-
Ακόμα μου φαίνεται εντελώς υπερ-φυσικό αυτό που συνέβη που δεν μου αφήνει χώρο να αισθανθώ ούτε στο ελάχιστο το τι αισθάνθηκαν οι οικογένειες και στενοί φίλοι των θυμάτων. Να πω ότι κάποιος πέθανε από γεράματα, από αρρώστια, από ατύχημα...από πόλεμο αλλά από αεροπλάνο που έπεσε ηθελημένα στον χώρο που δουλεύει είναι...ανώμαλο, μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω. Λογικό επόμενο να ακολουθήσουν πόλεμοι που υποστηρίχτηκαν από περίπου τον μισό πλυθησμό των ΗΠΑ.
Τέλος και μια φωτογραφία απο πάνω...
http://www.engr.psu.edu/ae/WTC/wtc-photo.jpg -
Ακόμα μου φαίνεται εντελώς υπερ-φυσικό αυτό που συνέβη που δεν μου αφήνει χώρο να αισθανθώ ούτε στο ελάχιστο το τι αισθάνθηκαν οι οικογένειες και στενοί φίλοι των θυμάτων. Να πω ότι κάποιος πέθανε από γεράματα, από αρρώστια, από ατύχημα...από πόλεμο αλλά από αεροπλάνο που έπεσε ηθελημένα στον χώρο που δουλεύει είναι...ανώμαλο, μόνο έτσι μπορώ να το χαρακτηρίσω. Λογικό επόμενο να ακολουθήσουν πόλεμοι που υποστηρίχτηκαν από περίπου τον μισό πλυθησμό των ΗΠΑ.
terrible loss.
Though the news and the disaster shocked the whole world because of its popularity and media coverage we must NOT forget that every year we have GREATER tragedies with innocent people that r not 'popular' or 'catchy' to be covered in such a great extend.I am also sorry cause 9/11 is getting a more advertising/money-gaining route than it should be.
[Since 1990 there have been 93 wars in 70 states all around the world, with 5.5 million people dead. 75% of these people were civilians, 1 million of them were children...] - Posted and published in 1999
Imagine after 7 years how many more.. -
ipirxan kati arxia pou elegan oti gia na epitethoun se mia xora oi usa kai na mi dextoyn tin katakraygh tou kosmou tha organonan tromokratiko xtipima sto edafos tous(probokatsia-stin ellada exei ginei auto_alla emeis de katsame na to grapsoume se fakelo kiolas).
de leo oti to kanan oi usa ston eauto tous alla kapoioi to eixan skeftei os senario.
kai i alitheia einai oti oi polemoi eixan organothei pri to xtipima,bebaia ekton isteron to kseroume auto.sorry gia ta greeklish
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Ακόμα μου φαίνεται εντελώς υπερ-φυσικό αυτό που συνέβη που δεν μου αφήνει χώρο να αισθανθώ ούτε στο ελάχιστο το τι αισθάνθηκαν οι οικογένειες και στενοί φίλοι των θυμάτων.Ρώτα τους Γιουγκοσλάβους, Αφγανούς, Ιρακινούς, Λιβανέζους και Παλαιστινίους αμάχους. Θα σε κατατοπίσουν πολύ καλά πιστεύω.
-
Κυκλοφορει ενα ντοκιμαντερ με ονομα 'Loose Change'. Αυτα που λεει δεν μου φαινονται καθολου αδυνατα...
Με λιγα λογια παραθετει αποδειξεις οτι οντως, το χτυπημα δεν ηταν τρομοκρατικο, αλλα 'τρομοκρατικο'. Απλα σκεφτειτε οτι απο τοτε οι φιλοι μας οι αμερικανοι κανουν ο,τι θελουν, βομβαρδιζουν οπου θελου, φυλακιζουν οποιον θελουν στο ονομα της τρομοκρατιας... -
Οι αποδείξεις είναι σαν τις 'αποδείξεις' του δραματουργήματος που λέει πως το αεροπλάνο στο πεντάγωνο ήταν στην πραγματικότητα πύραυλος?
-
Ολες οι επετειοι αυτου του ειδους περα απο τη μνημη για αυτους που σκοτωθηκαν ειναι ευκαιρια για ακομα δυο πραγματα:
Τον απολογισμο αλλα και την επιτευξη καποιων στοχων μεχρι την επομενη επετειο.
Με αφορμη λοιπον τα πεντε χρονια απο την ημερα αυτη μπορουμε να πουμε οτι κοσμος εγινε ασφαλεστερος??
