-
Nταξ
Η λογική σου θυμίζει το ανέκδοτο:
έχεις ενυδρείο; -> είσαι άντραςΘα πλακώσεις στις μπάτσες έναν πιτσιρικά, επειδή ο φίλος σου καταδικάστηκε για ξέρω-γω-τι....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
[
Περιστατικο που συνεβει σε φιλο
Τυπακι....
Χαπακωνεται, πινει εναν μπαφο και τον βοσπορο....
-αυτο εδειξαν οι τοξικολογικες εξετασεις
Μπαινει στ αμαξι του με την παρεα του και μετα απο λιγο βγαινει με καμποσα χαω, επι της Αθηνων-Σουνιου, στο αντιθετο ρευμα.
Πεφτει πανω του φιλος μου.
Νεκρος ο υπευθηνως του τροχαιου.
Με τα πολλα..... Και μετα απο σειρα δικων και εφετειων...
Ο φιλος βγηκε ενοχως, επιδει δεν οδιγουσε ως οφειλε στο
δεξιο ακρο του οδοστροματος.
Ημαρτον!
Ο αλλος πηρε λιωμα το τιμονι στα χερια του, βγηκε αντιθετο και σκωτοθηκε....
Και φταιει αλλος!!!!Φταιει γιατί δεν είχε καλό δικηγόρο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
NταξΗ λογική σου θυμίζει το ανέκδοτο:
έχεις ενυδρείο; -> είσαι άντραςΘα πλακώσεις στις μπάτσες έναν πιτσιρικά, επειδή ο φίλος σου καταδικάστηκε για ξέρω-γω-τι....
Ειναι πιο λογικο το να μη κανεις τιποτα;;;;
Οχι....
Αρα... -
Δηλαδή θέλετε να πιστέψω ότι όσοι υποστηρίζετε τους πεζούς που περπατούν στη μέση του δρόμου δεν έχετε ενοχληθεί ποτέ με αυτή τη συνήθεια;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δηλαδή θέλετε να πιστέψω ότι όσοι υποστηρίζετε τους πεζούς που περπατούν στη μέση του δρόμου δεν έχετε ενοχληθεί ποτέ με αυτή τη συνήθεια;Προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ!!
Εκτός κι αν το πεζοδρόμιο είναι κατηλειμένο(λάθος την έγραψα μάλλον)
από μπάζα ή 'ζώα'!! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δηλαδή θέλετε να πιστέψω ότι όσοι υποστηρίζετε τους πεζούς που περπατούν στη μέση του δρόμου δεν έχετε ενοχληθεί ποτέ με αυτή τη συνήθεια;Εννοείται πως ενοχλούμαι. Αλλά απ' την ενόχληση μέχρι το να πλακώσω κάποιον στις μπουνιές δεν υπάρχει μια κάποια απόσταση;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ο φιλος βγηκε ενοχως, επιδει δεν οδιγουσε ως οφειλε στο
δεξιο ακρο του οδοστροματος.
Ημαρτον!
Ο αλλος πηρε λιωμα το τιμονι στα χερια του, βγηκε αντιθετο και σκωτοθηκε....
Και φταιει αλλος!!!!Εσυ παλι κριθηκες εκ νεου ενοχος για ανορθογραφία, 8 φορες ισοβια θα φας!
Οπως μας μεταφερεις το θεμα ειναι ημιτελες,τι σημαινει οτι δεν οδηγουσε στο δεξιο ακρο;Οτι ηταν πχ στην μέση;
Σε αυτη την περιπτωση δεν θα συνεβαινε ατυχημα ακομα και αν ο αλλος ηταν νηφαλιος;
Τελος,τα δικαστηρια αρκετες φορες προσπαθουν να προστατεψουν οικονομικα τις οικογενειες των αποθανόντων.Παντως η αληθεια ειναι οτι ο φιλος σου, οπως ειπωθηκε,δεν ειχε καλο δικηγορο,που μαλλον κοιμοταν ορθιος και βασιστηκε αποκλειστικα στην τοξικολογικη.
-
Συχνα τυχαινω σε γιαγιαδες με καροτσακι της λαικης, να διασχιζουν δρομο 3 λωριδων (πχ Εθν. Αντιστασεως) και να μου κανουν και νοημα να σταματησω...
Επισης, παρεες να περπαταν κατα μηκος του δρομου και απλα να τους ακολουθω (μαρσαροντας) με το αμαξι μεχρι να καταλαβουν οτι ειμαι απο πισω
Μαμαδες να κραταν τα παιδακια τους και αυτα να ειναι απο τη μερια του δρόμου...Τυποι που αφηρημενα περναν απεναντι και τρομαζουν-βριζουν οταν με βλεπουν να στριβω εστω και αν εχω ηδη φρεναρει
Αμα καθομουν να ασχολουμε με ολους αυτους
- με τους 'οδηγους' που δεν βγαζουν ποτε φλας
- με αυτους που κανουν σφηνες και με βαζουν σε κινδυνο
- με οσους πανε να μου φανε το παρκινγκ ενω εχω αλαρμ και περιμενω
- με αυτους που με ακουμπανε οταν ξεπαρκαρουν
+με αυτον που διπλοπαρκαρει και με κλεινει την ωρα που ΠΡΕΠΕΙ να φυγω χωρις να αφησει καν ενα τηλεφωνο
+με την κυρια που πεταξε προχθες ενα μισοφαγομενο πορτοκαλι και προσγειωθηκε στο παρπριζ μου
...Δεν θα εφτανα ποτε στον προορισμο μου...
Ζώα ζώα ζώα [#4]