Feb 20, 2008, 12:01 PM

Ο χρήστης pad έγραψε:
Γιατί,το evo βλέπεται?

Ελα ντε... Αλλά το STI πρέπει να είναι το ασχημότερο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί... (απόψεις ε ?)

Καταρχήν είμαι σίγουρος οτι γενικότερα η bmw σαν εταιρία δεν σε πολυενθουσιάζει..

Οχι, ίσα-ίσα, τη θεωρώ εξαιρετική εταιρία με άριστη μηχανολογία (μαζί με τη Honda κορυφαίες), στόχευση στα προϊόντα της, άποψη και χαρακτήρα.

Αυτό που χαλάει είναι το σύνηθες κοινό των BMW (οι αναγνώστες του παρόντος thread εξαιρούνται φυσικά 😞 κάγκουρες, επιδειξίες, 'φραγκάτοι-επιτυχημένοι', μανάβηδες με Χ5 4.4/4.8, νταβατζήδες με M3 cabrio εισαγωγή από Γερμανία (ή και τροπέτο) κτλ. Ελπίζω να με πιάνεις.

Τα 'κουσούρια' είναι πολλά και τώρα είναι ακατάλληλη στιγμή για να τα γράψω(είμαι πηγμένος στη δουλειά )

Οταν βρεις λίγο καιρό...

Πάντως, κατα την γνώμη μου πάντα, ο συνειδητοποιημένος αγοραστής BMW(εξαιρούντε οι ψευτοbmw) δεν λέει ' Να πάρω bmw?|'
αλλά 'ΘΑ πάρω bmw '
Όπως φαίνεται το βλέπεις σαν εναλακτική λύση....δεν έχεις την κάψα,άσε που στο παρελθόν είχες δηλώσει οτι δεν σε πολυενθουσιάζουν.
Φιλικά

Δε με πολυενθουσιάζουν οι BMW που αγοράζουν οι περισσότεροι, κάτι 116. 316, κάτι Χ3... Περισσότερο λόγω αυτών που αναφέρω παραπάνω.

Οντως δεν έχω 'την κάψα', όντως την αντιμετωπίζω σαν εναλλακτική. Εγώ rally replica γούσταρα αλλά να μπορώ να πηγαίνω και την κόρη μου βόλτα. Αλλοίμονο όμως, οποιαδήποτε Μ είναι respect -ακόμα και οι τελευταίες, που είναι πολύ βαριές για τα γούστα μου.

Αλλά το λες σα να ήταν η BMW κάπως 'κάβλα' και μόνο, σαν ιδέα (πως λέμε ...Alfa Romeo ? ), σα να παραγνωρίζεις το πόσο καλά αυτοκίνητα είναι ασχέτως προτιμήσεων μάρκας (που δεν έχω σε καμία απολύτως, ούτε καν σε Ferrari).