-
@ MDVQ
Δηλ. θεωρείς ότι οι άνωθεν παρατηρήσεις δεν είναι εφικτές και εύκολα πραγματοποιήσιμες και είσαι ακόμη διστακτικός;(Καμία σχέση δεν έχει το τι βλέπει ο πλοηγός 2,1 ή μισή ώρα πριν την έλευση του πρώτου αγωνιστικού σε θέματα ωραρίων, εκτός ίσως από το 0, το οποίο στον συγκεκριμένο αγώνα οδηγούσε ο platis.....)
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Υ.Γ: Nass εύλογες οι απορίες σου και φυσικά το παραπάνω comment δεν είναι για εσένα.Απλά βλέπω πως από ολόκληρο αγώνα με πρωτότυπο (για τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον) 'concept', έμειναν (βλ. 5 προηγούμενες σελίδες) 2 σφιχτά ωράρια σε απλή Το οποίο δεν είναι καν κάτι που μπορεί να συζητηθεί σοβαρά, αν το επιβεβαιώνει το γρηγορότερο πλήρωμα πως ήταν σφιχτό, τότε 99% έχει δίκιο -στα υπόψην της οργάνωσης για βελτίωση την επόμενη φορά, στο κάτω-κάτω λάθη συμβαίνουν, αρκεί να τα παραδέχονται οι υπεύθυνοι (βέβαια τις περισσότερες φορές σφιχτά ωράρια στις απλές συνδέονται με προβλήματα που δε φαντάζονται οι αγωνιζόμενοι όπως πχ. ότι ο οργανωτής δε θέλει να δημιουργηθεί ουρά στο επόμενο ΣΕΧ διότι θα εμποδίσει ένα κύριο δρόμο ή μια έξοδο ενός εργοστασίου, που πρέπει να παραμείνει ανοικτή, ή κάτι αντίστοιχο, δηλ. για όλα υπάρχει μια εξήγηση)
Αλλά ρε παιδί μου, καμία κριτική στην ουσία του αγώνα ? Τίποτα που να έκανε εντύπωση ? : Που είναι η διάθεση για οτιδήποτε άλλο εκτός από γκρίνια και κριτική-για-την-κριτική σε αυτό το Forum ?
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
@ MDVQ
Δηλ. θεωρείς ότι οι άνωθεν παρατηρήσεις δεν είναι εφικτές και εύκολα πραγματοποιήσιμες και είσαι ακόμη διστακτικός;spO+
Για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το διστακτικος,αλλα θα προσπαθησω να ξαναεξηγηθω.
Δηλ. κανενας μα κανενας δεν ειχε αντιληφθει οτι το ωραριο ηταν σφιχτο και κανενας δεν ειχε κανει καμμια επισημανση στην οργανωση.Ουτε καν ο φιλος μου ο Λωρης που σε αυτα ειναι 'γατα'.
Υποθετω οτι με το ιδιο σκεπτικο λειτουργησε και η οργανωση.
Εκ των υστερων αποδειχτηκε οτι καλο θα ηταν σε ορισμενα κομματια να υπηρχε μεγαλυτερη ανεση χρονου.
Οκ ,την αλλη φορα θα γινει.
Οταν ειναι κατι σωστο δεν υπαρχει καμμια διστακτικοτητα να πραγματοποιηθει.
Απλα αν ειχε γινει πριν τον αγωνα ,δεν θα υπηρχε ουτε αυτο το παραπονο. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
[
Αλλά ρε παιδί μου, καμία κριτική στην ουσία του αγώνα ? Τίποτα που να έκανε εντύπωση ? : Που είναι η διάθεση για οτιδήποτε άλλο εκτός από γκρίνια και κριτική-για-την-κριτική σε αυτό το Forum ?Μην ξεχνας κυριε nass οτι οι οδηγοι με απειχαν απ'τον αγωνα .
