-
Eγω πάντως που έχω ψάξει το θέμα (όχι των αλβανών αλλά της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα), ΔΕΝ έχω ακούσει κανέναν να μου λέει ότι έφαγε πρόστιμο! και αυτό κατα την γνώμη γιατί:
- είναι πολύ λίγα τα πετρελαιοκίνητα σε σχέση με τα άλλα,μ οπότε αυτοί οι λίγοι που κυκλοφορούν σε Αθήνα έχουν και πολύ μικρές πιθανότητες να πιαστούν
- Αν δεν κάνεις κάποια παράβαση και σε σταματήσουν για πρόστιμο/έλεγχο τότε είναι στατιστικώς σχεδόν απίθανο να σταματήσουν τέτοιο αυτοκίνητο
- 2-3 τροχαίοι μου είπανε ότι 'δεν το κυνηγάνε' το θέμα, αλλά τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν ανα πάσα στιγμή...
- όλα τα διπλοκάμπινα που βλέπετε (ΝΑΒΑΡΑ, Λ200..) είναι νόμιμα???
Εγώ θα το πάρω το 4Χ4 πετρελαίου και θα κυκλοφορώ κανονικά τα ΠΣΚ για αποδράσεις εκτός Αθηνών...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η μηπως καποιος εγραψε οτι η Ελλαδα δεν εχει να επιδειξει τιποτα σημερα εναντι ολων των αλλων?
Τελικά δεν μας είπες αν έχει κάτι να επιδείξει... Τα κλασικά άκουσα για την Τουρκοκρατία κλπ κλπ...Για πες λοιπόν και χρησιμοποίησε ελληνικό τρόπο σκέψης, δεν υπάρχει πρόβλημα...
Εγραψα πουθενα οτι οι Αλβανοι ειναι κατωτερα οντα απο τους Ελληνες?
Ποιοσ χαρακτηρισε μειονοτικα τους Ελληνες η τους Αλβανους λοιπον? Και να σου πω και κατι? Ειμαι υποχρεωμενος να συμπαθω τους Αλβανους? Ειμαι ρατσιστης επειδη δε συμπαθω τουσ Αλβανους? Δηλαδη εσυ συμπαθεις ολους τους γνωστους η γειτονες σου? Τους Αμερικανους που ριμαξαν το ΙΡΑΚ η τους Ισραηλιτες που ριμαζουν τους Παλαιστηνιους τους συμπαθεις? ΟΧΙ? Ε τοτε εισαι ρατσιστης. Μη ξεχνας οτι και οι Αλβανοι ριμαζουν την Ελλαδα. Απο τοτε που ηλθαν 1900 συνανθρωποι μας εχασαν τη ζωη τους απο δολοφονικες και ληστρικες επιδρομες Αλβανων και μιλαμε μονο για τις περιπτωσεις που εξιχνιαστικαν...(απο ερευνα του ΔΣΑ) Ποιος ο λογος να συμπαθω τους Αλβανους και γιατι να ειμαι ρατσιστης εαν δεν τους συμπαθω λοιπον? Μαγκια μου να μη τους συμπαθω και δε δινω σε κανενα το δικαιωμα να μου προσαπτει χαρακτηρισμους ΟΚ?Ρατσιστής; Οχι βέβαια! Πως θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει κάτι τέτοιο! Δεν είσαι ρατσιστής, απλώς δεν συμπαθείς, ανέχεσαι κλπ κλπ τους Αλβανούς! Σωστα; Εξάλλου, δεν φταίμε εμείς, αυτοί είναι Αλβανοί! Εμεις είμαστε Ελληνάρες που όταν φτιάχναμε Παρθενώνες οι άλλοι ζούσαν στα δέντρα και τρώγανε βελανίδια! Τώρα δεν ξέρω τι φτιάχνουμε βέβαια, αλλά όσο να 'ναι, είχαμε και τους Τούρκους 400 χρόνια, κάτσε να ξεκουραστούμε λίγο από το ζυγό...
Αν όντως όπως λες στην Ελλάδα υπάρχουν εκατομμύρια Αλβανοί, τότε η εγκληματικότητα που αναφέρεις και τους αφορά, ίσως είναι και...μικρή! Δες το ποσοστό! Μάθε επίσης, ότι στις αρχές του 20αιώνα στις ΗΠΑ, η εθνοτική ομάδα με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα ήταν οι...Ελληνες (ω ναι , ο περιουσιος λαος που έχτιζε Παρθενώνες!)! Οι Ιταλοί μας ξεπέρασαν αργότερα... Χάρη στην ποταπαγόρευση υποθέτω...
Βέβαια δεν περιμένω να πιστεψεις τίποτε από αυτά εδώ, αλλά τα γράφω για όσους θέλουν να διαβάσουν και κάτι διαφορετικό...
Φαντάζομαι αν σου πω πως και για τους Τσάμηδες έχουν δίκιο οι ΑΛβανοι και πως έδιωξε από τη Θεσπρωτία χιλιάδες ο Ναπολέων Ζέρβας του ΕΔΕΣ (θεωρείται εθνικός ήρωας στα μέρη αυτά, όχι για την αντίσταση κατά των Γερμανών, αλλά για το μακελειό που έκανε την περιοχή ...εθνικά καθαρή!) δεν θα αντέξεις και θα με πεις ...Αλβανό, Ανθέλληνα, κλπ κλπ...
