-
Μια ερώτηση στους γνωρίζοντες.Στον πίνακα συμμετοχών είδα τα ονόματα των:Κύρκου,Βωβού,Χατζητσοπάνη κλπ.Αυτοί θα συμμετάσχουν και στην άσφαλτο και στο χώμα;Σκέφτομαι να πάω αύριο,αλλά θα τρέξουν οι προαναφερόμενοι;
-
Μια ερώτηση στους γνωρίζοντες.Στον πίνακα συμμετοχών είδα τα ονόματα των:Κύρκου,Βωβού,Χατζητσοπάνη κλπ.Αυτοί θα συμμετάσχουν και στην άσφαλτο και στο χώμα;Σκέφτομαι να πάω αύριο,αλλά θα τρέξουν οι προαναφερόμενοι;
-
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Μια ερώτηση στους γνωρίζοντες.Στον πίνακα συμμετοχών είδα τα ονόματα των:Κύρκου,Βωβού,Χατζητσοπάνη κλπ.Αυτοί θα συμμετάσχουν και στην άσφαλτο και στο χώμα;Σκέφτομαι να πάω αύριο,αλλά θα τρέξουν οι προαναφερόμενοι;ΝΑΙ. οσοι ειναι σημειωμενοι με Χ στον πινακα που γραφει Π(πρωταθλημα) θα τρεξουν κ τοις 2 ημερες
-
Αν προσέξεις στις συμμετοχές γράφει ότι τρέχουν για το Πρωτάθλημα που σημαίνει ότι θα συμμετάσχουν και τις δύο μέρες.......
-
Σάς ευχαριστώ.Θα τρέξει κάποιος από εδώ ή συμμετέχετε όλοι στην αποχή;Επειδή δεν ξέρω τα ονόματά σας,γι'αυτό ρωτάω.
-
Μαλλον ειναι ολοι στον διοικητικο - τεχνικο ελεγχο.
Λογικο με τοσες συμμετοχες.Ενημερωτικα, το παλλαδιο ειναι ο προτελευταιος του πρωταθληματος και του κυπελλου χωματος αλλα ο τελευταιος στο κυπελλο ασφαλτου.
Πολλες καλες συμμετοχες και βαθμολογικα υπαρχει μεγαλη κοντρα σε πολλες κλασεις. Θα ειναι πιστευω αρκετο το θεαμα. -
Σκέφτομαι να πάω αύριο στην Ε.Δ Κουβαράς.Αξίζει σαν Ε.Δ;Αν ξέρει κάποιος ας μου πει,ή ας προταθεί κάποια άλλη για αύριο.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Σκέφτομαι να πάω αύριο στην Ε.Δ Κουβαράς.Αξίζει σαν Ε.Δ;Αν ξέρει κάποιος ας μου πει,ή ας προταθεί κάποια άλλη για αύριο.ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Δ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΙΣΟΠΕΔΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑ-ΠΕΤΑ ΠΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ. ΣΕ 300 ΜΕΤΡΑ ΟΠΟΥ ΤΑΜΠΕΛΑ 'ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ ΓΚΙΝΗ' ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΔΡΟΜΟ. ΣΕ 600 ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ 300 ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,6 ΧΛΜ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΤΟ 'STOP ' ΤΗΣ Ε.Δ. ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΜΕΤΡΑ ΟΠΟΥ ΠΟΛΥ 'ΑΝΤΡΙΚΟ' ΧΑΣΙΜΟ ΜΕ ΠΗΔΗΜΑ 5ΗΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Δ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΙΣΟΠΕΔΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑ-ΠΕΤΑ ΠΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ. ΣΕ 300 ΜΕΤΡΑ ΟΠΟΥ ΤΑΜΠΕΛΑ 'ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ ΓΚΙΝΗ' ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΔΡΟΜΟ. ΣΕ 600 ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ 300 ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,6 ΧΛΜ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΤΟ 'STOP ' ΤΗΣ Ε.Δ. ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΜΕΤΡΑ ΟΠΟΥ ΠΟΛΥ 'ΑΝΤΡΙΚΟ' ΧΑΣΙΜΟ ΜΕ ΠΗΔΗΜΑ 5ΗΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ευχαριστώ για την πρόταση.Πάω και για φωτογράφηση,και αναπήδηση δεν έχω φωτογραφήσει!Αύριο θα είμαι εκεί!!!
Καλή επιτυχία και στον αγώνα σας!
-
Και του χρόνου.
-
Που είχες πάει Φράνκι?
-
Καμάριζα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και του χρόνου.
συμφωνω!!περασαμε πολυ καλυτερα στο service παρα στις ειδικες!!
-
έμαθα είχε υγρασίες το πρωί ? για πείτε..
-
Πήγα στο δεύτερο πέρασμα οπότε δε γνωρίζω για το τι έγινε το πρωί.
-
είχε υγρασίες, για να δουμε αυριο...τι θα κανει κ ο καιρος
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
έμαθα είχε υγρασίες το πρωί ? για πείτε..Εκεί που ήμουν εγώ ελάχιστα πράγματα σε ανήλια κομμάτια.
Αναπήδηση δεν είδα...Αν κατάλαβα καλά που ήταν το σημείο...
-
Ολα τα λεφτα Σωτηρχος, Κυρκος Jr και φυσικα Βωβος. Οκ για τον Σωτηρχο δεν ειναι εκπληξη ομως ο Jr επιτελους εδειξε οτι ανηκει στην ελιτ των πρωταγωνιστων. Αυτοι οι τρεις μαζι με τον Χ’τσομπανη, που βεβαια σε αυτον τον αγωνα ηταν κατωτερος απο οτι μας εχει συνηθισει, μπορουν να κανουν ενα συνδυασμο που θα αξιζει να πας να δεις ραλι.
Μετριοι Ιαβερης και Παραδεισης, ενω ο Κυρκος συνεχισε στο γνωστο βαρετο μοτιβο. Ως συνηθως οποτε δεν κερδιζει, εχει προβληματα. Απο εκει και περα στις κλασεις ειχε αρκετους που κερδιζαν εντυπωσεις οπως οι Μιχος, Παπαχριστοπουλος, Νικολιδακης, Δεγλερης, Παζης, Χεκιμιαν, Καψιωτης αλλα και αλλοι που ξεχνω.
-
Ηταν ένας αγώνας παιδιά
Ηταν ένας αγώνας
Παλαδιο το λέγανε
κάνε μια καντηλίτσα
Παλαδιο το λέγανε
κάνε μια καντηλιάΕις το βουνό ψηλά εκεί
ειν' ειδική ερημική
Περνάει ο Μήτσος και βροντά
Ψάξτε να βρείτε έναν παπάΠουντος*, πουντος ο θεατής
ψάξε , ψάξε δεν θα τον βρείς
Δεν θα τον βρείς , δεν θα τον βρείς
στην ειδική που τον ζητείςΑπό την παιδική συλλογή 'Ελληνικοί Αγώνες' Εκδόσεις ΕΛΠΑ 2006
(ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν υπάρχει ISBN που να αντιστοιχεί σε τέτοια έκδοση) (Μαθιέ σε πρόλαβα!)*Όχι ο SPO+
Rally Παλλάδιο