-
Ο χρήστης LUKI έγραψε:
Ας προσεξουν ολα τα καβαλημενα μπαμπου , των .. ανα την Ελλαδα εμπλεκομενων με τις διοργανωσεις , τις απαντησεις και την αντιμετωπιση του ΚΥΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗ , ακομα και στην προκλητικη αντιμετωπιση του ΕΛ-ΕΜ (ισως απο κεκτημενη ταχυτητα , απο την γενικη σταση ετων , απο αλλους ανθρωπους ) , και ισως κατι να αλλαξει επι τελους .Χ.Β.Α.
Αγαπητε φιλε,
η αντιμετωπιση δεν ειναι του Μιχαλη προσωπικα,ειναι της Start Line στην οποια εχω την χαρα να ειμαι μελος.
Και με την ευκαιρια θα ηθελα να υπενθυμισω σε ολους τους φιλους των αγωνων (αγωνιζομενους ,κριτες, θεατες) οτι τα γραφεια ειναι παντα ανοικτα για σας ,για οτιδηποτε θελησετε.
START LINE
Μιλτιαδου 16
Π.Φαληρο
τηλ.210/9812341 -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αλλά ρε παιδί μου, καμία κριτική στην ουσία του αγώνα ? Τίποτα που να έκανε εντύπωση ? : Που είναι η διάθεση για οτιδήποτε άλλο εκτός από γκρίνια και κριτική-για-την-κριτική σε αυτό το Forum ?
Δεν νομίζω να έχει αναφερθεί στα θετικά του αγώνα η παρουσία ελικοπτέρου.
-
Κριτική για τον αγώνα λοιπόν (πάντα για το ασφάλτινο μέρος)
Τι μου άρεσε:
- Αρκετοί ενδιάμεσοι
- Σήμανση των επικίνδυνων σημείων (με κορδέλα)
- Σε αρκετά σημεία είχε καθαριστεί ο δρόμος από τα χώματα
- Λάστιχα σε δέντρα και άλλα σημεία για προστασία από πιθανή έξοδο
- Στις περισσότερες περιπτώσεις οι θεατές ήταν σε ασφαλή σημεία
- Υπαρξη ελικοπτέρου
- Το εναλλακτικό road book
Τι δεν μου άρεσε:
- Υπήρχαν τουλάχιστον 2 σημεία στον Κουβαρά όπου έπρεπε να μπει μπαριέρα
- Το σφιχτό ωράριο της 1ης απλής
- Ελλιπής ενημέρωση (στην ανασυγκρότηση δεν είχαμε χρόνους)
- Δεν έγινε έλεγχος σε καμμία ειδική για δεμένα κράνη - ζώνες
-
εγω θα ηθελα μια ειδικη 40 χλμ βραδυνη μεικτη να εχει 20 χλμ χωμα και 20 ασφαλτο!!!
εκει να μας δω!
προσωπικα μου αρεσε πολυ η ιδεα του μεικτου αγωνα
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Το ελικοπτερο νομιζω ειναι απο περυσι στους πρωταθληματικους αγωνες.
Ισως γι αυτο να μην αναφερθηκε, μπορει να θεωρειται πλεον δεδομενο. -
Ο χρήστης racer έγραψε:
Κριτική για τον αγώνα λοιπόν (πάντα για το ασφάλτινο μέρος)Τι μου άρεσε:
- Αρκετοί ενδιάμεσοι
- Σήμανση των επικίνδυνων σημείων (με κορδέλα)
- Σε αρκετά σημεία είχε καθαριστεί ο δρόμος από τα χώματα
- Λάστιχα σε δέντρα και άλλα σημεία για προστασία από πιθανή έξοδο
- Στις περισσότερες περιπτώσεις οι θεατές ήταν σε ασφαλή σημεία
- Υπαρξη ελικοπτέρου
- Το εναλλακτικό road book
Τι δεν μου άρεσε:
- Υπήρχαν τουλάχιστον 2 σημεία στον Κουβαρά όπου έπρεπε να μπει μπαριέρα
- Το σφιχτό ωράριο της 1ης απλής
- Ελλιπής ενημέρωση (στην ανασυγκρότηση δεν είχαμε χρόνους)
- Δεν έγινε έλεγχος σε καμμία ειδική για δεμένα κράνη - ζώνες
συμφωνω με το χριστο και να προσθεσω και κατι.
