-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω την ανταλάσω με την 1600 turbo....αν και λόγω κέντρου αθήνας σκέφτομαι να παρω βουλγάρικο με φιμε. Δε θα με πλησιάζουν. Εχω και το τεχνοικονομικό μοντέλο αν θέλετε με PM
Να αφήσεις τα PM και να μοιραστείς τις γνώσεις σου εδώ
-
το τεχνοοικονομικό μοντέλο είναι ότι με το παλιό αμάξι πληρωνόμουνα καλύτερα!!! τωρα μου χρωστανε
-
Σημερα πηγα τη 525 για λαδια και Inspection ,στα 30000χμ. Ολα οκ.Απροβληματιστη μεχρι τωρα.200 ευρω βεβαια μου φανηκαν πολλα.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Σημερα πηγα τη 525 για λαδια και Inspection ,στα 30000χμ. Ολα οκ.Απροβληματιστη μεχρι τωρα.200 ευρω βεβαια μου φανηκαν πολλα.Πόσα λίτρα παίρνει?
Λογικά στον 'πιάσανε' στα λάδια τους. Έπρεπε να πήγαινες τα δικά σου.
-
7 lt νομιζω...Aν και μου φαινεται οτι χρεωσαν 50 ευρω το Inspection,χωρι να κανουν τιποτα ιδιαιτερο.Απλα ειχε αναψει ενδειξη.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εδω ειχαμε χρεωθει καναδεζα GD290 ( ) στο στρατο, με καθημερινα δρομολογια, και τρειλερ με δεξαμενη για νερο, και δωστου μανουβρες για σωστη τοποθετηση σε κατι μικρες πλατειουλες στην Χιο, σε ενα 'αμαξακι' 4,5 μετρα θα κολλησουμε...
Και εγώ οδηγός ήμουν στον στρατό
Όμως θεωρώ πως με την καναδέζα GD290 ή το 'διοικητικό' GD240 έχεις άλλο αέρα στις μανούβρες γιατι είναι εντελώς Τετράγωνα οπότε ξέρεις με ακρίβεια χιλιοστού που είναι το πίσω μέρος
Να σου πω την αλήθεια το Scirocco με παιδεύει αρκετά στο παρκάρισμα (ίσως επειδή το φοβάμαι-προσέχω μήν χτυπήσω ενώ με της 'υπηρεσίας' ήμουν λίγο πιο χαλαρός )Δεν έχω βάλει αισθητήρες παρκαρίσματος και το ψιλομετάνιωσα
Sorry για το -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
7 lt νομιζω...Aν και μου φαινεται οτι χρεωσαν 50 ευρω το Inspection,χωρι να κανουν τιποτα ιδιαιτερο.Απλα ειχε αναψει ενδειξη.Προγραμματισμό σου έκαναν. 50 ευρώ είναι ο προγραμματισμός, βγήκε νέο firmware update προφανώς και στο πέρασαν.
Τα λάδια λογικά πρέπει να είχαν 23 ευρώ το λίτρο?
-
σας χρεωνουν τα updates?
(καλα για τι τιμη του λιτρου δε θα πω )
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βρε Γρηγόρη...έχεις στείλει ένα σεντόνι...δηλαδή έλεος ρε μλκ...σταμάτα...δέξου την άποψη κάποιου και μη το συνεχίζεις!Παιδιά...τα έξτρα είναι εντελώς προσωπικό θέμα του καθένα. Για κάποιον είναι σημαντικό για κάποιον άλλον όχι. Για μένα λοιπόν είναι, άρα τα έξτρα μου θα επιβαρυνθούν σίγουρα από αυτό.
Είναι μια τεράστια ευκολία το PDC και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για αυτοκίνητο 3 όγκων κατά την άποψή μου.
εγω εχω και μπροστα...
ειλικρινα οντως καλομαθαινεις σε σημειο να εισαι ασχετος με αλλο αμαξι ακομα και πιο μικρο (Golf)...
