-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καταρχάς δε με άφησε να το πάω βόλτα.
Γι' αυτό και μόνο μακριά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι ακριβώς λέει αυτό και μόνο...?
Πέραν του να μην γουστάρει να οδηγεί ο κάθε άσχετος το αυτοκίνητο του...Έχεις κολλήσει με τη 330i.
Σε γκαζια παντως ειναι αρκετα κοντα νομιζω.
Κοντά (αλλά και πάλι πίσω) είναι η 335, όχι η 330.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
+1
@morpeus
Ειναι ολο το πακετο. Καταρχας, τον ξερει τον τυπο απο προπονηση με καρτ. Ενα το κρατουμενο. Κανουν δηλαδη και οι δυο καρτ, ο Νικος εχει αγωνιστικο, το ξερει πολυ καλα, και αρα δεν ειναι ουτε τυχαιος ουτε ασχετος...
Επιπλεον εχει ηδη ενα ψαγμενο και ακριβο τουλαχιστον στην χρονια παραγωγης του αυτοκινητο. Δεν ειναι ουτε ασχετος, ουτε κακομοιρης λιγουρης στο παρακαλετο του στυλ, 'να το παω μια βολτα?, ε?'. Επρεπε ο τυπος -εφοσον το πουλαει, και ο υποψηφιος ειναι και γνωστος, με ολα τα προαναφερθεντα- να του το δωσει απο μονος του...
Τρια ειναι τα τεινα για εμενα. Ή το παιζει 'ιστορια' και καλα 'ειμαι ο γ@μ@ω, δεν υπαρχει αλλος σαν και εμενα', ή το αυτοκινητο εχει κατι, και δεν θελει να αποκαλυφθει, ή ο τυπος δεν ξερει αν πραγματικα θελει να το πουλησει, και καθε τρεις και λιγο αλλαζει γνωμη... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Έχεις κολλήσει με τη 330i.
Σε γκαζια παντως ειναι αρκετα κοντα νομιζω.
Κοντά (αλλά και πάλι πίσω) είναι η 335, όχι η 330.
Ναι για την 335i εννοουσα, παροτι ακομα και τα γκαζια αυτα σιγουρα βγαινουν διαφορετικα...
Περισσοτερο cruiser και αρχοντικο , γρηγορο GT coupe η 335i , πιο απολυτη, πιο αμεση στις αντιδρασεις, με μοτερ...πριονοκορδελα η M3 E46...Απλα μου εχει κολλησει οτι πλεον ειναι σχετικα παλαια για να την ψωνισει καποιος που ηδη εχει κατι νεοτερο, σαφως υποδυεστερο σε γκαζι και συγκινησεις, αλλα απο την αλλη ουτε καν μετριο, ειτε οδηγικα, ειτε εμφανισιακα... Ειναι καθαρα υποκειμενικο βεβαια, παραδεχομαι οτι η πιο συγχρονη -αλλα και καλη- εμφανιση για εμενα αποτελει αρκετα σημαντικο παραγοντα...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Τι ακριβώς λέει αυτό και μόνο...?
Πέραν του να μην γουστάρει να οδηγεί ο κάθε άσχετος το αυτοκίνητο του...O κάθε άσχετος θα σκάσει τα ωραία του ευρουλάκια και ειναι φυσικό να δικαιούται να το δοκιμάσει αν του αρέσει. Δεν έχουν όλοι την τύχη να έχουν φίλους/γνωστούς με Μ3 για να έχουν άποψη για το αυτοκίνητο. Εκτός αν δίνουν πουθενά Μ3 για test drive και δεν το ξέρω. Αλλά και να το έδιναν, πιθανότατα δε θα είχε καμία σχέση με αυτό εδώ, στο οποίο θεός ξέρει τι χρήση έχει γίνει και μια βόλτα μπορεί να εμφανίσει κάποιες αδυναμίες, όπως είπε ο Γρηγόρης.