πολυ σωστη κινηση να ενημερωση η οργανωση τους αγωνιζομενους
στην απλη πριν τη κερατεα να μην κανουν ελιγμους(ζεσταμα ελαστικων)
γιατι η αστυνομια τρωγοταν να κοψει κλησεις για επικινδυνη οδηγηση. -
Ο χρήστης el matador έγραψε:
εγω θα ηθελα μια ειδικη 40 χλμ βραδυνη μεικτη να εχει 20 χλμ χωμα και 20 ασφαλτο!!!εκει να μας δω!
προσωπικα μου αρεσε πολυ η ιδεα του μεικτου αγωνα
No commends….
Τελικά ο APR έχει δίκιο. «Δεν σώνεται με τίποτα....» το πίστεψαSpeedy
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υ.Γ: Nass εύλογες οι απορίες σου και φυσικά το παραπάνω comment δεν είναι για εσένα.
Απλά βλέπω πως από ολόκληρο αγώνα με πρωτότυπο (για τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον) 'concept', έμειναν (βλ. 5 προηγούμενες σελίδες) 2 σφιχτά ωράρια σε απλή Το οποίο δεν είναι καν κάτι που μπορεί να συζητηθεί σοβαρά, αν το επιβεβαιώνει το γρηγορότερο πλήρωμα πως ήταν σφιχτό, τότε 99% έχει δίκιο -στα υπόψην της οργάνωσης για βελτίωση την επόμενη φορά, στο κάτω-κάτω λάθη συμβαίνουν, αρκεί να τα παραδέχονται οι υπεύθυνοι (βέβαια τις περισσότερες φορές σφιχτά ωράρια στις απλές συνδέονται με προβλήματα που δε φαντάζονται οι αγωνιζόμενοι όπως πχ. ότι ο οργανωτής δε θέλει να δημιουργηθεί ουρά στο επόμενο ΣΕΧ διότι θα εμποδίσει ένα κύριο δρόμο ή μια έξοδο ενός εργοστασίου, που πρέπει να παραμείνει ανοικτή, ή κάτι αντίστοιχο, δηλ. για όλα υπάρχει μια εξήγηση)
ΝΑΣΟ ΜΟΥ,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.
ΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 13.42-
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 10.30 ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 06.45 ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 08.20 ?
-
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ 'ΑΠΛΩΝΟΤΑΝ' ΛΙΓΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ ΧΡΟΝΟΥ.
3.ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗ ΜΠΟΤΗΛΙΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ 'ΜΠΑΖΕΙ' ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ 3 Η ΚΑΙ 4 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΕΧ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ- ΠΑΠΟΥΔΕΣ-ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΠΡΩΤΕΣ Ε.Δ. ΣΤΟ SERVICE PARK ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ 8η ???????
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑΣΟ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΕΙΨΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΩΡΑΡΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ kleisj,
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΣΧΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
el-em δεν αναφερόμουν σε σένα ειδικά. Εξάλλου όπως είδες ανέφερα παραπάνω πως '99% έχετε δίκιο'.
Απλά μου κάνει εντύπωση πως ένα μεγάλο μέρος της κριτικής γενικά στην παρούσα συζήτηση αναλώθηκε στο θέμα του ωραρίου και δεν είδα παρά ελάχιστες τοποθετήσεις σχετικά με ένα πείραμα που επιχειρήθηκε για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια και το οποίο στην αρχή της χρονιάς πολλοί περίμεναν με ενδιαφέρον ή και ανυπομονησία ακόμα και κάποιοι ίσως είχαν στηρίξει ελπίδες να προσδώσει νέο ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα. Δηλαδή είχαμε ένα καινούργιο concept, ένα ιδιαίτερο αγώνα, και η συζήτηση εξαντλήθηκε πρακτικά στο ζήτημα του ωραρίου.
-
Καλησπέρα. Μερικά βίντεο που ανέβασα στο youtube.com απο το σάββατο.
