-
Eγινε stef!
Red τα πιο πολλα που βρισκω ειναι στο ebay.it ,ωστοσο ανεβαινουν ελαχιστα καθε φορα προς πωληση.Μια λογικη τιμη για τις 147 ειναι στα 250 θεωρω ,για brera/spider/159 τα βρισκω στα 350 οποτε καπου εκει θα πρεπει να βρισκονται και η τιμες για τη ΜiTo.Aν ειναι πανω απο 500 ευρω καλυτερα να περιμενεις δεδομενου οτι με 800 το εβαζες με τη παραγγελια.
-
Τι χρειάζεται για να φτιάξεις ένα σύγχρονο 'όπλο'?
Ένα Audi A1, έναν κινητήρα 2.5Τ βελτιωμένο στα 500HP και...μία ευθεία.Απολαύστε υπεύθυνα (
http://www.youtube.com/watch?v=PGQDX_Ic ... ure=colike -
Να εισαι flat out με μια Μ3 V8 στην auotobahn και να σου παιζει φωτα ενα Α1.... Ηταν πολυ αστειο οπως τη προσπερασε στο video με +30km/h...
Αυτο που μου εκανε φοβερη εντυπωση ηταν η σταθεροτητα του μικρου στα παρα πολλα χιλιομετρα.Εδειχνε να πηγαινει απροβληματιστα.Καλα λεω οτι ενα Α1 185ps s-tronic ειναι το καλυτερο audi που μπορει να αγορασει καποιος μεχρι τα 40000 ευρω.Αξιζει μεχρι και το τελευταιο του ευρω με λογικο κοστος χρησης....
-
Εμένα μου έκανε εντύπωση που πηγαίνουν 324 χαω με ένα κουβαδάκι σε δημόσιο δρόμο 2 λωρίδων κυκλοφορίας μόνο, και που μάλιστα δεν είναι εντελώς ευθεία αφού έχει και τις καμπές του , κυκλοφορούν κι άλλα τουτού και φορτηγά, κ.α.
Που πάς ρε Καραχάινριχ? -
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Να εισαι flat out με μια Μ3 V8 στην auotobahn και να σου παιζει φωτα ενα Α1.... Ηταν πολυ αστειο οπως τη προσπερασε στο video με +30km/h...**Αυτο που μου εκανε φοβερη εντυπωση ηταν η σταθεροτητα του μικρου στα παρα πολλα χιλιομετρα.Εδειχνε να πηγαινει απροβληματιστα.**Καλα λεω οτι ενα Α1 185ps s-tronic ειναι το καλυτερο audi που μπορει να αγορασει καποιος μεχρι τα 40000 ευρω.Αξιζει μεχρι και το τελευταιο του ευρω με λογικο κοστος χρησης....
Καλά...μην περιμένεις το συγκεκριμένο Α1 ότι δεν έχει εκτεταμένες αλλαγές σε ανάρτηση,ψαλίδια,φρένα, προφυλακτήρες (για αεροδυναμική) κτλ-κτλ-κτλ.
Δε θα διαφωνήσω όμως ότι είναι εντυπωσιακό ως επίτευγμα.ΥΓ:όντως θα είχε πολύ πλάκα αυτό που περιγράφεις
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εμένα μου έκανε εντύπωση που πηγαίνουν 324 χαω με ένα κουβαδάκι σε δημόσιο δρόμο 2 λωρίδων κυκλοφορίας μόνο, και που μάλιστα δεν είναι εντελώς ευθεία αφού έχει και τις καμπές του , κυκλοφορούν κι άλλα τουτού και φορτηγά, κ.α.
Που πάς ρε Καραχάινριχ?για να το επιτρεπουν οι γερμαναραδες κατι θα ξερουν , δεν ειναι σαν κι εμας να βαζουν παντου το πολυ 130
επισης 4 μετρα δεν ειναι κουβαδακι , ισως να μην ειναι για 300αρες , αλλα οχι και κουβαδακι
-
Nα το βάλουν σε μια πίστα, από τις δεκάδες που υπάρχουν, και να το πάνε και με 450. Στο δρόμο στα καλά καθούμενα?
