nass
το ποσοστο αυτων που εχουν μικρο μηχανακι οπως ειπες ειναι πολυ μεγαλυτερο γι'αυτο το λογο. υπαρχουν πολλες κατηγοριες ατομων που εχουν παπακι/σκουτερακι:
αυτος που το παιρνει για την ευκολια, ο πιτσιρικας που κανει τα πρωτα του βηματα κλπ κλπ
συνεπως, μεσα σ'αυτους ειναι και οι μελλοντικοι μηχανοβιοι σε ενα τεραστιο ποσοστο, ελαχιστους ξερω που πηγαν σε μηχανη με τη μια. και ερωτω: ολοι αυτοι που εχουν μηχανη, που πριν ειχαν παπακι (οι περισσοτεροι) ηταν μαλακες και οταν καβαλησαν τη μηχανη γινανε ανθρωποι;
εδω θελω να τονισω το εξης: θεωρω απαραιτητο σταδιο στην οδηγηση 2τροχου να περασει καποιος πρωτα απο ενα μικρο μηχανακι. δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου με πρωτο 2τροχο το bandit (που ηταν η πρωτη μηχανη μου). ποσο μαλλον κατι μεγαλυτερο.
και ηδη το κενο απο το παπι ηταν τεραστιο, την πρωτη φορα που ανεβηκα για βολτα -την οδηγουσε αυτος που μου την πουλησε που ηταν φιλος φιλου εμεινα μαλακας..
η εμπειρια μου εδειξε οτι με το παπακι -αν εχεις δυο δραμια μυαλο μπορεις να κατανοησεις πολλα πραγματα στους δρομους και να γινεις πολυ καλυτερος οδηγος, συν τα πλεονεκτηματα που σου προσφερει η μετακινηση.