-
abcde
-
abcde
-
abcde
-
Μπράβο ζώα...
-
Τα είδα στις ειδήσεις και μαύρισε η ψυχή μου...
ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ, Μ@Λ@ΚΕΣ!
-
Καφρίλα...
-
Αν όσους τα έκαναν αυτά τους πλάκωνε η αστυνομία στο ξύλο μέχρι να πέσουν αναίσθητοι θα λέγατε μπράβο στην αστυνομία;;;;
Ή θα λέγατε ότι πλάκωσαν άδικα τα παιδιά;;; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αν όσους τα έκαναν αυτά τους πλάκωνε η αστυνομία στο ξύλο μέχρι να πέσουν αναίσθητοι θα λέγατε μπράβο στην αστυνομία;;;;
Ή θα λέγατε ότι πλάκωσαν άδικα τα παιδιά;;;Αν ήταν ΟΝΤΩΣ αυτά τα παιδιά και όχι κάποιοι περαστικοί, και λίγα τους καναν,θα λεγα!
-
Ή θα λέγατε ότι πλάκωσαν άδικα τα παιδιά;;;Αυτά τα γίδια χαλάνε συστηματικά οποιδήποτε σοβαρή διαμαρτυρία και καταστράφουν περιουσίες για να σπάσουν πλάκα.
Δεν υπήρχε περίπτωση να τους λυπηθώ για τίποτα. -
O Angel!!!! δεν έχει καθόλου άδικο σε αυτό που λέει. Οι δημοσιογράφοι στο βωμό της τηλεθέασης πλάθουν κάθε φορά το ρεπορτάζ με τον τρόπο που τους συμφέρει. Αν λοιπόν η αστυνομία επιτεθόταν θα έβγαιναν οι πάντες και θα μίλαγαν για αστυνομική βία, κτλ. Τώρα που η αστυνομία δεν επενέβη μιλάνε για ανυπαρξία της αστυνομίας. Ας αποφασίσουν πρώτα τι θέλουν και μετά το συζητάμε.
Είναι γεγονός άλλωστε ότι όταν επεμβαίνει η αστυνομία δε μπορεί να είναι επιλεκτική. Λογικά λοιπόν θα τις φάνε και κάποιοι που μπορεί να μην έχουν κάνει κάτι μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχαν όμως κάνει την επιλογή να εισέλθουν στη μάζα των αναρχικών. Προσωπική μου άποψη καλά να πάθουν. Ήξεραν που χωθήκαν, όφειλαν να ξέρουν και τις συνέπειες.Όσο για τα αμάξια που καήκαν λυπάμαι πραγματικά αυτούς των οποίων η ασφάλειά τους δεν καλύπτει αποζημίωση λόγω καταστροφών που προέκυψαν από κακόβουλες ενέργειες. Δυστυχώς, μάλλον λίγοι είναι αυτοί που θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω...
-
Ή θα λέγατε ότι πλάκωσαν άδικα τα παιδιά;;;Δεν με ενδιαφέρει να τους σπάσουν στο ξύλο. Πολλοί (όχι όλοι) αστυνομικοί δέρνουν με υπερβάλλοντα ζήλο, από χόμπι. Να τους μαζέψουν σε ένα μπουντρούμι, να τους δικάσουν και να τους καταδικάσουν θέλω. Όχι να τους δείρουν.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ή θα λέγατε ότι πλάκωσαν άδικα τα παιδιά;;;Δεν με ενδιαφέρει να τους σπάσουν στο ξύλο. Πολλοί (όχι όλοι) αστυνομικοί δέρνουν με υπερβάλλοντα ζήλο, από χόμπι. Να τους μαζέψουν σε ένα μπουντρούμι, να τους δικάσουν και να τους καταδικάσουν θέλω. Όχι να τους δείρουν.
Και να τους δείρουν θα έλεγα. Όχι βασανιστήρια αλλά καμία ψιλή κατά τη σύλληψη δεν βλάπτει ποτέ κανέναν.
Τα ΜΜΕ(;) δεν φταίνε που διαμορφώνουν το ρεπορτάζ ανάλογα με τις συνθήκες. Κατά την ταπεινή μου άποψη φταίμε εμείς που επιτρέπουμε στα ΜΜΕ(;) να διαμορφώνουν και τη δική μας και έστω και να ακούγονται έστω και ισχνές φωνές κατά της δυναμικής παρουσίας της Αστυνομίας σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν λέω να τους σκοτώσουν αλλά ούτε ένας από αυτούς που έχουν συλληφθεί δεν αποζημίωσε τον πληγέντα με κανέναν τρόπο.
Και βέβαια έχω πολλές ιδεές για τιμωρίες γι' αυτούς που καίνε την Ελληνική σημαία.
