-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
κοιτα σταυρο,οταν ενας φτιαχνει το αμαξι του απο 280 σε 500 αλογα σημαινει πως τα 280 τα κουμανταρει χλιαρα.
η κανω λαθος?Eγώ νομίζω πως για να το κάνει 500 άλογα απλά τη βρίσκει με την δύναμη κ την επιτάχυνση.Μπορεί ούτε τα 100 άλογα από τα 280 που είχε πριν να μη μπορέι να κουμαντάρει χαλαρά,αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ανοίγει στην εθνική την τετάρτη του και να νιώθει όπως όταν παλία άνοιγε την τρίτη του.
Ο καθένας όπως τη βρίσκει-άλλος θέλει στροφές άλλος ευθείες.
Τώρα αν αποφασίσει να μπει μια φορά στην πίστα με τα 500 άλογα του και είναι πιο αργός απο Rallye με δρομίσια πάλι αυτό δε λέει τίποτα -
δεν κανει καποιος κανα δημοψηφισμα evo vs sti να σφαχτουμε?
Eλα ρε συ...αφου ξερουμε απο τωρα το αποτελεσμα...
ελα μου ντε..
βλεπω προδιαθεση προς τα evo(οπως την ειχα κ εγω)πως ειναι η κεφαλη της οδηγικης απολαυσης μονο που στο τρακντει evoscooby σερρες αποδειχτηκε το αντιθετο.
wrx κ να ριχνουν δευτερα σε evo καραφτιαγμενα.Εγω παντως ξερεις τι θα ψηφιζα... Οσο για το bold..
-
Οι οδηγοί των μεν έριχναν στους οδηγούς των δε θες να πείς [/list]
κοιτα σταυρο,οταν ενας φτιαχνει το αμαξι του απο 280 σε 500 αλογα σημαινει πως τα 280 τα κουμανταρει χλιαρα.
η κανω λαθος?
εγω πασχιζω να το κρατησω στον δρομο οταν κανω καγκουριες το οποιο σημαινει οτι δεν ειμαι για 500 αλογα.
αυτο νομιζω ισχυει κ για ολους.Σαφώς και τα κουμαντάρει..στην ευθεία...
-
Οι οδηγοί των μεν έριχναν στους οδηγούς των δε θες να πείς [/list]
η κανω λαθος?
εγω πασχιζω να το κρατησω στον δρομο οταν κανω καγκουριες το οποιο σημαινει οτι δεν ειμαι για 500 αλογα.
αυτο νομιζω ισχυει κ για ολους.Συνήθως όχι! Τα 500 άλογα είναι για τις εντυπώσεις. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος μπορεί να χρειάζεται 500 άλογα για καθημερινή χρήση στον δρόμο!
Το ότι θεωρείς ότι πασχίζεις σημαίνει ότι καταλαβαίνεις τα δικά σου όρια. Και αυτό είναι καλό.
Αλλά το να ταυτίζεις την ιπποδύναμη ενός αυτοκινήτου με τις οδηγικές ικανότητες του οδηγού είναι λάθος.
Πρέπει να δεις τον Insane Driver με 316 Compact στα Μέγαρα για να καταλάβεις τι εννοώ!!
-
Βασικα δεν θα ελεγα πως ειναι πιο ευχαριστο το 9αρι απο το 2.5λιτρο, πιο ευκολο και πιο γρηγορο για το μεσο οδηγο ναι αλλα πιο ευχαριστο οχι, το Σουμπαρου εχει περισσοτερο 'χαρακτηρα' και απαιτει σιγουρα περισσοτερη συμμετοχη ενω το EVO παει ευκολοτερα γρηγορα ειδικα στην Ελληνικη ασφαλτο λογω διαφορικων και βεβαια συγχωρει περισσοτερα λαθη.
