-
Φαντάσου πόσοι κυκλοφορούσαν με χάρτινες πινακίδες λόγω έληψεις τσίγκου, τις οποίες κόλαγαν στο παρμπριζ το οποίο δνε γωτίζεται...εκει θα το βλέπανε το νούμερο?
-
Κατά πάσα πιθανότητα, όχι. Ίσως όμως ο οδηγός να είχε τον φόβο ότι κάποιο μάτι μπορεί να διέκρινε το νούμερο. Η σιγουριά της ατιμωρησίας που παρέχεται από την εσκεμμένη αφαίρεση πινακίδας από τον ιδιοκτήτη του Ι.Χ. είναι αυτή που με προβληματίζει περισσότερο.
Παρόλα αυτά, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ότι α ανικανότητα του κράτους να προμηθεύει τους οδηγούς με κανονικές πινακίδες είναι τραγική.
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Kacey and συνφορουμιτες προ 10 λεπτων ευρεθησαν τα στοιχεία για το 'παλικάρι' μας....
Απλά γελάω πλέον (και πειτε με κακό) με το τι 'χαρά' θα κάνει άμα μάθει για τι αδικήματα διώκεται....
Οι μαγκιές πληρώνονται.... (μπορεί αργά, αλλά ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ)Υ.Γ. Many thanks στα παιδια της Τροχαίας Αγίας Πρασκευής που τέτοια ώρα μας ειδοποίησαν!
Α και που'σαι, μην ακουσω τιποτα του στυλ 'αμα ειναι συνεργασιμος με ασφαλιστικες κλπ δεν θα τον κυνηγησω για να παρω τα λεφτα μου ευκολα και γρηγορα κλπ' που εχω ξαναδιαβασει εδω μεσα. Ξεσκιστε τον.
-
τετοια ατομα πραγματικα θελουν παραδειγματικη τιμωρια.
ΚΝΚ κατερινιωτης.απο τη πολη μου κιολας ο ατιμος. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όντως η εγκατάλειψη μετά από τροχαίο, ειδικά όταν υπάρχει και τραυματισμός είναι σοβαρό παράπτωμα... Συμφωνώ ότι οι μλκιες πληρώνονται...Οι υλικές ζημιές θα αποκατασταθούν, ελπίζω τουλάχιστον να μη χτύπησε σοβαρά κάποιος.
Δεν ειναι παρατωμα..... ειναι ποινικο αδικιμα!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όντως η εγκατάλειψη μετά από Δεν ειναι παρατωμα..... ειναι ποινικο αδικιμα!και πάνω απ΄όλα κατάντια.
Φιλικά, KonstantinosV
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α και που'σαι, μην ακουσω τιποτα του στυλ 'αμα ειναι συνεργασιμος με ασφαλιστικες κλπ δεν θα τον κυνηγησω για να παρω τα λεφτα μου ευκολα και γρηγορα κλπ' που εχω ξαναδιαβασει εδω μεσα. Ξεσκιστε τον.
Σιγά μην τον αφήσω!!!
Και για τις ζημιές θα πληρώσει και για τα ποινικά αδικήματα επίσης.
Αν θες να κάνεις τον ράμπο στη Μεσογείων, επειδή την είδες άντρας βαρύς κι ασήκωτος, ας πληρώσεις.... -
Σιγά μην τον αφήσω!!!
Αν θες να κάνεις τον ράμπο στη Μεσογείων, επειδή την είδες άντρας βαρύς κι ασήκωτος, ας πληρώσεις....Ο αντρας ο βαρυς κ ασηκωτος.... εκει φαινεται....
Οταν κανει την μαλακια, αναλαμβανει τις ευθηνες!
αλλιως, απλα, δεν τιμα το παντελονι που φορα! -
Φίλε miatagreece εύχομαι πρώτα απ' όλα ταχεία ανάρρωση, σωματική και ψυχική, σε σένα και τους συνεπιβαίνοντές σου και να πάνε όλα καλά από κει και πέρα με τα διαδικαστικά της υπόθεσης.
Προσωπικά με θλίβουν πολύ τέτοιες καταστάσεις.
-
Μηπως ηταν νεαρος ο θύτης;Δεν λεω οτι κατι τετοιο θα τον δικαιολογούσε,μην μου αρχισετε τα λογίδρια, αλλα οπως και να το κανουμε ειναι αλλη φαση οταν εισαι πχ 20 ετων.
-
χτες το βραδυ κατα τις 10 και οι 3 λωριδες της παραλιακης γεμισανε απο saxo, προφανως το club τους ειχε βγει τσαρκα . ωραιο θεαμα δεν λεω μεχρι που οι 'πιλοτοι' αρχισαν τις σφηνες μεταξυ τους.
οφειλω να παραδεχτω οτι η πλειοψηφια δεν ακολουθησε το τραινακι του διαβολου αλλα δυστυχως μαζι με τα ξερα......
-
Πρεπει να φτιαξουμε προγραμμα με τις ημερες που βγαινουν ολα τα
κλαμπ παγανια....σορρυ βολτα.... Ετσι ωστε να αποφευγουμε τα στεκια....
Δεν ξερω τι ειναι ποιο επικινδυνο....
Αυτοι που κανουν σφηνες μεταξυ τους η αυτοι που πανε ο ενας πισω απο τον αλλο με 40 στην δεξια λοριδα.....
Κ αν θελω να στριψω δεξια;;;;; Τι θα κανω;;;;;Υ.Γ. Το TF τις Παρασκευες ανεβαινει στα βουνα....
