-
Γνώμη μου είναι ότι η κυρία με το Hummer φταίει, αλλά μόνο ως προς την δική της ευκολία. Κατά τ'άλλα, τα παρκαρισμένα φταίνε σίγουρα αν δεν περνάει από το συγκεκριμένο σημείο ένα σκουπιδιάρικο, ένα πυροσβεστικό ή ένα ασθενοφόρο.
Μπορεί η χρήση του Hummer να είναι αλόγιστη (και λάθος, και μουρολάγνα κλπ.) αλλά αν δεν ήταν το Hummer με 24αρες και σπίνερ, θα ήταν κάτι άλλο σαφέστατα πιο χρήσιμο. Εκεί θα έφταιγε ο επιδειξίας οδηγός του ασθενοφόρου ή ο νεόπλουτος οδηγός πυροσβεστικού;
Και για τον φίλο που ρώτησε αν εμείς δεν θα παρκάραμε στη γωνία, δεν έχει άδικο. Αλλά υπάρχουν μερικοί που αφενός θέλουν την αρτιμέλεια του αυτοκινήτου τους και μερικοί που κοιτάζουν αν στρίβει σκουπιδιάρικο ΠΑΝΤΑ. Προσωπικά μετά από ένα περιστατικό όπου τράκαραν το Clio μου ενώ δεν ήταν καν παρκαρισμένο σε γωνία και στοίχισε 700 ευρουλάκια και μετά από μαρτυρίες μου για το τι ζημιά μπορούν να κάνουν τα '5 λεπτά μωρέ διπλοσειρά' σε ένα πυροσβεστικό...καταλαβαίνετε!
-
Αμαν την καημένη την κυριούλα την θάψατε.Ρωτάτε αν έχει τα λεφτα να πάρει ένα 2 αυτοκίνητο για την πόλη???
Πως θα τα βγάλει πέρα.Επειδη όλοι μας έχουμε 2 και 3 αυτοκίνητα ??? -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ειναι όμως ζώον επειδή πάρκαραν οι άλλοι παράνομα.Με τη λογική αυτή όποιος περνάει απο την Αγίου Ιωάννου στην Αγ.Παρασκευή είναι ΖΩΟΝ. Ούτε με πατίνι δεν περνάς, αφου όλοι τα αφήνουνε με τα αλαρμ στη μέση του δρομου (κυριολεκτικά) για να πάνε για ψώνια ή για καφέ.
+1..... Ουτε με το σκουτερ δεν περναω πλεων....
αν διασταυρωθουν 2 λεωφορεια....
Τον πο*λο..... η ουρα φτανει μεχρι την Καρεα-Κατεχακι... Μεσω Περιφ. Υμμητου -
Επισκέπτομαι φίλο στον Πειραιά. Επειδή ούτε για πλάκα δεν υπήρχε πιθανότητα να βρω να παρκάρω πλησίον του σπιτιού του, αποφασίσαμε να πάμε για ένα καφέ προς Πασαλιμάνι.
Να σημειώσω πως μέχρι να φτάσω στον Πειραία, φλέρταρα 2-3 φορές με τη σύγκρουση, λόγω απότομων αλλαγών λωρίδας κάποιων οδηγών και μιας παραβίασης στοπ σε διάβαση. Ευτυχώς που λόγω καλής διάθεσης οδηγούσα με χαμηλή σχετικά ταχύτητα... Ως εκ τούτου, ήμουν ήδη κάπως φορτισμένος.
Ψάχνοντας να παρκάρω στο Πασαλιμάνι, διαπίστωνω πως οι 4 στους 5 δρόμους δε μου επέτρεπαν να πάω προς την κατεύθυνση που ήθελα. Βρίσκω τελικά τον 5ο(!), και περιμένω υπομονετικά να σταματήσει η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα για να στρίψω αριστερά.
Στρίβοντας, είχε παρκάρει με αλάρμ, αντίθετα προς την φορά του δρόμου, ένα 307 CC, το οποίο όμως δεν άφηνε αρκετό χώρο ώστε να περάσω. Ως συνήθως, ο δρόμος είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο ένα πεζοδρόμιο, αφήνοντας χώρο να περάσει ένα μόνο όχημα. Το 307 ήταν παρκαρισμένο πρακτικά σε αυτόν τον χώρο, απαγορεύοντας την διέλευση.
Φυσικά, βρήκα το φαινόμενο εξοργιστικό. Επειδή έχει μια κρεπερί στην γωνία, αρχίζω να κορνάρω, ελπίζοντας να βγει ο οδηγός. Βγαίνει, δεν κάνει την παραμικρή κίνηση να απολογηθεί (για την ακρίβεια πρακτικά αγνόησε την παρουσία μας), και μετακινεί το αυτοκίνητο του το πολύ μισό μέτρο, έτσι ώστε να μην χάσει την θέση του.