-
Aris Vovos- El-Em---> Plaka I---> http://www.youtube.com/watch?v=dWxVsBz2boY
-
Aris Vovos- El-Em---> Plaka II--->
Youtube Video -
Leonidas Kirkos- Polyzois--->Plaka I--Ekinisi--->
Youtube Video -
Aris Iaveris - Koltsidas Spyros---> Plaka I--->
Youtube Video -
Lefteris Sotirxos - Zakxaios Nikos ---> Kouvaras I--->
Youtube Video -
Aris Vovos- El-Em---> Kouvaras I--->
Youtube Video -
Sakis Iliadis-Statheropoulos Nikos--->Kouvaras I--->
Youtube Video
Aris Iaveris - Koltsidas Spyros---> Kouvaras I--->
Youtube VideoΥ.Γ. Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για τις ικανοτητές μου ως 'καμερα-man'.
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
el-em δεν αναφερόμουν σε σένα ειδικά. Εξάλλου όπως είδες ανέφερα παραπάνω πως '99% έχετε δίκιο'.Απλά μου κάνει εντύπωση πως ένα μεγάλο μέρος της κριτικής γενικά στην παρούσα συζήτηση αναλώθηκε στο θέμα του ωραρίου και δεν είδα παρά ελάχιστες τοποθετήσεις σχετικά με ένα πείραμα που επιχειρήθηκε για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια και το οποίο στην αρχή της χρονιάς πολλοί περίμεναν με ενδιαφέρον ή και ανυπομονησία ακόμα και κάποιοι ίσως είχαν στηρίξει ελπίδες να προσδώσει νέο ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα. Δηλαδή είχαμε ένα καινούργιο concept, ένα ιδιαίτερο αγώνα, και η συζήτηση εξαντλήθηκε πρακτικά στο ζήτημα του ωραρίου.
SORRY ΝΑΣΟ ΜΟΥ ΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ 'ΜΑΣ ΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ' ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ.
ΣΑΝ CONCEPT ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ(ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 600-700 ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ) ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΤΥΧΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αγαπητέ EL-EM αν δεν είχες γράψει οδηγίες πώς θα πάμε στην Ε.Δ,να είσαι σίγουρος ότι ούτε εγώ θα ήμουν εκεί.Αν και ήξερα να πάω στον Κουβαρά,επειδή έχω εξοχικό στην Κερατέα,για να βρω την Ε.Δ δεινοπάθησα.Σε 2 διασταυρώσεις του χωματόδρομου μετά την εκκλησία του χωριού και το νεκροταφείο,αν έβαζαν χαρτονένιες πινακίδες,θα βοηθούσαν τον κόσμο να πάει.Μόλις έφευγα,έδωσα οδηγίες σε 3 άτομα που είδα στο δρόμο,πώς θα πάνε στην Ε.Δ για να μην ψάχνουν...
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
και μεσα στη βδομαδα θα μπουν και οι ασφαλτινες -
Θα σας πω μια ιστορία για ένα μικρό χωριό το Ράλιο
Ήταν που λετε μια παρέα από παιδάκια σε ένα χωριό που το έλεγαν Ράλιο κάπου στην Στερεα Ελλάδα.
Κάθε δεύτερη Κυριακή ο Δάσκαλος του σχολείου διοργάνωνε αγώνες με ποδήλατα που λάμβαναν μέρος όλα τα παιδάκια.
Στους αγώνες αυτούς υπήρχαν δυο παιδάκια που πάντα πρωταγωνιστούσαν και έπαιρναν εναλλάξ τις νίκες, ο Πανούλης και ο Λεωνίδας (κάθε ομοιότητα με πραγματικά ονόματα είναι τυχαία). Τα δυο παιδιά αυτά είχαν πάντα τα καλύτερα ποδήλατα του χωριού και ήταν τα καμάρια του χωριού.
Όλα αυτά όμως μέχρι που εμφανίστηκε ο μικρός Άρης. Ο μικρός Άρης ήταν ο γιος ενός συχωριανού που ζούσε στην πόλη , έκανε εκει μεγάλες δουλειες και κάθε Σαββατοκύριακο έστελνε τον μικρό Άρη να επισκέπτεται τον παππού και την γιαγιά.
