-
Πιστεύω κι εγώ ότι είναι θέμα μπαταρίας. Τα τελευταία κρύα μου δημιούργησαν το ίδιο πρόβλημα σε δύο αυτοκίνητα. Το ένα τελείως νεκρό και στο άλλο να προσπαθεί ξεψυχισμένα να χτυπήσει ο συναγερμός. Βάζεις τη μπαταρία σε φορτιστή για μία μέρα και μετά θα λειτουργούν πάλι όλα μια χαρά.
Αρκεί βέβαια να έχεις πρόσβαση στη μπαταρία. Αν και είχα παλιότερα SLK, δε θυμάμαι αν η μπαταρία ήταν μπροστά ή στο πορτ. Είμαι βέβαιος ότι το βιβλιαράκι του κατασκευαστή θα σου λέει ακριβώς τι να κάνεις σε περίπτωση που η μπαταρία έχει αδειάσει τελείως. Όπως και με ποιον τρόπο θα έχεις πρόσβαση σε αυτή. Ψάξτο λίγο, δεν είναι κάτι δύσκολο για να σε αγχώνει. -
Αν έχει αδειάσει η μπαταρία με κάψιμο στοιχείου ,μόνο με booster θα πάρει μπροστά για να πάει συνεργείο.
-
426 Mercedes C-Class με diesel κινητήρες παραγωγής 2015-2017 ανακαλούνται στην Ελλάδα
https://www.autoblog.gr/2019/03/07/anak ... hn-ellada/
Mercedes-Benz GLC Coupe 2019
Η βασική βενζινοκίνητη έκδοση, GLC 200 εφοδιάζεται με τετρακύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρου προσφέροντας 197 ίππους και 320 Nm ροπής
https://www.in.gr/2019/03/20/auto/merce ... ki-eyfyia/
-
θεωρείται ο καλύτερος κινητήρας τού κόσμου σε αυτοκίνητο παραγωγής ???????
1991 cc με απόδοση 421 ιπππους ?????
μπράβο στη mercedes ...
https://www.zougla.gr/automoto/news/art ... tou-kosmou -
Και της Volvo o T8 407 βγαζει απο 2000,με την αρωγη ηλεκτροκινητηρα βεβαια...
-
Με τεχνογνωσία από την F1 , συναρμολογημένος στο χέρι. Εκπληκτικά νούμερα σε τέτοιο κυβισμό , λογικά με μεγάλη συμπίεση και υψηλό στροφαρισμα.
Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
420 άλογα, 50 κιλά ροπής, νούμερα που πετυχαίνουν οι φτερούγες με λάιτ σκάλισμα εδώ και 20 χρόνια. Μάλλον και με καλύτερη αξιοπιστία από τη Mercedes. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, με πολύ υψηλότερη κατανάλωση και ρύπους.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
420 άλογα, 50 κιλά ροπής, νούμερα που πετυχαίνουν οι φτερούγες με λάιτ σκάλισμα εδώ και 20 χρόνια. Μάλλον και με καλύτερη αξιοπιστία από τη Mercedes. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, με πολύ υψηλότερη κατανάλωση και ρύπους.Νταξει καμία επαφή τα χαζοσκαλισματα με αυτό το μοτέρ. Επίσης και η αξιοπιστία και η οδηγησιμοτητα του δεν έχει σχέση με τις αλχημειες.
-
Οδηγησιμότητα συμφωνώ. Αλλά για την αξιοπιστία, θα βγάλει το αστέρι τόσα χρόνια ξύλο σε κόντρες, πίστες και βουνά; Με όσα μάς δείχνει μέχρι τώρα η μάρκα, ούτε για πλάκα.
-
Όταν βγάζει ένα μοτέρ 600-700 άλογα από το κάθε ένα εμπειρικο συνεργείο που ασχολειται με tuning ,
που είναι το περίεργο τεχνικά να βγάλει μια σοβαρή αυτοκινητοβιομηχανία ένα δίλιτρο μοτέρ με 420 άλογα και να καλύπτει νόρμες ρύπων ?? Εντυπωσιακό είναι καθαρά από τους μανατζαρεους που αποφάσισαν να το βγάλουν στη παραγωγή .Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οδηγησιμότητα συμφωνώ. Αλλά για την αξιοπιστία, θα βγάλει το αστέρι τόσα χρόνια ξύλο σε κόντρες, πίστες και βουνά; Με όσα μάς δείχνει μέχρι τώρα η μάρκα, ούτε για πλάκα.Γιατί τι έχει δείξει μέχρι τώρα η μαρκα? Τα μοτερ της amg μια ζωή δεν ήταν πουσαρισμενα και εβγαζαν χιλιόμετρα σαν ταξί πλην αυτού. Τα δε της μερκ κανα θεμα με λαδοπαγιδες, καλωδιωση παλαιοτερα και μια παρτίδα ελλατωματικες βαλβιδες το 2001.Α και ο κακος σχεδιασμος για αλλαγή μιζας στην πρώτη a class. Ολα αυτα σε ιστορία τα τελευταία 30 χρόνια που γνωρίζω. Οχι πίσω η μερκ σε αξιοπιστία κινητηρα, βγάζει ίσως τους πιο αξιόπιστους εδω και δεκαετίες.