Και σιγά το δρόμο δηλαδής, ας βρίσκανε κάποιον άλλο στο φινάλε, καλύτερο και κυρίως άδειο. -
εγω οποτε βλεπω βιντεο απο autobahn και τυπους να πηγαινουν με τα οσα ειναι συνηθως τετοιο σκηνικο.. 2 λωριδες και φορτηγα δεξια
στην autobahn αν δε κανω λαθος τα συνολικα χλμ χωρις οριο ειναι γυρω στις 14000 χλμ , δε γινεται ολα αυτα να ειναι απεραντες ευθειες με 4 λωριδες
εγω απο ολο αυτο ενα συμπεραινω, οτι τα 130 χλμ/ω οριο που εχουμε εμεις σε πολλα σημεια ειναι ηλιθιο, γιατι χαλαρα πας με 200+ χωρις να κινδυνευεις , αλλα και χωρις να ενοχλεις κανενα
-
Παρόμοια όρια ταχυτήτων, πέριξ του 130 δηλαδή, έχουν σε όλη τον κόσμο, μερικοί και πολύ χαμηλότερα. Όλος ο κόσμος είναι ηλίθιος?
-
ναι και οι γερμανοι ειναι οι καλυτεροι
ειδικα οι αμερικανοι που οντως εχουν απεραντες ευθειες σε πολλα σημεια , εχουν αδικαιολογητα χαμηλα ορια..
απο την αλλη βεβαια αυτη τους η εξυπναδα καταρριπτεται με την οπλοκατοχηο καθενας με τα εθιμα του
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω οποτε βλεπω βιντεο απο autobahn και τυπους να πηγαινουν με τα οσα ειναι συνηθως τετοιο σκηνικο.. 2 λωριδες και φορτηγα δεξιαστην Autobahn αν θυμάμαι καλά, και τα 14.000km είναι 2 λωρίδες με εξαίρεση τους κόμβους που γίνονται 3.
Λογικό αν σκεφτείς ότι τόσα km αν κάνεις 4 λωρίδες (βλέπε Αθηνών - Κορίνθου ), θα χρειαζόταν το (γερμανικό) κράτος τα 2πλά λεφτά και παραπάνω.Βέβαια κάτι που δεν λέει κανένας είναι ότι στην Autobahn μπορεί το φορτηγό που πάει με 120km/h να βγει στην αριστερή να προσπεράσει και να σε κλείσει ΝΟΜΙΜΑ (δε λέμε να σου 'χωθεί').
Και το 'κλείσει' είναι γιατί όταν πας με 300km/h ακόμα και 1km μπροστά σου να μπει ο άλλος με 120km/h, η επιβράδυνση θα είναι 'γερή'.Ομοίως και στις Autostrada (αν και πλέον νομίζω ότι έχουν όριο ταχύτητας ).
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Βέβαια κάτι που δεν λέει κανένας είναι ότι στην Autobahn μπορεί το φορτηγό που πάει με 120km/h να βγει στην αριστερή να προσπεράσει και να σε κλείσει ΝΟΜΙΜΑ (δε λέμε να σου 'χωθεί').
Και το 'κλείσει' είναι γιατί όταν πας με 300km/h ακόμα και 1km μπροστά σου να μπει ο άλλος με 120km/h, η επιβράδυνση θα είναι 'γερή'.Νόμιμο δεν είναι αλλά γίνεται
-
http://www.autoblog.gr/2011/09/29/audi-rs1-spy-photos/
Ωραιο χρωματακι...
-
4κινητο ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
4κινητο ε;Και εγώ μόλις θα σχολίαζα.
Θα είναι ζόρικο πάντως στο δρόμο -
Έχει και διαφορετική ανάρτηση πίσω? Δεν βλέπω ημιάκαμπτο μου φαίνεται.
-
Έχουν κατασκευαστεί πρωτότυπα Α1 με τετρακίνηση, τα έχουν οδηγήσει και δημοσιογράφοι. Δεν έχουν φυσικά ημιάκαμπτο πίσω αλλά multi-link, νομίζω ανάλογη με του Yeti (και των Golf IV).
-
Ο Yetis είναι στα πρότυπα Leon Mk1 και Golf IV? Έχει ημιάκαμπτο στις 2κίνητες και miltilink στις 4κίνητες?
-
RS1 κατευθείαν ; δεν θα βγάλει S ;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έχει και διαφορετική ανάρτηση πίσω? Δεν βλέπω ημιάκαμπτο μου φαίνεται.Δεν γίνεται ημιακαμπτος και 4κινηση, στο golf 4 , παρόλο που υπήρχε ημιακαμπτος στα δικίνητα , στις 4κινητες εκδόσεις υπήρχαν πολλαπλοί
Sent from my LG-P500
AUDI FORUM