-
Κόκκινο το πήρα.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
-
Καλοτάξιδο φίλε.
-
Παιδιά το πήρα το puntaki μου εδώ και δύο μέρες. πολύ καλό αυτοκίνητο, έχω ερωτευτεί μαζί του. Από προβλήματα δεν έχει τίποτα.
Να σας ρωτήσω, χθες ξεκινώντας από στάση έκανε ένα θόρυβο, σαν να έπιασαν τα abs και σκέφτηκα ότι θα πάτησα κατα λάθος παραπάνω το γκάζι και θα έπιασε το antispeen, καλά σκέφτηκα ή είναι τίποτα άλλο.
Φωτογραφίες μετά, ακόμη δεν το έβγαλα γιατί απο την βιασύνη να πάω βόλτες με το που ξυπνούσα ξεχνούσα το κινητό, μάλλον θα το βγάλω σήμερα.
Το κερί δεν το καθάρισαν καλά από την αντιπροσωπεία, με τι να το βγάλω;
Μετά το πλύσιμο να το περνάω κερί και γυαλιστικά στο εσωτερικό ή όχι, ποια η γνώμη σας;
-
Kαλοριζικο ! Στα 10000 χλμ θα δεις για προβληματα.Ακομα ειναι φρεσκο και αμα ειναι να βγαλει κατι θα το βγαλει τωρα.
Ετοιμοπαραδοτο το πηρες? -
Ο χρήστης Virtuous έγραψε:
Παιδιά το πήρα το puntaki μου εδώ και δύο μέρες. πολύ καλό αυτοκίνητο, έχω ερωτευτεί μαζί του. Από προβλήματα δεν έχει τίποτα.Καλοτάξιδο το κουκλί φίλε
Να σας ρωτήσω, χθες ξεκινώντας από στάση έκανε ένα θόρυβο, σαν να έπιασαν τα abs και σκέφτηκα ότι θα πάτησα κατα λάθος παραπάνω το γκάζι και θα έπιασε το antispeen, καλά σκέφτηκα ή είναι τίποτα άλλο.
Το hill holder είναι! Μην ανησυχείς.
-
Αυτό που ανέφερε ο Τεμπερίδης;
-
Ευχαριστώ παιδιά.
Ναι ετοιμοπαράδοτο το πήρα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το hill holder είναι! Μην ανησυχείς.
εκτος αν ειναι το ABS check. κανει κατι σαν στιγμιαιο γρατσουνισμα μολις πιασεις τα 5χαω. Διαβασε το βιβλιο του κατασκευαστη.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αυτό που ανέφερε ο Τεμπερίδης;Ναι. Είναι στάνταρ στο Sporting, για το απλό Grande δεν είμαι σίγουρος
Fiat Grande Punto 1.4 16V Sporting VS Renault Clio 1.4