-
Εχεις δίκιο, ορισμένοι είναι προκλητικοί
Μην ξεχνάς όπως πως διευκολύνοντας το μοτοσυκλετιστή διευκολύνεις και τον εαυτό σου
-
Εγω παντως, οσο καιρο οδηγουσα σκουτερακι, το 80% των μεγαλων μηχανων που διασταυρωνομασταν σε στενα, μου εδινε παντα προτεραιοτητα (ακομα +αν ειχε στοπ). Αυτο κατι λεει...
Ακομα να πω οτι οποιος εχει οδηγησει και τα 2 μεσα, μπορει να κατανοησει τους μοτοσυκλετιστες. (δεν περιλαμβανονται τα μικρα μαλακισμενα με τα κωλοπαπα! )
-
+1 για τη διαφορα συμπεριφορας μετα3υ παπιων-σκουτερ κ μοτοσυκλετων. Εχει τυχει να ανεβω κ σε πεζοδρομιο για να περασει μοτοσυκλετιστης, πραγμα που δε 8α εκανα ποτε για μηχανακι.
Το μηχανακι μπορει να τον αφησεις να μπει μπροστα σου στο φαναρι, αλλα οταν αργοτερα ανοι3ει ο δρομος 8α κατσει στη μεση της λωριδας εμποδιζοντας σε να τον προσπερασεις. Συμβαινει συχνα.
Στη Βουλιαγμενης μια μερα πηγαιναν ετσι μηχανακια κ στις 3 λωριδες. Καφριλιαστηκα κ σφηνωσα αναμεσα σε 2 πηγαινοντας αναμεσα στις 2 λωριδες. Εφαγα μουτζες κ ανταπεδωσα με κ*λοδακτυλο.
Το μηχανακι επισης 8α σφηνωσει στην εσωτερικη οταν 8ες να στριψεις σε διασταυρωση, κ 3εκινωντας εσυ κοιτωντας αλλου παιζει να τον στριμω3εις.
2 τυχαια παραδειγματα με μηχανακια.
Εχει τυχει επισης να μην αφησω σε φαναρι να περασει σκουτερακι για να μεινει διπλα μου. Το οδηγουσε πιπινακι με φουστιτσα.
-
Η απόλυτη κατανόηση για τους μοτοσυκλετιστές , ανεξαρτήτως κυβισμού και μεγέθους της μηχανής , θα έρθει όταν όλοι όσοι οδηγούμε δίτροχο μάθουμε να σεβόμαστε αλλά και κατανοήσουμε πλήρως το όχημά μας. Ότι είναι εκτεθειμένο στα στοιχεία της φύσης και την απροσεξία του απέναντι ( ακόμη και έτερου μοτοσυκλετιστή , θυμάμαι πριν τρία χρόνια στην Ατταλείας στον Κορυδαλλό που δύο παπιά , που και τα δύο κινούνταν ανάποδα τράκαραν , οι οδηγοί χτύπησαν τα κεφάλια τους - χωρίς κράνος σε βροχή - μεταξύ τους και έσπασαν το λαιμό τους και οι δύο ) και ότι το όχημα λόγω της φύσης του θέλει σεβασμό. Επιπλέον όταν κατανοήσουμε ότι η δυνατότητα ελιγμού είναι παράπλευρη ωφέλεια για το δίκυκλο και ότι δεν είναι εκμεταλεύσιμη για 'μαγκιές και σφήνες ' αλλά για τη στιγμή που θα χρειαστεί , τηρώντας πάντα τους κανόνες ασφαλείας.
-
ερωτηση.
λετε ολοι για τους μαλακες τους παπακηδες σκουτερακηδες κλπ
οκ να το δεχτω, ειναι μαλακες.