-
Θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και θα προτείνω αυτό :
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1104262/Φαίνεται πολύ προσεγμένο
Βέβαια πας σε άλλη κατηγορία αλλά έχεις ίσως ένα από το πιο όμορφα και διαχρονικά σχέδια που έβγαλε η BMW -
το συγκεκριμενο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!
-
@ Γρηγόρη (Κ)
Αν είναι να κάνω τη κίνηση, θα τη κάνω για SMG.Είναι πιο παλιό, αλλά είναι Μ3 και δεν έχει καμιά σχέση ούτε με τη 330i (προφανέστατα, 80 άλογα διαφορά έχουν) ούτε με τη 335i.
Όσο για τη βρώμικη «2005» που έβαλες, κοίτα καλύτερα. Οι CS έχουν άλλο τιμόνι. Τέσπα, δεν έχει κανένα νόημα γιατί δε πρόκειται να πάω να τη δω. Είναι έμπορος και το αμάξι είναι μες τη μπίχλα.
Επίσης, πισωγύρισμα από ποια άποψη είναι? Καλή χρυσή η si, αλλά εδώ μιλάμε για Μ3…και κάπου εκεί τελειώνουν όλα. Καλά λέει ο Στέφανος.
Τη CSL ξέχνα τη. Δεν είναι καθημερινό αυτοκίνητο, δε ξέρω αν υπάρχουν αυθεντικές στην Ελλάδα και μια που λέει ότι είναι αυθεντική (αυτή που έβαλα πιο πριν, για «γνώστες») την έχει όσο Μ3 Ε92.
Τη CS που έβαλα θα τη κοιτάξω.
@ Άρης βασανίζομαι ρε φίλε…άστα. Ζόρι, πολύ!
@Μάνο θα το δω το CS. Άστον να ψηθεί λίγο. Το έχει κάνα 6μηνο αγγελία και μιλήσαμε, θέλει να το δώσει. Ήταν να πάω σήμερα, αλλά κάτι έκατσε και το βλέπω από βδομάδα.
Η CS είναι η υπέρτατη Ε46 Μ3. Όπως τα λέει ο Μάνος.
@ audipassion …όπως το έχω σκεφτεί. Κρατάω το Μ3 και δίνουμε το 500άκι για C3 diesel και τέλος.
@D1FF …πάμε πολύ ψηλά. Είναι άριστο, μέλος του φόρουμ, αλλά όχι.
Τέσπα, περιμένω απάντηση κι αν δε κάτσει δε πειράζει.
Δε βιάζομαι.
Άλλωστε θέλω λίγο χρόνο να το δουλέψω, να το χωνέψω κλπ.
Πάντως ξενέρωσα λίγο που δε μου το έδωσε να το οδηγήσω. Ίσως στο δεύτερο βήμα μου το δώσει. Θα δούμε...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πάντως ξενέρωσα λίγο που δε μου το έδωσε να το οδηγήσω. Ίσως στο δεύτερο βήμα μου το δώσει. Θα δούμε...Παρακαλετό μ..νί, ξινό γ...σι Νίκο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πάντως ξενέρωσα λίγο που δε μου το έδωσε να το οδηγήσω. Ίσως στο δεύτερο βήμα μου το δώσει. Θα δούμε...
προσωπικά δε θα μου φαινόταν και περίεργο. Είναι ιδιώτης και όχι έμπορος. Δε σου αρνήθηκε να το πάτε για έλεγχο. Να το οδηγήσεις δε σε άφησε.
Επίσης αν 1 στο 1.000.000 γίνει τρακάρισμα που φταις εσύ ή δεν ξέρω κι εγώ τι πάει στραβά, σιγά μετά μην το αγοράσεις και μάλιστα τρακαρισμένο.Προσωπικά τουλάχιστον δε θα άφηνα κανέναν να το οδηγήσει αν δεν μου είχε δώσει μια προκαταβολή, μια εγγύηση ή δεν ξέρω κι εγώ τι και του τα δίνεις πίσω αν δεν του έκανε το αμάξι (τη περίπτωση ζημιάς πας να εξασφαλίσεις και όχι το να του φας λεφτά).
