-
@dimsabas said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Έχουν ανακοινώσει τιμές για την Α-Class.
https://cartalk.gr/irthe-ananeomeni-merc-a-class-pos-dikaiologei-40-chiliarika/
Ναι το έχω δει, περιμένω τον κατάλογο και της CLA όπως και αναλυτικά εξοπλισμούς.
-
Καλησπέρα σας,
Είμαι κάτοχος mercedes a class W177, έχω παρατηρήσει στην οθόνη του ράδιο να εμφανίζετε η ένδειξη της φωνής και αυξομειώνετε μόνη της και οπτικά αλλα και ακουστικά χωρίς να ακουμπάω κάτι εγώ, το αμάξι είναι στην εγγύηση, το έχω πάει στο συνεργείο της αντιπροσωπίας 4 φορές για το ίδιο πρόβλημα, την τελευταία φορά άλλαξαν την μονάδα AUDIO MBUX η οποία μέχρι να έρθει απο Γερμανία περίμενα 2 μήνες και με είχαν με όχημα αντικατάστασης αλλά πάλι το πρόβλημα παραμένει. Επικοινώνησα με την αντιπροσοπεία και μου είπαν για ακόμα μια φορά το αμάξι να μπεί στο συνεργείο. Το αυτοκίνητο δεν έχει κλείσει χρόνο και τρέχω συνέχεια στο συνεργείο. Μπορεί κάποιος να μου πεί πώς να κινηθώ??
Σας ευχαριστώ -
@pantelos92 said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Καλησπέρα σας,
Είμαι κάτοχος mercedes a class W177, έχω παρατηρήσει στην οθόνη του ράδιο να εμφανίζετε η ένδειξη της φωνής και αυξομειώνετε μόνη της και οπτικά αλλα και ακουστικά χωρίς να ακουμπάω κάτι εγώ, το αμάξι είναι στην εγγύηση, το έχω πάει στο συνεργείο της αντιπροσωπίας 4 φορές για το ίδιο πρόβλημα, την τελευταία φορά άλλαξαν την μονάδα AUDIO MBUX η οποία μέχρι να έρθει απο Γερμανία περίμενα 2 μήνες και με είχαν με όχημα αντικατάστασης αλλά πάλι το πρόβλημα παραμένει. Επικοινώνησα με την αντιπροσοπεία και μου είπαν για ακόμα μια φορά το αμάξι να μπεί στο συνεργείο. Το αυτοκίνητο δεν έχει κλείσει χρόνο και τρέχω συνέχεια στο συνεργείο. Μπορεί κάποιος να μου πεί πώς να κινηθώ??
Σας ευχαριστώκάθε πότε συμβαίνει ?
έχω mazda και έχει επιλογή να αυξάνεται η ένταση του ηχοσυστήματος ανάλογα με τον θόρυβο του κινητήρα και των τροχών. Βέβαια δεν βγαίνει ένδειξη της έντασης.
Υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο και στο δικό σου? -
@gtsartsal said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Καλησπέρα σας,
έχω mazda και έχει επιλογή να αυξάνεται η ένταση του ηχοσυστήματος ανάλογα με τον θόρυβο του κινητήρα και των τροχών. Βέβαια δεν βγαίνει ένδειξη της έντασης.
Υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο και στο δικό σου?Καταλαβαίνω αυτο που λές αλλα Δεν είναι το ίδιο γιατί και σταματημένος που είμαι οπτικά στην οθόνη τρεμοπαίζει η ένταση σαν τρελή
-
Καλησπέρα σας,
Υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο και στο δικό σου?Καταλαβαίνω αυτο που λές αλλα Δεν είναι το ίδιο γιατί και σταματημένος που είμαι οπτικά στην οθόνη τρεμοπαίζει η ένταση σαν τρελή
Λογικά αφού σου έχουν αλλάξει όλη την μονάδα και δεν έστρωσε , μήπως το κουμπί της έντασης στο τιμόνι είναι ελαττωματικό και κάνει χάλια επαφή.
-
Καλησπέρα σας,
Λογικά αφού σου έχουν αλλάξει όλη την μονάδα και δεν έστρωσε , μήπως το κουμπί της έντασης στο τιμόνι είναι ελαττωματικό και κάνει χάλια επαφή.