εσεις οταν ξεκινησατε πηρατε καμια χιλιαρα να υποθεσω;
δεν ειχατε καποτε και εσεις μικρο μηχανακι;
δηλαδη ησασταν και σεις μαλακες τοτε;
ή αλλο εσεις;xenos
εχοντας περασει και απο αμαξι, και παπακι και μηχανη, τις μεγαλυτερες εμπειριες και τις βασεις για την οδηγικη μου ωριμοτητα, προβλεψη και αποφυγη ατυχηματων τις κερδισα με το παπακι. και βλεπω και απο τους φιλους μου, που ξεκινησαμε με παπακια-σκουτερακια και πολλοι απ'αυτους εχουν θηρια τωρα, βλεπω οτι και αυτοι, τις βασεις τις βαλανε με το παπακι ή με το σκουτερακι. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
λετε ολοι για τους μαλακες τους παπακηδες σκουτερακηδες κλπΟχι έτσι όπως το λες. Απλά, (ΓΕΓΟΝΟΣ προερχόμενο, σε ό,τι με αφορά, από 15 χρόνια οδήγησης μηχανής) το ποσοστό των μαλακών ανάμεσα στους παπάκηδες είναι θεαματικά μεγαλύτερο απ΄ ό,τι ανάμεσα στους οδηγούς μεγαλύτερων μηχανών. Και είναι έτσι (ΥΠΟΘΕΣΗ) διότι περιλαμβάνονται 3 κατηγορίες 'υψηλού κινδύνου' για μαλακίες: (1) άσχετοι που πήραν 'ένα παπάκι' για να μετακινούνται χωρίς να τους ενδιαφέρει για περισσότερα (πχ. να καταλάβουν γιατί και πως το φοράνε, αν το φοράνε, το ρημάδι το κράνος) (2) deliver-άδες (3) πιτσιρίκια που γουστάρουν δίτροχο αλλά δεν έχουν τα παιδιά χρήματα για κάτι μεγαλύτερο. Ελπίζω τουλάχιστον οι (3) να επιζήσουν και να περάσουν αργότερα σε κάτι μεγαλύερο και ασφαλέστερο.
δεν ειχατε καποτε και εσεις μικρο μηχανακι;Το πρώτο μου ήταν 250 cc κανονική μηχανή, είναι μικρό ή μεγάλο ?
δηλαδη ησασταν και σεις μαλακες τοτε;
Οπως σου είπα, δεν εξαρτάται από τον τύπο της μηχανής αλλά περισσότερο από τον τύπο του οδηγού.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
λετε ολοι για τους μαλακες τους παπακηδες σκουτερακηδες κλπ
Οχι έτσι όπως το λες. Απλά, (ΓΕΓΟΝΟΣ προερχόμενο, σε ό,τι με αφορά, από 15 χρόνια οδήγησης μηχανής) το ποσοστό των μαλακών ανάμεσα στους παπάκηδες είναι θεαματικά μεγαλύτερο απ΄ ό,τι ανάμεσα στους οδηγούς μεγαλύτερων μηχανών. Και είναι έτσι (ΥΠΟΘΕΣΗ) διότι περιλαμβάνονται 3 κατηγορίες 'υψηλού κινδύνου' για μαλακίες: (1) άσχετοι που πήραν 'ένα παπάκι' για να μετακινούνται χωρίς να τους ενδιαφέρει για περισσότερα (πχ. να καταλάβουν γιατί και πως το φοράνε, αν το φοράνε, το ρημάδι το κράνος) (2) deliver-άδες (3) πιτσιρίκια που γουστάρουν δίτροχο αλλά δεν έχουν τα παιδιά χρήματα για κάτι μεγαλύτερο. Ελπίζω τουλάχιστον οι (3) να επιζήσουν και να περάσουν αργότερα σε κάτι μεγαλύερο και ασφαλέστερο.
δεν ειχατε καποτε και εσεις μικρο μηχανακι;Το πρώτο μου ήταν 250 cc κανονική μηχανή, είναι μικρό ή μεγάλο ?
Για μιχανη ειναι μικρο.
Για παπι ειναι μεγαλο......
Διομισαρι παπι..... κοντρακιας; κοντρακιας;δηλαδη ησασταν και σεις μαλακες τοτε;
Οπως σου είπα, δεν εξαρτάται από τον τύπο της μηχανής αλλά περισσότερο από τον τύπο του οδηγού.