Επίσης στην περίπτωση του χειροκίνητου, αν κάνει ο άλλος μ@Λ@κίες και σου καρφώσει καμιά ταχύτητα και 'φίλε δε μου κάνει τελικά', θα τρέχεις να επισκευάσεις τη μ@λ@κί@ του άλλου.οπότε για μένα καλά κάνει και δε δίνει το αμάξι τουλάχιστον αβλεπή γιατί απλά ο άλλος ήταν εν δυνάμη αγοραστής. Ίσως να το θεωρούσα και πλεονέκτημα γιατί δεν μπήκε ο καθένας μέσα να το σκίσει να δει (και καλά?) αν πάει καλά ή αν έχει πρόβλημα ή δεν ξέρω κι εγώ τι θέλει να δει.
Τέλος... ξέρεις πόσοι θα περάσουν να 'δουν' το αμάξι 'για να το αγοράσουν' μέχρι να το αγοράσει κάποιος πραγματικά?
Στην περίπτωση πώλησης του αυτοκινήτου του πατέρα μου (που δεν ήταν και Μ3 ή κανένα sports car), πέρασαν μέσα σε ένα μήνα πάνω από 10 άτομα όπου όλοι ζητούσαν βόλτα, ελάχιστοι ήταν σοβαροί, κανένας τους δεν ήθελε να δώσει χρήματα ως 'εγγύηση' ακόμα κι αν τους έκοβες απόδειξη, κανείς δεν ήθελε να βγάλει ασφάλιση ημέρας. Δεν αρνήθηκε να το πάνε μαζί για έλεγχο οπουδήποτε. Απλά δεν δεχόταν να το 'καβαλήσει' κάποιος χωρίς να υπάρχει στοιχειώδης ασφάλιση ή εξασφάλιση σε περίπτωση γκαντεμιάς (ή πές το όπως θες). Περιττό να πω πως τελικά ΚΑΝΕΝΑΣ από όλους όσους το είδαν δεν το πήρε γιατί....'θα το σκεφτώ και θα σε πάρω να σου πω' και το δώσαμε στο τέλος του μήνα με ανταλλαγή σε μάντρα για να πάρει ο father το επόμενο .Φαντάσου τώρα να έχεις το αμάξι 6 μήνες σε αγγελία ή και παραπάνω. Πρέπει να έχει περάσει η 'μισή Αθήνα' από κει πέρα για 'βόλτα'.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
...
Πολυ τα ψειριζεις τα πραγματα φιλε Καβουρα και δεν ειναι ετσι. Ολο αν ,αν ,αν.
Για να πουλησεις σημερα στηνεις και κωλο αλλιως καθεσαι και πατας το κουμπακι της ανανεωσης στο car.gr καθε 3 μερεςΕπιπλεον τι αμαξι πουλαγε ο πατερας σου που ηθελαν ολοι βολτα και δεν τους αφηνε? Πιτσιρικαδες ερχοντουσαν? Φανταζομαι οτι θα ηταν κανα μεγαλο οικογενειακο σενταν οπου συνηθως ερχονται πιο κατασταλαγμενοι και μεγαλοι σε ηλικια υποψηφιοι αγοραστες
Και ειδες και μονος σου οτι αυτη η μιζερια και δεν πιανει και αναγκαστηκες να το δωσεις σε μαντρα για ενα ξεροκομματο. Ενω αν ησουν σωστος θα χες κερδισει το νταβατζιλικι του μαντρα. Εκτος αν σου περισσευουν και δεν σε απασχολει να χαριζεις την περιουσια σου
-
- πολλά στον κάβουρα
Πέρυσι λίγο έλλειψε να δώσω το ττ στον 1ο που το είδε, χωρίς φυσικά να το οδηγήσει. Τον πηγα εγώ φυσικά μια βόλτα να 'ακούσει' το αυτοκίνητο άλλα για οδήγηση ούτε συζήτηση. Αν ήμουν απελπισμένος να το δώσω ή το είχα σκίσει και δε με ένοιαζε να πάθει κάτι παραπάνω, πιθανώς το έδινα.