Για πες λοιπόν...Πολλοί από τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα είναι μια χαρά οικογενειάρχες.Μετανάστες που ζουν και εργάζονται για να ζήσουν την οικογένεια τους..
Αρκετά μεγάλο ποσοστό όμως αυτών που ήρθαν ήταν εγκληματίες που αποφυλακίστηκαν από τις Αλβανικές φυλακές...Σε αυτή την περίπτωση φταίει η Ελλάδα που δεν φυλαέι τα σύνορα της.
Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να είσαι προκλητικός και να μην σέβεσαι την χώρα που σου προσφέρει στέγη, τροφή και σίγουρα καλύτερες συνθήκες ζωής από ότι η χώρα σου.Η Αλβανία (ως χώρα) είναι πολύ συχνά προκλητική απέναντι στην Ελλάδα αλλά και οι ίδιοι οι Αλβανοί είναι πολλές φορές προκλητικοί απέναντι στους Ελληνες. Έχω δει Αλβανό πάνω σε μηχανή με την Αλβανική σημαία στην πλάτη να φωνάζει 'Ζήτω η Αλβανία, Γαμώ τους Έλληνες' στο κέντρο της Αθήνας όταν κέρδισε η Αλβανία την Ελλάδα στο ποδόσφαιρο.
-
Και αυτό τι σημαίνει; Ότι όλοι οι αλβανοί είναι έτσι;
Εμείς οι έλληνες λίγες φορές έχουμε δηλώσει την ανωτερότητά μας όταν νικήσαμε σε διάφορα αθλήματα;
-
Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι έγραψα ότι όλοι οι Αλβανοί δεν είναι έτσι.
Έχεις δει πολλούς Έλληνες να βρίζουν τους κατοίκους μίας χώρας και μάλιστα στο κέντρο της πρωτεύουσας τους?
Αλλά ακόμα και να συμβαίνει αυτό, κατακριταίο. Εμένα εξακολουθούν να με εξοργίζουν τέτοιες συμπεριφορές. Ζείς σε μία χώρα, σεβάσου τη ή αλλιώς φύγε -
Απλά αναρρωτιέμαι αν η αισχρή συμπεριφορά ενός αλβαλού σημαίνει κάτι για το σύνολο.
**Ναι, έχω δει έλληνες να βρίζουν γάλλους στο παρίσι όταν τους νικήσαμε στο μπάσκετ. **
Δεν διαφωνώ μαζί σου, φυσικά και πρέπει να σέβεσαι την χώρα η οποία σε τρέφει, είτε είσαι αλβανός, είτε γάλλος είτε έλληνας.
Η ένσταση μου στις αναφορές εδώ πέρα έχει διατυπωθεί σε προηγούμενες δημοσιεύσεις.
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Έχεις δει πολλούς Έλληνες να βρίζουν τους κατοίκους μίας χώρας και μάλιστα στο κέντρο της πρωτεύουσας τους?
ΑΠΕΙΡΟΥΣ.
-
Στην πραγματικότητα το θέμα δεν είναι αν ο οποιοσδήποτε αλλοδαπός (Αλβανός, Ρουμάνος, Γερμανός κτλ) έχει diesel Mercedes και το οδηγεί στη χώρα μας (μαγκια του που μπορεί και το κάνει), αλλά η χρήση που του κάνει.
Τι εννοώ με αυτό? Μα φυσικά το να απολαμβάνει προνόμια που για τους υπόλοιπους πολίτες αυτής της χώρας δεν υφίστανται (καθημερινή κυκλοφορία πετρελαιοκίνητου εντός Αττικής και Θεσ/νικης) ή και άλλων γνωστών (αλλά απαγορευμένων) χρήσεων ειδικά τα συγκεκριμένου τύπου και μάρκας αυτοκίνητα.
Για όσους δεν γνωρίζουν, τα περισσότερα από αυτά τα diesel Mercedes με αλβανικές πινακίδες, στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνται ως 'πειρατικά' ταξί. Για αυτό και τα συναντάτε σε απίστευτη συχνότητα κυρίως στις εθνικές οδούς. Είχε γίνει και ρεπορτάζ από αρκετά κανάλια και αρκετός σάλος πριν 2-3 χρόνια, έπειτα από καταγγελίες Ελλήνων οδηγών ταξί. Τα συγκεκριμένα Mercedes έχουν συγκεκριμένες 'πιάτσες' π.χ. στο Σταθμό Λαρίσης. Οι συμπατριώτες τους τα αναγνωρίζουν από τις πινακίδες, τους πλευρίζουν και φεύγουν για αλβανία με αυτά (και αντίστροφα έρχονται εντός της χώρας μέχρι τον τελικό προορισμό τους) έχοντας προσυμφωνημένες τιμές. Χαμένοι ποιοί βγαίνουν? Μα φυσικά οι ντόπιοι και νόμιμοι οδηγοί ταξί, τα μέσα μεταφοράς της χώρας, το ίδιο το κράτος αφού τα χρήματα αυτά στην ουσία είναι μαύρα και φυσικά αφορολόγητα...
Άρα υπό αυτή την έννοια, ναι τα συγκεκριμένα οχήματα η γνώμη μου είναι πως δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν έτσι ανεξέλεγκτα....