-
nass
το ποσοστο αυτων που εχουν μικρο μηχανακι οπως ειπες ειναι πολυ μεγαλυτερο γι'αυτο το λογο. υπαρχουν πολλες κατηγοριες ατομων που εχουν παπακι/σκουτερακι:
αυτος που το παιρνει για την ευκολια, ο πιτσιρικας που κανει τα πρωτα του βηματα κλπ κλπ
συνεπως, μεσα σ'αυτους ειναι και οι μελλοντικοι μηχανοβιοι σε ενα τεραστιο ποσοστο, ελαχιστους ξερω που πηγαν σε μηχανη με τη μια. και ερωτω: ολοι αυτοι που εχουν μηχανη, που πριν ειχαν παπακι (οι περισσοτεροι) ηταν μαλακες και οταν καβαλησαν τη μηχανη γινανε ανθρωποι;εδω θελω να τονισω το εξης: θεωρω απαραιτητο σταδιο στην οδηγηση 2τροχου να περασει καποιος πρωτα απο ενα μικρο μηχανακι. δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου με πρωτο 2τροχο το bandit (που ηταν η πρωτη μηχανη μου). ποσο μαλλον κατι μεγαλυτερο.
και ηδη το κενο απο το παπι ηταν τεραστιο, την πρωτη φορα που ανεβηκα για βολτα -την οδηγουσε αυτος που μου την πουλησε που ηταν φιλος φιλου εμεινα μαλακας..η εμπειρια μου εδειξε οτι με το παπακι -αν εχεις δυο δραμια μυαλο μπορεις να κατανοησεις πολλα πραγματα στους δρομους και να γινεις πολυ καλυτερος οδηγος, συν τα πλεονεκτηματα που σου προσφερει η μετακινηση.
-
@skye, ξαναδιάβασε τι έγραψα: δεν βάζω τους πάντες σε ένα τσουβάλι, ούτε 'ήταν μαλάκες ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ όταν οδηγούσαν παπί και έγιναν άνθρωποι όταν οδήγησαν μηχανή' που λες, καμία σχέση.
Αυτό που είπα είναι πως, σύμφωνα με τις δικές μου παρατηρήσεις εδώ και 15 χρόνια, το ποσοστό μαλακών μεταξύ οδηγών σκούτερ ή παπιών είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο μεταξύ άλλων μηχανών. Βλέπεις κανένα 'όλοι αυτοί' που λες στο παραπάνω ? Οχι. Βλέπεις κανένα ενδεικτικό ποσοστό του στυλ '99% όσων οδηγούν παπάκι είναι μαλάκες ?' Φυσικά και όχι. Μια σύγκριση έκανα, αν δεν συμφωνείς, δικαίωμά σου, εμμένω στην άποψή μου (που, όπως σου είπα, δεν την έβγαλα από το μυαλό μου, τη ζω κάθε μέρα εδώ και 15 χρόνια που οδηγώ μηχανή καθημερινά)
Και εννοείται πως ένας πιτσιρικάς χωρίς φράγκα πιθανότατα θα πάρει ένα μικρό μηχανάκι πρώτα (ευτυχώς εγώ τότε είχα φράγκα για να περάσω κατευθείαν σε κάτι μεγαλύτερο και ασφαλέστερο -εξάλλου δε χωράω σε παπί ) Αυτός ο πιτσιρικάς όμως, λόγω άγνοιας και νεανικής καύλας, είναι ικανός για μεγάλες μαλακίες (όπως μπορεί να έκανα και εγώ μαλακίες όταν ήμουν νεώτερος οδηγός). Δεν τον καταδικάζω, αναμενόμενο είναι. Αλλά το γεγονός παραμένει. Και απλά εκφράζω την ελπίδα, όταν ένας τέτοιος με προσπερνάει 'φίλερ' με 100 (τελική) στην Κηφισίας χωρίς κράνος, να παραμείνει ζωντανός. That's all. YO!
-
Υο στον nass, με έχει καλύψει απόλυτα. Και εγώ με μικρή μοτοσυκλέτα ξεκίνησα κατευθείαν, με ένα 250άρι, και δεν νομίζω ότι έχασα κάτι σε σχέση με το να ξεκίναγα με άνα παπιοσκούτερ. Ίσα-ίσα κέρδισα. Έμαθα καλύτερα να στρίβω-φρενάρω (στρίβω-φρενάρω στο παπί? τι είναι αυτό? ), έμαθα καλύτερα να διαχειρίζομαι τον όγκο του δίτροχού μου στην κίνηση, μου δίνουν περισσότερη σημασία στον δρόμο οι άλλοι (όσοι τουλάχιστον δίνουν), δεν ριψοκινδυνεύω για κάθε προσπέραση, δεν-δεν-δεν...