-
H δουλειά της αστυνομίας δεν είναι ούτε να δικάζει ούτε να τιμωρεί προς ικανοποίηση των αγανακτισμένων πολιτών. Το ξύλο (για μενα) είναι αποδεκτο στο βαθμό και μονο που είναι απαραίτητο μέχρι να γίνει η σύλληψη και όταν πρόκειται για αυτοάμυνα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ χωρίς να διακινδυνεύεται σοβαρή βλαβη ΟΤΙ κι αν έχει κάνει ο δράστης. Αν και τώρα που το ξαναδιαβάζω αυτο το 'για μένα' το βλέπω εντελώς άκυρο. Υπάρχουν νόμοι και αυτοί πρέπει να εφαρμόζονται. Δε νομίζω να προβλέπεται από πουθενα το 'ξύλο μέχρι να πέσουν αναίσθητοι'.
Οσο για τους 'γνωστούς άγνωστους'... Αυτό που λέγεται για τους υποτιθέμενους 200 που περιφέρονται απο πόλη σε πόλη και χαλάνε όλες τις ειρηνικές διαμαρτυρίες νομίζω οτι είναι τουλάχιστον υπερβολικό. Θεωρώ πιθανότερο σε κάθε μαζική συγκέντρωση διαδηλωτών, απεργών, ΠΑΟΚτσήδων, Αρειανών να υπάρχει ένα ποσοστό κουνημένων που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την ανωμυμία που τους προσφέρει η μάζα για να κάνουν το καφριλίκι τους.
-
Αν μπράβο, πες τα ρε Χρήστο!!! Από πότε ρε παιδιά ο ρόλος της αστυνομίας είναι να πιάνει κόσμο στο δρόμο και να τον σαπίζει στο ξύλο;;; Σε ένα φορτηγό έπρεπε να τους φορτώσουν και να τους πάνε να αράξουν κάνα-δυο χρονάκια στο Κορυδαλλό, να τους πιάσουν ορισμένοι βαρυποινήτες για γκόμενες, να σου πω εγώ μετά αν θα έχουν διάθεση για επεισόδια όταν βγουν!
Άντε με τους αλήτες πλέον, φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στη χώρα μας... Και μετά μου λέτε για ελευθερίες...
-
Μπά αν τους δείς χωρίς τις κουκούλες θα διαπιστώσεις οτι είναι τα ίδια παιδάκια πάντα...Κάνουν μπάμ από μακρία...Αν θέλανε το Σάββατο θα μπορούσαν να τους είχαν πίασει πριν μπούνε μέσα αν όχι άλλους αρκετούς σίγουρα...Αλλά το μόνο που ένοιαζε την αστυνομία ήταν να μην διαταραχθεί η Νιρβάνα των επισήμων οι άλλοι να πάνε στο διάολο ή κάπως έτσι....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
+1
Σύλληψη και εφαρμογή των νόμων. Αν φάνε ξύλο, για να εκδικηθούν θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα στην επόμενη διαδήλωση. Αν περάσουν μερικές μέρες/μήνες στην ψειρού μάλλον θα το ξανασκεφτούν.
-
Εμένα δεν μου φαίνεται για ανυπαρξία της αστυνομίας, όπως θα άρεσε στα ΜΜΕ.
Να κάνω και μια ερώτηση-απορία: Είναι ανάγκη να γίνονται πορείες στο συγκεκριμένο σημείο -χρονικά και τοπικά- στη Θεσσαλονίκη από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το αγκάθι που λέγεται άσυλο απέναντι ακριβώς από τη ΔΕΘ;
Αλλιώς, δεν μπορούν οι πορείες να συνεννοηθούν με την Αστυνομία και να κλείσουν τις εισόδους του Πανεπιστημίου; Αλλά είναι και μεγάλο ρε γμτ...
-
Βλεπω οι λυσεις σας ειναι: εγκλεισμος,ξυλοδαρμός,καταργηση ασυλου.
Καλά πάμε -
Εαν η αστυνομία επιτεθεί και προκαλέσει θάνατο (όπως με την περίπτωση Τεμπονέρα-καθηγητής ο ίδιος βέβαια όχι κουκουλοφόρος χωρίς αξίωμα...) θα ξυπνήσουν μνήμες απο τη γνωστή 'φασιστική δεξιά' με ολέθρια αποτελέσματα.Συνεπώς το κόστος 20 αυτοκινήτων μπορεί να καταμετρηθεί εύκολα ,το πολιτικό κόστος ενός θύματος είναι ανυπολόγιστο.
-
Tiger
Εσύ καμιά ιδέα; Εγώ το μόνο που μπορώ να διατυπώσω για τη γνώμη μου, είναι ότι πρέπει να τιμωρηθούν κάποιοι και κάποιοι άλλοι να πάρουν πίσω τις καμμένες και σπασμένες περιουσίες τους.
[Διάσπαση] ΔΕΘ - Επεισόδια