Καλημερα και Καλη Χρονια!
Λοιπον!
Αν και λογο γιορτινης διαθεσης ειχα σκοπο να ειμαι επιηκεις με τους συνανθρωπους μου, δεν τα καταφερα...με νικησαν... και λεω να γραψω τα χθεσινα.
Κατ αρχας... Χρονια Πολλα στο ζωο με το Πολο που χαραματα, ειπε να παρει ενα μονοδρομο μπροστα στο Λεοντιο Λυκειο, αναποδα και να πεταχτει μπροστα στι κοπελιτσα με το Ματιζ-του-κουτιου-με μωλις-270-χιλιομετρα-στο-κοντερ.
Μπιλιες.....
Εγω επιδη ξερω την διασταυρωση, εκοψα απο πριν....γιατι περιμενα να μου ρθει απο αριστερα.... να περασει κανας μποζος το στοπ και να μας καρφωσει....
Ε...λαθος!
Ο παπαρας ηρθε απο τα δεξια!
Μπαμ!
Σταματαω....
Καλω την αστυνομια.
Κανω πισω με αλαρμ να κλεισω το δρομο, μη πεσει κανας αλλος πανω μας.
Βγαινω εξω
Βγαινει εξω κ ο ηρωας μας....'Μωρι καριολα! Μ ειχες απο δεξια! Μ ειχες απο δεξια! μας γα...σες πρωτοχρονιατικα!'
Καγκελο εγω...
Καγκελο η κοπελιτσα....
Ψιτ φιλαρακο...δεν κοβεις τα μπινελικια, μην εχουμε αλλα.... Την ορεξη σου εχουμε ολοι....
μπουρου μπουρου με την κοπελιτσα
-Ηρεμισε, ειναι αναποδα σε μονοδρομο, δεν φταις εσυ
-Και τι εγινε..... Παει τ αμαξακι μου.... 5 μερες το χω
(Κοιταω κοντερ...000269.8Κμ)
-Ωχ....
-Ωχ.... Παλι το σαραβαλο το Σανυ θα χω....
-Ε μωρε.... Καν του μυνηση για εξηβρυση και ψυχικη οδυνη και παρε Boxster!
Φτανει το περιπολικο.....
-Τι συμβαινει εδω;;;
-Αυτη.... Αυτη η καριολα με γα...σε. Καινουριο αμαξι και μου το κανε μου..ι!!! Μ ειχε απο δεξια και καρφωθικε πανω μου!
-Ψιτ φιλαρακο...δεν κοβεις τα μπινελικια, μην εχουμε αλλα.... Την ορεξη σου εχουμε ολοι.... Σ ειχε απο δεξια;
-Ναι
-Απο που ερχοσουν εσυ;
-Απο δω....
-Ναι; Τα σηματα που ειχες εσυ...τα ειδες;;;;
-Ε;;;
-Το ΣΤΟΠ απεναντι...το βλεπεις;;;;
-Μα....
-Τι μα;;; Εισουν αναποδα σε μονοδρομο...
-μα....
-Να σας πω, η κυρια επιθυμει να κανει μυνηση για εξηβριση και ψυχικη οδυνη....
-Εσεις τι ειστε... Ο δικηγορος της;;;;
-Οχι....Μαρτυρας..... Και αν θελετε συμπληρωστε και αυτα που ειπε και σε σας οταν ηρθατε....
Βγαζει το μηχανακι να κανει αλκο-τεστ...
Η γκομενιτσα.... 0
Ο παπαρας.... Αρκετα πανω απο το οριο...
Φτανει σε μενα....
-Παιδια...Μηπως να μη φυσιξω;;;; Οχι τιποτ' αλλο, αλλα θα ξεχρεωνω την εφορια μεχρι του χρονου, τετοια εποχη.....
-Δεν γινεται...
Φυσαω.....Κ ειμαι κατω απο το οριο
-Ενα σφινακι ακομα.... και θα σε γραφαμε....