-
Ο χρήστης sos80 έγραψε:
θα ηθελα βοηθεια για ενα προβλημα σε slk του 2005 του αδελφου μου,εχουν αρχισει και καιγονται(;)πιξελς στην κεντρικη οθονη του καντραν αναμεσα σε στροφομετρο κ ταχυμετρο.γνωριζει καποιος κανεναν ηλεκτρονικο που να μπορει να επισκευασει την οθονη ή να φερνει μτχ καντραν;O,τι χρειαζεσαι.Στελνεις το κοντερ σου Γερμανια και σου ερχεται πισω πληρως επισκευασμενο χωρις να μπλεκεις με εμεταχειρισμενα καντραν με διαφορετικα χιλιομετρα κλπ.Η ολη διαδιακασια κραταει απο τη στιγμη που θα το στειλεις μεχρι να το παραλαβεις 1 εβδομαδα.Οι τυποι το επισκευαζουν τη μερα που το παραλαμβανουν.Η μονη παραχωρηση που πρεπει να κανεις ειναι να μην κινησεις το αυτοκινητο εκεινη τη βδομαδα.Για περισσοτερες πληροφοριες τους στελνεις email,παντως το εκανε φιλος με Α4 και εμεινε απολυτα ευχαριστημενος,ειδα και εγω το κοντερ,ειναι σαν καινουριο.
-
σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,θα το ψαξω!!!
-
-
κουλ θα έλεγα.
-
Όντως πρόκειται για πλειστηριασμό. Ιδού και η σχετική είδηση:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=397009&cid=12Τί να πω.
-
TI ΘΕΑ ΘΕΕ ΜΟΥ
-
Απιστευτο τί μπορεί να κρύβεται στις αποθήκες κ στα υπόγεια αυτής της πόλης ...ΦΟΒΕΡΟ !!! (πάλι καλά που δεν το βούτηξε κανείς!)
-
Πανέμορφο! Απο τις εποχές που η Mercedes πράγματι ... είχε μεγάλη έμπνευση!
-
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap
-
Μεγάλη δεν είναι η τιμή εκκίνησης ?
-
πολύ όμορφη όντως, πάντως τα € 240χιλ που είναι αρχική ειναι σίγουρα πολλά, και δεν είναι και σε καλή κατασταση από ότι φαίνεται άπό τις φωτό και θα χρειαστούν αρκετά για αναπαλαίωση, δεν την βλέπω να φεύγει.
-
Εμπλοκή ο thomas, 5 μέρες μέσα βλέπω.
-
Δεν ξέρω πως κάποιοι έκριναν τα 240 πολλά. Εγώ λίγα θα έλεγα!
Κάποιος καλύτερα γνωστής απο εμάς έδωσε 405,000 και την πήρε Γερμανία. -
Σαπάκια... και πριν αρχίσετε τις εξυπνάδες απλά θα πω ότι είμαι της σχολής του Έντζο, όπου κάθε παλιό απλά πήγαινε για σκραπ!
-
Παιδιά βοήθεια!! Σκέπτομαι να αγοράσω την Mercedes GL.
εχει κανείς γνώση ή εμπειρία με το αυτοκίνητο?
Ποίος κινητήρας?
Diesel Blue Efficiency?
Πολύ λίγα κυβικά δεν έχει για το βάρος του αυτοκινήτου? Μήπως θα σέρνεται?
Αξίζει η μεγάλη οικονομική επιβάρυνση για να πάω στον βενζινικινητήρα 4,6 Lit? -
Πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε μια ML με off road pack απο μια που δεν έχει;Το off road pack συνοδεύεται απο μηχανικό μπλόκε πίσω 'η ήταν extra?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σαπάκια... και πριν αρχίσετε τις εξυπνάδες απλά θα πω ότι είμαι της σχολής του Έντζο, όπου κάθε παλιό απλά πήγαινε για σκραπ!Λογικό, άλλωστε τα Ιταλικά απο σκράπ προέρχονταν
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε μια ML με off road pack απο μια που δεν έχει;Το off road pack συνοδεύεται απο μηχανικό μπλόκε πίσω 'η ήταν extra?Τα ML με off road pack εχει τα αντιστοιχα κουμπια για τις κοντες σχεσεις κατω απο το κουμπι των αλαρμ σαν αυτη εδω http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p
Ενω τα ML χωρις το πακετο ειναι σαν αυτο εδω http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p
-
Ο χρήστης panchatzi έγραψε:
Ποίος κινητήρας?
Diesel Blue Efficiency?
Αξίζει η μεγάλη οικονομική επιβάρυνση για να πάω στον βενζινικινητήρα 4,6 Lit?Φιλε αξιζει να παρεις την GL420CDi ονειρο ζωης
-
Ο χρήστης panchatzi έγραψε:
Ποίος κινητήρας?
Diesel Blue Efficiency?
Αξίζει η μεγάλη οικονομική επιβάρυνση για να πάω στον βενζινικινητήρα 4,6 Lit?Προχωρα αφοβα και ασε τα σαπακια Q7,X6 να παρακολουθουν.
MERCEDES-BENZ FORUM