-
αμα δειτε κανενα αλβανο με type-R ασημι
Τοτε μου το εχει ΦΑΕΙ!!!!! (πλάκα κάνω)
-
Η μηπως καποιος εγραψε οτι η Ελλαδα δεν εχει να επιδειξει τιποτα σημερα εναντι ολων των αλλων?
Τελικά δεν μας είπες αν έχει κάτι να επιδείξει... Τα κλασικά άκουσα για την Τουρκοκρατία κλπ κλπ...Για πες λοιπόν και χρησιμοποίησε ελληνικό τρόπο σκέψης, δεν υπάρχει πρόβλημα...
Εγραψα πουθενα οτι οι Αλβανοι ειναι κατωτερα οντα απο τους Ελληνες?
Ποιοσ χαρακτηρισε μειονοτικα τους Ελληνες η τους Αλβανους λοιπον? Και να σου πω και κατι? Ειμαι υποχρεωμενος να συμπαθω τους Αλβανους? Ειμαι ρατσιστης επειδη δε συμπαθω τουσ Αλβανους? Δηλαδη εσυ συμπαθεις ολους τους γνωστους η γειτονες σου? Τους Αμερικανους που ριμαξαν το ΙΡΑΚ η τους Ισραηλιτες που ριμαζουν τους Παλαιστηνιους τους συμπαθεις? ΟΧΙ? Ε τοτε εισαι ρατσιστης. Μη ξεχνας οτι και οι Αλβανοι ριμαζουν την Ελλαδα. Απο τοτε που ηλθαν 1900 συνανθρωποι μας εχασαν τη ζωη τους απο δολοφονικες και ληστρικες επιδρομες Αλβανων και μιλαμε μονο για τις περιπτωσεις που εξιχνιαστικαν...(απο ερευνα του ΔΣΑ) Ποιος ο λογος να συμπαθω τους Αλβανους και γιατι να ειμαι ρατσιστης εαν δεν τους συμπαθω λοιπον? Μαγκια μου να μη τους συμπαθω και δε δινω σε κανενα το δικαιωμα να μου προσαπτει χαρακτηρισμους ΟΚ?Ρατσιστής; Οχι βέβαια! Πως θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει κάτι τέτοιο! Δεν είσαι ρατσιστής, απλώς δεν συμπαθείς, ανέχεσαι κλπ κλπ τους Αλβανούς! Σωστα; Εξάλλου, δεν φταίμε εμείς, αυτοί είναι Αλβανοί! Εμεις είμαστε Ελληνάρες που όταν φτιάχναμε Παρθενώνες οι άλλοι ζούσαν στα δέντρα και τρώγανε βελανίδια! Τώρα δεν ξέρω τι φτιάχνουμε βέβαια, αλλά όσο να 'ναι, είχαμε και τους Τούρκους 400 χρόνια, κάτσε να ξεκουραστούμε λίγο από το ζυγό...
Αν όντως όπως λες στην Ελλάδα υπάρχουν εκατομμύρια Αλβανοί, τότε η εγκληματικότητα που αναφέρεις και τους αφορά, ίσως είναι και...μικρή! Δες το ποσοστό! Μάθε επίσης, ότι στις αρχές του 20αιώνα στις ΗΠΑ, η εθνοτική ομάδα με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα ήταν οι...Ελληνες (ω ναι , ο περιουσιος λαος που έχτιζε Παρθενώνες!)! Οι Ιταλοί μας ξεπέρασαν αργότερα... Χάρη στην ποταπαγόρευση υποθέτω...
Βέβαια δεν περιμένω να πιστεψεις τίποτε από αυτά εδώ, αλλά τα γράφω για όσους θέλουν να διαβάσουν και κάτι διαφορετικό...
Φαντάζομαι αν σου πω πως και για τους Τσάμηδες έχουν δίκιο οι ΑΛβανοι και πως έδιωξε από τη Θεσπρωτία χιλιάδες ο Ναπολέων Ζέρβας του ΕΔΕΣ (θεωρείται εθνικός ήρωας στα μέρη αυτά, όχι για την αντίσταση κατά των Γερμανών, αλλά για το μακελειό που έκανε την περιοχή ...εθνικά καθαρή!) δεν θα αντέξεις και θα με πεις ...Αλβανό, Ανθέλληνα, κλπ κλπ...
Για πες λοιπόν...HighFidelity, +1
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αμα δειτε κανενα αλβανο με type-R ασημιΤοτε μου το εχει ΦΑΕΙ!!!!! (πλάκα κάνω)
Type-R Diesel?
Πόσα καίει στα 0-100 km/h? -
Ηθελα να ήξερα τι σημαντικό έχουμε κάνει ως κράτος και λαός τα τελευταία 100 χρόνια πχ, για να νομίζουμε πως είμαστε τόσο καλύτεροι από τους γείτονες! Ν' ακουσω κάποιους από δω μέσα για ποιο πράγμα θα ήταν περήφανοι για την Ελλάδα!Πάρε χαρτί και γράφε:
- Παπανικολάου γιατρός, τεστ ΠΑΠ
- Κωνσταντίνος Μπαλάνης, καθ. στις ΗΠΑ, όλες οι κεραίες της NASA από το 60 και μετά είναι δικιάς του σχεδίασης. Αν δεν κάνω λάθος έβγαλε και διάφορα νέα είδη κεραιών.