Προσωπικα πλεον δεν μπορω χωρις.
Το ιδιο ισχυει για την ηλιοροφη...
για τα ξενον...
κλπ κλπ... -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Εδω ειχαμε χρεωθει καναδεζα GD290 ( ) στο στρατο, με καθημερινα δρομολογια, και τρειλερ με δεξαμενη για νερο, και δωστου μανουβρες για σωστη τοποθετηση σε κατι μικρες πλατειουλες στην Χιο, σε ενα 'αμαξακι' 4,5 μετρα θα κολλησουμε...:iconcool:
Όμως θεωρώ πως με την καναδέζα GD290 ή το 'διοικητικό' GD240 έχεις άλλο αέρα στις μανούβρες γιατι είναι εντελώς Τετράγωνα οπότε ξέρεις με ακρίβεια χιλιοστού που είναι το πίσω μέρος:lol:
Να σου πω την αλήθεια το Scirocco με παιδεύει αρκετά στο παρκάρισμα (ίσως επειδή το φοβάμαι-προσέχω μήν χτυπήσω ενώ με της 'υπηρεσίας' ήμουν λίγο πιο χαλαρός )Δεν έχω βάλει αισθητήρες παρκαρίσματος και το ψιλομετάνιωσα
Sorry για τοKαλα, απλα το ανεφερα, με την εννοια οτι αν εχεις την αισθηση του χωρου και της αποστασης, εφοσον 'παιδευτεις' λιγακι,
ειτε με σημεια/σημαδια στο αυτοκινητο, ειτε απλα με...σχεδον Ιταλικο παρκαρισμα, δηλαδη ακουμπωντας πισω, αλλα πολυ γλυκα, και με συμπλεκτη πατημενο, δεν ειναι πια και το απιστευτα αναγκαιο Gadget, τουλαχιστον για εμενα, περα απο το γεγονος, οτι με εκνευριζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ο ενοχλητικος ηχος που κανει οταν πλησιαζει ο αισθητηρας σε αλλο αυτοκινητο ή τοιχο πχ.
Ακολουθει Η καναδεζα εκτος του τετραγωνισμενου σχηματος, και της πισω πορτας στην καροτσα, που...κατεβαζε και τοιχο σε περιπτωση λαθους , ειχε πολυ μεγαλους και βολικους καθρεπτες, αλλα, πραγματικα, με το τρειλερ και την δεξαμενη μισου τοννου (αν θυμαμαι καλα) για νερο, εμαθα (αναγκαστικα) να κανω μανουβρες ακριβειας, ειδικα με την οπισθεν στις περισσοτερες περιπτωσεις, για να παρω νερο κυριως απο καποιες συγκεκριμενες πηγες σε δυσκολα, κενρικα σημεια/πλατειουλες περιοχων του νησιου.
Παντως ακομα και την εποχη των μαθηματων του διπλωματος, βαζοντας σημαδια (στο εκαστοτε αυτοκινητο) εμαθα να παρκαρω.
Οσοι εφαρμοζουν την ιδια μεθοδο, ξερουν πολυ καλα τι εννοω...
