο άλλος χέστηκε, είχε και ανοιχτό το παράθυρο, μιλάμε βρέθηκε ολόκληρος πάνω στην κοπέλα στην θέση του συνοδηγού. Για κάλη του τύχη ήταν κοντά ένας τροχονόμος οπότε είδαν το σκηνικό και τον πιάσαν πιο κάτω. Πιστεύω ότι ο νεαρός θα έμαθε από τότε να ελέγχει τα νεύρα του. Πάλι καλά που ήταν κοντά η αστυνομία...Ποιον έπιασαν;;;;
Τυπικά ο τύπος με το δοκάρι έπρεπε να προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα κι όχι ο BMWες (άσχετα αν αυτός ήταν ο αρχιμαλ... της υπόθεσης) -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Βλέπω τον κύριο, κατεβαίνει αργά αργά από το αμάξι, και αρχίζει να ψάχνει κάτι από την καρότσα. Αρπάζει ένα δοκάρι πάει στον μπροστά με την BMW και αρχίζει να του κοπανά την πόρτα του οδηγού. Ο άλλος χέστηκε, είχε και ανοιχτό το παράθυρο, μιλάμε βρέθηκε ολόκληρος πάνω στην κοπέλα στην θέση του συνοδηγού. Για κάλη του τύχη ήταν κοντά ένας τροχονόμος οπότε είδαν το σκηνικό και τον πιάσαν πιο κάτω. Πιστεύω ότι ο νεαρός θα έμαθε από τότε να ελέγχει τα νεύρα του. Πάλι καλά που ήταν κοντά η αστυνομία...Ποιον έπιασαν;;;;
Τυπικά ο τύπος με το δοκάρι έπρεπε να προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα κι όχι ο BMWες (άσχετα αν αυτός ήταν ο αρχιμαλ... της υπόθεσης)Αυτόν εννοεί ότι έπιασαν.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Βλέπω τον κύριο, κατεβαίνει αργά αργά από το αμάξι, και αρχίζει να ψάχνει κάτι από την καρότσα. Αρπάζει ένα δοκάρι πάει στον μπροστά με την BMW και αρχίζει να του κοπανά την πόρτα του οδηγού. Ο άλλος χέστηκε, είχε και ανοιχτό το παράθυρο, μιλάμε βρέθηκε ολόκληρος πάνω στην κοπέλα στην θέση του συνοδηγού. Για κάλη του τύχη ήταν κοντά ένας τροχονόμος οπότε είδαν το σκηνικό και τον πιάσαν πιο κάτω. Πιστεύω ότι ο νεαρός θα έμαθε από τότε να ελέγχει τα νεύρα του. Πάλι καλά που ήταν κοντά η αστυνομία...Καλώς τον έπιασαν τον τύπο με το φορτηγάκι, δεν είναι 'κακό' πάντως που τον έκανε να χεστεί λίγο πάνω του τον τύπο με τη BMW, μιας και ίσως μάθει να σέβεται λίγο περισσότερο τους υπόλοιπους οδηγούς.
-
Τον τύπο με το δοκάρι έπιασαν. Έπρεπε να βλέπατε τον 'μάγκα' πως είχε σκαρφαλώσει πάνω στην κοπελιά! Από την μια σκέφτομαι καλά το έκανε το κ@λόπαιδο, από την άλλη πάλι είναι καλό να συγκρατούμε τα νεύρα μας στο τιμόνι, γιατί έχουμε δεν έχουμε δίκαιο ποτέ δε ξέρουμε με τι κόσμο έχουμε να κάνουμε.
-
θυμαμαι οτι ημουν μικρος ακομα οταν στην κεντρικη λεωφορο της καισ/νης αρχισαν να τσακωνονται 2 τυποι (πολυ καλα παιδια ). Δεν ειχαν πιαστει στα χερια ακομα απλα ανεβοκατεβαζαν καντηλια με μερικα ατομα να τους κρατανε.