-
Από όσα έχω ακούσει καί μόνο,έχω την εντύπωση ότι τα ΜΙΤΣΟΥ ήταν πάντα 'ένα κλίκ' πάνω απο τα σκούμπι
Ακόμα και αγωνιζόμενους που έχω ακούσει,σχεδόν όλοι συμφωνούνε σε αυτο.Τουλάχιστον στόν τομέα της αποτελεσματικότητας στήν επίτευξη ταχύτητας σε στροφές.Γιά άνεση,στερεοφωνικά κ.λ.π. δεν έχω συζητήσει ποτέ
Γιατί όμως δεν ανοίγατε ένα θέμα ειδικά για αυτο;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Από όσα έχω ακούσει καί μόνο,έχω την εντύπωση ότι τα ΜΙΤΣΟΥ ήταν πάντα 'ένα κλίκ' πάνω απο τα σκούμπι
Ακόμα και αγωνιζόμενους που έχω ακούσει,σχεδόν όλοι συμφωνούνε σε αυτο.Τουλάχιστον στόν τομέα της αποτελεσματικότητας στήν επίτευξη ταχύτητας σε στροφές.Γιά άνεση,στερεοφωνικά κ.λ.π. δεν έχω συζητήσει ποτέ
Γιατί όμως δεν ανοίγατε ένα θέμα ειδικά για αυτο;
Κοιταξε αν και ξεφυγαμε στη συζητηση αλλο τα αγωνιστικα κι αλλο τα 'δρομου', και το λεω αυτο γιατι η Mitsubishi πουλα παγκοσμιως το ιδιο η σχεδον το ιδιο αυτοκινητο ενω η Subaru εχει αλλη εκδοση για τους σχιστοματηδες (πχ Spec C, RA-R κλπ) αλλη για Αμερικη κι αλλη για Ευρωπη με αποτελεσμα ενω τα Ιαπωνικα στεκονται στο υψος τους ακομη και σε πιστα απεναντι στα καλυτερα EVO RS και ειναι κατα περιπτωση γρηγοροτερα (δειτε τα video της Best Motoring) τα Ευρωπαικα εχουν διαφορετικες προδιαγραφες και κατα συνεπεια συμπεριφορα.
Και βεβαια αυτο που σου ειπε ο αγωνιζομενος ειναι σαφως λαθος γιατι απλα κανεις δεν αγοραζει Group N Subaru επειδη ειναι αρκετα πιο ακριβο κι οχι επειδη ειναι υποδιεστερο, δεν γινεται σε ολο τον υπολοιπο κοσμο να ειναι παντου καλυτερο στα Group N και στην Ελλαδα να ειναι πισω, δειτε και στο Παγκοσμιο πρωταθλημα Group N! -
Oχι,δε με καταλαβες.
Αυτά λέχθηκαν για τα 'δρόμου' και όχι για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.
Μέχρι εκεί γνωρίζω όμως,μόνο απο τα λεγόμενα τρίτων(Σπύρο,κάνε ρε ένα διαχωρισμό άν μπορέσεις)
-
Oχι,δε με καταλαβες.
Αυτά λέχθηκαν για τα 'δρόμου' και όχι για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.Δεκτο τοτε, λαθος καταλαβα!
-
Υπάρχει αυτό!
-
Νάσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι καταπληκτικό. Μόνο ένας ψήφισε να κρατήσεις το Χοντάκι.... :hmm:
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιά άνεση,στερεοφωνικά κ.λ.π. δεν έχω συζητήσει ποτέΑν εχεις εβο, ντρεπεσαι να μιλησεις γι'αυτα!
Μηπως οι κατοχοι (+οδηγοι) evo - scooby να ανοιγαν ενα νεο τοπικ να μας φωτισουν λιγο για την συμπεριφορα των αυτοκινητων τους?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Oχι,δε με καταλαβες.
Αυτά λέχθηκαν για τα 'δρόμου' και όχι για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.
