-
-
Μου λείπει το μισό μύριο που κοστίζει... Θα βολευτώ με μια 348 σε μερικά χρόνια μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα βολευτώ με μια 348 σε μερικά χρόνια μου φαίνεται.Τι διαβάζουν τα ματάκια μου;;;;
Ας πεταχτεί κανείς από το σπίτι του Προέδρου μήπως τρέχει τίποτα...http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ri_348.jpg
-
Ε δεν έχω τα μπικικίνια για μια καινούρια ρε σύντροφε... Αν τα είχα λες να κοιτούσα παλιατζούρες; 458 θα έψαχνα, αλλά κάνει 420.000 €...
-
http://f1-ferrari-shop.com/product_info ... b9eb885980
-
Ε δεν έχω τα μπικικίνια για μια καινούρια ρε σύντροφε... Αν τα είχα λες να κοιτούσα παλιατζούρες; 458 θα έψαχνα, αλλά κάνει 420.000 €...Και να τα είχες, δλδ, θα τα έδινες να στα φάει ο λούκα με πέστο και σαλάτα φινόκιο;
Αυτό είναι το ζμι, ρε φίλε, που προσπαθούμε να πούμε τόσο καιρό... ζυγίζεις φράγκα ως προς απόλαυση και εκεί η ταπεινή 348 παίρνει και τα σώβρακα της 458. -
Τώρα που είπατε μπικικίνια θυμήθηκα μια κόκκινη California (καλυμμένη με το κόκκινο κάλυμα ) που είχα δει στο parking των γραφείων της Google.
Όλοι οι άλλοι φάτε μάτια ψάρια...
-
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ε δεν έχω τα μπικικίνια για μια καινούρια ρε σύντροφε... Αν τα είχα λες να κοιτούσα παλιατζούρες; 458 θα έψαχνα, αλλά κάνει 420.000 €...
Και να τα είχες, δλδ, θα τα έδινες να στα φάει ο λούκα με πέστο και σαλάτα φινόκιο;
Αυτό είναι το ζμι, ρε φίλε, που προσπαθούμε να πούμε τόσο καιρό... ζυγίζεις φράγκα ως προς απόλαυση και εκεί η ταπεινή 348 παίρνει και τα σώβρακα της 458.Φυσικα και θα του τα εσκαγα. Οσο για την 348 δεν πλησιαζει καν την 458. Απλα καμια σχεση.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Φυσικα και θα του τα εσκαγα.
Όχι ρε Δία... σκέψου ότι θα πάνε σε γραβάτες και σκαρπίνια...
Λοιπόν, μέχρι να τα μαζέψεις θα σου βάζω κάθε μήνα και από ένα βίντεο του Λούκα μήπως και σε μεταπείσω...Οσο για την 348 δεν πλησιαζει καν την 458. Απλα καμια σχεση. .
Σίγουρα, αλλά κάνει και 15φορές παραπάνω.
Από τα 8κύλινδρα ντινοειδή μου αρέσει καλύτερα το 328GTB, πάντως, αν και από όσο γνωρίζω το μόνο που αξίζει πραγματικά να μαζέψεις είναι το vetroresina 308 (ακόμα καλύτερα κάποια από τις λίγες με το ξηρό κάρτερ). -
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
αν και από όσο γνωρίζω το μόνο που αξίζει πραγματικά να μαζέψεις είναι το vetroresina 308 (ακόμα καλύτερα κάποια από τις λίγες με το ξηρό κάρτερ).Το ξηρο καρτερ δεν ειναι τοσο σπανιο στις 308GTB (δεν υπαρχει βεβαια στις GTS motore tipo F106A)
Σχεδον ολες οι vetroresina (εκτος απο τα 100 US spec κομματια + τα 44 για την αυστραλεζικη αγορα) εχουν ξηρο καρτερ και το ιδιο συμβαινει και με τις συμβατικες απο ατσαλι euro spec 308GTB ως τις αρχες του 80.
Ετσι και αλλιως η vetroresina ειναι μια version 808 συνολικα αυτοκινητων,που αν εξαιρεσεις τα αμερικανικων προδιαγραφων τριμπουρδελα (που δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις),χτυπανε πλεον τρελες τιμες (σχεδον τιποτα αξιοπρεπες κατω απο 70Κ και μεχρι και 120Κευρω για τα τεφαρικια).... -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
αν και από όσο γνωρίζω το μόνο που αξίζει πραγματικά να μαζέψεις είναι το vetroresina 308 (ακόμα καλύτερα κάποια από τις λίγες με το ξηρό κάρτερ).