- Προάκης, ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ καθηγητής στον κόσμο σε τηλεπικοινωνίες και αυτός στις ΗΠΑ
- Εκατοστομετρικό ραντάρ, κλεμμένο από τους Άγγλους το '40 περίπου. Καθ. Σαντορίνης ΕΜΠ. Με αυτό γλύτωσαν από τις αεροπορικές επιδρομές των Γερμανών
- Καθ. Χόνδρος. Πρώτη μετάδοση πληροφορίας μέσα από γυαλί, η αρχή λειτουργίας της οπτική ίνας. Σε συνεργασία με πολυτεχνείο Ζυρίχης αν δεν κάνω λάθος.
- Καθ. Καραθεοδωρή. Από τους κορυφαίους μαθηματικούς του 20ου αιώνα. Έχει αρκετά δικά του θεωρήματα αν δεν κάνω λάθος και πάλι.
Όλα αυτά ήταν επιτεύγματα ατομικά και σε επίπεδο ιδρύματος στις τηλεπικοινωνίες κυρίως που τις γνωρίζω. Στους άλλους τομείς λογικά θα υπάρχουν και άλλα.
Το κράτος μας δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει τίποτε γιατί η επικρατούσα ιδεολογία της μικρής και αδύναμης Ελλάδας που υποστηρίζεις εσύ μας έχει κάνει να φοβόμαστε να προχωρήσουμε και τα περιμένουμε όλα από το εξωτερικό. Μας έχουν μπλέξει και σε τόσους πολέμους που τελικά τα μόνα χρόνια που είχαμε ειρήνη είναι τα χρόνια μετά το '53 και την Κορέα, για να μην υπολογίσω την Κύπρο το '74. Γράψε όμως και κάποια άλλα για τα τελευταία 100 χρόνια 1906 και μετά:
- Μακεδονικός αγώνας 1904-1909
- Βαλκανικοί '12-'13. Από Λάρισσα πήγαμε στα σημερινά βόρεια συνόρά μας.
- Α΄ Π.Π. πήραμε και άλλα εδάφη και κερδίσαμε παρόλες τις έριδες, τις διχόνιες, τις τιμωρίες από τους ξένους φίλους μας και σταματήσαμε και τους Γερμανούς στα Βαλκάνια
- Μικρασιατικός αγώνας. Κοντέψαμε να πάρουμε πίσω αυτά που μας ανήκαν, αλλά από προδοσία καταντήσαμε σε αυτά τα χάλια
- Β΄ Π.Π. σταματήσαμε τους Ιταλούς, αντέξαμε περισσότερο από όλους στους Γερμανούς, συνεχίσαμε τον αγώνα από το εξωτερικό, πήραμε τα Δωδεκάνησα το '47 μετά από εντολή του Στάλιν (ο διάλογος γνωστός)
- Κορέα, πολεμήσαμε και βοηθήσαμε όσο και όταν έπρεπε αν και είχαμε έρθει από έναν αιματηρό και κουραστικό εμφύλιο που μας έβαλαν να μπεχτούμε οι σύμμαχοί μας
Δεν σου αρκούν αυτά για το διάστημα '06-'56 ; Από τότε, έστω και με όλα τα αρνητικά έχουμε προοδεύσει πολύ. Η ειρήνη μας ανέβασε το βιοτικό μας επίπεδο σε ασύλληπτα σημεία σε σχέση με το παρελθόν και αν δεν είχαμε τις προδοσίες που λειτουργούν καθημερινά τα τελευταία 180 χρόνια θα είχαμε ανέβει ακόμα ψηλότερα. Ατομικά και σε μικροκοινωνικό επίπεδο πάμε καλά. Γενικότερα έχουμε πρόβλημα που προέρχεται από τους ηγέτες που υπονομεύουν κάθε καλή προσπάθεια που γίνεται σε αυτό το κράτος.
Ευχαριστώ.
-
Λοιπόν τα πολλά λόγια είναι φτωχεια. Το οτι ασχολουμαι με τους Αλβανους και τις ντιζελ Mercedes τους ειναι γιατι οι κυριοι αυτοι εκμεταλευονται την ανοχη του κρατους και αποκτουν ετσι δικαιωματα τα οποια δεν εχουν ουτε οι Ελληνες. Δεν μπορει να εχουν ολοι οι ανασφαλιστοι αλλοδαποι εντελως δωρεαν περιθαλψη στα νοσοκομεια ενω οι Ελληνες ανασφαλιστοι να μην εχουν. Αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται. Στο εξωτερικο εαν πας στο νοσοκομειο και δεν εχεις χρηματα να πληρωσεις, τα νοσηλια τα πληρωνει η πρεσβεια.
Επισης εαν απαγορευεται η πετρελαιοκινηση στην Αθηνα πρεπει να απαγορευεται και για τους Αλβανους. Οι Αλβανοι δεν ειναι τουριστες εδω για να γυρνοβολανε ανεξελεγκτα. Μενουν πλεον μονιμα στην Ελλαδα εαν δεν το εχετε παρει χαμπαρι.
Επισης γιατι ασχολουμαι με τους Αλβανους? Γιατι απλα ειναι πολλοι, παρα πολλοι. Σε κανενα αλλο κρατος στον κοσμο εν καιρο ειρηνης ποτε μεσα σε 15 χρονια δεν αποκτησε αυτο το κρατος τοσους μεταναστες οσους αντιστοιχουν στο 30% του ημεδαπου πληθυσμου.