Οσον αφορά το εν λόγω μοτέρ ο μαστρομητσος δεν το φτάνει ούτε σε 10 χρόνια. Δεν μ αρεσουν οι πιεσμενοι κινητήρες αλλά τα αναλογα μοτερ του μαστρομητσου σπανε καθε τρεις και λιγο και οι ιδιοκτήτες τους δεν το μαρτυρανε. (audi a4 avant φιλου 3-4 φορες σπασμένο, εχασα το μετρημα ) -
Τα φτιαγμενα δεν εχουν καταλυτες, εξατμισεις καμιναδες κ πετανε φλογιδια.
Το μερκ τι euro ειναι; -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το μερκ τι euro ειναι;Ρητορικό ? Το τρεχον, φυσικα
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Το μερκ τι euro ειναι;
Ρητορικό ? Το τρεχον, φυσικα
Για να δωσω εμφαση.
-
Οδηγησιμότητα συμφωνώ. Αλλά για την αξιοπιστία, θα βγάλει το αστέρι τόσα χρόνια ξύλο σε κόντρες, πίστες και βουνά; Με όσα μάς δείχνει μέχρι τώρα η μάρκα, ούτε για πλάκα.Πόσα χμ κάνουν ετησίως και σε τι διαδρομές?Με ποιες ταχύτητες?Εγώ πχ έχω παρατηρήσει οτι στην εθνική πχ τα περισσότερα από αυτά τα πειραγμένα πάνε δεξιά με 110-120 και εγώ τα περνάω στο χαλαρό με+++.
Τα παίρνουν κάθε μέρα στη δουλειά?
Θα μπορείς να πάρεις το οποιοδήποτε πειραγμένο από αυτά που αναφέρεις και να πας ας πούμε Ανκόνα-Πράγα οδικώς και όχι με οδική βοήθεια?
Από θόρυβο -κατανάλωση ρύπους τι παίζει?
Μπορείς να βάζεις οτι βενζίνη να΄ναι όπου βρεθείς?
Νομίζω ότι η σύγκριση που κάνετε με τα εμπειρικά συνεργεια Tuning(!) είναι λίγο άκυρη...
Aκόμα και τα ιαπώνικά εργοστάσια που είναι πολύ πιο αξιόπιστα απο τους Γερμανούς δεν έχουν ανέβει παραπάνω εργοστασιακά.Κάτι λέει αυτό,είναι πολυπαραγοντικό το θέμα... -
Είναι αστείο να συγκρίνουμε μοτέρ παραγωγής με κανονικά διαστήματα συντήρησης, εγγύηση κλπ με γαργαλημένα που θέλουν περιποίηση για να περάσουν κτεο.
-
Αχ, πού είσαι Dim και Νίκο, με αφήνετε να παλεύω μόνος μου. Εγώ δεν αναφέρομαι στα θηρία των 600-700 ίππων. Τα 420 άλογα είναι ένα κλειστό μοτέρ με λίγο μεγαλύτερη τουρμπίνα και πρόγραμμα. Σαν το 10άρι του Νίκου. Φουλ αξιόπιστο, ΚΤΕΟ κανονικά. Τώρα, αν πηγαίνει στην εθνική με 120, θα το κάνει για λόγους οικονομίας καυσίμου, όχι για να μη σκορπίσει.
Ξαναλέω, δε σημαίνει πως το μοτέρ της Μερκ δεν είναι καλό, αλλά όχι να το παρουσιάζουν ως τεχνολογικό θαύμα. -
Ποιός το παράγει αυτό το μοτέρ με τα 420 άλογα που είναι και euro 6.2; Τι διάστημα συντήρησης έχει;
-
Δεν ξέρω τι ρύπους είχε το 10άρι του Νίκου, σίγουρα χειρότερους από τα σημερινά. Συντήρηση η τακτική της Mitsubishi.
Αντίστοιχα νούμερα παίζουν και για τα STi, μην παρεξηγηθούν οι άλλες φτερούγες. -
Άρα καμία σχέση.
MERCEDES-BENZ FORUM