-
Προπερσυ τρακαρε με 911 και φετος με R8...
-
νεές πληροφορίες για το rs1 http://www.autoblog.gr/2011/10/13/spy-p ... rburgring/
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Kαι οι porsche πολυτελεις σκαραβαιοι....http://www.espressonews.gr/default.asp? ... tID=781668
'Πάτησα φρένο αλλά λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου έχασα τον έλεγχο'
Δε βάζουν ABS στις Porsche; -
Καλά, κι αυτός σε ολισθηρό δρόμο βρήκε να πατήσει φρένο; Δεν πήγαινε πιο κάτω που είχε σταματήσει η βροχή να πατήσει φρένο ωραία και με ασφάλεια;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Καλά, κι αυτός σε ολισθηρό δρόμο βρήκε να πατήσει φρένο; Δεν πήγαινε πιο κάτω που είχε σταματήσει η βροχή να πατήσει φρένο ωραία και με ασφάλεια; -
είδατε ο κος Κούγιας της ταχύτητας 600 αλογα η porsche 400+ το R8, πεινάει ο άνθρωπος κάπου διάβασ αότι κάνει φορολογικη δήλωση € 400 χιλ, εξου και τα ακριβά αυτοκίνητα που κάνει σμπαράλια
-
Άμα τα δουλεύει και τα δηλώνει τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μαγκιά του.
-
εννοείτια μαγκιά του δεν είπα ότι τα κλέβει αλλά πο ότι φαίνεται με την οδήγηση δεν το έχει και πολύ ας πάρει έναν οδηγό βρε αδελφέ μου 2 διαμάντια έχει καταστρέψει και ποιος ξερει ποσα στο παρελθόν
-
Για το R8 πάντως 'ακούγεται' και για δολιοφθορά. Σε ευθεία κάτι έσπασε στην πίσω ανάρτηση.
-
το ακρόμπαρο άκουσα έσπασε και θα έρθουν τεχνικοί από AUDI να εξετάσουν το αυτοκίνητο
-
Ακρόμπαρο στην πίσω ανάρτηση ? (καλά βέβαια με τα ελληνικά ΜΜΕ δεν ξέρεις...)
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Για το R8 πάντως 'ακούγεται' και για δολιοφθορά. Σε ευθεία κάτι έσπασε στην πίσω ανάρτηση....και γιατι να μην πειραξουν την εμπρος αναρτηση για σιγουρο 'αποτελεσμα'...
Καποιος θελει brand new R8,for free μου φαινεται...
-
αφου και αυτο που εχει λεει ειναι 1 - 1,5 ετους με λιγα χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
αφου και αυτο που εχει λεει ειναι 1 - 1,5 ετους με λιγα χιλιόμετραΝαι αλλα,διαφορετικο ειναι να ριξεις μονος σου απο λαθος-αφηρημαδα το αυτοκινητο στις μπαριερες,και διαφορετικα να πεσει απο μηχανικο σφαλμα...
Ποιος νοιαζεται anyway ...
-
Δεν το έχει με γερμανικά αμάξια δεν δοκιμάζει κανα ferrariko στα χρώματα της Παναχαϊκής?
Το ενδεχόμενο της δολιφθοράς μου ακούγεται πιο πιθανό από μηχνική βλάβη για τον συγκεκριμένο άνθρωπο πάντως -
Ακόμα πιο πιθανό είναι να πήγε και να τσακίστηκε μόνος του και επ΄ευκαιρία να ρίξει και ένα φίδι σαμποτάζ (λες και θα κάτσει κανείς να κάνει δολιοφθορά στην πίσω ανάρτηση ενώ αρκεί να κόψει κανα σωληνάκι φρένων ή κάτι στη μπροστινή...)
-
Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στην Press Time:
-το «ύποπτο» τροχαίο ατύχημα που είχε: «Δεν το πήγα εγώ το αυτοκίνητο στο συνεργείο. Εγώ ήμουν και είμαι κατηγορηματικός ότι πρόκειται για ατύχημα, όχι για δολιοφθορά. Όμως η Τροχαία είδε όλη τη σκηνή του ατυχήματος και ότι από τύχη γλίτωσα εγώ και πιθανότατα δεκάδες άλλοι οδηγοί.** Διαπιστώθηκε στην αντιπροσωπεία ότι ήταν κομμένο με μαχαίρι το ακρόμπαρο. **Αλλά για να είναι ακόμη πιο σίγουροι για το πόρισμά τους, θα το στείλουν στη Γερμανία, ώστε να εξεταστεί και χημικά αν υπάρχει ίχνος άλλου σώματος πάνω εκεί που είναι κομμένο».
http://www.gazzetta.gr/article/item/232 ... liophthora
Με μαχαιρι;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ακόμα πιο πιθανό είναι να πήγε και να τσακίστηκε μόνος του και επ΄ευκαιρία να ρίξει και ένα φίδι σαμποτάζ (λες και θα κάτσει κανείς να κάνει δολιοφθορά στην πίσω ανάρτηση ενώ αρκεί να κόψει κανα σωληνάκι φρένων ή κάτι στη μπροστινή...)Ο Αλέξης; Το καλύτερο παιδί; Ο σύγχρονος ΔονΚιχώτης του ελληνικού ποδοσφαίρου; Δεν το πιστεύω...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στην Press Time:
-το «ύποπτο» τροχαίο ατύχημα που είχε: «Δεν το πήγα εγώ το αυτοκίνητο στο συνεργείο. Εγώ ήμουν και είμαι κατηγορηματικός ότι πρόκειται για ατύχημα, όχι για δολιοφθορά. Όμως η Τροχαία είδε όλη τη σκηνή του ατυχήματος και ότι από τύχη γλίτωσα εγώ και πιθανότατα δεκάδες άλλοι οδηγοί.** Διαπιστώθηκε στην αντιπροσωπεία ότι ήταν κομμένο με μαχαίρι το ακρόμπαρο. **Αλλά για να είναι ακόμη πιο σίγουροι για το πόρισμά τους, θα το στείλουν στη Γερμανία, ώστε να εξεταστεί και χημικά αν υπάρχει ίχνος άλλου σώματος πάνω εκεί που είναι κομμένο».
http://www.gazzetta.gr/article/item/232 ... liophthora
Με μαχαιρι;
Πόσους μήνες πάλευε ο δολιοφθορέας και πόσα μαχαίρια χρειάστηκε? Μόνο η Βατίδου είναι αρκετά χαζή για κάτι τέτοιο οπότε ίσως να μην γράφουν και μαλακίες.
-
Θέλω το μαχαίρι αυτό, εϊναι πολύ πρακτικό.
Sent from my Tab using a pigeon.
AUDI FORUM