Επισης η Ελλαδα δεν ηταν ποτε χωρα αποικιοκρατικη για να υποχρεουται να ενσωματωσει τοσους πολλους μεταναστες. Επισης η Ελλαδα ειναι η πιο φτωχη χωρα της ΕΕ και δεν μπορει να θρεψει τους ελληνες θα φωρτωνεται καθημερινα και ανεξελεγκτα λαθρομεταναστες? Που το εχετε δει αυτο το εργο? Επειδη δηλαδη εκεινοι πεινανε θα πρεπει να πεινασουμε ολοι μαζι?
Τελος γιατι ασχολουμαι με τους Αλβανους? Γιατι ενω εκεινοι ειναι 2 εκκ. στην Ελλαδα ενω οι Ελληνες 10 παρολα αυτα μονο οι Αλβανοι εχουν γεμισει τις φυλακες κατα 55%!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α και κατι αλλο. Δειτε το χαρτη απο κατω και πειτε μου γιατι θα επρεπε να συμπαθω τους Αλβανους? Θα συμπαθω τον πλεον εΘνικιστικο λαο της Ευρωπης αυτη τη στιγμη? Η μηπως εχουν κανει κατι για να κερδισουνε την συμπαθεια μας? Με ληστειες δολοφονιες και εθνικιστικες προκλησεις θα κερδισουν την συμπαθεια μας? Το οτι οι περισσοτεροι Ελληνες τους αποστρεφονται ειναι γιατι μονοι τους οι αλβανοι με τις πραξεις τους εχουν κερδισει αυτη την αποστροφη. Εχετε ακουσει κανενα ελληνα να αποστρεφεται η να μισει πχ τους Ινδους η τους Αραβες μεταναστες?
Και για να μη γινουμε και εδω Κοσσοβο οπως την επαθαν οι Σερβοι καλυτερα ξυπνηστε γιατι μας εφαγαν. Σε λιγο θα βλεπουμε τετοιους και στην Ελλαδα. Εδω βρισκονται απλα προς το παρον κρυβονται (σχετικα και λεω σχετικα γιατι κανουν που και που την εμφανιση τους οπως στην Μητροπολη της Συρου οπου κατεβασαν την Ελληνικη σημαια και ανεβασαν την σημαια του UCK)....
Kαι για οσους δεν γνωριζουν για την Τσαμουριά που αναφερονται συνεχως οι αλβαναραδες καθε φορα που πηγαινει ενας ελληνας αξιωματουχος στην Αλβανια (τελευταια ειδατε τι εκαναν στον Παπουλια) ας δουνε και αυτο το χαρτη παρακατω)....
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΑΡΑΔΕΣ.
Και ειμαστε τοσο ζωα γιατι ενα σοβαρο κρατος ποτε δεν δημιουργει μειονοτητες και δεν εισαγει λαθρομεταναστες απο γειτονικο του κρατος. Ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι καποια στιγμη αυτοι θα δημιουργισουν προβλημα και το εχουν αποδειξει οτι ειναι ενας λαος που διακατεχεται απο ακρατο εθνικισμο.
Δε συνορευουμε με την Σουηδια τη Δανια η το Βελγιο, με Αλβανια, ψευτομακεδονες, βουλγαρους και Τουρκους συνορευουμε. Με ολα τα 'καλα' παιδια δηλαδη.......
-
Σσσσσσσσσσσσσττττ............. μη μιλάς λέμε, εδώ είπαμε ότι είναι ανασφάλιστοι κλπ -και με παραδείγματα όχι στον αέρα, και ότι την κοπανάει και φεύγει και δεν τον βρίσκεις ποτέ- και σε ρωτάγανε τι πρόβλημα έχεις με τον Αλβανό, Μα και Ελβετός να ήταν, αν είχε Ελβετικές πινακίδες και ήταν ανασφάλιστος πάλι θα είχα πρόβλημα, απλά εδώ έχουμε Αλβανούς και όχι Ελβετούς, τι να κάνω δλδ να βρίζω τους Ελβετούς?
Έχουμε καταντήσει να λέμε Εθνικηστές όσους εκφράζουν μια αντίθετη άποψη και τολμούν να κατηγορήσουν έναν Αλβανό ή ένα Τούρκο, αν κράξεις τους Αμερικανούς δεν σου λένε τπτ όμως.....
Επίσης δνε έχω κανένα πρόβλημα με τους Μετανάστες αρκεί να σέβοντε την χώρα στην οποία ζούνε, όπως και εγώ σεβόμουνα την Αγγλία και τους Άγγλους!
-
σχετικα με το καψιμο της ελληνικης σημαιας στην ομονοια απο αλβανους.
ηταν πραγματικα ασχημο θεαμα.
για δοκιμαστε να καψετε αλβανικη σημαια στο κεντρο των τιρανων.θα σας καψουν ζωντανους.
για την σημαια αυτοι καποιο ανθρωποι πολεμησαν και αφησαν τη ζωη τους για να την υπερασπιστουν,και βλεπουμε τους αλβανους να την καινε στο κεντρο της αθηνας και δεν τρεχει απολυτως τιποτα.
ειμαι κατα καθε μορφης ρατσισμου αλλα παρατηρω οτι στην ελλαδα αν πει καποιος κατι εναντιον των αλβανων θα χαρακτηριστει ρατσιστης .
