-
Ο χρήστης natasaaaki έγραψε:
Kαλησπερα σε ολους! Σκεφτομαι εδω και καιρο να αλλαξω αυτοκινητο κ επειδη τα οικονομικα μου φτανουν μεχρι ενα σημειο δυστυχως δεν μπορω να προβω σε αγορα καινουριου..
Η αληθεια ειναι πως τον τελευταιο καιρο κοιταζω διαφορες μαρκες κ μοντελα κ προσπαθω να καταληξω καπου.
Ειδα λοιπον μεσα σε ολα, ενα Audi A1 μοντελο 2010 , 1.4 με 122hp αυτοματο με 89.000 (λεει) και εισαγωγης (δεν ξερω ακομα απο που). Εχει καποιος εμπειρια απο το συγκεκριμενο μικρο ωστε να μου πει τα υπερ τα κατα ή τα τυχον προβληματα που εχει βγαλει αυτο το μοντελο?
Υ.Γ. Μεταξυ αλλων κοιταζω και WV Golf 1.4 122hp, Mini cooper S, WV Golf 1.4 160hp, Bmw 116....Εγω με τόσα που έχω ακούσει δεν θα εμπιστευόμουν αυτοματο και μεταχειρισμένο .Επισης με κοιτάς τα εισαγωγής .Στη θέση σου θα έκανα την αγορά μου από ιδιώτη και μετά από έλεγχο σε συνεργειο της επιλογής μου
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Νέες τιμές και εκδόσεις για Α1, Α3, Q2, Q3.
Πηγή -
Ο χρήστης natasaaaki έγραψε:
Kαλησπερα σε ολους! Σκεφτομαι εδω και καιρο να αλλαξω αυτοκινητο κ επειδη τα οικονομικα μου φτανουν μεχρι ενα σημειο δυστυχως δεν μπορω να προβω σε αγορα καινουριου..
Η αληθεια ειναι πως τον τελευταιο καιρο κοιταζω διαφορες μαρκες κ μοντελα κ προσπαθω να καταληξω καπου.
Ειδα λοιπον μεσα σε ολα, ενα Audi A1 μοντελο 2010 , 1.4 με 122hp αυτοματο με 89.000 (λεει) και εισαγωγης (δεν ξερω ακομα απο που). Εχει καποιος εμπειρια απο το συγκεκριμενο μικρο ωστε να μου πει τα υπερ τα κατα ή τα τυχον προβληματα που εχει βγαλει αυτο το μοντελο?
Υ.Γ. Μεταξυ αλλων κοιταζω και WV Golf 1.4 122hp, Mini cooper S, WV Golf 1.4 160hp, Bmw 116....Ζήτα να δεις καρτέλα εισαγωγής του αυτοκινήτου. Σε αυτήν αναγράφονται τα χλμ που εισήχθη στην Ελλάδα και η χώρα προέλευσης. Αν δεν υπάρχει, κάντην με ελαφρά.
Κοίταξε και σε vw golf όπως γράφεις. Για μένα καλύτερα με τα 122.
Σε κάθε περίπτωση (audi ή vw) πας κατευθείαν για καθαρισμό βαλβίδων γιατί όλα τα tsi υποφέρουν εκεί.
Για μένα όχι mini cooper s πρώτης γενιάς. Έχουν τα γνωστά θέματα με group psa 1.6 turbo. Προτίμησε ατμοσφαιρικό.
Bmw 116, οκ αρκετά safe επιλογή, ενδιαφέρον οδηγητικά. Πρόσεξε τα πλαστικά του και ιδιαίτερα στο ταμπλό.
-
116 παλιότερο => τσεκ μπεκ/πολ.στές
-
Και τα VW ειχαν ιδια θεματα .Eπίσης κοιτά κανείς το βιβλιο συντήρισης.Αν έγιναν τα προβλεποόμενα σε σοβαρο service.
-
ξερεις κανεις τι αναρτηση εχει πισω το Α 3 του 2008 1.4 TFSI? ευχαριστω
-
Ο χρήστης λιγοασχετος έγραψε:
ξερεις κανεις τι αναρτηση εχει πισω το Α 3 του 2008 1.4 TFSI? ευχαριστωΠολλαπλούς συνδέσμους σε όλες τις εκδόσεις του.
-
Ευχαριστω θερμα φιλε harisma23. Και το Α3 που πωλειται τωρα εχει ημιακαμπτο; οπως και το Α1; αν ναι γιατι;;;
-
Ο χρήστης λιγοασχετος έγραψε:
Ευχαριστω θερμα φιλε harisma23. Και το Α3 που πωλειται τωρα εχει ημιακαμπτο; οπως και το Α1; αν ναι γιατι;;;Το Α3 που πωλείται τώρα έχει ημιάκαμπτο μόνο στις εκδόσεις με μικρή ιπποδύναμη. Ο λόγος; Cost cutting.