Βέβαια εγώ ξεκίνησα και μεγάλος (στα 25-26) και ίσως το βλέπω διαφορετικά απ' ότι αυτός που ξεκίνησε απο μικρός να καβαλάει ή από τον πιτσιρικά που 'αναγκαστικά' καταφεύγει στο παπί (τα εισαγωγικά επίτηδες, καθώς τα λεφτά που σκάνε για να πάρουν και να καγκουρέψουν ένα παπί θα αρκούσαν για να πάρουν ένα 125 XT, XR, CBR κτλ μεταχειρισμένο). Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι οι αναβάτες μοτοσυκλέτας, στην συντριπτική τους πλειοψηφεία είναι πολύ σωστότεροι στον δρόμο και πολλές φορές δεν εισπράτουν την ίδια συμπεριφορά από τους ΙΧήδες. Μια μεγαλύτερη μοτό, πχ, θέλει περισσότερο χώρο να ελιχθεί ανάμεσα στα σταματημένα, δωστης τον επιτέλους βρε αδερφέ... Μην αδιαφορείς... Δεν σου απαιτώ να μου ανοίξεις λίγο δρόμο όταν ρίχνω ξερογκαζιές δίπλα στην πόρτα σου, μια παράκληση απλά κάνω, μήπως και φτάσω λίγο νωρίτερα στον προορισμό μου, μήπως και γίνει αυτό το μπουρδέλο πιο ανθρώπινο.
Αυτά...
-
nass οκ τωρα
taurus
1.πως ξερεις οτι κερδισες οταν δεν περασες ποτε απο μηχανακι;
2.ποσα χρονια οδηγας 2τροχο;παντως εχω παρατηρησει γενικα οτι οσοι αρχιζουν απο μεγαλη ηλικια την οδηγηση -ειτε 2τροχα ειτε αμαξια εχουν 'χασει κεφαλαια' και λογικο μου φαινεται. εγω οδηγαω 2τροχο (μαζι και παπακια δηλαδη) σχεδον 10 χρονια και το παπακι ειναι το πιο παρεξηγημενο μεσο που εχω συναντησει, και το οποιο κοιτανε υποτιμητικα οι περισσοτεροι.
παπακι rulez και ειστε ολοι κομπλεξες -
Οδηγώ μηχανή 3 χρόνια, με πάνω από 15000 km τον χρόνο. Παπί είχα καβαλήσει περιστασιακά πιο πριν, έτσι για λίγο. Δεν με είχε ενθουσιάσει. Το ποδήλατό μου μου είχε φανεί πιο καλό σε οδική συμπεριφορά. Από τότε που ξεκίνησα να οδηγώ μηχανή, έτυχε 2-3 φορές να ξαναπέσει παπί στα χέρια μου και μου 'ρθε να το αρχίσω στις κλωτσιές, να το βάψω μπλε και να το πετάξω στη θάλασσα. Αυτά τα πατίνια με μοτέρ ΔΕΝ μπορούν να σου μάθουν να οδηγείς μοτό, δεν έχουν καμία σχέση με μοτό, γι' αυτό και κατα τη γνώμη μου το ποσοστό των καγκουρο-οδηγών παπιοβιων είναι μεγαλύτερο από αυτό των μοτό. Και για ένα άλλο λόγο ακόμα. Αν αρχίσω τις μαλακίες με το παπί και πάω να πέσω, αρκεί να σταθώ όρθιος και να το αφήσω να πάει στο διάολο. Ακόμα και αν πέσω με αυτό, σιγά το βάρος. Αν μου πέσει όμως μεγάλη μηχανή με εμένα πάνω, πάω για ματαμόσχευση ποδιού. Α! Και κάτι άλλο. Αν πηγαίνω ανάμεσα στα αυτοκίνητα και κάπου στενεύει ο χώρος, με τη μηχανή θα πω 'περνάω-δεν περνάω'. Με το παπί πιο πιθανό είναι να πώ 'περνάωωωωωω'... Σε ποιο από τα δύο λοιπόν θα έχω, έστω και υποσυνείδητα έφεση στη μαλακία?
-
Θα'θελα να με καταταξετε καπου. αμαξι 1.8, σκουτερ 125 και μηχανη 900.
