-
Dear Santa,
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ζηλευεις;;; Ικεα -
Πήγα χθες μια βόλτα από τη BMW Essen και είδα από κοντά τη σειρά 5 GT, X6, 6 coupe κ 6 4θυρη.
Μου φάνηκαν κάπως στενά, τα περίμενα λίγο πιο άνετα για να πω την αλήθεια...Ιδού και η 6άρα
Και κάτι ελκυθράκια για τα παιδιά στη νέα 3άρα kombi που ομολογουμένως φέρνει κάπως την 5άρα kombi:
πέρα από αυτό πήρα 5 καθαριστικά με 50% έκπτωση καθώς τα είχαν για ξεπούλημα όλα...
-
Εχω ξαναγραψει ποσο μ αρεσει και στο θεμα της αλλα η 6αρα gran coupe ειναι για εμενα στις top καλοσχεδιασμενες bmw ιστορικα μην πω...
Απιστευτη.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχω ξαναγραψει ποσο μ αρεσει και στο θεμα της αλλα η 6αρα gran coupe ειναι για εμενα στις top καλοσχεδιασμενες bmw ιστορικα μην πω...
Απιστευτη..Επιβεβαιώνω (και πάλι).
Οι φωτογραφίες την αδικούν πολύ.
-
Παρα πολλες φωτογραφιες της σε διαφορα χρωματα σε εξαιρετικη αναλυση.. Μια μπλε για μενα.
http://www.6post.com/forums/showthread.php?t=622073 -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Dear Santa,manual
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Dear Santa,
manual
Εγώ manual θέλω
-
Dear Santa,
manual
-
Dear Santa,
manual
auto
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Πήγα χθες μια βόλτα από τη BMW Essen και είδα από κοντά τη σειρά 5 GT, X6, 6 coupe κ 6 4θυρη.
Μου φάνηκαν κάπως στενά, τα περίμενα λίγο πιο άνετα για να πω την αλήθεια...Η αλήθεια ειναι οτι οι περισσότερες BMW που έχω μπει, δεν έχουν το εσωτερικό πλάτος που αναλογεί στο μέγεθός τους.
Ρωτήστε τον Κούκο να σας πει για την πλάκα που έπαθε όταν αγόρασα τα μπάκετ που είχε στην κουπέ του και ενώ με κορόιδευε οτι πρέπει να πάρω πριόνι για να τα χωρέσω στο Σαξο τελικά χώρεσαν πιο άνετα απ' οτι στη δική του.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μου φάνηκαν κάπως στενά, τα περίμενα λίγο πιο άνετα για να πω την αλήθεια...Η αλήθεια ειναι οτι οι περισσότερες BMW που έχω μπει, δεν έχουν το εσωτερικό πλάτος που αναλογεί στο μέγεθός τους.
Ρωτήστε τον Κούκο να σας πει για την πλάκα που έπαθε όταν αγόρασα τα μπάκετ που είχε στην κουπέ του και ενώ με κορόιδευε οτι πρέπει να πάρω πριόνι για να τα χωρέσω στο Σαξο τελικά χώρεσαν πιο άνετα απ' οτι στη δική του.
Στις προηγουμενες 1 και 3 αυτό καρα-ίσχυε. Ειδικά το καθισμα της 1 είναι τοσο στενο που οι ωμοι βγαινουν απεξω, και τοτε μονο καταλαβαίνεις πως είσαι πιο κοντα στο συνοδηγο απο οσο νομίζεις.
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
Στις προηγουμενες 1 και 3 αυτό καρα-ίσχυε. Ειδικά το καθισμα της 1 είναι τοσο στενο που οι ωμοι βγαινουν απεξω, και τοτε μονο καταλαβαίνεις πως είσαι πιο κοντα στο συνοδηγο απο οσο νομίζεις.
αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό...
Ειδικά αν θες να ρίξεις γκόμενα που κάθεται στο συνοδηγο.
-
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... -_E36.html
δεν εχω να σχολιασω κατι...κριμα που δεν εχει καπου τη συνεχεια...
-
Ε ρε και να το ξαναφτιάξει και να του μείνει καμιά βίδα στα χέρια στο τέλος και να ψάχνει από που του λείπει
-
Δε φαίνεται ιδιαίτερα γεροδεμένο το αμάξωμα.
Πώς ήταν αυτό στο Euro NCAP; Δε θα παραξένευε αν ήταν πάτος. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πώς ήταν αυτό στο Euro NCAP; Δε θα παραξένευε αν ήταν πάτος.
Πάτος ήταν η Ε36 (1 ή 1,5 αστέρι αν θυμάμαι καλά)
-
-
Nikos!
Κοιτα την πρωτη φωτο!
viewtopic.php?f=11&p=2665836#p2665836 -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Nikos!
Κοιτα την πρωτη φωτο!
viewtopic.php?f=11&p=2665836#p2665836Δεν είναι si.
Υπάρχουν φωτό του πίσω μέρους?
(Είχα γράψει αν υπάρχουν φωτο απο πίσω αλλα το διόρθωσα μη παρεξηγηθουμε )
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
BMW FORUM