Αν δεν κάνω λάθος έχει πολλαπλούς συνδέσμους στις εκδόσεις από 150 άλογα και πάνω. -
Καλησπέρα,
Επειδή έχω πλέον απηυδήσει από το σέρβις του audi μου και τα συνεργεία που το έχω πάει, μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο συνεργείο να μου προτείνετε στην Θεσσαλονίκη?
Τελευταία το έχω πάει στην αντιπροσωπία που ναι μεν είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά που κάνουν, αλλά είναι πάρα πολύ ακριβοί.
Σας ευχαριστώ πολύ!
-
Εγω τα τελευταια 8 χρονια το παω σε συνεργειο γειτονιας που ομως το εμπιστευομαι πολυ. Αν θελεις στειλε μου μηνυμα να σου δωσω στοιχει ανα πας εκ μερους μου. Ειναι κοντα στο σιδηροδρομικο σταθμο. Εχω ενα Audi A3 και μου εχει λυσει ολα του τα ( πολλα) προβληματα ο Οδυσσεας.
-
Βλέπω όλο και λιγότερα νέα Audi στο δρόμο με τον καιρό. Έχουν πέσει οι πωλήσεις;
-
Βλέπω όλο και λιγότερα νέα Audi στο δρόμο με τον καιρό. Έχουν πέσει οι πωλήσεις;
Ιδέα δεν έχω, αλλά από μόνο του αυτό είναι πολύ καλό νέο!
-
Δε με χαλαγε καθολου ενα S3 s tronic
-
Γεια σας παιδια δινει γνωστος φιλου ενα Α3 του 2009 .Εχει το stronic πανω και ειναι ενα πραγμα που με προβληματιζει.
Εχει 90000 χιλιομετρα επιβεβαιωμενα απο κτεο.Το θεμα μου ειναι αξιζει σαν αυτοκινητο?Τι βλαβες γενικα εχει βγαλει το συγκεκριμενο μοντελο?Με καδενα ειναι αυτο ετσι?
Επισης γνωριζει κανεις περιπου καταναλωση μπηκα σε κατι site και λενε καπου στο 9 αλλα ο ιδιοκτητης του συγκεκριμενου ειναι στο 12 με χαλαρη οδηγηση .
Τωρα εχω ενα golf του 2010 με τα 122 αλογα αλλα θελω πλεον να παω σε 4πορτο και μιας και η αληθεια ειναι οτι ημουν ευχαριστημενος απο το golf οτι και να ακουγεται για τα vag εμενα μεγαλο θεμα δεν ειχε.Οποτε λεω να μεινω σε γερμανια μερια.
απο οδηγηκη συμπεριφορα να υποθεσω οτι golf και Α3 ειναι κοντα ετσι? -
Kοντά είναι.
-
Kοντά είναι.
Σε ευχαριστω φιλε.
Γνωριζεις κατι αλλο γιαυτο το μοντελο?απο προβληματα κλπ?
-
Νομίζω ότι ο βασικός φόβος σε αυτά τα Α3 είναι η αξιοπιστία του DSG και η υπερκατανάλωση λαδιού του 1.8.
Το πρώτο μάλλον δεν πρέπει να το φοβάσαι γιατί (αν δεν κάνω λάθος) το 2009 τα 1.8 έβγαιναν με 6άρι DSG υγρού τύπου, το οποίο είναι γενικά πολύ αξιόπιστο. Εφόσον είναι γνωστός ο πωλητής, βεβαιώσου ότι δεν υπάρχει και θέμα με την κατανάλωση λαδιού του κινητήρα και προχώρα! Το Α3 Sportsback είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο για την εποχή του, που ακόμη κρατιέται σε ένα πολύ καλό επίπεδο και εφόσον σου αρέσει, πολύ δύσκολα θα βρεις ξανά κάποιο με τόσα λίγα χιλιόμετρα.
-
Οπως ειπε και ο harisma23, πολλα τετοια μοτερ εκαιγαν αρκετο λαδι. Ποιες παρτιδες, δεν ξερω....
-
Καλημέρα!Σκεφτομαι για αγορά μεταχειρισμένου στα 1.197 κυβικά 85 hp
Τι γνωρίζετε για μέση κατανάλωση γιατί με φοβίζει ο turbo κινητήρας του, θα επιφέρει παραπάνω κατανάλωση; Και γενικά αξίζει τα χρήματα του; Γιατί οι τιμές βλέπω αρχίζουν από 8.500 €
AUDI FORUM