-
Όλοι την ψηφίζουν, ελάχιστοι αγοράζουν
-
Alfa με κινητηρα Opel?
ΕΛΕΟΣ!!!!
Τι άλλο θα δούμε ακόμα!!!!Ευχαριστώ αλλα δε θα πάρω
Mazda 6 Από μενα
-
το mazda 6 είναι η πιο ορθολογική επιλογή. Είναι πολύ καλό σε όλους τους τομείς και πολύ όμορφο.
προσωπικά λόγω συναισθήματος θα έπερνα 159, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι το 6άρι είναι πιο τίμιο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Alfa με κινητηρα Opel?
ΕΛΕΟΣ!!!!
Τι άλλο θα δούμε ακόμα!!!!Δηλαδή τόσο χρόνια που είχαν κινητήρες FIAT έχει διαφορά ;;
Πρίν 5 χρόνια ξεκίνησαν η FIAT και η GM (Opel, SAAB, Cadillac....) και εφτιαξάν το κοινό FIAT-GM Powertrain και κατασκευσαν αρκετά σχέδια.
Τα μίσα έιχαν αρχικά σχέδια GM και τα άλλα μισά FIAT.Η ΜΟΝΟ μηχανή πραγματικά Alfa Romeo ήταν η V6.. που πάει και αυτή.
Όλα αυτά βέβαια ειναι ψυχολογικά γιατί η νέες μηχανές είναι πολύ καλες.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όλοι την ψηφίζουν, ελάχιστοι αγοράζουνεμ εσυ τι αλλο θα λεγες
-
Ο χρήστης kouasimodos έγραψε:
Ανάμεσα σεAlfa 159 1.8
Volvo S40 1.8 (μπορεί και 2.0)και του σαφώς οικονομικότερου Mazda 6 1.8,
ποιό θα λέγατε ότι:
- Είναι πιο αξιόπιστο
- Έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά
- Είναι πιο αθόρυβο
- Έχει χαμηλότερο κόστος συντήρησης
Ευχαριστώ
Πιο αξιόπιστο το Mazda 6.
Kαλύτερη οδική συμπεριφόρα πάλι το Mazda 6. 159 και S40 είναι και αυτά εξαιρετικά αλλά είναι προσανατολισμένα στην ασφάλεια και οχι στη σπορ οδική συμπεριφορά.
Πιο αθόρυβη η 159, μετά το S40 και τελευταίο το Mazda.
Xαμηλότερο κόστος συντήρησης χαλαρά το Mazda. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω όμως να πω με ακριβεια να πω πιο είναι χειρότερο πιο καλύτερο κ.λ.π.
Mε άλλα λόγια πάρε ένα 6 και καθάρισες.
Κοίταξε όμως τα mondeo και passat. -
Ο χρήστης Biscione έγραψε:
εμ εσυ τι αλλο θα λεγες
ναι, ψέμματα είναι, έχει ξεσκιστεί να πουλάει κι εγώ λέω το αντίθετο
Πέρνα κι από τις ταξινομήσεις να μας πεις τη γνώμη σου
Αν δεν μπορείς να δεις(τε) την πραγματικότητα δεν φταίω εγώ
-
Ψηφισα το S40, μου φαίνεται το πιο ενδιαφέρον και το καλύτερο συνολικά.
-
Για 1.8 αυστηρά 159
Εάν παίζει και το 6 2.0 ανάλογα με το οδηγικό μου στυλ, για άνετος 159 για πιο ενδιαφέρον 6
Προσωπικά θα κοίταζα Passat και Octavia RS
To mondeo είναι πλέον σα να παίρνεις γάλα την ημέρα που λήγει -
Ο χρήστης Biscione έγραψε:
εμ εσυ τι αλλο θα λεγες
ΟΧΙ!!!!!!!!!
ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ελπίζοντας να μην πάρει η κουβέντα τη γνωστή πορεία θα πω σαν τελευταίο σχόλιο ότι αυτοί που αγοράζουν αμάξι σε αυτή την κατηγορία κοιτάνε σε μεγάλο βαθμό και τι βγάζει το αμάξι σαν κατασκευή γενικά. Και επειδή στον τομέα εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής (όπως φαίνεται) η 159 τα πάει καλύτερα γι αυτό την ψήφισαν πολλοί. Να μην μιλήσουμε για παθητική ασφάλεια (5 αστεράκια). Στα 24.000 εγώ θα την έπαιρνα αν ήθελα πάντα ένα τέτοιο αμάξι αλλά όχι στα 27.000
Πάντως ο κινητήρας αφαιρεί πολύ από το αμάξι σαν σύνολο. -
Το θεμα ειναι τι τελικα θα αγοραζαμε νομιζω...
Το λεω αυτο, γιατι και εγω θα αγοραζα ενα evo, αλλα δεν θα μπορουσα να το συντηρησω κλπ. (λεμε αν ειχα τα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όλοι την ψηφίζουν, ελάχιστοι αγοράζουνEχεις πολλα προβληματα εσυ τελικα....
Αλλα οχι,δεν θα υποκυψω αυτη τη φορα.... -
Έτσι μπράβο
Ψήφισα 159 με το χέρι στην καρδιά αυτή θα αγόραζα μεταξύ των 3ων προτάσεων. Σε sportwagon ακόμα καλύτερα -
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Eχεις πολλα προβληματα εσυ τελικα....
Αλλα οχι,δεν θα υποκυψω αυτη τη φορα....φαντάσου αν δεν υπέκυπτες τι θα γράφες
αμφισβητείς τις πωλήσεις;
-
Είχα το ίδιο περίπου τρίλλημα πριν από 3 μήνες, αλλά κατέληξα στο S40 στα 1,8, αφού οδήγησα και τα τρία και το Passat.
- Είναι πιο αξιόπιστο --> Volvo
- Έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά --> 159
- Είναι πιο αθόρυβο --> Volvo
- Έχει χαμηλότερο κόστος συντήρησης --> Volvo. Δωρεάν service εφ' ορου ζωής.
Συνεπώς Volvo. Επιπλέον ο εξοπλισμός στην έκδοση Summum απλά δεν υπάρχει πουθενά αλλού (standard xenon, θερμαινόμενα δέρματα με μνήμες κλπ).
-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
Είχα το ίδιο περίπου τρίλλημα πριν από 3 μήνες, αλλά κατέληξα στο S40 στα 1,8, αφού οδήγησα και τα τρία και το Passat.- Είναι πιο αξιόπιστο --> Volvo
- Έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά --> 159
- Είναι πιο αθόρυβο --> Volvo
- Έχει χαμηλότερο κόστος συντήρησης --> Volvo. Δωρεάν service εφ' ορου ζωής.
Συνεπώς Volvo. Επιπλέον ο εξοπλισμός στην έκδοση Summum απλά δεν υπάρχει πουθενά αλλού (standard xenon, θερμαινόμενα δέρματα με μνήμες κλπ).
+1 Εγώ κατέληξα στο S60
Συμφωνώ σε όλα αλά το Δωρεάν service εφ' ορου ζωής που το βρήκες ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Συμφωνώ σε όλα αλά το Δωρεάν service εφ' ορου ζωής που το βρήκες ?Μου το πρότειναν τρεις διαφορετικές εκθέσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή που τελικά το πήρα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει PM.
-
Ο χρήστης GrMikeD έγραψε:
Οντως μεγαλε, μας κουφανες..........
-
Δεν θελω να ανοιξω ασκους του Αιολου,αλλα η ιδια η Fiat σφίγγει την θηλεια στην ΑR αν δεν αλλαξει κατι στα αμεσως επόμενα 5 χρόνια.Πηγαν να την περασουν ως premium,και παραλιγο να χασουν και τους λιγους πελατες που ειχαν.
Γιατι στους 4Τ πιστευουμε οτι αυτη η μαρκα εχει νοημα υπαρξης,περαν φυσικα του οτι πριν τον Β παγκοσμιο ειχε αγωνιστικες επιτυχιες;
S40, 159 ή 6...;