Sent from one of my six iPads
- πολλά στον κάβουρα
-
Να πω και εγω τη παπαρια μου:
Το si είναι καλο χρυσο αγιο αλλά νομίζω ατυχής επιλογή,
(νομίζω πολύ μπλα μπλα για το τπτ, έβγαλε και 320 170hp μετά και τα si τα απαξίωσε η ιδία η BMW - γνωμη μου)
εντάξει το παιδί το έχει πένα αλλα το αμάξι είναι αντιεμπορικό, λόγω κυβισμού, κατανάλωσης, παλαιότητας φόρων.Του δίνεται η ευκαιρία να το ανταλλάξει με ένα dream car που πιστεύω αν είναι καλό διαχρονικά θα κρατήσει πολύ καλυτέρα value από το 320si
Οπότε ο Νίκος παίρνει
+Hardcore εργαλείο για τα γούστα του (το παιδί τρέχει καρτ άρα το δουλεύει το άθλημα )
- κατανάλωση ιδια περιπου με το Si για να ταΐσει τα διπλά αλογατα
- φορους, κοστος χρησης κτλ λιγο πάνω από ότι είναι
- το upside αν είναι καλό το M3 και το κρατησει καλο να μη χασει πολλα $$
- να διώξει το Si του μέσω ανταλλαγής αβαδιστα αβιαστα
- τη σταμπα το Μ division στην τροπαιοθηκη του
Τα αρνητικά
-Να του βγει το M3 μάπα και να πληρώνει για να το συνεφέρνει
-Να ζει πλέον σε μια πιο πολυκαιρισμένη (M) καμπίνα
-Να σκάει περισσότερα συντηρεί τη νεα νύφη -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Πολυ τα ψειριζεις τα πραγματα φιλε Καβουρα και δεν ειναι ετσι. Ολο αν ,αν ,αν.
Για να πουλησεις σημερα στηνεις και κωλο αλλιως καθεσαι και πατας το κουμπακι της ανανεωσης στο car.gr καθε 3 μερεςΕπιπλεον τι αμαξι πουλαγε ο πατερας σου που ηθελαν ολοι βολτα και δεν τους αφηνε? Πιτσιρικαδες ερχοντουσαν? Φανταζομαι οτι θα ηταν κανα μεγαλο οικογενειακο σενταν οπου συνηθως ερχονται πιο κατασταλαγμενοι και μεγαλοι σε ηλικια υποψηφιοι αγοραστες
Και ειδες και μονος σου οτι αυτη η μιζερια και δεν πιανει και αναγκαστηκες να το δωσεις σε μαντρα για ενα ξεροκομματο. Ενω αν ησουν σωστος θα χες κερδισει το νταβατζιλικι του μαντρα. Εκτος αν σου περισσευουν και δεν σε απασχολει να χαριζεις την περιουσια σου
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει τα πράγματα να τα βλέπουμε μονομερώς και πάντα μόνο από τη δική μας πλευρά. (φίλε αγοράζω, θα μου στήσεις και κwλο για να στο αγοράσω το αμάξι αλλιώς πάω αλλού - προσωπικά τέτοιο αγοραστή δε θέλω. Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω.)
Επιπλέον:
-
κανένα ψείρισμα φίλε. Όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Και στην τελική γιατί να ρισκάρεις το αμάξι σου για κάποιον που ΙΣΩΣ το πάρει, χωρίς ο εν δυνάμει αγοραστής να δεσμευτεί στο ελάχιστο αν συμβεί κάτι ενώ το οδηγεί. Και θα σου γ@μήσει το αμάξι αν έρθει αυτή η κούφια ώρα και **φυσικά **δε θα το πάρει και εσύ ως πωλητής θα μείνεις με τη ζημιά στο χέρι (και με το πουλί στο χέρι επίσης). Δεν το κατάλαβα. Όποιος ψάχνει για τσάμπα test drive, ευχαριστώ πολύ αλλά 'δε θα πάρω'.