ειμαι υπερ στο να εχουν ΙΣΑ δικαιωματα με τους ελληνες,οπως και καθε αλλοδαπος που ζει στην ελλαδα,πρεπει να αντιμετωπιζεται ακριβως οπως ο ελληνας.αν τωρα ο αλβανος ειναι δραστηριος,εξυπνος και εργατικος και προοδευσει επαγγελματικα,τοτε μπραβο του.ειναι ασχημο πραγμα η ζηλεια.
οπως ειπα πριν αν ενας δεν συμπαθει τους αλβανους χαρακτηριζεται ρατσιστης.αν δεν συμπαθει αμερικανους και εβραιους τοτε ειναι μια χαρα ανθρωπος.
ουτε οι αλβανοι μας συμπαθουν,ουτε οι σκοπιανοι ουτε οι τουρκοι.αν τους δωθει η ευκαιρια θα μπουνε μεσα και χαμπαρι δεν θα παρουμε. -
Να βάλεις στον τίτλο του θέματος πετρελαιοκίνηση μόνο για αλλλοδαπούς αν δεν θέλεις να 'φαίνεσαι' ή να είσαι ρατσιστής.
Εγώ προσωπικά πολυ περισσότερα πετρελαιοκίνητα με γερμανικές πινακίδες έχω δει. Λέει κάτι για τους γερμανούς αυτό;
Το πρόβλημα σου κανονικά έπρεπε να είναι το μπουρδέλο ελληνικό κράτος που ψηφίζεις και ψηφίζω. Αυτό φταίει για το συγκεκριμένο φαινόμενο το οποίο αναφέρεις στο θέμα.
-
Για πες λοιπόν...Ναπολέων Ζέρβας. Χμμμ, ποιος να ήταν άραγε αυτός ο κακούργος (όπως τον παρουσιάζεις);
Βενιζελικός στρατιωτικός, προήχθη στο βαθμό του ταγματάρχη 'λόγω ανδρείας'. Ανδρείας πού; Στον μακεδονικό πόλεμο πριν το 1920. Φαντάζομαι ότι τα σχετικά παράσημα τα κέρδισε ο συγκεκριμένος επειδή κυνηγούσε Αλβανούς και Τσάμηδες. Στον ελεύθερο χρόνο του απλώς ελευθέρωνε τους Έλληνες της Μακεδονίας και της Θράκης, σιγά το πράγμα δηλαδή. Μη σου πω ότι έκανε και ζημιά στην Ελλάδα. Τί κερδίσαμε; Τους ΠΑΟΚτζήδες και τον Ψωμιάδη! Άντε και τον Πανόπουλο. Σωστός;
Αργότερα ο Ζέρβας πρωτοστάτησε στην κατάλυση της δικτατορίας Πάγκαλου, του παππού του Θεόδωρου. Χμμ, πρέπει να σκεφτώ γιατί κι αυτό ήταν κακό...
Δικαίωμα!Αργότερα ο Ζέρβας πολέμησε στην κατοχή τους κατακτητές Ναζί ιδρύοντας τον ΕΔΕΣ και συμμετέχοντας σε αντιστασιακές ενέργειες, πχ στην ανατίναξη του Γοργοποτάμου. Μιλάμε για μεγάλο μούτρο δηλαδή.
Οι Αλβανοί την ίδια περίοδο (α) τα έκαναν πλακάκια με τους Ιταλούς του Μουσολίνι αφήνοντάς τους έδαφος για να επιτεθούν στην Ελλάδα, (β) μετά τον πόλεμο διατήρησαν τη Β. Ήπειρο και κανόνισαν καλά επί πολλές δεκαετίες τους Βορειοηπειρώτες που δεν κάθονταν καλά, δηλαδή μιλούσαν ελληνικά και ήθελαν ελληνικά σχολεία.
Τς τς τς...
Η παραπάνω ήταν εκτός θέματος απάντηση σε εκτός θέματος απάντηση.
Η ιστορία με τους αλλοδαπούς που κυκλοφορούν νομίμως στις πόλεις με diesel είναι πολύ ενοχλητική γιατί δείχνει ασόβαρο κράτος. Ή απαγορεύεις κάτι ή όχι. Αν αυτό γινόταν σε πόλη άλλης χώρας με την ίδια απαγόρευση θα τους είχαν αφαλοκόψει, εδώ όμως ψάχνουμε μήπως μπήκε κάποιος στο δακτύλιο στις 7:30 το βράδυ Τετάρτης για να του πάρουμε τα 150 ευρώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να βάλεις στον τίτλο του θέματος πετρελαιοκίνηση μόνο για αλλλοδαπούς αν δεν θέλεις να 'φαίνεσαι' ή να είσαι ρατσιστής.Εγώ προσωπικά πολυ περισσότερα πετρελαιοκίνητα με γερμανικές πινακίδες έχω δει. Λέει κάτι για τους γερμανούς αυτό;
Το πρόβλημα σου κανονικά έπρεπε να είναι το μπουρδέλο ελληνικό κράτος που ψηφίζεις και ψηφίζω. Αυτό φταίει για το συγκεκριμένο φαινόμενο το οποίο αναφέρεις στο θέμα.