Με τα πολλα κατι ειπε ο ενας και τα πηρε χοντρα ο αλλος και κατι του τυπου ( ρε ..... θα σε σφαξω) και τρεχει και βγαζει ενα μαχαιρι τυπου ραμπο απο τ αμαξι. Και αλλος ομως δεν παει πισω γιατι κατω απο τη σελα ειχε ενα περιστροφο. παλι καλα που πεσανε 5-10 ατομα στον καθενα αλλιως θα χε γινει χαμος.Ξερω ατομο που κυνηγησε εναν 10 χλμ μονο και μονο επειδη.....τον εβρισε. Ε μολις τον επιασε του εκανε τ αμαξι καλοκαιρινο
-
Ζώο σήμερα ο οδηγός του Renault Clio που οδηγούσε με 120χλμ στην αριστερή λωρίδα, όταν στη δεξιά κινούνταν με την ίδια ταχύτητα τα λοιπά οχήματα, ήμουν απο πίσω του & άναψα 1 φορά τα φώτα αλλά 'αγρόν ηγόραζε' & περίμεναν από πίσω μου υπομονετικά 1 Porsche 911 & ένα Audi RS4 για να περάσουν........
ΥΓ: Στην Γερμανική Autobahn (Α61) όλα τα παραπάνω έτσι??
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Ζώο σήμερα ο οδηγός του Renault Clio που οδηγούσε με 120χλμ στην αριστερή λωρίδα, όταν στη δεξιά κινούνταν με την ίδια ταχύτητα τα λοιπά οχήματα, ήμουν απο πίσω του & άναψα 1 φορά τα φώτα αλλά 'αγρόν ηγόραζε' & περίμεναν από πίσω μου υπομονετικά 1 Porsche 911 & ένα Audi RS4 για να περάσουν........ΥΓ: Στην Γερμανική Autobahn (Α61) όλα τα παραπάνω έτσι??
Τόπος: Monchengladbach
αυτο προφερεται μόνχενγκλάντμπαχ γιαα γιααααα;
-
ειμαι σε ενα στενο και μπροστα μου,εχω ενα παπι με εναν 65αρη και πισω εχει ενα παιδακι 6-7χρονων προφανως εγγονος του.χωρις κρανος και δυο.
σταματαει το παπι κοιταει αριστερα δεξια(ο δρομος που παει να περασει καθετα ειναι διπλης κατευθυνσης αλλα στενος με καλη ορατοτητα)και την ωρα που ξεκιναει το παπι βλεπω ενα αμαξι να ερχεται και λεω τι κανει ο τρελος???
ευτυχως φρεναρει ο γερος φρεναρει και το αμαξι και το αμαξι ακουμπησε τη ροδα του παπιου και του εστριψε το τιμονι.κατεβαινει κατο ο συνοδηγος και του τι λεει τι κανεις ανθρωπε μου θα σκωτοναμε το παιδι.
του τα ψαλλα και εγω και εφυγα.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
τοτε τι κανεις;;;;;
οταν η επιπλεον λωριδα ειναι γεματη εχεις καθε δικαιωμα να κατσεις πισω απο τον τελευταιο με το φλας αναμμενο.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πας μπροστα και να κοκκαλωσεις με το φλας αναμμενο.Περιμενεις.
Αυτος περασε ολους τους 'μαλακες' που καθονταν ο ενας πισω απο τον αλλο και πηγε πρωτος στο φαναρι...
Τα θελε ο κ....ος του! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
τοτε τι κανεις;;;;;
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πας μπροστα και να κοκκαλωσεις με το φλας αναμμενο.Περιμενεις.
Αυτος περασε ολους τους 'μαλακες' που καθονταν ο ενας πισω απο τον αλλο και πηγε πρωτος στο φαναρι...
Τα θελε ο κ....ος του!Βασικά μια και μοναδική φορά το έχω κάνει, στην Καβάλας στο φανάρι που στρίβει αριστερά για τα ΤΕΙ. Επειδή εκεί πάνε με κάμποσα και βγαίνουν από τη γέφυρα και πολλές φορές δεν έχει ορατότητα, προτίμησα να πάω μπροστά από το να κάτσω στην αριστερή πίσω από την ουρά που είχε γεμισει την εξτρα. Μάλιστα εκεί υπήρχε τροχονόμος (έτσι εξηγείται) και όταν μου ζήτησε τα ρέστα, του είπα πως έχει γεμίσει η λωρίδα και καλό θα ήταν να κάνει κάτι πριν έχουμε τροπέτα και πολύνεκρα. Κούνησε το κεφάλι και άνοιξε το δρόμο να στρίψουν όλοι. Πάλι καλά που κατάλαβε τη μαλακία του...
