-
Ποιες είναι οι μέγιστες στροφές κινητήρα που έχετε 'επιτύχει' χωρίς αυτός να σπάσει?
Εγώ ~10.000σαλ. με Opel Corsa 1,4 twinport όταν από κόφτη 3ης ...κάρφωσα 2α
Το ίδιο όμως αντέχουν και οι Ecotec μιας το ίδιο πράγμα έχω καταφέρει και στο προηγούμενο Astra 1,4 (αν και εκεί πρέπει να πρόλαβα να αποσυμπλέξω κάπου στις 9000++σαλ.)
Αν κάποιος έχει σπάσει κινητήρα, ας postάρει σχετικά καλύτερα όμως να μη βάλει αυτό το νούμερο στη ψηφοφορία.
-
Ποιες είναι οι μέγιστες στροφές κινητήρα που έχετε 'επιτύχει' χωρίς αυτός να σπάσει?
Το ίδιο όμως αντέχουν και οι Ecotec μιας το ίδιο πράγμα έχω καταφέρει και στο προηγούμενο Astra 1,4 (αν και εκεί πρέπει να πρόλαβα να αποσυμπλέξω κάπου στις 9000++σαλ.)
Αν κάποιος έχει σπάσει κινητήρα, ας postάρει σχετικά καλύτερα όμως να μη βάλει αυτό το νούμερο στη ψηφοφορία.
-
-
ρε νικόλα πως ειδες 10.000στροφες στο κορσακι;; γιατι απο οσο θυμαμαι το στροφομετρο δείχνει μεχρι 7.000 στροφες...
-
Απλή μέθοδος των τριών... Στα 85χλμ. η 2α έχει 6500σαλ. στα 130χλμ πόσα? (απάντηση: 9.940 σαλ.)
Στο Astra τις στροφές τις είδα και στο στροφόμετρο. Συγκεκριμένα, είδα το στροφόμετρο να σημαδεύει το οδόστρωμα...
-
19.000 σε ένα ZXR-250 μετράνε?
-
ΟΧΙ μηχανές!!!
(δεν είναι δίκαιο για τα αυτοκινητάκια )
-
Ψήφησα 13.000 αλλά μετά είδα το 'ΟΧΙ μηχανές!!!'. Αν και δεν μπορώ να αλλάξω ψήφο, το περισσότερο που έχω δει σε αυτοκίνητο ήταν 8500+ σε ένα Honda Accord 2.0 του 1990 που είχαμε. Φυσικά 1-2 φορές το πάτησα τόσο, όχι πως το αυτοκίνητο έκανε έστω και το παραμικρό.
Είναι μοντέλο χωρίς v-tec με 1ΕΕΚ και κανονικά είχε κόφτη στις 6.800 (τώρα γιατι δεν επενέβη ο κόφτης άγνωστο, να που και τα Honda χαλάνε )
-
Άλλαξα και τον τίτλο.
Αν ήταν να έβαζα μηχανές θα έπρεπε να έχω επιλογές έως τις 20.000σαλ. τουλάχιστον.
-
Στο L A D A 2107 που είχα παλαιά και δεν είχε κόφτη είδα 8.000 με 160 χαω με τετάρτη στην ευθεία του Σχηματαρίου ( στην κατηφόρα προς Αθήνα ). Στο μωρό μου ( το Astra ) έχει κόφτη στις 6.700 και άρα μέχρι εκεί.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Απλή μέθοδος των τριών... Στα 85χλμ. η 2α έχει 6500σαλ. στα 130χλμ πόσα? (απάντηση: 9.940 σαλ.)Στο Astra τις στροφές τις είδα και στο στροφόμετρο. Συγκεκριμένα, είδα το στροφόμετρο να σημαδεύει το οδόστρωμα...
Ρε συ είναι ανάλογα αυτά τα ποσά;; (Δεν ξέρω, ρωτάω)
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Απλή μέθοδος των τριών... Στα 85χλμ. η 2α έχει 6500σαλ. στα 130χλμ πόσα? (απάντηση: 9.940 σαλ.)
Στο Astra τις στροφές τις είδα και στο στροφόμετρο. Συγκεκριμένα, είδα το στροφόμετρο να σημαδεύει το οδόστρωμα...
Ρε συ είναι ανάλογα αυτά τα ποσά;; (Δεν ξέρω, ρωτάω)
Ναι Ηλία.
-
Ανάλογα είναι τα ποσά αυτά (ταχύτητα κίνησης - σ.α.λ. για κάθε σχέση μετάδοσης)
-
6000 στροφες με 250χαω στην clk430.
-
oσα χτυπαει η τελευταια Μ3 και το RX7 III
-
crx vtec με προγραμματακι μολις περναει τις 9000. Προσοχη ομως
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
ΟΧΙ μηχανές!!!(δεν είναι δίκαιο για τα αυτοκινητάκια )
χμ
σωστά. λέει για αυτοκίνητα.
να βάλω τον tamiya μου που βαράει 30Κ rpm και ανεβάζει κι'αλλο;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ανάλογα είναι τα ποσά αυτά (ταχύτητα κίνησης - σ.α.λ. για κάθε σχέση μετάδοσης)αν αγνοήσεις την απειροελάχιστη αύξηση στην ακτίνα των ελαστικών στις πολύ μεγάλες ταχύτητες, ναι.
(είμαι ενοχλητικός, το ξέρω, μου το λεν κ άλλοι... )
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είναι μοντέλο χωρίς v-tec με 1ΕΕΚ και κανονικά είχε κόφτη στις 6.800 (τώρα γιατι δεν επενέβη ο κόφτης άγνωστο,σε αγαπάει μωλε και θέλει να σου δώσει ό,τι μπορεί
-
Εμένα το δικό μου στα 140 με τρίτη (τρεις σχέσεις έχει το κιβώτιο) δεν πάει πολύ πάνω από τις 4Κ
@νδρέας
Μax στροφές κινητήρα αυτοκινήτου (χωρίς να σπάσει)