Το ξηρο καρτερ δεν ειναι τοσο σπανιο στις 308GTB (δεν υπαρχει βεβαια στις GTS motore tipo F106A)
Σχεδον ολες οι vetroresina (εκτος απο τα 100 US spec κομματια + τα 44 για την αυστραλεζικη αγορα) εχουν ξηρο καρτερ και το ιδιο συμβαινει και με τις συμβατικες απο ατσαλι euro spec 308GTB ως τις αρχες του 80.
Ετσι και αλλιως η vetroresina ειναι μια version 808 συνολικα αυτοκινητων,που αν εξαιρεσεις τα αμερικανικων προδιαγραφων τριμπουρδελα (που δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις),χτυπανε πλεον τρελες τιμες (σχεδον τιποτα αξιοπρεπες κατω απο 70Κ και μεχρι και 120Κευρω για τα τεφαρικια)....Nαι, εχεις δίκιο, δεν το θυμόμουν αυτό (μάλλον θεωρείται σπάνια στην Αμερική ) ... αντιλαμβάνομαι ότι το ξηρό κάρτερ το είχαν γιατί έτσι ήθελαν να την ομολογκάρουν, ε;
Από τις ατσάλινες ποιες είναι πιο πρακτικές/αξιόπιστες και ποιές θεωρούνται ότι έχουν καλύτερη αξία; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και να τα είχες, δλδ, θα τα έδινες να στα φάει ο λούκα με πέστο και σαλάτα φινόκιο;
Αυτό είναι το ζμι, ρε φίλε, που προσπαθούμε να πούμε τόσο καιρό... ζυγίζεις φράγκα ως προς απόλαυση και εκεί η ταπεινή 348 παίρνει και τα σώβρακα της 458.Kαλά δε στα τρώει όλα ο Λούκα, ένα μεγάλο μέρος σου πέρνει και το ελληνικό κράτος.
Κάτω από 300.000 δεν κάνει στην υπόλοιπη ΕΕ?? -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
... αντιλαμβάνομαι ότι το ξηρό κάρτερ το είχαν γιατί έτσι ήθελαν να την ομολογκάρουν, ε;
Από τις ατσάλινες ποιες είναι πιο πρακτικές/αξιόπιστες και ποιές θεωρούνται ότι έχουν καλύτερη αξία;το ξηρο καρτερ εξυπηρετουσε τη σταθερη λιπανση στις στροφες,οχι σκοπους ομολογκαρισματος.
Ολες οι ατσαλινες euro spec βραζουν στο ιδιο καζανι (προτιμοτερες οι GTB carter secco ως το 80-81).Κάτω από 300.000 δεν κάνει στην υπόλοιπη ΕΕ??
198Κ η ανοικτη και 226Κ η spider στην Ιταλια και παιζουν πλεον και αρκετες ετοιμοπαραδοτες Km0 στις ιδιες πανω κατω τιμες.....
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
... αντιλαμβάνομαι ότι το ξηρό κάρτερ το είχαν γιατί έτσι ήθελαν να την ομολογκάρουν, ε;
Από τις ατσάλινες ποιες είναι πιο πρακτικές/αξιόπιστες και ποιές θεωρούνται ότι έχουν καλύτερη αξία;το ξηρο καρτερ εξυπηρετουσε τη σταθερη λιπανση στις στροφες,οχι σκοπους ομολογκαρισματος.
Έχω την αίσθηση ότι ήθελαν να την ομολογκάρουν με το ξηρό κάρτερ επειδή ακριβώς είχε την καλύτερη συμπεριφορά στις στροφές (και ψύξη). Ε;
Προφανώς τους Αμερικάνους και τους ανοικτούς, τους είχαν για βολτάκηδες!ΟΚ, δε θα πάρω 308 τότες...
-
Έχει και μικρότερο ύψος η μηχανή και χαμηλότερο κέντρο βάρους το ξηρό κάρτερ, εξίσου σημαντικοί αν όχι σημαντικότεροι παράγοντες για αυτοκίνητα σαν το εν λόγω.
-
Ξηρό η υγρό καρτερ 308 = ίδιο ύψος μηχανής.
Καμία 308 GTB μετά το 1980 δεν είχε ξηρό καρτερ.
1981+ -> GTBi -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
1981+ -> GTBiΟύτε οι κλειστές quattrovalvole;
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)