-
Ε τα αμερικανοcommercials βγαζουν κατι απο σινεμα.Στην Ελλαδα στην καλυτερη να ειπωθει απλα κατι εξυπνο χωρις κατι ιδιαιτερο απο αποψη σκηνοθεσιας ή φαντασιας
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ε τα αμερικανοcommercials βγαζουν κατι απο σινεμα.Στην Ελλαδα στην καλυτερη να ειπωθει απλα κατι εξυπνο χωρις κατι ιδιαιτερο απο αποψη σκηνοθεσιας ή φαντασιαςΑχα πάσο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ποια πολυτελεια μωρε? Προχθες εμεινε ενα Α8 λιγο ποιο πισω απο την λεσχη και ο ιδιοκτητης περιμενε την δικη βοηθεια για κυριλε καταστασεις
Το Α8 του Α/ΓΕΣ;
Oχι ενος ξεκαρφωτου. Μην μου πεις οτι εχει τετοια μουφα ο Α/ΓΕΣ του το καψα .
Ναι, έχει...
Δεν το βλεπω καλα πες του
-
Ψαρούλη τι εννοάς;
-
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
:lol:Τι χαρά είναι αυτη;!
-
Σκεφτηκα αυτή την συζήτηση, με τον Θωμά (ένστολο) μπροστα στον Δία...
-
Ααα λέω και εγω...
Αλλαξε αμάξι και βρήκε την υγεία του; -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Σκεφτηκα αυτή την συζήτηση, με τον Θωμά (ένστολο) μπροστα στον Δία...Μου πανε τα χακι και με την κοιλιτσα ειμαι σαν Στρατηγος . Φαινεται θα κανω και ενα πραξικοπημα να γουσταρω
-
λολ
-
Σε μισή ώρα η πανέμορφη, δυναμική, καλλίγραμμη, λευκή καλλονή ... θα με παει βόλτα!!!
Φωτογραφία της δεν θα έχω μόνο διότι τα ραντεβού μαζί της ... νυχτερινά είναι! Παρόλ' αυτά ... η αναμνηση στην καρδια θα μείνει! -
Πρόσεχέ τον........
-
Συνοδηγος σε 2θεσιο ανταγωνιστικης εταιριας ειναι ...
Η κουπε χειραγωγηθηκε απο αλλο ... Αστερι!!!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η κουπε χειραγωγηθηκε απο αλλο ... Αστερι!!!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Αυτα στο πήγαινε διότι η επιστροφή ήθελε ... Ζ4 2,5 και ... που να κοιμηθώ τωρα!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτα στο πήγαινε διότι η επιστροφή ήθελε ... Ζ4 2,5 και ... που να κοιμηθώ τωρα!!!
Τι ειναι αυτο που διαβασα?? Ζ4?? ΒΑΝ τωρα!!!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ε όχι ντε! Αλλο ένα 'διαφορετικό' αλλα επίσης υπέροχο αυτοκίνητο! Χθες ... πολιτισμικο σοκ έπαθα απο τις εναλλαγές στις θεσεις του συνοδηγού! Σημερα ένα Aveo γύρευα για να επανέλθω!
Θυμασαι πως έστριψε το QQ στο Lidl? Καμία σχέση με την στροφή της Ζ4! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ε όχι ντε! Αλλο ένα 'διαφορετικό' αλλα επίσης υπέροχο αυτοκίνητο! Χθες ... πολιτισμικο σοκ έπαθα απο τις εναλλαγές στις θεσεις του συνοδηγού! Σημερα ένα Aveo γύρευα για να επανέλθω!
Θυμασαι πως έστριψε το QQ στο Lidl? Καμία σχέση με την στροφή της Ζ4!TΙ ωραια που ειχε στριψει το QQ τοτε
-
Μου λείπει η coupe...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Φωτογραφία της δεν θα έχω μόνο διότι τα ραντεβού μαζί της ... νυχτερινά είναι! Παρόλ' αυτά ... η αναμνηση στην καρδια θα μείνει!Μου λείπει η coupe...
Τωρα έχω και φωτογραφία της!!! (Εστω αυτη!)
