-
Βασικά, από την μέχρι τώρα εμπειρία μου, μικρή ευτυχώς, αλλά και με τα όσα, πολλά, έχω διαβάσει εδώ μέσα, αλλά και ακούσει από φίλους, έχω καταλήξει το όλο θέμα έγκειται στο ΠΟΣΟ μακρυά είσαι διατεθειμένος να φτάσεις στην όποια αντιπαράθεση με τον άλλο. Και δείτε το και από άλλη οπτική γωνία, σε θέματα διεθνών σχέσεων. Μεγάλος έλληνας πολιτικός-πρόσφατος- είχε αναφέρει στο θέμα με την Τουρκία. 'Αν η Τουρκία προειδοποιεί ότι θα ανοίξει τό παράθυρο από το τρελλάδικο, τότε η Ελλάδα θα ανοίξει την πόρτα και θα μπει και μέσα'.
Όλα κινούνται στο γνωστό παιχνίδι αποτροπής - κόστους αντιπαράθεσης, τι μπορώ δλδ να κάνω για να σε αποτρέψω να ενεργήσεις εναντίον μου, αλλά και πόσο θα μου κοστίσει αυτή η αντιπαράθεση μαζί σου.
Αυτά, για να μην πλαταγίζω άλλο το θέμα. -
Ζωο μεγαλο ο μπαρμπας που μπηκε αναποδα σε μονοδρομο και μολις του το ειπα μου χαμογελασε πουστικα!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
τι γίνεται αν είσαι οξύθυμος και εσύ ή ακόμα χειρότερα αν πέρασες μια δύσκολη μέρα και συναντήσεις τον ραμπο;
Ευχαριστώ τον θεό που δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ή έστω μέχρι τώρα το αποσόβησα...
Το πιο απλό είναι να ανταλλάξουμε γροθιές, το πιο ακραίο πάνω στα νεύρα σου να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς...Μακριά από όλους μας αυτά και μακάρι να διαθέτουμε πάντα την σύνεση να τα αποφεύγουμε. Αυτό για μένα είναι μαγκιά και επίδειξη ευφυίας.Αυτά δεν είναι τίποτα. Στους δρόμους της Νιγηρίας γίνεται χαμός. Είδα ένα ντοκιμαντέρ και μια βόλτα να βγεις θα δεις σίγουρα συμπλοκές και άγρια μπουνίδια μεταξύ οδηγών. Εκεί κινούνται ανάποδα (στο άλλο ρεύμα) και δέρνουν αυτούς που διαμαρτύρονται. Πολιτισμός, όπως και εδώ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
τι γίνεται αν είσαι οξύθυμος και εσύ ή ακόμα χειρότερα αν πέρασες μια δύσκολη μέρα και συναντήσεις τον ραμπο;
Ευχαριστώ τον θεό που δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ή έστω μέχρι τώρα το αποσόβησα...
Το πιο απλό είναι να ανταλλάξουμε γροθιές, το πιο ακραίο πάνω στα νεύρα σου να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς...Μακριά από όλους μας αυτά και μακάρι να διαθέτουμε πάντα την σύνεση να τα αποφεύγουμε. Αυτό για μένα είναι μαγκιά και επίδειξη ευφυίας.Αυτά δεν είναι τίποτα. Στους δρόμους της Νιγηρίας γίνεται χαμός. Είδα ένα ντοκιμαντέρ και μια βόλτα να βγεις θα δεις σίγουρα συμπλοκές και άγρια μπουνίδια μεταξύ οδηγών. Εκεί κινούνται ανάποδα (στο άλλο ρεύμα) και δέρνουν αυτούς που διαμαρτύρονται. Πολιτισμός, όπως και εδώ.
Χμ.... Μαλλον προσπαθουν να γινουν Αγγλακια.....
Δεν εξηγειται αλλιως!!! -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εχεις μπλεξει τις χωρες, αυτα γινονται στην Ελλαδα.
miatagreece
για τι διωκεται ο μαλακας και τι μαρτυρες υπαρχουν εκτος απο ξαδερφο κ ξαδερφη?(σωματικες βλαβες, υλικες ζημιες κλπ υποθετω).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχεις μπλεξει τις χωρες, αυτα γινονται στην Ελλαδα.
miatagreece
για τι διωκεται ο μαλακας και τι μαρτυρες υπαρχουν εκτος απο ξαδερφο κ ξαδερφη?(σωματικες βλαβες, υλικες ζημιες κλπ υποθετω).
Δεν έχω άλλους μάρτυρες.
Τα αδικήματα είναι:
Τροχαίο κι εγκατάλειψη (6 μηνάκια...)
Απειλή ζωής
Σωματικές βλάβες
ΕξύβρισηΑστικό είναι οι υλικές ζημιές.
-
άντε τρέχα τώρα χωρίς λόγο ....για έναν ψυχάκια!
-
Ζώο ο οδηγός του 'παπακιού' που πέρασε με κόκκινο το φανάρι της Ομήρου στη συμβολή της με την Πανεπιστημίου, ενώ τα αυτοκίνητα είχαν ήδη σταματήσει. Ευτυχώς τον είδα έγκαιρα και δεν έκανα βήμα στο δρόμο, αφού πέρασε στο μισό μέτρο από το πεζοδρόμιο (κι εμένα). Όταν του φώναξα ότι είναι , απάντησε κι αυτός βρίζοντας και συνέχισε ατάραχος την πορεία του.