-
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
Θα'θελα να με καταταξετε καπου. αμαξι 1.8, σκουτερ 125 και μηχανη 900.Αρα δεν εχεις 'σωστη' αποψη!!!!!
-
Ένας τρόπος να ανιχνεύσετε την πιθανότητα βλακείας απο τον 2κυκλιστή που σας πλησιάζει ή είναι κοντά σας, είναι και η εμφάνιση του. Μερικά σημάδια που είναι χαρακτηριστικα:
Κατάσταση μηχανής:
-Ρημαδομηχανή, μέσα στη μπίχλα με διάφορα εξαρτήματα να κρέμονται, ή το λάδι να βγαίνει απο την εξάτμιση γενναιόδωρα, συνήθως δηλώνουν οδηγό που είναι άσχετος, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την δική του η την ασφάλεια των άλλων και είναι σε θέση να κάνει τη χειρότερη απροσεξία στο δρόμο.Μηχανή καγκουρεμένη, πινακίδα πίσω εξαφανισμένη μέσα στο πίσω θόλο, ζαντούλες βαμένες, φλας αλlαγμένα με μικρά άσπρα, εξατμίσεις θορυβώδεις.. όλα αυτά είναι μια καλή ένδειξη για μεγάλη συγκέντρωση χαζομάρας στην κρανιακή κοιλότητα του οδηγού, η οποία μπορεί να εκφραστεί με πάσης φύσεως μ@λ@κια στο δρόμο
Σημαντική ένδειξη επίσης είναι το ντύσιμο του αναβάτη.
Μαλί με ζελέ, καπελάκι και γυαλί ηλίου, ενίοτε σε συνδιασμό με μπουφανάκι γνωστής ιταλικής εταιρίας τριγωνικού σχήματος, προιδεάζουν για οδηγό που βλέπει το όχημα και το δρόμο ως πεδίο επίδειξης, με ότι αυτό συνεπάγεται. Απο την άλλη, οδηγός με κράνος, μπουφάν με προστατευτικά, γάντια, συνήθως μποτάκι ψηλό , δείχνει άνθρωπο με εμπειρία στη μηχανή, που του έχουν μάθει σε τι μεταφράζεται η έλλειψη σεβασμού κατα την οδήγηση. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Κατάσταση μηχανής:
-Ρημαδομηχανή, μέσα στη μπίχλα με διάφορα εξαρτήματα να κρέμονται, ή το λάδι να βγαίνει απο την εξάτμιση γενναιόδωρα, συνήθως δηλώνουν οδηγό που είναι άσχετος, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την δική του η την ασφάλεια των άλλων και είναι σε θέση να κάνει τη χειρότερη απροσεξία στο δρόμο.Μηχανή καγκουρεμένη, πινακίδα πίσω εξαφανισμένη μέσα στο πίσω θόλο, ζαντούλες βαμένες, φλας αλlαγμένα με μικρά άσπρα, εξατμίσεις θορυβώδεις.. όλα αυτά είναι μια καλή ένδειξη για μεγάλη συγκέντρωση χαζομάρας στην κρανιακή κοιλότητα του οδηγού, η οποία μπορεί να εκφραστεί με πάσης φύσεως μ@λ@κια στο δρόμο
Αυτά τα δύο περιγράφουν σχεδόν τέλεια τη μηχανή μου Καγκουρορημαδομηχανή
-
Διανυω περιπου 20χλμ καθημερινα με το σκουτερ μου.
Πολυ συχνα μου τυχαινει να κλεισει καποιος τον καθρεφτη του, η ακομη και να μπει στον κοπο να κανει λιγο μπρος και δεξια το αυτοκινητο του, για να χωρεσει να περασει το σκουτερακι μου απ τ αριστερα του
**ΠΑΝΤΑ **ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ακομη κι οταν εισαι σταματημενος στο φαναρι, ριχνεις μια ματια στους καθρεφτες σου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που δεν εισαι ζωο και κομπλεξικος!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με κανεις να χαμογελασω, αντι να βρίσω (έστω από μέσα μου)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που νοιαζεσαι και μπαινεις στον κοπο να με διευκολυνεις.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που δειχνεις στο παιδι σου που καθεται στο πισω καθισμα, πως πρεπει να ειμαστε ευγενικοι και φιλικοι στους αλλους ανθρωπους με τους οποιους μοιραζομαστε αυτους τους ρημαδιασμενους δρόμους
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι με κανεις να νοιωθω αισιοδοξια, οτι καποια στιγμη θα αρχισουμε να συμπεριφερομαστε σαν ανθρωποι
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι με 'υποχρεωνεις' κι εμενα να καταβαλλω καθε δυνατη προσπαθεια να διορθωσω τα κακως κειμενα του 'οδηγικου' μου χαρακτηρα...