Ο μικρός Αρης λοιπόν βλέποντας τα άλλα παιδάκια ζήλεψε και ζήτησε από τον μπαμπά του να του πάρει και εκείνου ένα ποδήλατο. Στους πρώτους αγώνες λοιπόν ο μικρός Άρης παρόλο που ηταν γρήγορος ήταν άπειρος και έπεφτε και χτυπούσε τα γόνατα του. Δεν το έβαλε κάτω όμως, έτρεξε σε αγωνες στην πόλη και κάθε Κυριακή ήταν όλο και καλύτερος.
Την πρώτη φορά που κέρδισε τον Πανούλη και τον Λεωνίδα του είπαν ότι είχε καλύτερο ποδήλατο και οτί είχε πλούσιο μπαμπά. Την επόμενη Κυριακή ο μικρός Άρης εμφανίστηκε με ίδιο ποδήλατο με τους άλλους και πάλι τους κέρδισε. Τότε του είπαν ότι ο αέρας της πόλης που είχε βάλει στα λάστιχα, ήταν πιο ελαφρύς από του χωριού και γι αυτό τους κέρδιζε. Την επόμενη Κυριακή ο μικρός Άρης φούσκωσε τα λάστιχα του μπροστά σε όλους με τρόμπα από το χωριό και παρόλα αυτά τους κέρδισε και πάλι
Όταν όμως είδαν και αποείδαν ότι πια δεν τον κέρδιζαν, ζήτησαν από το Δάσκαλο να βάλει και έναν αγώνα στον δημόσιο δρόμο με την πίσσα, που ο μικρός Άρης δεν είχε ξανατρέξει, μαζί με τον αγώνα στους κακοτράχαλους δρόμους του χωριού . Ο δάσκαλος τους έκανε το χατίρι όμως και εκεί ο μικρός Άρης του κέρδισε εξίσου άνετα.
Τα έχασαν, ο μικρός Πανούλης έλεγε πως δεν είχε συνηθίσει ακόμα το καινούργιο του ποδήλατο από την Γηραιά Αλβιωνα, ενώ ο μικρος Λεωνίδας συνέχισε την κλάψα που συνήθιζε να κάνει μετα από κάθε αγώνα. Την μια φορά η μεσαία τριβή του ποδηλάτου του δεν είχε αρκετό γράσο και ανέβαζε θερμοκρασία, την άλλη ήταν στραβές οι ακτίνες, την άλλη ειχε συνάχι και άλλα πολλά. Φυσικά όμως η κορυφαία δικαιολογία που χρησιμοποίησε και όταν είχαν έρθει κάτι Βούλγαροι τουρίστες το καλοκαίρι, ήταν ότι δεν τον ενδιέφερε η νίκη του μικρού Άρη γιατί δεν πήγαινε στο ίδιο σχολείο με αυτούς τους οπότε ο μικρός Λεωνίδας ήταν ακόμα πρώτος στο χωριό.
Η συνέχεια αναμενετε με αγωνία.
Θα βαρεθει ο μικρός Άρης να κερδίζει με το ένα χέρι και θα πάει να τρεχει στην πόλη;
Θα βαρεθει ο μικρός Λεωνίδας να χάνει είδικα τώρα που έχει μεγαλώσει παρκετά για να φοραει κοντά παντελονάκια και να οδηγεί ποδήλατο και θα τα παρατήσει;
Θα καταφέρει ο μικρός Πανούλης να αποδείξει που δεν τον ελεγαν άδικα καμάρι του χωριού;
Θα υπάρξει κάποιος άλλος να κερδίσει τον μικρό Άρη, ή μήπως θα σταματήσουν του αγώνες στο μικρό χωριο αφου απο την αρχή θα ξέρουν το νικητη;Τι λετε;
-
Θα ήταν όμως εντιμότερο να βάζατε και την υπογραφή σας.
Υ.Γ. Η ποιο ωραία περιγραφή που έχω ακούσει για την τωρινή πραγματικότητα που επικρατεί στους αγώνες...
Rally Παλλάδιο