-
Ο χρήστης mits123 έγραψε:
Γεια σας παιδια!Νεο μελος κι εγω αλλα διαβαζω αρκετο καιρο διαφορα θεματα μεσα εδω μιας και ειναι πηγη εμπειριας και γνωσεων.Ειμαι ιδιοκτητης ενος daihatsu sirion 2009.Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους εχουν την διαθεση να προσφερουν τις γνωσεις-εμπειριες σε οποιοδηποτε θεμα!Καλως σας βρηκα!Καλώς ήλθες! Καλά πονταρίσματα!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Καλημέρα και απο μένα! Διαβάζω πολύ καιρό το φορουμ και εγώ αλλά δεν είχα κάνει εγγραφή ακόμα (ή έχω μια υποψία ότι πολύ παλιά ίσως να είχα κάποιο account αλλά άντε να ψάχνω -και εάν ισχύουν ακόμα-)
Σε κάθε περίπτωση καλώς σας βρήκα και απο εδώ και ελπίζω να συμμετέχω περισσότερο τώρα! Νίκος από Αθήνα
-
Καλησπέρα!
Παρακολουθούσα και εγώ το site ως επισκέπτης και είπα να γίνω μέλος.
Καλώς σας βρήκα! -
Καλησπέρα σας νέο μέλος γένους (μαντεύεται από το όνομα) θυληκού. Έχω ένα Honda Jazz 2009 I shift, ήμουν παλιότερα μέλος του forum που είχε το Jazz, όμως άτιμη κρίση κ το forum μας στέρησες χαχαχα. Λόγω άγνοιας πέρι αυτοκινήτων κ την ανάγκη απόψεων (το πρόβλημα με βρήκε δυστυχώς κλάψ) εγγράφηκα στο forum. Καλώς σας βρήκα και καλώς με βρήκατε
-
Καλησπέρα σε όλους!
Νέο μέλος και εγώ! -
Καλημέρα κι από εμένα, σας παρακολουθώ καιρό τώρα ως επισκέπτης και έχω να πω μόνο θετικά για το επίπεδο των συμμετεχόντων και τον πλούτο των πληροφοριών που έχω βρει εδώ.
Έχω ένα α3 1.0 tfsi s-tronic του 2017 ( με λες γενικά και αιμοδότη του γκρουπ, έχουν περάσει 4 αυτ/τά του από τα χέρια μου -edit: 5 ήταν τελικά, ξέχασα το polo - ) και ένα 108 του 2015 με esg της συζύγου. Παλιοσειρα, κλείνω σε λιγους μήνες τα 55.
Καλά χιλιόμετρα σε όλους
Κώστας
-
welcome
-
Καλώς σας ξαναβρίσκω!
-
Καλώς σας βρήκα -διαδικτυακά- και καλή χρονιά....
-
Καλησπέρα είμαι ο Θοδωρής ,κάτοχος golf vi 1.4 tsi και clio iii tce...παρακολουθώ το φόρουμ αρκετό καιρό και αποφάσισα να εγγραφω...καλώς σας βρηκα
-
Καλώς ήρθες!
-
Νέο μέλος και εγώ στο φόρουμ το οποίο διαβάζω αρκετό καιρό τώρα.
Κάτοχος ενός rav4 του 2009 εδώ και 7 μήνες.
Καλός σας βρήκα!
-
Χαιρετώ τη μεγάλη παρέα ,είμαι ο Γιώργος ,56 ετών από Θεσσαλονίκη.
Παρακολουθώ το forum εδώ και 10 χρόνια περίπου σαν αναγνώστης.
Έχω δύο οχήματα, ένα Santa Fe 2,7 V6 AWD μοντ. 2004 και ένα polo 1,0 TSI 115 DSG.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
-
Καλώς ήρθες!!!
Ωραία εργαλεία έχεις.
-
Καλησπερα σε ολους!
Σας διαβαζω αρκετο καιρο,και πηρα το θαρρος να γινω μελος της παρεας σας!
-
Καλως ηρθατε ολοι !!
-
Καλησπέρα σε όλους!
Ονομάζομαι Δημήτρης και είμαι από Σέρρες. Σας διαβάζω καιρό τώρα και αλήθεια είναι ότι έμαθα πράγματα που πριν μου φαινόταν κινέζικα.
Μέχρι πριν λίγες ημέρες ήμουν κάτοχος ενός Ford Focus 2005, 1600cc, 115hp.
Είμαι στην διαδικασία αναζήτησης ενός νέου αυτοκινήτου και ελπίζω να βοηθηθώ από εσάς και να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή για μένα και την οικογένειά μου.
-
Καλώς ορίσατε άπαντες.
-
Γεια σε όλους!!
Διαβάζω κατά καιρούς διάφορες συζητήσεις στο forum σας. Χαίρομαι που τώρα μπορώ πλέον και να συμμετέχω!
Από Θεσσαλονίκη αγάπη μόνο!
-
Γεια σε όλους!!
Διαβάζω κατά καιρούς διάφορες συζητήσεις στο forum σας. Χαίρομαι που τώρα μπορώ πλέον και να συμμετέχω!
Από Θεσσαλονίκη αγάπη μόνο!
Καλως Ηρθες!!!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!