Προφανέστατα, δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να περάσω. Άντε να χωρούσαν τα 3/4 του οχήματος μου σε πλάτος. Ως εκ τούτου, κορνάρω ξανά. Αρχίζει λοιπόν κάποιες χειρονομίες, εκφράζοντας αγανάκτηση!
Συνακόλουθα, χάνω τη ψυχραιμία μου, και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κατέβω και να του εξηγήσω πως φέρεται τουλάχιστον ανώριμα. Ύστερα από την παράκληση του φίλου μου, και δεδομένου πως έπρεπε να πάω κάπου αλλού μετά και δεν είχα χρόνο, έδωσα τόπο στην οργή, και περίμενα πότε θα αποφάσιζε να μετακινήσει το όχημα.
Μετά τα πολλά πολλά πέρασα, αλλά όταν έτυχε να ξαναπεράσω από το ίδιο σημείο, ο τύπος είχε κλείσει ξανά το δρόμο...
Θεωρώ πως πρόκειται για απίστευτη γαϊδουριά, το να κλείνεις ένα δρόμο με το έτσι θέλω για να φας κρέπα ή σουβλάκια... Εννοώ, αν είναι να μεταφέρεις έναν άνθρωπο που έχει κάποιο κινητικό ή οποιασδήποτε φύσης πρόβλημα, τότε ναι, να περιμένω όσο χρειαστεί (και το εννοώ το όσο). Αλλά το να καταργείς δρόμους με το έτσι θέλω για να φας...
-
Φερτου το μπασο στο κεφαλι ρε Νικο να μαθει ...
-
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ζώο αυτός που μου τρακάρισε το 106 εχτές βράδυ το 106 στην Μεταμόρφωση και δεν μου άφησε τα στοιχεία του -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Με τη λογική αυτή όποιος περνάει απο την Αγίου Ιωάννου στην Αγ.Παρασκευή είναι ΖΩΟΝ. Ούτε με πατίνι δεν περνάς, αφου όλοι τα αφήνουνε με τα αλαρμ στη μέση του δρομου (κυριολεκτικά) για να πάνε για ψώνια ή για καφέ.Μιας που ανέφερες τον κωλόδρομο αυτό... Ιδού χθες μεσήλικος μαλάκας, με γυναίκα μέσα και 2-3 κουτσούβελα (φυσικά λυμμένα να χοροπηδάνε), τι αποφάσισε να κάνει με το (εξαιρετικό σε όλα btw) SUV που αγόρασε:
Χωρίς ΙΧΝΟΣ φλας, κόβει αριστερά ανεβαίνοντας την Αγ. Ιωάννου, μπαίνει στο αντίθετο και ανεβαίνει με φόρα στο πεζοδρόμιο, σταματώντας ακριβώς όπως βλέπετε. Να σημειωθεί, ότι στην θέση αυτή ΧΩΡΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ να παρκάρει. Ο τυπάκος είναι αυτός που βλέπετε στα δεξιά της φωτό, και το ύφος του είναι αυτό που πήρε αμέσως μόλις του είπα: 'Ετοιμάσου να γίνεις διάσημος μαλάκα!' ( )
-
Είναι αξιοσημείωτο πάντως πως ο δρόμος αυτός καταφέρνει να συσσωρεύσει τόσο μεγάλα ποσά κτηνωδίας και γαϊδουριάς.
-
Που να το βαζει στο δρομο, να πατανε και τα λαστιχακια του τη σκληρη ασφαλτο...
-
Βρίσκει και τα κάνει. Ειδοποίησε κανείς την αστυνομία;
Θα μου πεις, αν ήταν κάθε φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο να παίρνουμε το 100, δεν θα κάναμε άλλη δουλειά όλη μέρα.
-
Πριν μερικά χρόνια γύρναγα σπίτι με ένα φίλο μου και είμαστε πηγμένοι στη Κηφισσίας κοντά στο δαχτυλίδι του ΟΤΕ. Εκεί έχει ένα περίπτερο και πολλοί αφηνουν το αυτοκίνητο με τα αλαρμ κόβοντας μια ολόκληρη λουρίδα.
Δίπλα μας ακριβως ήταν ένα περιπολικό, κατεβάζουμε λοιπον το παραθυρο και τους λεμε 'γιατι δε γράφετε κλήση σε όλους αυτους?'
Και μας απαντησαν πως είναι μπελας επειδή τους δίνουν ένα μονο μπλοκ για κλήσεις και αμα τους τελειώσει πρέπει να πανε να το αναθεωρήσουν κλπ.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Θα μου πεις, αν ήταν κάθε φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο να παίρνουμε το 100, δεν θα κάναμε άλλη δουλειά όλη μέρα.
Αυτή όμως δεν είναι η δουλειά τους? Έστω ΚΑΙ αυτή. Αν Έγραφαν όλα τα παρκαρισμένα επι μονίμου βάσεως και όχι όπως τα αλκοτεστ που γίνονται για 2-3 μερες μόνο κανένας δεν θα πάρκαρε παράνομα. Σε βάθος χρόνου θα είχαν πολυ λιγότερη δουλειά.