Μη παει κανεις να μαζεψει χωρτα το βραδυ στον Διονυσσο η στη Πεντελη.... -
Στο σημείο 'θάνατος' στην κάθοδο του Κηφισσού... (ξέρετε εκεί που μπαίνει στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ η Καβάλας με χαμηλή ταχύτητα λόγω φαναριού)
Κίτρινο Megane Coupe ενώ κινείται στην αριστερή στην κάθοδο μιας κι έχασε την έξοδο των ΚΤΕΛ, θεώρησε σωστό να σταματήσει και να κάνει ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ σε γωνία /| στην είσοδο για Καβάλας
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μηπως ηταν νεαρος ο θύτης;Δεν λεω οτι κατι τετοιο θα τον δικαιολογούσε,μην μου αρχισετε τα λογίδρια, αλλα οπως και να το κανουμε ειναι αλλη φαση οταν εισαι πχ 20 ετων.Ας τιμωρηθεί λοιπόν για να ωριμάσει (έστω και λίγο απότομα).
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πρεπει να φτιαξουμε προγραμμα με τις ημερες που βγαινουν ολα τα
κλαμπ παγανια....σορρυ βολτα.... Ετσι ωστε να αποφευγουμε τα στεκια....
Δεν ξερω τι ειναι ποιο επικινδυνο....
Αυτοι που κανουν σφηνες μεταξυ τους η αυτοι που πανε ο ενας πισω απο τον αλλο με 40 στην δεξια λοριδα.....
Κ αν θελω να στριψω δεξια;;;;; Τι θα κανω;;;;;Υ.Γ. Το TF τις Παρασκευες ανεβαινει στα βουνα....
Μη παει κανεις να μαζεψει χωρτα το βραδυ στον Διονυσσο η στη Πεντελη....Οι Swift λέσχες κάθε 2η Τετάρτη πηγαίνουν βόλτα! Προσωπικά δεν μ'αρέσει
όταν πηγαίνουν με 50-60!! Είναι επικίνδυνο και βαρετό!!
Μια φορά είχαμε βγει Κηφισσό για Βαρυμπόμπη και πηγαίναμε με 80! 30 αμάξια δεξια με 80! Πιο επικίνδυνο γιατί εάν κάποιος ήθελε να βγει σε έξοδο έπρεπε να πάει στο τέλος του κομβόι ή να το ξόψει στη μέση!Επίσηε το TF εκτός από τα βουνά, κάνει και εκπαιδευτικές επισκέψεις
σε αρχαίους ναούς και μνημεία (Σούνιο κλπ)!!! -
Kacey and συνφορουμιτες προ 10 λεπτων ευρεθησαν τα στοιχεία για το 'παλικάρι' μας....
Απλά γελάω πλέον (και πειτε με κακό) με το τι 'χαρά' θα κάνει άμα μάθει για τι αδικήματα διώκεται....
Οι μαγκιές πληρώνονται.... (μπορεί αργά, αλλά ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ)Υ.Γ. Many thanks στα παιδια της Τροχαίας Αγίας Πρασκευής που τέτοια ώρα μας ειδοποίησαν!
μακάρι να αναρρώσει ο δικός σου άνθρωπος και το ανθρωποειδές που τον εγκατέλειψε θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου...τα περαστικά μου λοιπόν
-
Φίλε μου αν μάθεις αναλυτικά την διαδικασία, αν πέρασε αυτόφορο κλπ ενημέρωσε μας....οχι τπτ άλλο όσοι διαβάζουν και τους περνάει απο το μυαλό να κάνουν κάτι τέτοιο, να τους κοπεί η φόρα.
Επίσης συμφωνώ με κάποιον που είπε ότι μπορεί να τα έχασε και να την έκανε....οκ μπορεί να συμβεί....μετά ξεκίνα και πηγαινε στο πιο κοντινό τμήμα και πες παιδιά το και τό.Πολύ πιο αντρίκιο.
Βασικά κάποια club δεν πάνε βόλτες στα γνωστά στέκια, μην καίμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά!
Χτες το βράδυ λογικό παραλιακή και βουλιαγμένης να είναι τίγκα σε σαξοπουντόραλλα και λοιπές υπερηχητικές δυνάμεις!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικά κάποια club δεν πάνε βόλτες στα γνωστά στέκια, μην καίμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά!Δεν πρέπει να ξεχνάμε το παρελθόν μας...
-
Νάσο μου, προφανός μιλάς για TFRC, εγώ ποτέ δεν πήρα μέρος ούτε σε εκδρομή ούτε σε 'συνάντηση' ΝΠ ή ΒΠ, για καφέ στις Φιλανθρωπικές κλπ ναι, αλλά ποτέ σε διαδρομές. Και όχι λόγο σνομπισμού αλλά δεν μου αρέσει η ψυχολογία του όχλου και το πόσο εύκολα μπορείς να υπερβάλεις σαν μέλος μιας τέτοιας παρέας σε μια δεδομένη στιγμή.
Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε απο τα παιδιά!
-
Σιγά μην τον αφήσω!!!
Αν θες να κάνεις τον ράμπο στη Μεσογείων, επειδή την είδες άντρας βαρύς κι ασήκωτος, ας πληρώσεις....Για explain, εννοεις τις μλκιες που εκανε στον δρομο και οδηγησαν στο ατυχημα, ή εκανε και καμμια αλλη καλυτερη του τυπου 'την εχω δει ο σας δερνω'?
Ζώα ζώα ζώα [#4]