-
Ζωο με ελαφρυντικα εγω.
Διασταυροση-καρμανιολα στην Α.Παρασκευη.
Εχω ΣΤΟΠ κ στον καθετο, ερχονται απο δεξια.....
Δεξια.... Φραχτης που κρυβει ΟΛΗ την ορατοτιτα.
Απεναντη καποιος χριστιανος εχει βαλει πανοραμικο καθρεπτι, για να βλεπουμε αν ερχεται καποιος απο δεξια.
Ελα ομως που κατι ΖΩΑ του Ολυμπιακου και του Παναθηναικου εχουν γεμησει τον καθρευτι με αυτοκωλλυτα και δεν βλεπεις τιποτα αλλο παρα τις μαλακιες τους.
Φτανω στη διασταυρωση....
και βγαζω την μουρι σιγα σιγα....
Στο τσακ δεν επεσε πανω μου παπι που καθοταν τερμα αριστερα και το ειδα τελευταια στιγμη.....Το Οσκαρ αυνανισμου, παει στους φιλαθλους των 2 ομαδων.
Να το χαιρεστε παιδια μου! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το Οσκαρ αυνανισμου, παει στους φιλαθλους των 2 ομαδων.
Να το χαιρεστε παιδια μου!Οντως, οι ανθρωποι ειναι πολυ
-
Οscar αυνανισμού;;
στο πνεύμα της εποχής πάντα ο Βάγκνερ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οscar αυνανισμού;;στο πνεύμα της εποχής πάντα ο Βάγκνερ...
...
-
Πήγαμε να τρακάρουμε κατα τις 4 (το πρωι) με ζώο που έκανε αναστροφή με το πάαασο του στην Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη! Οταν ο έξαλλος φιλος μου αφου έκανε ένα ηρωικό φρεναρισμα, άρχισε να του φωνάζει 'θα μας σκοτωνες ρε π@π@ρ@!' κλπ ο άλλος απάντησε με αφέλεια, 'ε δε σας περίμενα ρε παιδια τετοια ωρα'
Εντάξει, ήταν ολίιιγον μεθυσμένος, ξεραθηκαμε στα γελια, του παμε να προσεχει και φυγαμε! (δεν την είχε ολοκληρωσει την αναστροφή ακόμα )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πήγαμε να τρακάρουμε κατα τις 4 (το πρωι) με ζώο που έκανε αναστροφή με το πάαασο του στην Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη! Οταν ο έξαλλος φιλος μου αφου έκανε ένα ηρωικό φρεναρισμα, άρχισε να του φωνάζει 'θα μας σκοτωνες ρε π@π@ρ@!' κλπ ο άλλος απάντησε με αφέλεια, 'ε δε σας περίμενα ρε παιδια τετοια ωρα'Εντάξει, ήταν ολίιιγον μεθυσμένος, ξεραθηκαμε στα γελια, του παμε να προσεχει και φυγαμε! (δεν την είχε ολοκληρωσει την αναστροφή ακόμα )
το διάβασα κ αυτό...
04.30 να περάσουμε βολεύει μάστορα;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πήγαμε να τρακάρουμε κατα τις 4 (το πρωι) με ζώο που έκανε αναστροφή με το πάαασο του στην Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη! Οταν ο έξαλλος φιλος μου αφου έκανε ένα ηρωικό φρεναρισμα, άρχισε να του φωνάζει 'θα μας σκοτωνες ρε π@π@ρ@!' κλπ ο άλλος απάντησε με αφέλεια, 'ε δε σας περίμενα ρε παιδια τετοια ωρα'Εντάξει, ήταν ολίιιγον μεθυσμένος, ξεραθηκαμε στα γελια, του παμε να προσεχει και φυγαμε! (δεν την είχε ολοκληρωσει την αναστροφή ακόμα )
Οχι αλλο,θα πεθάνω!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αν οδηγούσες εσύ θα τον δικαιολογούσα, θα 'χατε ραντεβού στις 12
-
επος!!
ρε παιδια τι 8α γινει με τα ζωα που ολες οι ταμπελες ειναιι γεματες αυτοκολητα ?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αν οδηγούσες εσύ θα τον δικαιολογούσα, θα 'χατε ραντεβού στις 12Αμ δεν οδηγούσα εγω! Και όχι τίποτα άλλο, είχαμε όντως ραντεβου στις 12, πάω (11.50 παρακαλώ) περιμενω περιμενω περιμενω, έρχονται οι κυριοι 12.30! Λεω που είστε ρε? Μου λένε που να φανταστούμε ότι θα σαι στην ώρα σου?
-
Μα σημερα ακουσα στη τηλεοραση οτι επιτελους θα αρχισουν να κυνηγανε και αυτους που επικολλουν και κατεστρεφουν αλλα και τους διαφημιζομενους.Για οπαδους ομαδων δεν ειπαν τιποτα.
-
Προς τον μπασμενο φλωρο με το ασπρο καγκουρεμενο 100ΝΧ που κατεβαινε τον Κηφισσο κανοντας χαροντικη οδηγηση με το ενα χερι στο τιμονι και το αλλο να ακουμπαει το πηγουνι του σε στυλ ιντελεκτουελ: εισαι για πολλες σφαλιαρες και εχε χαρη που ειχα κοσμο στο αμαξι καραγκιοζη
Ζώα ζώα ζώα [#4]