-
Η τρίτη γενιά της ML με τον κωδικό της «AMG» θα φέρει τα διακριτικά ML 63 και το παγκόσμιο ντεμπούτο της θα γίνει στο Los Angeles Auto Show του 2011.
Στην… καρδιά της τελευταίας δημιουργίας της AMG βρίσκεται ο ολοκαίνουριος V8 biturbo της Mercedes των 5,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 518 ίππους και 700 Nm ροπής! Και αν όλα αυτά σας ακούγονται λίγα και φτωχά, τότε υπάρχει και «AMG Performance Package» που αυξάνει την ιπποδύναμη στους 550 ίππους και τη ροπή στα 759 Nm!
Σύμφωνα με τη Mercedes-Benz από στάση στα πρώτα 96 km/h (0-60 mph) η ML 63 AMG του 2012 μπορεί να επιταχύνει σε 4,7 sec. για την... απλή έκδοση και σε 4,6 sec για αυτή με το «AMG Performance Package»! Στην πρώτη περίπτωση η τελική ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 km/h και στην δεύτερη περίπτωση πάλι ηλεκτρονικά περιορισμένη αλλά στα 280 km/h. Η μέση κατανάλωση καυσίμου και στις δύο περιπτώσεις κυμαίνεται σύμφωνα με τη Mercedes περί τα 14,7 lt/100 km.
Η ML 63 AMG είναι φυσικά εξοπλισμένη με σύστημα μόνιμης τετρακίνησης που μεταφέρει τη ισχύ κατά 40:60 ανάμεσα στον εμπρός και πίσω άξονα αντίστοιχα. Στο βασικό εξοπλισμό ανήκει και το κιβώτιο «AMG SPEEDSHIFT PLUS» των 7 σχέσεων το οποίο διαθέτει 3 προγράμματα λειτουργίας. Το Controlled Efficiency (C) είναι κατάλληλο για τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία καυσίμου, το Sport (S) και το Manual (M). Σύμφωνα με τη Mercedes πάντως το σύστημα ECO stop/start για τον κινητήρα που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό λειτουργεί μόνο αν έχει επιλεγεί το πρόγραμμα «C» στο κιβώτιο.
Για πρώτη φορά η πνευματική (AIRMATIC) σπορ ανάρτηση της AMG με τα ενεργά αμορτισέρ και ελατήρια (Adaptive Damping System «ADS») συνδυάζεται με το σύστημα «ACTIVE CURVE SYSTEM» της εταιρείας. Το συγκεκριμένο σύστημα διαθέτει και ενεργές αντιστρεπτικές ράβδους τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω άξονα με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη δυνατή στιβαρότητα του πλαισίου στις στροφές αναλόγως πάντοτε με τις συνθήκες οδήγησης.
Και στους τέσσερις τροχούς υπάρχουν αεριζόμενοι και διάτρητοι δίσκοι για το σύστημα πέδησης, ενώ το ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης είναι ειδικά σχεδιασμένο για την AMG και διαθέτει μεταβλητή υποβοήθηση ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος.
Εξωτερικά η ML 63 ξεχωρίζει από ολοκαίνουριο «body kit» με νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω και «ποδιές» στα πλαϊνά του αμαξώματος, τους «φουσκωμένους» θόλους των τροχών και τις 4 απολήξεις της εξάτμισης πίσω. Νέες είναι και οι ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών με ελαστικά 265/45 R 20 που ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό, ενώ προαιρετικά υπάρχουν και ζάντες 21 ιντσών με ελαστικά 295/35 R 21.
Στο εσωτερικό τώρα υπάρχουν νέα δερμάτινα καθίσματα, νέο σπορ τιμόνι 4 ακτινών, νέος πίνακας οργάνων, επενδύσεις αλουμινίου σχεδόν... παντού καθώς και νέα οθόνη LCD στον πίνακα οργάνων. Φυσικά και σε αυτό το σημείο αλλά και στο εξωτερικό δεν λείπουν και τα κατάλληλα λογότυπα της «AMG».
Η διάθεση της νέας ML63 AMG θα ξεκινήσει το πρώτο τετράμηνο του 2012.
http://www.e-go.gr/wmotors/articles.asp?catid=15919&subid=2&pubid=7178010
MERCEDES-BENZ FORUM