-
γεγονος ειναι οτι τα παπια και τα σκουτερς λογο που ειναι ευλικτα κανουν πολυ περισσοτερες σφηνες και ελιγμους απο τις μεγαλητερες μηχανες και μας κανουν την ζωη δυσκολη και δεν τους προσεχουμε παντα και εμεις με τα αυτοκινητα γιατι δεν πηγαινουν κανονικα στη λουριδα τους οσο προσεκτικος και να εισαι καποια φορα θα γηνει η στραβη
-
taurus
αν δε συμβιωσεις στην καθημερινοτητα με παπι δε μπορεις να ξερεις τι θα ειχες κερδισει και τι οχι..
αποψη μου, αν θες κρατα τη αν θες οχι.. δεν εχω παπι και ουτε λογο να τα υπερασπιστω, απλα προσπαθω να'μαι ρεαλιστης.οσο για συμπεριφορα. τι παπι ειχες οδηγησει; σιγουρα δε συγκρινεται με μια μετρια μηχανη αλλα δεν ειναι ολα τοσο απολυτα και νομιζω εισαι υπερβολικος. εχω καιρο να οδηγησω παπακι, αλλα ειμαι βεβαιος οτι για καποιο νεο καλυτερα να του δωσω το παπακι μου παρα το bandit μου..
παντως εχουν μεγαλη σχεση με μοτο τα παπια, τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει εγω 10 χρονια τωρα που εχω δικο μου διτροχο..
ισως ειναι οτι μπηκες στα 2τροχα πολυ μεγαλος και εχεις αυτες τις αποψεις. ισως κανω κι εγω λαθος. ισως δεν κανει κανεις μας λαθος και ειναι ο καθενας αναλογα με τις εμπειριες του, αλλα νομιζω πως εισαι λιγακι υπερβολικος ή εμπαθης, αν μου επιτρεπεις..
εμενα παντως τα παπια με βαλανε στον κοσμο των 2 τροχων και ειμαι βεβαιος οτι με εχουν βοηθησει αρκετα και στην οδηγηση, και στις ικανοτητες προληψης ατυχηματος κλπ κλπτο ποσοστο των καγκουρων οδηγων ειναι μεγαλυτερο απο τις μοτο γιατι το παπι ειναι το αρχικο σταδιο και ειναι και η ηλικια στη μεση.. πως να το κανουμε δηλαδη, ειναι το σχολειο.. αλλα ειναι και πιο λογικο να'σαι καγκουρας στα 17 παρα στα 27. (οχι οτι δεν υπαρχουν κ καγκουρες στα 27 ή μη καγκουρες στα 17)
αλλοι συνεχιζουν και αλλοι πανε σε αμαξι.
παντως δε μπορω να με φανταστω να μαθαινα να κανω σουζα με το bandit ξερω'γω.. -
Κάποτε σε μια εκπομπή είχαν δοκιμάσει να κάνουν κάτι διαφορετικό. Δε θυμάμαι ποιός ήταν ο παρουσιαστής.
Ξεκινήσανε να κάνουν μια διαδρομή, κινούμενοι με τη μηχανή σα να ήταν αυτοκίνητο. Δηλαδή, καταλάμβαναν στο οδόστρωμα θέση και -σχεδόν- χώρο αυτοκινήτου, περίμεναν κανονικά στις ουρές κτλ κτλ.
Το αποτέλεσμα ήταν να τους βρίζουν όλοι, επειδή... τους έπιαναν χώρο. Με άλλα λόγια, τους 'εξωθούσαν' στη γνωστή 'ακροβασία' πάνω στις διακεκομμένες γραμμές μεταξύ των λωρίδων κυκλοφορίας και στα άκρα κοντά στο πεζοδρόμιο.
Πολύ ενδιαφέρον ήταν...
Ευχαριστιες απο μοτοσυκλετιστη