-
Βρίσκει και τα κάνει. Ειδοποίησε κανείς την αστυνομία;Θα μου πεις, αν ήταν κάθε φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο να παίρνουμε το 100, δεν θα κάναμε άλλη δουλειά όλη μέρα.
Εχω αρχισει και αηδιαζω ολο και περισσοτερο με αυτα που βλεπω καθημερινα
Αν δεν ειμασταν δυο και τρεις αυτοι που παιρνουμε την αστυνομια σε τετοιες τρανταχτες περιπτωσεις, δε θα ειχαμε και τοση δουλεια Θα επαιρνε ο καθενας ενα τηλεφωνο πχ.
Ο Ελληνας δε θα καταλαβει ποτε οτι οι κοινωνιες δομουνται και υιοθετουν κανονες τους οποιους τηρουν για να ζουνε ολοι καλυτερα! Οποτε εχω προσπαθησει, η αντιδραση που παιρνω ειναι παντα η ιδια. Ο ελληνας εχει αναγει την Μαγκια στην κυρια εκφραση της κοινωνικης του ζωης και πιστευει οτι αυτη θα τον βοηθησει να ζησει καλυτερα
-
Βρίσκει και τα κάνει. Ειδοποίησε κανείς την αστυνομία;Θα μου πεις, αν ήταν κάθε φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο να παίρνουμε το 100, δεν θα κάναμε άλλη δουλειά όλη μέρα.
Και να παρει τους 100....
Τι θα γινει;;;;;
Τ Ι Π Ο Τ ΑΣιγα μη αξιωσουν οι μπατσοι να ρθουν να γραψουν καποιον που εχει παρκαρει παρανομα καπου.....
Σε μπλοκο για ζωνες και παπια, η αποδωση κλησεις/ωρα ειναι μακραν μεγαλυτερη!
Εγω οποτε μας κλεινουν το γκαραζ του γραφειου, φωναζω γερανω...
Το γκαραζ ειναι καθε μερα κλειστω.....
Γερανο δεν εχω δει ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Που να το βαζει στο δρομο, να πατανε και τα λαστιχακια του τη σκληρη ασφαλτο...Στο δρόμο που κοιτάει το Forester είναι φορές που ούτε ποδήλατο χωράει να περάσει...(νομίζω πως φαίνεται και στη συγκεκριμένη φωτογραφία!)
-
αν ηταν να γραφουν το καθε αμαξι που παρκαρει παρανομα,τα μισα αυτοκινητα μεσα στη πολη θα ειχαν καθε μερα κληση.
το προβλημα ειναι οτι ο χωρος που υπαρχει στους δρομους ειναι ιδιος εδω και δεκαετιες.τα αυτοκινητα εχουν υπερπολλαπλασιαστει.
να δειτε σε μια δεκαετια τι θα γινεται.ακομα περισσοτερα αμαξια,ιδιοι δρομοι.να δουμε πως θα κυκλοφορουμε. -
Ζώο οι γονείς που είχαν το παιδί τους (μικρό σε ηλικία) να κάθεται στο ταμπλό του αυτοκινήτου με την πλάτη στο παρμπρίζ. Έγινα μάρτυρας της σκηνής αυτής στα διόδια της Αττικής οδού στον Κηφισό. Ελπίζω (αν και δεν το νομίζω) ότι το κατέβασαν από εκεί φεύγοντας από τα διόδια.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Που να το βαζει στο δρομο, να πατανε και τα λαστιχακια του τη σκληρη ασφαλτο...Ισως να είναι το φόρεστερ τού Γιωρίκα.
Ο πωλητής του είπε ότι 'πάει καλύτερα εκτός δρόμου'
-
Το ότι τα Καμίνια αρχίζουν να γίνονται γκέττο ίσως να ισχύει, με όλους αυτούς τους μετανάστες, τους γυφτοστερεοφωνάκηδες, τις ανήλικες 'συμμορίες' κ.λπ.
Αλλά αυτό που είδα σήμερα ήταν... Δεν έχω λόγια...
Ηταν δύο 12-13χρονα που περπατούσαν στη μέση του δρόμου... εγώ μόλις έστριψα από ένα στενό ψάχνοντας θέση για να παρκάρω, τα περιμένω να περάσουν υπομονετικά (ούτε κόρνες ούτε τίποτα) και αυτά να μού... τσαμπουκαλεύονται!
Εντάξει, δε με έδειραν κιόλας , αλλά ρε παιδιά, μόνο να τα βλέπατε...
Μόνο τα ζώα οι γονείς φταίνε τελικά, που διαιωνίζουν τη βλακεία.
-
@ Hunter
Ζώα ζώα ζώα [#3]