Με βαση δε, και την πολιτικη των ΗΠΑ μπορουμε να πουμε οτι στην 6η επετειο ο κοσμος θα ειναι καλυτερος, με την εννοια οτι εστω και μερικες απο τις αιτιες που οδηγουν σε τετοιες πραξεις θα εχουν εξαλειφθει?? -
προσωπικα κατα ενα μεγαλο ποσοστο ειμαι πεπισμενος οτι ειναι δουλεια των αμερικανων ΟΛΑ αυτα.......
ειλικρινα τους εχω ικανους......
-
@IKE
Αυτο και αλλα πολλα. Οι παραγωγοι τα παρουσιαζουν σαν αποδειξεις, και αν θες τη γνωμη μου μια βαση λογικης την εχουν. Απο 'κει και περα ομως στον ματαιο τουτο κοσμο ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα πλεον. Ειναι απλα μια γνωμη, και στο κατω κατω τα αμερικανα ξερουμε ολοι οτι ειναι ικανα για ολα. Μπορει παλι να ηταν στην πραγματικοτητα τρομοκρατες. Το σιγουρο ειναι οτι την αληθεια δε θα τη μαθουμε ποτε... -
Oλα ειναι κολπα των ιδιων των Αμερικανων!
Για να μου πει καποιους τι ηταν αυτες οι εκρηξεις πριν πεσουν τα κτηρια, με χειρουργικη ακριβεια!
Ηταν εκρηκτικα κατεδαφισεων, για αυτο και ετρεμε η Γη τοσο πολυ(οσο πιο βαθια τοσο πιο αισθητα μακρια)Πολυ φοβαμαι οτι δεν θα προλαβουμε να δουμε γερατια χωρις παγκοσμιο πολεμο...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Oλα ειναι κολπα των ιδιων των Αμερικανων!Το στηρίζεις κάπου αυτό ή για όλα φταίνει οι Αμερικάνοι?
-
Γιατι εχω την εντυπωση οτι θα μπορουσαν να το κανουν ολο αυτο με λιγοτερα θυματα και με περισσοτερο 'παλι η αμερικη γαμησε' στυλ αν αυτος ηταν ο σκοπος τους????
Δηλαδη θα μπορουσαν να ειχαν ριξει το ενα αεροσκαφος στον ενα πυργο και το αλλο να το ριχναν με μαχητικο λιγο πριν σκασει στο 2ο πυργο πχ, ωστε να μην αισθανθει και ο κοσμος τοσο βλακας...(εννοειται αν ισχυε το 'ολα τα καναν οι ΗΠΑ')
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Δηλαδη θα μπορουσαν να ειχαν ριξει το ενα αεροσκαφος στον ενα πυργο και το αλλο να το ριχναν με μαχητικο λιγο πριν σκασει στο 2ο πυργο πχ, ωστε να μην αισθανθει και ο κοσμος τοσο βλακας...Φαντάσου μαχητικό να έριχνε πύραυλο σε πολιτικό αεροσκάφος φουλαρισμένο καύσιμα και επιβάτες, πάνω από μια μεγαλούπολη εκατομμυρίων κατοίκων. Καλή φάση...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δηλαδη θα μπορουσαν να ειχαν ριξει το ενα αεροσκαφος στον ενα πυργο και το αλλο να το ριχναν με μαχητικο λιγο πριν σκασει στο 2ο πυργο πχ, ωστε να μην αισθανθει και ο κοσμος τοσο βλακας...
Φαντάσου μαχητικό να έριχνε πύραυλο σε πολιτικό αεροσκάφος φουλαρισμένο καύσιμα και επιβάτες, πάνω από μια μεγαλούπολη εκατομμυρίων κατοίκων. Καλή φάση...
Το παραδειγμα μου ηταν νομιζω προφανες οτι δεν αναφεροταν σε 100 μετρα πριν τους πυργους
Προφανως μπορουσαν να το ριξουν πανω απο τη θαλασσα οπου 'τυχαια' καποιος ερασιτεχνης θα το τραβουσε βιντεο, τρομοκρατωντας τους αμερικανους, (δινοντας τους το πατημα για οτι επεμβαση θελουν) αλλα χωρις να εχουν τοσα θυματα οσο με 2 αεροπλανα!
-
11η Σεπτεμβρίου όπως λέμε Ράιχσταγκ (Reichstag).
-
Η βλακεία είναι ακατανίκιτη τελικά.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η βλακεία είναι ακατανίκιτη τελικά.Flame alert.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Η βλακεία είναι ακατανίκιτη τελικά.
Flame alert.
Το αυτό και για το δικό σου ποστ. Συγκρατηθείτε παρακαλώ.
5 χρόνια ύστερα απο την 11/9