στο destinator 4800α που εχω, υπαρχει η δυνατοτητα δημιουργιας διαδρομης με στασεις. Το θεμα ειναι οτι σου φτιαχνει τη διαδρομη συμφωνα με τη σειρα στασεων που του λες εσυ. Υπαρχει η δυνατοτητα να του βαλεις τις πχ 4-5 στασεις που θες να κανεις, και μετα να σου υπολογισει τη βελτιστη διαδρομη απο την αφετηρια σου (δηλαδη με τι σειρα να πας σε αυτα τα 4-5 μερη ωστε να μη κανεις κυκλους)?
EDIT: υπαρχει η επιλογη 'βελτιωση' στο μενου εντος της διαδρομης με στασεις, αλλα πατωντας τη μου βγαζει μια κουλη διαδρομη:
αφετηρια Καμινια Πειραια
Βριλησια
Πειραικη
Κηφισια
2η σταση Καμινια (δυο δρομους διπλα απο την αφετηρια)
Σαρωνιδα
Δροσια
το οποιο ειναι 3 φορες ο κυκλος της Αττικης . Ειναι τοσο κουλη διαδρομη που στην αρχη νομιζα οτι η επιλογη 'βελτιωση' δεν δουλευε, αλλα το δοκιμασα βαζοντας τις στασεις στην πιο ακυρη σειρα που μπορουσα να φανταστω. Πατωντας το '¨βελτιωση' αλλαξε τη σειρα, αλλα την αλλαξε στην παραπανω σειρα που και παλι ειναι τουλαχιστον χαζη.
Ακομα και αν τυχον παιζει ρολο το οτι το εχω σεταρει να μου βγαζει τη συντομοτερη χρονικα αντι για χιλιομετρικα διαδρομη, δεν μπορει η παραπανω να ειναι η συντομοτερη, οσο κ αν χρησιμοποιει κεντρικους δρομους.