-
το τι αμάξι είχε ο πατέρας μου, ελάχιστη σημασία έχει. Πέρασαν άτομα από 35 ώς 45 ετών για να το δουν. (όπως τουλάχιστον τους έκοψα με το μάτι, δεν ζήτησα και ταυτότητα) Δεν ήταν πιτσιρίκια δηλαδή (επίσης τα πιτσιρίκια δεν ζητάνε test drive γιατί είναι ψαρωμένα και αγοράζουν 'με το μάτι'). Οι πιο παράλογοι που συνάντησα προσωπικά ήταν όλοι γύρω στα 35 0που είχαν τα χρήματα 'ντούκου', αλλά μπορεί απλώς σε εμένα να έτυχε.
-
καθόλου μιζέρια φίλε. Απλά είμαι σωστός και δίκαιος. Θες βόλτα να δεις πως πάει ή να ακούσεις μήπως κάνει περίεργους θορύβους? Πολύ ευχαρίστως. Μπορώ να σε πάω εγώ και όσες βόλτες θες και όσες φορές θες. Επίσης μπορώ να σε πάω και πάρα πολύ γρήγορα αν εμπιστεύεσαι έναν άγνωστο. Θες να το πάμε και για έλεγχο? Δώσε μου διεύθυνση και πάμε επί τόπου. Όμως για οδήγηση από υποψήφιο αγοραστή χωρίς καμία εγγύηση ή κάτι, δεν το συζητώ ΚΑΝ. Ξέρεις εσύ (ή εγώ) ο άλλος που θα το πάρει για βόλτα (κι ας είσαι συνοδηγός) πόσο καλός οδηγός είναι (ή πόσο κουλός για να το δούμε και ανάποδα) ή αν αρχίσει τις μλκιες, ενώ οδηγεί για να δει πως πάει? (δεν είπα να πληρώσει και τη βενζίνη που θα κάψει. Να διασφαλίσω την περιουσία μου μέχρι να βρεθεί ο αγοραστής. Μετά την αγορά, ας το πηγαίνει και όλο κόφτες. στα @@ μου.)
-
και επειδή έθιξες το θέμα προσωπικά, το συγκεκριμένο αμάξι το πουλήσαμε στη μάντρα όσο το δίναμε κι εμείς στην αγγελία. Και δεν το δίναμε χαμηλά (+1500€ από την τιμή του ακριβότερου αυτοκινήτου που πουλιόταν στο car αντίστοιχης χρονολογίας - απλά το δικό μας ήταν κυριολεκτικά full extra. του έλειπε μόνο το navi και ηλιοροφή που δεν μπήκαν για προσωπικούς λόγους του πατέρα μου). Τώρα αν ήταν μλκας ο μαντράς, δεν το ξέρω. Πάντως το αμάξι 'μας' πουλήθηκε μέσα σε 15 μέρες από την έκθεσή του (αν και δεν ξέρω πόσο το πουλούσε). Και να σου πω και την αλήθεια, κατ' εμέ, αν το έπαιρνε και 1000€ κάτω (από όσο θεωρούσα εγώ ότι ήταν λογική τιμή πώλησης χωρίς να κλέβουμε τον αγοραστή αλλά ούτε να μας κλέβει), δε θα έλεγα προσωπικά όχι, αφού κερδίζεις όλη αυτή την ταλαιπωρία με τα τηλέφωνα και την αναμονή μέχρι να πουληθεί και όλη αυτή τη διαδικασία του να πας για μεταβίβαση στο υπουργείο και εκείνη την ώρα να τρέχει η γυναίκα σου ή το παιδί σου να βεβαιωθεί ότι τα λεφτά μπήκαν στην τράπεζα (μη το μεταβιβάσεις τσάμπα στον άλλο ).
Αυτά, αν και νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος από το 1ο post μου.
- πολλά στον κάβουρα
Πέρυσι λίγο έλλειψε να δώσω το ττ στον 1ο που το είδε, χωρίς φυσικά να το οδηγήσει. Τον πηγα εγώ φυσικά μια βόλτα να 'ακούσει' το αυτοκίνητο άλλα για οδήγηση ούτε συζήτηση. Αν ήμουν απελπισμένος να το δώσω ή το είχα σκίσει και δε με ένοιαζε να πάθει κάτι παραπάνω, πιθανώς το έδινα.