Φιλε εγω ειδα Αλβανους μονο κατα εκκατονταδες μεσα σε μια μονο μερα να κατεβαινουν με τις mercedes τους προς την Αθηνα, δεν ειδα ουτε γερμανους ουτε βραζιλιανους ουτε κογκολεζους. Επισης στην Αθηνα στα 50 αυτοκινητα με ξενες πινακιδες που βλεπεις τα 49 ειναι αλβανικα, δεν ειναι ουτε γερμανικα ουτε βραζιλιανικα ουτε κογκολεζικα....
Επομενως ο τιτλος ειναι σωστοτατος. Και τελος να πω κατι τελευταιο. Φυσικα και φταινε ολοι αυτοι οι προδοτες που μας κυβερνουν τα τελευταια 16 χρονια για το χαλι που μας εχει φερει η ανεξελεγκτη λαθρομεταναστευση γιαυτο και τωρα ξερω τι θα ψηφισω περισσοτερο απο καθε αλλη φορα. Βεβαια οποιος μενει σε τιποτα Εκαλη Καστρι και Πολιτεια και τον φυλανε καμια 20 αρια σεκιουριταδες, ολα αυτα τα εχουν γραμμενα. Ας ρωτησουμε ομως πως περνούν τη ζωη τους οι συμπολιτες μας στην κυψελη στον Κολονο στο Παγκρατι και τα Πατησια και οχι μονο, εαν ζουνε μεσα στην ανασφαλεια και την εγκληματικοτητα και μετα τα ξαναλεμε.
Σημερα ειδατε ειδησεις? 2 Κυκλωματα με Αλβανους επαγγελματιες δολοφονους που εκτελουσαν πληρωμενα συμβολαια θανατου εξιχνίασε η αστυνομια. Σημερα στην Ελλαδα εαν δεν συμπαθεις καποιον πολυ απλα προσλαμβανεις ενα Αλβανο εκτελεστη και τον βγαζεις τον αλλο απο τη μεση. Ωραια πραγματα! Ζουμε σε μια πολυ 'ενδιαφερουσα κοινωνια'. Να τους χαιρεστε τους Αλβανους σας ορισμενοι....Και βεβαια τωρα καποιος θα μου πει οτι δεν ειναι ολοι οι Αλβανοι ετσι. Σωστο αυτο. Ομως και ολα τα φιδια δεν ειναι δηλητηριωδη, τ απερισσοτερα μαλιστα δεν ειναι, ομως ποιος συμπαθει τα φιδια? Μονο κατι ψευτοκουλτουριαριδες παλι οικολογοι χαχαχα
Και πρωτου να κανουμε ευκολους χαρακτηρισμους περι ρατσισμου να υπενθυμισω οτι η αγανακτηση για την εγκληματικοτητα δεν εχει καμια σχεση με το ρατσισμο. Ο ρατσισμος εχει να κανει με την αναιτια αποστροφη, επιθεση η υποβιβαση μιας φυλετικης ταυτοτητας η μιας μειονοτικης η παραμεθωριοποιημενης κοινοτητας. Οταν υπαρχει αιτια για ολα αυτα λογω αντικοινωνικης η εγκληματικης δραστηριοτητας δεν υπαρχει ρατσισμος, υπαρχει δηκαιολογημενη αγανακτηση. ΟΙ περισσοτεροι απο οσους το παιζουν τιμητες λοιπον, της ταχα δημοκρατιας και του προοδευτισμου δεν εχουν ιδεα τι σημαινει ο ορος ρατσισμος και ρατσιστης ουτε επισης μπορουν να διακρινουν τα ορια του ρατσισμου και της δικαιολογημενης αγανακτησης....επειδη απλα η ιδεολογικη τους προσαρμογη ειναι η γνωστη αντιπατριωτικη αντεθνικη μηδενιστικη ψευτοπροοδευτικη δουλοπρεπεια στην παγκοσμια σιωνιστικη συνωμοσια της παγκοσμιοποιησης....εξαλλου το μοναδικο κρατος στον κοσμο που δε δεχεται σε καμια περιπτωση μεταναστες σημερα ειναι μονο το Ισραηλ.... Εκει και σαν τουριστας να πας απο την ωρα που πατας το εδαφος του Ισραηλ μεχρι και που φευγεις απο την χωρα βρισκεσαι υπο στενη παρακολουθηση απο τουλαχιστον ενα αστυνομικο που ειναι και ο ισκιος σου και καλα κανουν! Εμεις τι κανουμε? Ειναι πολυ της μοδας σημερα να αποκαλεις καποιον ρατσιστη μονο και μονο επειδη ξεστομιζει το ονομα 'Αλβανος'.....Δεν επιτρεπεται σημερα να πεις κουβεντα που να αφορα τους Αλβανους... Και κατι τελευταιο για ολους αυτους που τοσο πολυ συμπαθουν τους Αλβανους. Εαν πατε στα Τιρανα και οχι μονο, η μονη σημαια που κυματιζει παντου εκτος απο την Αλβανικη ειναι η ......Αμερικανικη. Πως σας φαινεται αυτο? Τον Παπουλια εξαλλου ετσι τον υποδεχτηκαν οι Αλβανοι πριν απο κατι μηνες οπου πηγε και εφυγε κακην κακως απο εκει. Τον υποδεχτηκαν με Αμερικανικες σημαιες. Του ελεγαν δηλαδη οτι και η ελλαδα θα γινει κοσσοβο αργα η γρηγορα υπο την αιγιδα των Αμερικανων......
