-
εγω θα κοιταγα ενα εκ των ρενω 1.4-οπελ κορσα 1.4. Προσωπικα δεν συμπαθω τα μικρα πεζω 106-206-207 οποτε θα απερριπτα το 207
-
Παιδία ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τώρα πάω για test-drive
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Αυτό ερχόμουν να γράψω τώρα! +1 ΚΑΙ για το Panda Sporting!
Aν δεν τον πειράζουν οι δύο μήνες χρόνος παράδοσης
A, ναι; Τι έγινε, premiumποιήθηκε και το Panda μόλις μπήκε ο 100αρης;
Corsa κοίτα φίλε μου μαζί με τα υπόλοιπα! Αλλά χωρίς test drive για να δεις αν σε εμπνέουν οι επιδόσεις, μην πάρεις κανένα από αυτά που προτάθηκαν...
α) Αλήθεια, τι οδηγούσες πριν;
β) Πόσο σκοπεύεις να το έχεις μέσα στην πόλη και τι είδους ταξίδια συνηθίζεις; -
Παιδία έκανα σήμερα test-drive τα εξής:
- Fiat Grende Punto 1.4 16V Sporting
- Opel Corsa 1.4 16V
- Pegeuot 207 1.4
drdino κατάλαβα γιατί μου έλεγες μήπως κάνω λάθος, sorry αλλά δεν είχα δει ακόμι το νεο Corsa.
Το Fiat με το Corsa μου φάνηκαν σαν έχουν σχεδόν τις ίδιες επιδόσεις, διαφορές η ροπή τους 125-4500στρ. και 125-4000στρ. αντίστοιχα. Επίσης η χώρα κατασκευής. Το Corsa θα ήταν πολύ καλύτερο του Punto αν ήταν και αυτό 6τάχυτο πιστεύω.
Σαν εμφάνιση προσωπικά μου αρέσει το Punto, για τις επιδόσεις βρίσκομαι σε δίλημα.
-
Πριν οδηγούσα το Toyota Carina 1.6 115Hp.
Τωρά γι' αυτό που είχα πει μέσα στην πόλη το είπα περισσότερο για να μην ξεφεύγουμε από την κατηγορία (χαζομάρα μου).
Το Pegeuot 207 1.6 το έκανα test-drive πολύ καλό αλλά στον βασικό εξοπλισμό βγαίνει τα λεφτά που αναφέρεται και όχι στην sport έκδοση του.
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
www.4troxoi.gr/forum_fiat.phpΦίλε μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, αλλά το Link δεν λειτουργεί.
-
Αν δεν σε πειράζουν οι επιδόσεις, πάνε στο Grande Punto λοιπόν, αφού σου αρέσει και περισσότερο. Αν σε νοιάζουν οι επιδόσεις και θέλεις και χώρους-άνεση-ποιότητα, πάνε προς το Clio, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι με 15Κ θα βρεις αυτά που θέλεις από εξοπλισμό.
Αν δεν φτάνουν 15Κ για καλό εξοπλισμό στο Clio, δες Swift-Colt για κάτι πιο μικρό (στην περίπτωση του Colt πιο γρήγορο). Μπορεί να σου μείνουν και ρέστα και να είσαι και ευχαριστημένος!
Το Panda το 100αρι πάντα παραμένει στο πλάι και περιμένει!!!
Κρίμα πάντως για το Corsa το 1.4αρι...ενώ ο προκάτοχος πετάει με 90 άλογα, αυτό μάλλον υστερεί...και φαίνεται να έχουν ανεβάσει και ποιότητα και σχεδιασμό σε σχέση με το παλιό...
-
Και γιατί να μην πάρει όχι το Sporting αλλα το Dynamic G.Punto..Θα γλιτώσει και τα έξοδα από τα λάστιχα και πιο ανετο θα είναι... Εφοσον μιλαμε για αυτοκινητο πόλης..
-
clio και μετα το νεο corsa..