Μέχρι εκεί γνωρίζω όμως,μόνο απο τα λεγόμενα τρίτωνΤα αγωνιστικά groupN Subaru έχουν 2 βασικά προβλήματα: (α) είναι αρκετά ακριβότερα από αντίστοιχα Mitsu (σε αγωνιστική έκδοση GroupN πάντα, και ας είναι τα 'βασικά' αυτοκίνητα ίδιας περίπου τιμής) κυρίως διότι εμπλέκεται ενεργά η Prodrive (= $$$ ) στην εξέλιξη και διάθεσή τους (β) είναι αρκετά πιο απαιτητικά και δυσκολότερα στο 'στήσιμό' τους και άρα δυσκολότερα να τα εκμεταλλευτεί κάποιος λιγότερο 'επαγγελματίας' (κάπως σαν τα αντίστοιχα αυτοκίνητα δρόμου, όπου (λένε ότι...) το Evo είναι απλούστερο στο να πάει γρήγορα ενώ το Scooby θέλει περισσότερη προσπάθεια). Αν όμως υπάρχει τρόπος να λυθούν τα 2 παραπάνω προβλήματα, τα Subaru είναι αποτελεσματικότερα (ιδίως στο χώμα).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Νάσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι καταπληκτικό. Μόνο ένας ψήφισε να κρατήσεις το Χοντάκι.... :hmm:Εγώ είμαι αυτός!!
...είπαμε μέχρι νεοτέρας εκδόσεως,τουλάχιστον
-
Λες ?
Είδα ξανά το 'Χ' και αυτό που μου έκανε 'κλικ' είναι το σειριακό με τα paddles. Οδηγώντας κάθε μέρα μηχανή δεν καταλαβαίνω γιατί δε βάζουν σειριακό σε όλα τα αυτοκίνητα (ή τουλάχιστον τα σπορ), είναι τόσο μα τόσο καλύτερο σε όλα...
Αλλά μιλάμε για 1+ έτος από σήμερα...
-
Εγώ θα έλεγα οτι είναι αστείος ο προβληματισμός σου..
Το έβο είναι κλάσεις ανώτερο απο το TypeR..Αν έχεις πραγματικά τα λεφτά(θα έλεγα minimum 200.000 στην άκρη) τότε πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη..
Επίσης last but not least θα πρέπει να ξέρεις οτι θα αντιμετωπίζεις καθημερινά ζήλια και μίσος κάτι που ίσως σε ρίχνει ψυχολογικά...Όχι μόνο με σχόλια αλλά θα το νοιώθεις κιόλας..
Μιλάω απο προσωπική εμπειρία.. -
Imoun etoimos na psifisw Type R, alla meta skeftika oti einai i monadiki mou efkairia na psifisw ton agapimeno mou tragoudisti s'afto to forum ki etsi psifisa... Ntalara!!!
Sorry gia ta greenglish! Eimai (prosorina) sto ekswteriko kai grafw apo kseno pc... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Επίσης last but not least θα πρέπει να ξέρεις οτι θα αντιμετωπίζεις καθημερινά ζήλια και μίσος κάτι που ίσως σε ρίχνει ψυχολογικά...Όχι μόνο με σχόλια αλλά θα το νοιώθεις κιόλας..
Μιλάω απο προσωπική εμπειρία..Μπα, πλεον τα εβο-ιμπρεζα δεν ειναι κατι το σπανιο....
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Αν έχεις πραγματικά τα λεφτά(θα έλεγα minimum 200.000 στην άκρη) τότε
Εγω θα πρότεινα 1εκατομύριο στην άκρη,δεν είναι παίξε γέλασε επένδυση αυτή.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Νάσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι καταπληκτικό. Μόνο ένας ψήφισε να κρατήσεις το Χοντάκι.... :hmm:
Εγώ είμαι αυτός!!
...είπαμε μέχρι νεοτέρας εκδόσεως,τουλάχιστον
No2 από τους 3...Μέχρι νεοτέρας εκδόσεως τουλάχιστον. Βέβαια εγώ θα αληθώριζα προς προπέλα μεριά...αλλά μιλάμε για εμένα
EvoIX vs. Civic TypeR