-
Ζώο ο οδηγός της ασημί BMW σειράς 3 της μόλις προηγούμενης γενιάς, το σκηνικό εκτιλίσεται 2 μέρες συνέχεια στην ε.ο. Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα της εισόδου για Αθήνα, πάντα απο το ύψος της Μαλακάσσας (καθόλου τυχαία η τοποθεσία μάλλον.)
Προχθές, έχει πιάσει ένα Leon μαύρο προφυλακτήρες μόλις τον πέρασε στην ευθεία της παραπάνω τοποθεσίας πριν την ανηφόρα με τις στροφές (πιο πριν σερνόταν απο πίσω μου στην μεσαία με περίπου 100 Km/H), το Leon δεν του ανοίγει δρόμο μια και στις άλλες 2 λωρίδες κινούνται συνεχώς οχήματα με ταχ. περιπου 80Km/H.
Αποτέλεσμα εκεί που το Leon του ανοίγει δρόμο, αυτός αποφασίζει να του κάνει τσαμπουκά και τον κλείνει δεξιά, τους είδα να βρίζονται την ώρα πυ τους προσπερνούσα...Ημέρα 2η (εχθές) το ίδιο ζώο (ίδια BMW) προκλήθηκε απο έτερο ζώο με ασημί civic το καινούριο, στην ανηφόρα των διοδίων Αφιδνών.
Το δεύτερο ζώο ερχόταν δίχως αύριο και έκανε σφήνα θανάτου σε εμένα και στο προπορευόμενο λεωφορείο, επίσης το ζώο με την BMW αποφασίζει ότι δεν πρέπει να τον αφήσει έτσι και βγαίνει 2 αυτοκίνητα πιο πίσω με το πολύ 100Km στην αριστερή αναγκάζοντας έτσι ένα SUV FORD μαύρο, που ήδη ερχόταν απο πίσω και με πάρα πολλά να πλακωθεί στα φρένα και να μην τσακιστεί επάνω μας ή επάνω του.
Αρνήθηκε πεισματικά παρ' όλες τις κόρνες φώτα κλπ να ανοίξει την λωρίδα μιας και έπρεπε να επιταχύνει να πιάσει το άλλο ζώο που πιο πριν είχε κάνει την σφήνα... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ζώο σήμερα ο οδηγός του Renault Clio που οδηγούσε με 120χλμ στην αριστερή λωρίδα, όταν στη δεξιά κινούνταν με την ίδια ταχύτητα τα λοιπά οχήματα, ήμουν απο πίσω του & άναψα 1 φορά τα φώτα αλλά 'αγρόν ηγόραζε' & περίμεναν από πίσω μου υπομονετικά 1 Porsche 911 & ένα Audi RS4 για να περάσουν........
ΥΓ: Στην Γερμανική Autobahn (Α61) όλα τα παραπάνω έτσι??
Τόπος: Monchengladbach
αυτο προφερεται μόνχενγκλάντμπαχ γιαα γιααααα;
Kανονικά προφέρεται 'μιούντσενγκλάντμπαχ'
-
Ζώο ο οδηγός (ή/και ο ιδιοκτήτης, εφόσον είναι άλλος απ τον οδηγό) νταλίκας που όντας σταματημένη δίπλα μου στη γέφυρα που βγάζει από Κηφισό στην Λ. Αθηνών προς Κόρινθο εθεάθη με λάστιχα σαυτή την κατάσταση...
http://img180.imageshack.us/my.php?imag ... 498cw6.jpgΗ αλήθεια βέβαια είναι πως περίπου τα μισά φορτηγά κυκλοφορούν με ελαστικά σαυτό το χάλι στην Ελλάδα (αν όχι χειρότερα)..
-
Συνέχεια εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=24527
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#5]