-
Απο αυτά τα 3 χαλαρά το Κλιό...
Αλλα κι εγώ θα κοίταζα για το 100άρι Πάντα...
-
Panda 100hp.....!!!
Κάνε οδηγική δοκιμή και σε αυτό πριν επιλέξεις,νομίζω ότι αξίζει τον κόπο...
-
Corsa φυσικά στην έκδοση σπορτ. Με όλα τα θετικά που το βγαζουν πρώτο στο τεστ τως 4τροχών πρόσθεσε ότι θα έιναι όπως το έιδες μέσα έξω και μετά απο 1-2-3-4-5-6 χρόνια
-
Το Corsa δεν ειναι το πιό αδύναμο στα 1400 κυβικά;
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Corsa φυσικά στην έκδοση σπορτ. Με όλα τα θετικά που το βγαζουν πρώτο στο τεστ τως 4τροχών πρόσθεσε ότι θα έιναι όπως το έιδες μέσα έξω και μετά απο 1-2-3-4-5-6 χρόνιαΑυτα τα sport μας μαραναν... βρε εδω ενα κινητηρα για να κινουνται δεν εχουνε... και μιλαω γενικοτερα για τα νεα μικρα αρκετα απο τα οποια σταματουν σε κατι καραφιμωμενους 1.4.
Αληθεια... τα αλλα αμαξια δεν θα ειναι οπως τα βλεπουμε? Δηλδα το Corsa παραμενει ως εχει και τα αλλα μεταλλασονται? Και αν μεταλλασονται σε τι εξελισονται?
-
Corsa φυσικά στην έκδοση σπορτ. Με όλα τα θετικά που το βγαζουν πρώτο στο τεστ τως 4τροχών πρόσθεσε ότι θα έιναι όπως το έιδες μέσα έξω και μετά απο 1-2-3-4-5-6 χρόνιαΤο Πούντο του συγκριτικού δεν ήταν Σπόρτινγκ.
-
Corsa φυσικά στην έκδοση σπορτ. Με όλα τα θετικά που το βγαζουν πρώτο στο τεστ τως 4τροχών πρόσθεσε ότι θα έιναι όπως το έιδες μέσα έξω και μετά απο 1-2-3-4-5-6 χρόνιαπερσινα ξυνα σταφυλια
-
Παιδία τελικά παρήγγειλα το grante punto sporting και μάλλον θα το παραλάβω την παρασκευή. Τι να προσέξω κατα την παραλαβή του αυτοκινήτου. Πρέπει να προσέξω κάτι.
-
Kαλορίζικο.
Αν έχεις κάποιον γνωστό/φίλο που να ξέρει δυο πράγματα από φανοποιία, πάρ'τον μαζί.
Δυστυχώς, πάρα πολλά καινούργια αυτοκίνητα είναι χτυπημένα και επισκευασμένα, χωρίς να γνωρίζει φυσικά τίποτα ο ιδιοκτήτης.
Αν, διαπιστώσεις ότι έχει επισκευαστεί, έχεις κάθε δικαίωμα να μην το παραλάβεις. -
Καλοταξιδο
-
Τι χρώμα το πήρες ; Καλοτάξιδο
Κοίτα το γύρω γύρω για μικροχτυπιματάκια που μπορεί να έχουν συμβεί
κατα την μεταφορά το οποιά μπορεί να τα έχει ήδη επισκευάσει η αντιπροσωπία σου.
Επίσης κοίτα οτι τα καπό και οι πόρτες ειναι βιδωμένα με ισοπαχή διάκενα.
Το εσωτερικό να ειναι καθαρό χωρίς λαδιές βρωμίες από τον οδηγό που
το έβαλε/εβγαλε απο το καράβι/νταλίκαΔεν υπάρχει κανένα thread για τους ελέγχουν κατα την παραλαβή ;;
Fiat Grande Punto 1.4 16V Sporting VS Renault Clio 1.4