Για αυτο ισως το θεωρω και υπερβολη, εως και 'γυναικειο' gadget το PDC γενικοτερα. -
Εδω ειχαμε χρεωθει καναδεζα GD290 ( ) στο στρατο, με καθημερινα δρομολογια, και τρειλερ με δεξαμενη για νερο, και δωστου μανουβρες για σωστη τοποθετηση σε κατι μικρες πλατειουλες στην Χιο, σε ενα 'αμαξακι' 4,5 μετρα θα κολλησουμε...:iconcool:
Όμως θεωρώ πως με την καναδέζα GD290 ή το 'διοικητικό' GD240 έχεις άλλο αέρα στις μανούβρες γιατι είναι εντελώς Τετράγωνα οπότε ξέρεις με ακρίβεια χιλιοστού που είναι το πίσω μέρος:lol:
Sorry για τοKαλα, απλα το ανεφερα, με την εννοια οτι αν εχεις την αισθηση του χωρου και της αποστασης, εφοσον 'παιδευτεις' λιγακι,
ειτε με σημεια/σημαδια στο αυτοκινητο, ειτε απλα με...σχεδον Ιταλικο παρκαρισμα, δηλαδη ακουμπωντας πισω, αλλα πολυ γλυκα, και με συμπλεκτη πατημενο, δεν ειναι πια και το απιστευτα αναγκαιο Gadget, τουλαχιστον για εμενα, περα απο το γεγονος, οτι με εκνευριζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ο ενοχλητικος ηχος που κανει οταν πλησιαζει ο αισθητηρας σε αλλο αυτοκινητο ή τοιχο πχ.
Ακολουθει Η καναδεζα εκτος του τετραγωνισμενου σχηματος, και της πισω πορτας στην καροτσα, που...κατεβαζε και τοιχο σε περιπτωση λαθους , ειχε πολυ μεγαλους και βολικους καθρεπτες, αλλα, πραγματικα, με το τρειλερ και την δεξαμενη μισου τοννου (αν θυμαμαι καλα) για νερο, εμαθα (αναγκαστικα) να κανω μανουβρες ακριβειας, ειδικα με την οπισθεν στις περισσοτερες περιπτωσεις, για να παρω νερο κυριως απο καποιες συγκεκριμενες πηγες σε δυσκολα, κενρικα σημεια/πλατειουλες περιοχων του νησιου.
Παντως ακομα και την εποχη των μαθηματων του διπλωματος, βαζοντας σημαδια (στο εκαστοτε αυτοκινητο) εμαθα να παρκαρω.
Οσοι εφαρμοζουν την ιδια μεθοδο, ξερουν πολυ καλα τι εννοω...
Για αυτο ισως το θεωρω και υπερβολη, εως και 'γυναικειο' gadget το PDC γενικοτερα.Εγώ θεωρώ το Pdc απαραίτητο στα σύγχρονα μεγάλα αυτοκίνητα.τεράστια ευκολία.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Υπάρχουν αυτοκίνητα που κυριολεκτικά αν δεν έχουν ραντάρ παρκαρίσματος είναι χαμένα στο διάστημα. Το δικό μου, ένα Ρόβερ 75, είναι ένα από αυτά. Μαούνα, με ανύπαρκτη ορατότητα πίσω και πλευρικούς καθρέπτες της πλακός, θα είχα πάει πολλές φορές για βαψιματάκια αν δεν το είχα.
Στα προηγούμενα Μερσεντές που είχα η κατάσταση παλευόταν. Εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. -
Kαλα, απλα το ανεφερα, με την εννοια οτι αν εχεις την αισθηση του χωρου και της αποστασης, εφοσον 'παιδευτεις' λιγακι,
ειτε με σημεια/σημαδια στο αυτοκινητο, ειτε απλα με...σχεδον Ιταλικο παρκαρισμα, δηλαδη ακουμπωντας πισω, αλλα πολυ γλυκα, και με συμπλεκτη πατημενο, δεν ειναι πια και το απιστευτα αναγκαιο Gadget,Αμαρτία δεν είναι στο ολοκαίνουριο αυτοκινητάκι σου των 40Κ ευρώ να τσιγκουνευτείς το 1000άκο και να παρκάρεις λες και έχεις κανένα χρέπι ακουμπώντας τον άλλον?
Και η ζημιά στο δικό σου? Γιατί 1,2,3,4 φορές...θα γίνει η ζημιά.
-
Εκ των ουκ άνευ πια το pdc. Μεγάλη ευκολία στις μανούβρες και μεγάλη ασφάλεια (παιδάκια και μεγάλα δίποδα και τετράποδα, που στέκονται αψυχολόγητα πίσω σου την ώρα που κάνεις όπισθεν).