Οταν δηλαδη μετα απο λιγα χρονια τα εκκατομυρια των Αλβανων στην Ελλαδα θα ψηφιζουν, τοτε θα δημιουργισουν και πολιτικα κομματα και αυτο τι σημαινει? Βλεπε Κοσσοβο. Θα ζητησουν συμφωνα με την 'Χαρτα των Ηνωμενων Εθνων' την αυτοδιαθεση τους. Τι σημαινει αυτο? Οτι θα ψηφισουν για να ανεξαρτητοποιησουν μια περιοχη της ΕΛλαδας. Εμεις τοτε τι θα κανουμε θα το δεχτουμε? Οχι βεβαια και θα βγαλουμε το στρατο εξω οπως εκανε και ο Μιλοσεβιττς. Τοτε θα ελθουν οι Αμερικανοι και θα μας βομβαρδισουν εαν δεν τους προλαβουν οι Τουρκοι οι οποιοι ειναι ξαδερφια των Αλβανων και διατηρουν και 2 μεγαλες ναυτικες και μια αεροπορικη βαση στην Αλβανια.... Βλεπε παλι Κοσσοβο, γιατι η ιστορια επαναλαμβανεται......και γιατι ποτε ενα σοβαρο κρατος δεν εισαγει μεταναστες απο γειτονικες χωρες και ειδικα εθνικιστικες χωρες οπως η Αλβανια σημερα που ονειρευεται τη Μεγαλη Αλβανια, τετοιες πολιτικες οδηγουν μαθηματικα σε σοβαρα προβληματα μεχρι και ολεθριες καταστασεις. Και μεχρι τοτε ελπιζω οι Ελληνες να ξυπνησουν απο τον υπνο του δικαιου....Α ναι και μη ξεχασω. Τιμη μου να με αποκαλουν ρατσιστη, ψευτοκουλτουριαραιοι ψευτοποροοδευτικοι, αυτοαποκαλουμενοι ταχα 'αριστεροι'.....απο το Καστρι, το Κεφαλάρι την Εκαλη την Πολιτεια και οχι μονο....
-
Κραζετε τους Αλβανους....
Ο Αλβανος για να ερχεται εδω παει να πει πως εχει δουλεια....
Ποιος του δινει δουλεια?? Εσεις!(το εσεις ειναι γενικο)Οταν ο μαλακας ο Ελληνας ξεκολλησει απο αυτο με τον φτηνο Αλβανο και τις οικοδομες τοτε ο Αλβανος θα φυγει.
Θα μου πειτε αμα δεν εχει δουλεια θα κλεψει.
Τοτε ΝΑΙ ΚΡΑΞΕ το κρατος γι αυτο.
Οσο ομως τους δινετε δουλεια απο το να μαζευουν τα σκουπιδια ως και να βαφουν τα σπιτια ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και αυξανονται.
Εγω μαλακας ειμαι που πληρωνω 45Ε μεροκαματο για να εχω βοηθο Ελληνα ενω μπορω να εχω Αλβανο με 30Ε??? Οχι δεν θα τους δωσω δουλεια.
Οπως και οσοι ειχαν ερθει για δουλειες στην πολυκατοικια (στεγη κλπ) και ειχαν Αλβανους βοηθους χανανε την δουλεια γι αυτο τον λογο.. (φυσικα τους το ελεγα αυτο απευθειας) -
ρε παιδια please μη βριζετε τους αλβανους
ειναι η γυναικα μου απο την αλβανια
και η κορη μου -
cctop, οι ανεμόμυλοι μας τέλειωσαν.
Και οι νοτιοαμερικάνοι είχαν λόγους να μην πάνε τους μαύρους, αυτό τους κάνει λιγότερο ρατσιστές;
Ασε τώρα τις παγκόσμιες σιωνιστικές συνομωσίες. Πολύ καλά ξέρω τι θα πει ρατσισμός, και πολύ καλά ξέρω τι θα πει δημοκρατία.Αν η κοσμοθεωρεία σου είναι ότι ο σεβασμός του άλλου, οποιασδήποτε εθνικότητας και αν είναι, αποτελεί την 'γνωστη αντιπατριωτικη αντεθνικη μηδενιστικη ψευτοπροοδευτικη δουλοπρεπεια στην παγκοσμια σιωνιστικη συνωμοσια της παγκοσμιοποιησης' όπως επισημαίνεις, τότε λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να κάνω διάλογο, γιατί εξορισμού μια τέτοια κατηγορία με προσβάλλει.
Ούτε με ενδιαφέρει τι κάνουν στην αλβανία ή στην τουρκία ή στην ζιμπάμπουε. Εγώ θέλω να είμαι υπερήφανος για την χώρα μου, για την κατανόηση και την βοήθεια που προσφέρει.
Τέλος, συνέχισε να θεωρείς τους αλβανούς υπεύθυνους για το ότι το κράτος δεν σε αφήνει να κυκλοφορήσεις με ντίζελ στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.
Είναι ότι πιο απλό.
Όπως είναι απλό το γεγονός ότι είσαι λίγο μπερδεμένος, αφού ξεκινώντας από την απαγόρευση αυτή, φτάσαμε σε σημείο να μιλάμε για Μεγάλη Αλβανία.
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ?!?!???