Τις πρώτες φορές που το πήγα πριν αλλάξουν την μονάδα τους ζήτησε το εργοστάσιο της Γερμανίας να ελέγξουν τα κουμπία της έντασης του τιμονιού αλλα και του touchpad που έχει στην μέση αλλα ηταν κομπλε
-
Έχει κανείς τους όρους του mobiloLife (ταξινόμηση προ του 2008) και τις παροχές που αυτό δίνει;
https://www.mercedes-benz.gr/passengercars/services/breakdown.html
Εδώ κάνει αναφορά αλλά όχι για το mobilolife.
Έχει κάνει κανείς χρήση του; -
-
Οποίος ξέρει τι είναι ας γραψει! Κάναμε ωραία βόλτα πάντως!
-
-
-
Ναι αυτό είναι σίγουρα, η εταιρεία είναι αυτή που γράφεις!
-
Προσγείωση Βιέννη θα το δω σε λίγο παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
-
-
Πρόσφατα αγόρασα ένα w205 και θέλω να αλλάξω ζαντολαστιχα
Φοράει 18άρες AMG ασύμμετρες με ελαστικά 225/45/r 18 μπροστά και 245/40/r 18 πίσω 7,5 μπροστά και 8,5 πίσω
Θα έχω καπιο θέμα αν βάλω 17άρες γνήσιες και αυτές από w205 με ελαστικά 225/50/r 17 μπροστά-πίσω?
Με έχει σκαλώσει που τώρα φοράει διαφορετική διάσταση ελαστικών αν ήταν η ίδια το ξέρω δεν υπήρχε θέμα -
@kostas_k said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Φοράει 18άρες AMG ασύμμετρες με ελαστικά 225/45/r 18 μπροστά και 245/40/r 18 πίσω 7,5 μπροστά και 8,5 πίσω
Θα έχω καπιο θέμα αν βάλω 17άρες γνήσιες και αυτές από w205 με ελαστικά 225/50/r 17 μπροστά-πίσω?
Με έχει σκαλώσει που τώρα φοράει διαφορετική διάσταση ελαστικών αν ήταν η ίδια το ξέρω δεν υπήρχε θέμαΠοιά έκδοση κινητήρα είναι;
Αν το δικό σου W205 βγαίνει και με τις 17αρες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Ίσως να σε ξενίσει απλά ορισμένες φορές και υπό πίεση και κυρίως στην βροχή ένα ανεπάισθητο αλάφρωμα του πίσω άξονα - καθόλου ανησυχητικό αφού ούτε το ESP θα αγχωθεί - καθώς τα 245/18 κρατάνε τους πίσω τροχούς πεισματικά στον δρόμο και όσο γκάζι και να δώσεις με 150-180 άλογα.
Απο την άλλη χωρίς ESP θα έχει και ένα λίγο μεγαλύτερο περιθώριο για παιχνίδι η ουρά με τα 225 17 άρια.
-
@vagkirk said in MERCEDES-BENZ FORUM:
@kostas_k said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Με έχει σκαλώσει που τώρα φοράει διαφορετική διάσταση ελαστικών αν ήταν η ίδια το ξέρω δεν υπήρχε θέμαΠοιά έκδοση κινητήρα είναι;
Αν το δικό σου W205 βγαίνει και με τις 17αρες δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Ίσως να σε ξενίσει απλά ορισμένες φορές και υπό πίεση και κυρίως στην βροχή ένα ανεπάισθητο αλάφρωμα του πίσω άξονα - καθόλου ανησυχητικό αφού ούτε το ESP θα αγχωθεί - καθώς τα 245/18 κρατάνε τους πίσω τροχούς πεισματικά στον δρόμο και όσο γκάζι και να δώσεις με 150-180 άλογα.
Απο την άλλη χωρίς ESP θα έχει και ένα λίγο μεγαλύτερο περιθώριο για παιχνίδι η ουρά με τα 225 17 άρια.
Είναι μικρό είναι 1.6d με 122ps.. δεν είναι αυτό που λέμε βάζει φωτιά στο δρόμο γιαυτό και θέλω να του βάλω 17άρες γιατί η 18 με 245 κιόλας λάστιχο θεωρώ πως είναι υπερβολή...
-
@w202-amg και @mastoras78 που αν δεν κάνω καθώς έχετε κάποιο W203 στην κατοχή σας θέλω την βοήθεια σας.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι στο @ουτ@@ δείχνει η βέργα στάθμης λαδιού.