Sent from one of my six iPads
Αν είσαι απελπισμένος θα κάνεις πάρα πολλές υποχωρήσεις. (στην τιμή, στο να πάρεις ρίσκα κατά την πώληση, μπορεί να βάλεις και γραμμάτια και πολλά άλλα). Αν θες και να το 'σκοτώσεις' (γιατί πρέπει να φύγει 'τώρα'), το βάζεις 3-4000€ κάτω από το μέσο όρο και φεύγει μέσα σε 15 μέρες και θα το δώσεις να το οδηγήσει ο οποιοσδήποτε εμφανιστεί ως αγοραστής (με ή χωρίς εισαγωγικά).
Όταν δεν είσαι, περιμένεις να το δει αυτός που ξέρει τι ψάχνει και τι βλέπει μπροστά του, και δεν περιμένει να το οδηγήσει ο ίδιος για να δει αν του κάνει ή όχι.
Για τους υπόλοιπους που πάνε με το μάτι (είναι ωραίο εξωτερικά?έχει το χρώμα που μου αρέσει?) και την αίσθηση (όταν το οδηγούν αυτοί), ούτως ή άλλως δεν θα εκτιμήσουν το αμάξι που πουλάς και λογικό ίσως είναι να τους φανεί και ακριβή η τιμή που θα το δίνεις.Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, προφανώς ο τύπος με το Μ3 που δεν το έδωσε για βόλτα δεν καίγεται να το δώσει (αυτό που λέμε 'πούλα το να φεύγει!').
Ξαναγράφω ότι **για μένα **το ότι δεν δίνει το αμάξι στον κάθε άσχετο-άγνωστο για να το πάει βόλτα, είναι θετικό σημάδι ότι ο ιδιοκτήτης το πονάει το αμάξι του και δεν είναι 'χύμα'. -
-
παρτο και αν δε σου κανει
το γυρνας στο real estate
-
Περυσι με το προσχημα της δοκιμης απο τον υποψηφιο αγοραστη κλάπηκε ενα S3 .Ωσπου να παει ο ιδιοκτητης στην θεση του συνοδηγου εξαφανιστηκε το αμαξι.
Εχω την εντυπωση οτι το ειχε γραψει και εδω ο ιδιοκτητης. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περυσι με το προσχημα της δοκιμης απο τον υποψηφιο αγοραστη κλάπηκε ενα S3 .Ωσπου να παει ο ιδιοκτητης στην θεση του συνοδηγου εξαφανιστηκε το αμαξι.
Εχω την εντυπωση οτι το ειχε γραψει και εδω ο ιδιοκτητης.Το έχω ακούσει να συμβαίνει σε εταιρικά αμάξια αλλά και σε ιδιώτες?
-
Η απαίτηση test drive σε αυτοκίνητο ιδιώτη προς πώληση είναι από τα πλέον παράλογα που έχω ακούσει. Βόλτες και ελέγχους όσους θέλει...αλλά test drive ΠΟΤΕ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι το ειχε γραψει και εδω ο ιδιοκτητης.ή παιρνεις τα κλειδια βγαινοντας απ το αμαξι ή απλα μεταφερεσαι απ την θεση του οδηγου σ αυτη του συνοδηγου....οπως δινω και γω για βολτα το ιδιο απαιτω και οταν αγοραζω
αν αρχισουν τα μα, μου κατι κρυβει -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι το ειχε γραψει και εδω ο ιδιοκτητης.Το έχω ακούσει να συμβαίνει σε εταιρικά αμάξια αλλά και σε ιδιώτες?
Περσυ Μαιο ή Ιουνιο πρεπει να εγινε.Το ειχε βαλει αγγελια ,ηρθε καποιος με το κτελ στην Τριπολη,το εκαναν μια βολτα και οταν βγηκε ο ιδιοκτητης για να το οδηγησει ο αγοραστης μην τον ειδατε!!!!
BMW FORUM