-
Eγώ δεν είχα σε κανένα αυτοκίνητό μου. Όταν οδήγησα και χρειάστηκε να παρκάρω ένα touareg σε θέση μικρή (για το μέγεθός του) στη Γλυφάδα, η 1η αντίδραση είναι 'δεν μπορώ! δεν βλέπω τπτ πίσω). Με τους αισθητήρες μπρος/πίσω και τους τεράστιους καθρέπτες το αμάξι μπήκε κουτί με την 1η. Από τότε το εκτίμησα...
Θα έβαζα και στο δικό μου γιατί παρότι μικρό, όταν είναι κλειστό έχεις περιορισμένη ορατότητα, αλλά δεν θέλω να τρυπήσω τον προφ. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Θα έβαζα και στο δικό μου γιατί παρότι μικρό, όταν είναι κλειστό έχεις περιορισμένη ορατότητα, αλλά δεν θέλω να τρυπήσω τον προφ.Υπάρχουν και αυτά που δεν απαιτείται να ανοιχτούν τρύπες (μπαίνουν εσωτερικά στον προφυλακτήρα) αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια (διαφορετικά θα είχα βάλει κι εγώ στο αυδι). Πιθανώς όμως είναι καλύτερα από το τίποτα.
-
Εγω ως μαθημενος να παρκαρω σε πολυ στενα σημεια, χλευαζα τους αισθητηρες. Μου εβαλαν τους πισω εργοστασιακους δωρο, και μετα απο ελαχιστο καιρο συμβιωσης με αυτους, χτυπουσα το κεφαλι μου που δεν εβαλα και τους μπροστα...απιστευτη ευκολια...ο ενοχλητικος ηχος ακουγεται μονο οταν πλησιαζεις κατι, πιανει και τα πεζοδρομια, οποτε προστατευεις και τις ζαντες σου, κι αν θες να το παιξεις hardcoras απενεργοποιειται πληρως με ενα κουμπι..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
...αν θες να το παιξεις hardcoras απενεργοποιειται πληρως με ενα κουμπι..Το είχα απενεργοποιήσει κάποια στιγμή επειδή κοιμόταν το μωρό και οι τύποι στα πιτς επέμεναν να περνάνε σύριζα. Ξέχασα όμως να τους ενεργοποιήσω ξανά και στο επόμενο παρκάρισμα θα την πάταγα άσχημα. Πλησίαζα με την όπισθεν σε τσιμεντένιο φράχτη απορώντας πως δε χτυπούσε ο αισθητήρας ενώ είχα πλησιάσει, βάσει αυτών που έβλεπα από μέσα, πάρα πολύ. Μόλις συνειδητοποίησα ότι οι αισθητήρες ήταν απενεργοποιημένοι τους έβαλα ξανά στο on και η προειδοποίηση που έλαβα ήταν ότι είχα φτάσει το μη περαιτέρω. Κατέβηκα κάτω και είχα πλησιάσει στο τόσο --> [-----------].
Έκτοτε δεν τους απενεργοποιώ ΠΟΤΕ.. -
αν είναι εργοστασιακοί έχεις και οθόνη που σε προιδεάζει για την περιμετρική κατάσταση του χώρου...
προσωπικά δεν με έχουν προδόσει ποτε... σε αντίθεση με γιάρις φίλου που 1/2 φορές σκάει στο εμπόδιο... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν είναι εργοστασιακοί έχεις και οθόνη που σε προιδεάζει για την περιμετρική κατάσταση του χώρου...Εργοστασιακούς έχω κι εγώ,μπρος-πίσω. Η μλκία με τους συγκεκριμένους είναι ότι απενεργοποιείται τόσο η ηχητική όσο και η οπτική προειδοποίηση
BMW FORUM