Να φανταστείτε νόμιζα πως...δεν έχει βέργα λαδιού όπως το R171 και ψάχνοντας στις πληροφορίες στην οθόνη για την ποσότητα λαδιού δεν βρήκα τίποτα και μετά έψαξα και είδα πως έχει βέργα.Και επειδή δεν ήξερα πως έχει βέργα δεν το είχα δει ποτέ πως δείχνει μετά από αλλαγή για να έχω μέτρο σύγκρισης.
Μου έχουν πει πως κοντά στα 10.000 θέλει συμπλήρωση έως και λιτρο και επειδή την κοπανισα και δεν έκανα service είπα να του ρίξω μια ματιά και... τρομοκρατήθηκα.
Άδειο είναι;;;;
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω και τι λάδια παίρνει , 10w 40 αλλά δεν βγάζω άκρη με τις προδιαγραφές, 226.1 , 229 κάτι δεν θυμάμαι;;;
-
Φίλε @vagkirk ο πατέρας μου έχει w203 C200 αλλά εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι αν έχω ανοίξει ποτέ το καπό του. Τον ρώτησα για τη βέργα και τα λάδια και λέει ότι δεν έχει βέργα να μετράει τα λάδια, η μέτρηση γίνεται ηλεκτρονικά από το μενού.. Οκ μπορεί να έχει και να μη το ξέρει αν και δηλώνει σίγουρος
Αυτός παρκάρει σε οριζόντια θέση, πάει στο μενού, αρχίζει μετράει και σου λέει αν είναι σωστά η θέλουν συμπλήρωμα.
Manual του αυτοκινήτου έχεις? Δε γράφει τι λάδια παίρνει και άλλες πληροφορίες?
-
@mastoras78 said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Φίλε @vagkirk ο πατέρας μου έχει w203 C200 αλλά εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι αν έχω ανοίξει ποτέ το καπό του. Τον ρώτησα για τη βέργα και τα λάδια και λέει ότι δεν έχει βέργα να μετράει τα λάδια, η μέτρηση γίνεται ηλεκτρονικά από το μενού.. Οκ μπορεί να έχει και να μη το ξέρει αν και δηλώνει σίγουρος
Αυτός παρκάρει σε οριζόντια θέση, πάει στο μενού, αρχίζει μετράει και σου λέει αν είναι σωστά η θέλουν συμπλήρωμα.
Manual του αυτοκινήτου έχεις? Δε γράφει τι λάδια παίρνει και άλλες πληροφορίες?
Και εγώ αυτό είδα στο YouTube που το έψαξα και ισχύει για το SLK που έχει τον ίδιο κινητήρα, έχει μενού στην κεντρική οθονουλα πληροφοριών.
Αυτό δεν έχει τέτοια επιλογή και έχει βέργα λαδιού.
Το manual είναι στα Γερμανικά ,το σκαναρα με την κάμερα αλλά δεν έβγαλα άκρη με translate, αλλά λογικά είναι οι τελευταίοι αριθμοί οι προδιαγραφές.
Dünnflüssig-o.. a+25 keit.+77-+20+68-O40 10W-30 il
+15
Die Viskosität des Motoröls muss so gewählt
+59-20W-40
T15W-40
+50-10
20W-5C
15W-50
10W-60
werden, dass bei tiefen Temperaturen das
+41+32-
Starten und die Olversorgung der Schmier-
+23 10-
stellen noch möglich ist und dass bei hohenMotoröl
Angaben zu den Füllmengen finden Sie in der
Betriebsanleitung Ihres Fahrzeugs im Kapitel
Technische Daten.
Sie können jedes für Mercedes-Benz geprüfte
und freigegebene Pkw-Motoröl verwenden. Je
nach Motor, entsprechende Betriebsstoff-Vor-
schriften Blatt 229.1, 229.3, 229.31 oder 229. S
beachten.
Eine Liste der Motoröle, die nach den
Mercedes-Benz Betriebsstoff- Vorschriften Blatt
229. 1 1, 229.3, 229.31 oder 229.5 geprüft und
freigegeben sind, liegt in jedem Mercedes-Benz
Service-Stützpunkt aus. Außerdem tragen eini-
ge Ölgebinde Hinweise wie z.B.Freigegeben
nach MB- Blatt 229.1, 229.3, 229. 31 bzw.
MERCEDES-BENZ FORUM