-
Μ' αυτή την οθόνη είναι σίγουρο ότι θα τρακάρεις.
-
ναι αλλά θα googlareis άμεσα τα τηλ των συνεργείων
πωωωω φαντάζεσαι ο πρόεδρος να γράφει στο 4τφ και απο την κίνηση?!!!!
δεν θα ξανασηκώσει κεφάλι ο server -
πληκτρολόγιο που έχει?
Πάντως αν βαλουν στο τιμόνι τίποτα shortcuts θα έχει πολύ πλάκα!
Δεν χρειάζεται και GPS, ελεώ Google maps. -
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
πληκτρολόγιο που έχει?Πάντως αν βαλουν στο τιμόνι τίποτα shortcuts θα έχει πολύ πλάκα!
Δεν χρειάζεται και GPS, ελεώ Google maps.Bρισκονται σε συνεργασια με την apple ,ωστε να βαλουν κουμπια σαν του ipod..
-
Ωραία, πουθενά λόγος για 3άρα Facelift
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Προφανως δεν εχεις τους καταλληλους codecs.
Googlaρισε ' Κ lite codecs' και εγκαταστησε το.
Προτεινω media player classic.Αφού δεν έπαιξε με vlc..
Εμενα παιζει κανονικα παντως με mpc.
Κατέβασα και προγραμματάκι να το κάνω convert σε AVI...και πάλι δε δούλεψε! Παίζει ήχο αλλά δε δίχνει εικόνα!
Τι να κάνω? Καμιά ιδέα?
-
Niko κανε αυτο που ειπα παραπανω.
Κατεβασε το media player clasic και τα codecs. -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Προχθές παρέδωσε πνεύμα το μοτέρ ενός γνωστού με Μ3 Ε46....
Το αυτοκίνητο είχε 54.000χλμ(γνήσια) και ήταν μοντέλο 2004..
Λυπάμαι που το αγαπημένο(που θα είναι πάντα αγαπημένο) μου αυτοκίνητο έχει μερικά 'κουσούρια'...
Νάσο τώρα πιστεύω να κατάλαβες τι εννοούσα προχθές......αυτά τα αυτοκίνητα θέλουν πολλούς συμβιβασμούς....
Και του MICZ η Μ3 πιστεύω οτι ήταν θέμα τύχης που με 100.000χλμ δεν πρόλαβε να βγάλει κάποιο πρόβλημα.Ολα τα σπορ αυτοκίνητα δε θέλουν τη φροντίδα τους ?
Πχ. το Evo (μέχρι τουλάχιστον το ΙΧ) θέλει service κάθε 5000 ή 7500 δε θυμάμαι καλά.
Εκτός και αν εννοείς πως οι Μ το παραξηλώνουν -
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Niko κανε αυτο που ειπα παραπανω.
Κατεβασε το media player clasic και τα codecs.Windows Media Player classic? Της Microsoft? Αυτόν έχω...κατέβασα και κάτι codecs και το άνοιξα με τον MP της MS αλλά δεν έπαιξε.
-
Eχεις PM!
-
Εννοεί ότι οι Ε46 σπάνε! Ότι όλα τα αμάξια θέλουν φροντίδα, ε, αυτό πια είναι δεδομένο. Τα EVO δεν έχουν αντίστοιχο πρόβλημα.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Ωραία, πουθενά λόγος για 3άρα Faceliftαυτη την απορια την εχω και γω..ποτε θα κυκλοφορησει η facelift 3ara..?οσοι θελουν να παρουν τη Μ3 σενταν που..διαφημιζεται με τη τωρινη της εμφανιση τι κανουν?λογικα περιμενουν...στον ασσο και στην τριαρα τα εχει κανει λιγο κwλΟ η BMW με τiς διαφορετικες-χρονικα-αλλαγες σε εμφανιση και κινητηρες...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Προχθές παρέδωσε πνεύμα το μοτέρ ενός γνωστού με Μ3 Ε46....
Το αυτοκίνητο είχε 54.000χλμ(γνήσια) και ήταν μοντέλο 2004..
Λυπάμαι που το αγαπημένο(που θα είναι πάντα αγαπημένο) μου αυτοκίνητο έχει μερικά 'κουσούρια'...
Νάσο τώρα πιστεύω να κατάλαβες τι εννοούσα προχθές......αυτά τα αυτοκίνητα θέλουν πολλούς συμβιβασμούς....
Και του MICZ η Μ3 πιστεύω οτι ήταν θέμα τύχης που με 100.000χλμ δεν πρόλαβε να βγάλει κάποιο πρόβλημα.Ολα τα σπορ αυτοκίνητα δε θέλουν τη φροντίδα τους ?
Πχ. το Evo (μέχρι τουλάχιστον το ΙΧ) θέλει service κάθε 5000 ή 7500 δε θυμάμαι καλά.
Εκτός και αν εννοείς πως οι Μ το παραξηλώνουνKamia sxesh h synthrhsh mias M3 E46 me ena EVO IX.(milame gia normal aftokinita)
Otan pas mia M3 gia service....prepei na eisai proetoimasmenos psixologika. -
Ο χρήστης trancer έγραψε:
Ωραία, πουθενά λόγος για 3άρα Facelift
αυτη την απορια την εχω και γω..ποτε θα κυκλοφορησει η facelift 3ara..?οσοι θελουν να παρουν τη Μ3 σενταν που..διαφημιζεται με τη τωρινη της εμφανιση τι κανουν?λογικα περιμενουν...στον ασσο και στην τριαρα τα εχει κανει λιγο κwλΟ η BMW με τiς διαφορετικες-χρονικα-αλλαγες σε εμφανιση και κινητηρες...
Η BMW διατηρεί ένα στάνταρ 7-8 χρόνια κύκλο ζωής για τα αυτοκίνητά της...κάπου στο μέσο έρχεται ένα facelift.
Θα ανανεωθεί και η Μ3 sedan όπως έγινε και στη πρόσφατη ανανέωση της 5άρα...που δέχτηκε και το facelift και η Μ5.
-
Nα ρωτήσω, οι 46αρες Μ3 δλδ τι παθαίνουν;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα ρωτήσω, οι 46αρες Μ3 δλδ τι παθαίνουν;Ποιος ξέρει, ίσως να σου λένε τα ίδια με το σέρβις της ΗΡ. Δηλαδή, ότι και να έχει χαλάσει 'τιμή ανταλλακτικού ίση με τη τιμή του καινούριου αυτοκινήτου'.
-
ενταξει... service HP ειναι ενας μυθος στην ελλαδα, ενταξει? αποκλειεται να σου ειπαν κατι τετοιο, γιατι αποκλειεται να καταφερεις να μιλησεις μαζι τους!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα ρωτήσω, οι 46αρες Μ3 δλδ τι παθαίνουν;To βασικό τους προβλημα ήταν τα μέταλλα των μπιελών που παρέδιδαν το πνεύμα...αλλά είχε κάνει ανάκληση η BMW για αυτό και η αλλαγή τους (είτε προληπτικά είτε εάν είχες το προβλημα) γινόταν δωρεάν. Άλλα σημαντικά προβλήματα δεν έχω ακούσει να έχουν.
-
BMW FORUM